yardımcı olucam ama nolur bana kırılmadığını söle arada burdada yaz ben öle öküz gibi yazdım bi anda topic aç diye sana yanlış nalayabileceğini hesaba katmadım özelden de msj attım kusura bakma diye sen ben seninle küsmedin dersen bende yardım ederimbenneyaptımki
canım küsmedim kırılmadım ama
kibarca kovuldugumu hissettim
aranıza girdim niye
çünkü
bende tüp bebege başlamama 1 aydan az bir zaman kaldı
aranıza girdimki bazı sorular sormak için
zaten ben biliyorum hamilelerin oldugunu
ilk sayfadaki çizelgenizi gördüm zaten canım
ama önemli degil
olur böyle şeyler
şimdi yardımcı olurmusun canım
allahıma çok şükürler olsun ki sonunda duydum kalp atışını bu nasıl güzel bir duyguymuş arkadaşlar şu an dünyanın en mutlu insanıyım sanki ......:)
o kadar zor bir süreçti benimki biliyorsunuz 15 gün kanamam oldu ve sonunda hepsi bittii bu şikayetlerimin hatta önümüzdeki hafta işe başlıyacağımmmm şu an 6+6 yız arkadaşlar
merhaba kızlar canım biraz sıkkın kanamam yok sadece koyu akıntım vardı oda buğün geçti ama sancım var buğün dr gittim bebeğime baktı iyi dedi buscapan verdi kalp atışlarınıda duydum ama sonra dr bana 1 hafta rapor verdi evde dinlen dedi ya rapordada düşük tehlikesi yazıyor sordum önemli bişeymi hayır değil ama dinlen stresten uzak kal kendini dinlendir dedi haziran 1 de tekrar gidicem ayyyyyyy çıldrıcam yaaa ya bişey olursa bebeğime
canım kızmana gerek yokkiya off ya ben bunaldım hep insanlarla uğraşmaktan ya birine gel buyur desek millet laf ediyo neden bizden çok öneceler giriyo topiğe bilinen şeyleri soruyo diye birine böle yap daha mantıklı olur sen daha rahat sıkıntılarını paylaşırsın diorum kovuldum diyo aman kim girerse girsin artık ya
mervecim yapıştırdım ama olmuş mu bilemedim:) nerede bunun preview'u?
günaydın kızlar kaç gündür gelemedim hep yatıyordum bugün doktor kontrolüm var. hiç kanamam olmadı çok şükür ama çok fena mide bulantım var bişey yiyemiyorum . umarım hepiniz bomba gibisinizdie. sizleri özledim kızlar...
canım kızmana gerek yokki
seni bunalttıgım için hakkını helal et canım
ben kimse hakkında kötü düşünen birisi degilim
topik açınca mecbur girip çıkman lazım canım
ben çok giremedigim için kendime bi an güvenemedim
her giren kendine ait topik açsa yer kalmaz canım benim
topiginize girenlerin bi an derdini dinleyin
ben anatoliada yaptıracagım
tüp bebegi hiç denemedigim için
nasıl zormu
tüp bebek sonrası agrınız felan oldumu diyecektim
ay allah aşkına mide bulantısı deme 6 yı geçince başladı ama dr demir hapı yapıo diye bıraktırdı onlar çok fenaydı şimdi de başladı şu an ölmek üzereyim bulantıdan galiba bayılıcam
ben 7 yıllık evliyim ve 3 yıllık evliyken ilk aşılamada hamile kaldım ve sezeryanla bir kızım oldu
oradaki resimdeki kızım zeynep
kızım 2 yaşındayken zatüreden dolayı hayatını kaybetti 1 sene oldu kızım vefat edeli
ve sonrasında 3 aşılama denedik 2. aşılada 1.5 aylık hamileydim
ama kanamam durmadıgı için düşük yaptım
ve dedik ara verelim ve yazatüp bebege gidelim dedik
eşim ögretmen oldugu için yazı beklemek zorunda kaldık
problem benim yumurtalıklar tembel ve ilaçsız adet olamıyorum
18 haziranda adet olacam ve 19 haziranda ankara anatolia tüp bebek merkezinde saat 13:00 da
randevu aldık
bakalım hayırlısı
tek istegim yeniden evladım olsun ve rabbim bir daha evlat acısı yaşatmasın
ayrıca yaşım 26
şimdi canım topik açtıgın zaman tabiki cevaplayacaksıncnm ben her türlü yarımda hazır olan biriyim burda beni bilen bilir ben sadece arada kalıyorum yeni gelen arkadaşlar oluyo bazı sorular soruyo diğer arkadaşlar ne alaka ben 10 haftalık hamileyim bana bunları soracaklarına geçmişten araştırabilirler diyo bu konuda çok özel msj aldım...cvp vermesek millet kırılıyo ben sana kızmadım arada kaldım diye dedim yoksa ben her soranın derdine elimden geldiği kadar deva olmaya çalışıyorum
hatta adam adlı arkadaşla daha bi kere muahbebtimiz olmadı bana ticker yapılışını sordu 2 sayfadır ona ticker yapmaya çalışıyorum helali hoş olsun ama bi insanda defalarca özür diliyosa uzatmanında anlamı yok diye düşünüyorum
burda her önüne gelen konu açmasın tabi ama 2010 haziranda tüp bebek yaptırıcaklar diye bi topic yok bende faydalı olur açman diye öle yazdım....
canım yaşadığın şey çok zor.. Allah sabrını versin inşallah.. bir daha da kimseye yaşatmasın..
tedavin hayırlı uğurlu olsun inşallah.. Allah yüzünü güldürsün canım..
kusura bakmayın arkadaşlar
aslında topiginize girmesem iyi olurdu
tüp bebekle hamile kaldıgınız için
daha deneyimlisiniz sonuçta
afedersiniz:gitme:
şimdi canım topik açtıgın zaman tabiki cevaplayacaksın
bende bi topik açsan sorulan sorulara cevap vermem lazım
ben topiginize girer girmez daha sorumu sormadan
bana bir topik aç diye teklif sunuyorsun
ben uzatmıyorum
demek istedigim tüp bebegi hiç denemeyen bi insana soru soramazsın
sorsan bile net cevap alamazsın demi
sizler deneyimlisiniz
allah yukarda kırılmadım
hakkını helal et
destegin için teşekkürler canım
allahım sizlerede kolay dogum nasip etsin
hayırlı evlatlar versin
sana bi sorum olacaktı canım
sana tek embriyomu bıraktılar
yeni anayasada temmuzda tek embriyo oluyomuş
ya off ya ben bunaldım hep insanlarla uğraşmaktan ya birine gel buyur desek millet laf ediyo neden bizden çok öneceler giriyo topiğe bilinen şeyleri soruyo diye birine böle yap daha mantıklı olur sen daha rahat sıkıntılarını paylaşırsın diorum kovuldum diyo aman kim girerse girsin artık ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?