2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

canım küsmedim kırılmadım ama
kibarca kovuldugumu hissettim
aranıza girdim niye
çünkü
bende tüp bebege başlamama 1 aydan az bir zaman kaldı
aranıza girdimki bazı sorular sormak için
zaten ben biliyorum hamilelerin oldugunu
ilk sayfadaki çizelgenizi gördüm zaten canım
ama önemli degil
olur böyle şeyler
şimdi yardımcı olurmusun canım

şimdi tüp bebek özel bölüme gir yukarıda yeni konu aç diye bi buton olucak oraya tıkla ordan açmak istediğin konuyu ve altına yazmak istediklerini yaz konun bölece açılmış olur

canım çok tebrik ederim.. Allah nazarlardan saklasın..

ya off ya ben bunaldım hep insanlarla uğraşmaktan ya birine gel buyur desek millet laf ediyo neden bizden çok öneceler giriyo topiğe bilinen şeyleri soruyo diye birine böle yap daha mantıklı olur sen daha rahat sıkıntılarını paylaşırsın diorum kovuldum diyo aman kim girerse girsin artık ya

şebnemcim sen içini ferah tut hayatım.. ciddi bişiy olsa doktorun mutlaka sana söylerdi. sadece önlem için rapor verdiğinden eminim ben.. iyice dinlen sende.. bebeğinle başbaşa vakit geçireceksin ne kadar güzel işte.. tadını çıkar ...

canım kızmana gerek yokki
seni bunalttıgım için hakkını helal et canım
ben kimse hakkında kötü düşünen birisi degilim
topik açınca mecbur girip çıkman lazım canım
ben çok giremedigim için kendime bi an güvenemedim
her giren kendine ait topik açsa yer kalmaz canım benim
topiginize girenlerin bi an derdini dinleyin
ben anatoliada yaptıracagım
tüp bebegi hiç denemedigim için
nasıl zormu
tüp bebek sonrası agrınız felan oldumu diyecektim

canım benim kanamanın geçmesine çok sevindim.. mide bulantılarında geçer inşallah.. hadi dön artık aramıza yaa.. özledik seni..

kusura bakmayın arkadaşlar
aslında topiginize girmesem iyi olurdu
tüp bebekle hamile kaldıgınız için
daha deneyimlisiniz sonuçta
afedersiniz:gitme:

cnm ben her türlü yarımda hazır olan biriyim burda beni bilen bilir ben sadece arada kalıyorum yeni gelen arkadaşlar oluyo bazı sorular soruyo diğer arkadaşlar ne alaka ben 10 haftalık hamileyim bana bunları soracaklarına geçmişten araştırabilirler diyo bu konuda çok özel msj aldım...cvp vermesek millet kırılıyo ben sana kızmadım arada kaldım diye dedim yoksa ben her soranın derdine elimden geldiği kadar deva olmaya çalışıyorum

hatta adam adlı arkadaşla daha bi kere muahbebtimiz olmadı bana ticker yapılışını sordu 2 sayfadır ona ticker yapmaya çalışıyorum helali hoş olsun ama bi insanda defalarca özür diliyosa uzatmanında anlamı yok diye düşünüyorum

burda her önüne gelen konu açmasın tabi ama 2010 haziranda tüp bebek yaptırıcaklar diye bi topic yok bende faydalı olur açman diye öle yazdım....

canım dikkat et kendine nolur.. hani şu bi ilaçtan bahsediyordunuz alsanıza onlardan ya... niye eziyet ediyorsunuz kendinize..

canım yaşadığın şey çok zor.. Allah sabrını versin inşallah.. bir daha da kimseye yaşatmasın..
tedavin hayırlı uğurlu olsun inşallah.. Allah yüzünü güldürsün canım..

şimdi canım topik açtıgın zaman tabiki cevaplayacaksın
bende bi topik açsan sorulan sorulara cevap vermem lazım
ben topiginize girer girmez daha sorumu sormadan
bana bir topik aç diye teklif sunuyorsun
ben uzatmıyorum
demek istedigim tüp bebegi hiç denemeyen bi insana soru soramazsın
sorsan bile net cevap alamazsın demi
sizler deneyimlisiniz
allah yukarda kırılmadım
hakkını helal et

canım yaşadığın şey çok zor.. Allah sabrını versin inşallah.. bir daha da kimseye yaşatmasın..
tedavin hayırlı uğurlu olsun inşallah.. Allah yüzünü güldürsün canım..

