canım yaşımıda ekle istersen topigin en yaşlısı benim sanırım 37 kilo 55 canım meyvalardan falan şişkinlikte yapıyor olabilir bazılarında erken çıkıyor karın bölgesi
Kızlaarrr nasılsınız bakalım bugün?
Dün fazla yazamadım, dünkü eğitim uygulamalıydı, akşam da eve geç gittik. Herkesi ufak endişeler filan olsa da iyi gördüm, Allah bozmasın:))))
Benim karnım kocaman oldu yaw.... Zaten hatırı sayılır bir göbeğim vardı kabul ama şekli değişti hamile olduğum bakınca anlaşılıyor gibi geliyor bana. Bazı kadınların daha erken çıkarmış diye ben de duymuştum, kilo sebebiyle ben o bazı kadınlardan olmam sanıyordum ama oldu. Bir de meşhur erkek bebek karın çıkartır diyorlar ama bakalım.
Dün 12 haftalık olduğumda gireceğim muayenede ikili test yapılabilir, hatta cinsiyeti de belli olabilir diyordum. İnternette baktım 80% doğrulukta tahmin edilebileceğini yazılıyor. Belki gösterir kerata :)))
Allah kucagına almayı nasip etsin bebişini göbek çıkması sanırım kişiden kişiye degişiyor birde tüp bebekteki hamileliklerde dahada çabuk çıkıyor göbek kısmı birşeyi merak ediyorum hamile oldugunuzu ögrendıkten sonra tüp bebek dr. devam ediyosunuz yoksa başka kadın dogumcuya devam ediyosunuz ben 1 haziranda kese görmeye merkeze gidecegim hayırlısı..
Kızlaarrr nasılsınız bakalım bugün?
Dün fazla yazamadım, dünkü eğitim uygulamalıydı, akşam da eve geç gittik. Herkesi ufak endişeler filan olsa da iyi gördüm, Allah bozmasın:))))
Benim karnım kocaman oldu yaw.... Zaten hatırı sayılır bir göbeğim vardı kabul ama şekli değişti hamile olduğum bakınca anlaşılıyor gibi geliyor bana. Bazı kadınların daha erken çıkarmış diye ben de duymuştum, kilo sebebiyle ben o bazı kadınlardan olmam sanıyordum ama oldu. Bir de meşhur erkek bebek karın çıkartır diyorlar ama bakalım.
Dün 12 haftalık olduğumda gireceğim muayenede ikili test yapılabilir, hatta cinsiyeti de belli olabilir diyordum. İnternette baktım 80% doğrulukta tahmin edilebileceğini yazılıyor. Belki gösterir kerata :)))
Allah kucagına almayı nasip etsin bebişini göbek çıkması sanırım kişiden kişiye degişiyor birde tüp bebekteki hamileliklerde dahada çabuk çıkıyor göbek kısmı birşeyi merak ediyorum hamile oldugunuzu ögrendıkten sonra tüp bebek dr. devam ediyosunuz yoksa başka kadın dogumcuya devam ediyosunuz ben 1 haziranda kese görmeye merkeze gidecegim hayırlısı..
canım iyiyiz ama kimse yok gene bugün.. artık eskisi kadar kalabalık olmuyo buralar.. mervenin bugün kontrolu vardı, zeynep hala yatıyor sanırım. ezgi de bir ce deyip kaçıyor..
senin artık belli olması normal zaten maaşallah 11 haftayı geçmişsin. önünde bi ikili test kalmış.. hadi bakalım tehlikeli dönemi atlatıyorsun Allahın izniyle.. ii bak kendine, ufaklığı da..
bu arada benim de göbiş çıktı Bilgecim.. Basbaya bakan kaç aylık diyor.. :)
allah hepinize meleklerinizi kucağınıza sağlıcakla almayı naisp etsin inşallah hanımlar bizde yumoş büyütüyoruz hafta içi toplanacaklar dua eddnnn bizlereee topiğiniz çok güzel olmuş 15-20 gün sonra aranıza katılbilelim
:)) Panadolcüm, topiğin en yaşlısı benim şekerim, kaptırmam:))))) heveslenme ha ha:))
canım ben istanbul gatada yaptırdım, ama izmitte oturuyorum. gidip gelmek baya zor oluyor. perşembe gittiğimde kalp atışını net olarak duydul çok şükür. artık kadın doğuma transfer olabilirsin dediler. kaydımı yaptırdım ama ben burda ki kendi doktoruma gidicem. testler için gataya gidicem ama..
Canım, kalbin atışını problemsiz olarak duyduklarında ilk üç ay progesteron desteği almak dışında artık kendiliğinden hamile kalmış bir kadınla farkın kalmıyor, yeni yönetmelik çıkmadan önce pek çok merkez gebelik takibini yapmıyordu bile. Ben aynı hastanede (Alman Hastanesi) kontrollerime devam ediyorum ama ara ara memnun olmama rağmen değiştirsem mi diye düşünmüyor değilim. Çünkü tüp bebek kliniğiyle meşhur olan bir merkez olduğu için gebelik takibine yeterince zaman ayırabilirler mi diye endişelerim var.
slm arkadaşlar bende sonucumu aldım bende de beklemede arkadaşımızda olduğu gibi negatif çıktı hayırlısı olsun diyorum 26 mayısta tekrar tahlil vereceğim ancak bu aydan benim de umudum yok kısmetse temmuzda yeniden tüp bebek denemeyi düşünüyorum
angel hoşgeldin.. nerdesin, sesin soluğun çıkmıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?