canlarım günaydın.. dün bebeğimi gördüm.. çok iyi maşallah.. 10mm olmuş.. haftasıyla bir gidiyor dedi doktor.. artık normal kadın doğuma gönderdi.. 6-7 ad test yaptırdım.. ne testi olduklarını bilmiyorum ama.. 7 haziran da belli olcak sonuçlar.. 24 haziran da 2li test günüm.. bakalım inşallah bir sorun çıkmaz.. dün neler kaynatmışsınız bakım geliyorum hemen...
bi kişinin yaşayacağı en büyük acıyı yaşamışsın ne denilebilir ki canım rabbim inşallah bu denemelerini boşa çıkarmaz melek olan yavrun sana belkide kardeşini göndermiştir...en azından cennete giden sana şefaat edecek bi meleğin var....cnm yüzü ay parçası gibi..inşallah rabbim kucağını tekrar doldurur cnm yaşlarımıza göre dertlerimiz büyük bende yumurtalık kanseriyim bi yumurtalığım alındı ama hatalı ameliyat sebebiyle tüp bebek yaptırmak zorunda kaldım içimde tümörlü yumurtalığın parçaları var tekrarlamaz inşallah diyerek bebeğimi büyütüyorum içimde rabbim hepimize sağlıklı ve hakkımızda hayırlı evlatlar nasip etsin...
destegin için teşekkürler canım
anneligi sizlerden önce yaşadım
2 sene evladımı büyüttüm
vefat edince dünyam başıma yıkıldı
ama inşallah yakında yeniden anne olurum rabbimin izni ile
sizler hamilesiniz içinizden bana dua edin lütfen
rabbim sanada kolaylık versin tatlım
ama ben önce ada için olanı kopyaladım olmadı 11 haftalık yazıyo
sonra belki karıştı diye bilgeyi kopyaladım:)
oldu mu acabaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben dr a gidiom
akşam şifremi veririm
çünkü
şimdi hatırlayamadım
buraya kayıtlı şifrem ordan giriyodum
şimdi olmadı ise kaçtım
oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
seni seviyom kardeşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
şimdi dr gidiom
akşam haberleri yazarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
saollllllllllllllllllllllllllllllllll
ya ben ne diyeceğimi bilemiyorum ya ne kadar güzel bi suratı var maaşallah
insan bakmaya kıyamıyo yavrun ölürse sende ölürsün gibi gelio ama ne yazık ki hayat devam ediyo zorr çokk zorrr ben daha kaybetmeden ya kaybedersem naparım diorum da bunu yaşamak çok zor yanlış teşhis mi geç müdahale mi yani niye ya kansere çare buluyolar zatürreyi neden halledemediler ya
gizemli arkadaşım
haziran da tüp bebek yaptıracaklar diye
topik açsan nasıl açarım acaba
yardım edermisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?