destegin için teşekkürler canım
allahım sizlerede kolay dogum nasip etsin
hayırlı evlatlar versin
sana bi sorum olacaktı canım
sana tek embriyomu bıraktılar
yeni anayasada temmuzda tek embriyo oluyomuş

kusura bakmayın arkadaşlar
aslında topiginize girmesem iyi olurdu
tüp bebekle hamile kaldıgınız için
daha deneyimlisiniz sonuçta
afedersiniz:gitme:

tüp bebeğede gelince

ben çok zor yaşadım ama o kadar güzel yaşayan sorunla karşılaşmayan insanlarda var ama özetle süreç şöle

önce eğer kısa protokolse sana adetin 2-3 günü gel diyolar ve göbekten doktorunun uygun gördüğü dozda iğne yapıyorsun sonra 2 günde bir usg ile yumurtaların takip ediliyor.yuurtalar istenilen kıvama gelince çatlamasın diye takviye olarak kalçadan bi iğne daha yaptırıyorsun..onu ben 3 gün kullandım en sonunda sana şu gün gel yumurtalarını toplayalım diorlar ve toplama işlemi olmadan 35,5 saat önce diğer iğneleri bırakıp çatlatma iğneni yaptırıyorsun..sonra seni genel anezteziye alıyolar ve içine ince bi kanül sokup o yumurtaları topluyorlar bu aşamada eşinden de sperm örneği alıyorlar..bu işlem aneztezi altında olduğu için o anda canın yanımıyo ama benim daha sonrasında 5 gün boyunca kabızlık şişkinlik ve adet sancısı gibi kasık ağrım olmuştu..daha sonra eşinden alınan spermlerle senden alınan yumurtalar birleştiriliyo ve sana embriyolog gün gün telefon açıp şu kadar yumurta toplandı şu kadarı döllendi şu kadarı birince kalite diye haber veriyo kimisi 3 kimi gün 4 kimiside 5 gün transferi oluyo..5 güne kadar dayanan embriyoya balstosist adı veriliyo ve diğer embriyolar kimi değil bu embriyo 70-80 hücreye bölünmüş bebek olmaya daha yatkın üst zarı çeşitli işlemlerle soyulmuş rahime tutunması daha kolay bir embriyo oluyo sonrasında sıkışıkken gittiğin transfer gününde anestezi olmadan sana embriyonu yerleştiriyorlar ondan sonrada 12 gün sonra kan testi yaptırıyorsun özetle süreç böle bnm hepsinde çok cnm yandı ama hiç acı çekmeyenlerde var

en basitide yapmaya çok korktuğumuz iğneler tabi transferden sonra bazı iğne fitil jel gibi ilaçlarda veriyo doktorlar

bide uzun protokol var ama ben onu olmadığım için bilmiyorum

umarım senin tedavin sorunsuz geçer ben anatolia yı bilmiyorum emdicalpark göztepede yaptırdım çokta memnun kaldım ama anatoliadanda memnun olanalrı duydum

neyse işte uzatmayalım diye o yüzden dedim sen sor ben cvp veriim elimden geldiği kadar

destegin için teşekkürler canım
allahım sizlerede kolay dogum nasip etsin
hayırlı evlatlar versin
sana bi sorum olacaktı canım
sana tek embriyomu bıraktılar
yeni anayasada temmuzda tek embriyo oluyomuş

evet cnm maalasefe öle bi salakça karar almışlar yanlız ben bi topic açmıştım medicalpark bahçelievlerde iki embriyo konuyomuş diye

bence ii bi araştır bazı yerlerde resmen bunu yapıolar

ben o bahçelievleri aradım ve kadın bana yapıoruz dedi bizede bi arakadaş sölemişti yaptıkalrını bende aramıştım sen ara konuş belki iki yapana denk gelirsin fena mı olur

aman da güzel annecik sinirlenmiş mi... kızalım mı anneye biz gereksiz sinir yapıyor diye.. hı kızalım mı?

kızlaaarrr, haftaya çarşambaya muayenem var. Tam 12+0 olacak. Ayrıntılı ultrason ve ikili test yapılabilir sanıyorum. Bazı yerlerde cinsiyet hakkında tahmin bile yürütülebileceğini okudum:))) Bu arada ilk üç ay su gibi geçti yahu:))))) Gerisi de böyle geçecek mi bakalım:)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…