ya hayranım he size nası sabrediyosun cnm benim ben 7. gün ayptım walla tutamadım kendimi sende yarın yaptırsan mı kan testi acaba
kızallah seni napmasın nası çıkmış öle sen son adet tarihini yanlış mı hatırlıyosun acaba
amin cnm inşallah
çok mantıklı cnm allah korusun o zamana kadar olumsuz bişey olursa alışmış olursun o zamana kadar ama merak etme öle bişey olmicak sadece daha önce öğrenmiş olucaksın
inş. canım inş. pozitifdir bu arada senin 7. günde çıkmışmıydı?
cnm ben kan testi yaptırdığım için çıktı tabi zaten öle idrar testiyle falan uğraşmayın çünkü bnm kadn değerim 531 çıktığında bile ikinci çizgi tam çıkmamıştı
7. günde değerin kaç çıkmıştı canım paylaşırmısın
idrar testi için adet tarihini 6-7 gün geçmesi lazım zaten o zaman ben yarın sabah bir uğrayayım kan testi için:kedi: :)
cnm bnm 7. günde 46,55
9 günde 136,2
12 gün 531,8
maaşallah değerlerim böleydi ama şöle i durumda var 7 gün değerin 12 olduğunda da yada 19 olduğunda da yada 60 olduğundada hamilelik ilk üç aya kadar garanti değil hatta ondan sonra bile ama hamile olup olmadığını öğrenmek için en mantıklı ve kesin yol kan testi canım örneğin ben 7. gün yaptırdığımda burda ezgi diye bi arkadaş var sağolsun beni o kaza getirmişti :) bnm değerim 46 çıktığında 19 çıkan bi arkadaş vardı o şu an ikiz bekliyo mesela bnmde ikiz sanmışlardı değerlerimden ama değildi yani şunu demek istiyorum değer 0 çıkmasında ne çıkarsa çıksın
uğra uğrada bize de haber ver beni ezgi yolladı 7. günde kan testine seni de ben yollamış oliim ay napiim ya ben dayanamıyorum böle şeylere senin belirtin falan var mı cnm nasıl hissediyosun kendini
zaten çok korkuyorum 2 kez kimyasal gebelik yaşamıştım bazı problemler var bende değer ne çıkarsa çıksın pozitif te olsa adet günüm geçene kadar çok korkucam :sinifsinif:
haber vermem mi hemen yazarım ama tecrübesizim bu konuda adet olacakmış gibi belirtin olur korkma demişlerdi adet olacak gibi kasık ağrım oluyo zaman zaman bel ağrısı birde bir kaç gündür beyaz akıntı da artma oldu sizde nasıl olmuştu ki belirtiler benim henüz ilk tüp bebek denemem pozitif te nasıl negatif te nasıl olur bilmiyorum bir de benim sağ tarafa koymuşlardı embriyoyu zaman zaman orda batma hissettim
selam hanımlar ben bişey sorucam,gittiğim özel merkezdeki ilgili kadın rapor için uğraşmaya değmez devlet az bir meblayı karşılıyor rapor çıkması zaman alıyor falan dedi arkadaşlar doğru mu? fiyatlar ne kadar devlet ne kadarını karşılar?
aslında düşünüyorum pazartesi işe başlayacağım zaten pozitifse daha dikkatli olurum eğer şimdi çıkmazsa da negatif düşüncesine alıştırmış olurum çarşambaya kadar
peki sen hamilemisin şimdi???
kızlar ya size bişey sorucam bizim karnımız ne zaman çıkıcak yani ben bu çok meyva yediğim için kilo mu yoksa normal hamilelik karnımı anlayamıyorum
bebeğimmmm budayım tatluuumezgi bacım nerelerdesin yaaaaaaaaaaaaaaaaaahuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ben sana kaza getirmedim allah korusun yapar mıyım öyle şeycnm bnm 7. günde 46,55
9 günde 136,2
12 gün 531,8
maaşallah değerlerim böleydi ama şöle i durumda var 7 gün değerin 12 olduğunda da yada 19 olduğunda da yada 60 olduğundada hamilelik ilk üç aya kadar garanti değil hatta ondan sonra bile ama hamile olup olmadığını öğrenmek için en mantıklı ve kesin yol kan testi canım örneğin ben 7. gün yaptırdığımda burda ezgi diye bi arkadaş var sağolsun beni o kaza getirmişti :) bnm değerim 46 çıktığında 19 çıkan bi arkadaş vardı o şu an ikiz bekliyo mesela bnmde ikiz sanmışlardı değerlerimden ama değildi yani şunu demek istiyorum değer 0 çıkmasında ne çıkarsa çıksın
aynennnn öyle kaşınıosun şekerimayyyy allahım bebişlerimizi koru banada bi belirti ver ben neden hiç bişey hissetmiyorum çok ilginç kafama takılıyo midem bulansa keşke ya yada bişeyden tiksinsem herşey gayet normal yiyebiliyorum ben 16. haftaya çok var bebişimin o zaman hareketlerini hissedicekmişim çabuk geçsin kocaman göbüşüm olsun o hamile pantolonlarından aldım 36 beden yine de booll şişmek istiyorum
bana haftada bir geliyo böle herhal çok alemin kaşınıyorum resmen
kızlar liste ne güzel olmuş maşallah inşallah yakında benide eklersiniz şafak 3 çok az kaldı sonucu öğrenmeye dua edin ne olur hamişlerin duası kabul olurmuş
ayyyy allahım bebişlerimizi koru banada bi belirti ver ben neden hiç bişey hissetmiyorum çok ilginç kafama takılıyo midem bulansa keşke ya yada bişeyden tiksinsem herşey gayet normal yiyebiliyorum ben 16. haftaya çok var bebişimin o zaman hareketlerini hissedicekmişim çabuk geçsin kocaman göbüşüm olsun o hamile pantolonlarından aldım 36 beden yine de booll şişmek istiyorum
bana haftada bir geliyo böle herhal çok alemin kaşınıyorum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?