2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.

iyi günler arkadaşlar
gezinirken rastladım
bende 19 haziranda tüp bebek randevumu aldım
aranıza alırmısınız benide

hepinizde hamilesiniz herhalde demi
allahım olmayan herkezlerede nasip etsin

iyi günler arkadaşlar
gezinirken rastladım
bende 19 haziranda tüp bebek randevumu aldım
aranıza alırmısınız benide

hepinizde hamilesiniz herhalde demi
allahım olmayan herkezlerede nasip etsin

hadi bakalım hakkında hayırlısı evet cnm bu topictekilerin hepsi hamile bizde diğer tüp bebek topiclerinden geldik istersen sende haziran ayında tüp bebek yaptırıcaklar diye bi konu aç senin gibilerde orda toplansın

ben 7 yıllık evliyim ve 3 yıllık evliyken ilk aşılamada hamile kaldım ve sezeryanla bir kızım oldu
oradaki resimdeki kızım zeynep
kızım 2 yaşındayken zatüreden dolayı hayatını kaybetti 1 sene oldu kızım vefat edeli
ve sonrasında 3 aşılama denedik 2. aşılada 1.5 aylık hamileydim
ama kanamam durmadıgı için düşük yaptım
ve dedik ara verelim ve yazatüp bebege gidelim dedik
eşim ögretmen oldugu için yazı beklemek zorunda kaldık
problem benim yumurtalıklar tembel ve ilaçsız adet olamıyorum
18 haziranda adet olacam ve 19 haziranda ankara anatolia tüp bebek merkezinde saat 13:00 da
randevu aldık
bakalım hayırlısı
tek istegim yeniden evladım olsun ve rabbim bir daha evlat acısı yaşatmasın
ayrıca yaşım 26

topik açmayı düşünmüyorum canım benim
tüp bebekle ilgili olunca dedim dertleşiriz,
size rahatsızlık verdim herhalde
kusura bakmayın

canlarım günaydın.. dün bebeğimi gördüm.. çok iyi maşallah.. 10mm olmuş.. haftasıyla bir gidiyor dedi doktor.. artık normal kadın doğuma gönderdi.. 6-7 ad test yaptırdım.. ne testi olduklarını bilmiyorum ama.. 7 haziran da belli olcak sonuçlar.. 24 haziran da 2li test günüm.. bakalım inşallah bir sorun çıkmaz.. dün neler kaynatmışsınız bakım geliyorum hemen...

bi kişinin yaşayacağı en büyük acıyı yaşamışsın ne denilebilir ki canım rabbim inşallah bu denemelerini boşa çıkarmaz melek olan yavrun sana belkide kardeşini göndermiştir...en azından cennete giden sana şefaat edecek bi meleğin var....cnm yüzü ay parçası gibi..inşallah rabbim kucağını tekrar doldurur cnm yaşlarımıza göre dertlerimiz büyük bende yumurtalık kanseriyim bi yumurtalığım alındı ama hatalı ameliyat sebebiyle tüp bebek yaptırmak zorunda kaldım içimde tümörlü yumurtalığın parçaları var tekrarlamaz inşallah diyerek bebeğimi büyütüyorum içimde rabbim hepimize sağlıklı ve hakkımızda hayırlı evlatlar nasip etsin...

topik açmayı düşünmüyorum canım benim
tüp bebekle ilgili olunca dedim dertleşiriz,
size rahatsızlık verdim herhalde
kusura bakmayın

cnm ben o anlamda demedim burda herkesle konuştuğumu bişiler paylaştığımı herkes bilir ben sadece ii organize olmanız açısından dedim yoksa bize hamile olamayan kızlar çok yazıo bişiler soruyo ben sadece öle olunca bizim zübeyde diye bi arkadaş açmıştı süreci yakından takip daha kolay oluyo diye dedim nolur beni yanlış anlama burası bnm tekelimde olan bi eyr değil ki rahatsızlık verdin git diyeyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…