canım hayılrısı olsun inşallah bir dahaki sefere yüzün güler herşey gönlünce olsun..
cnm çok üzüldüm yaa...ben sen hamilesin diye umut etmiştim hep ama..kısmet değilmiş işte ya allahın dediğinden başkası olmuyo de diyebilirim ki...slm arkadaşlar bende sonucumu aldım bende de beklemede arkadaşımızda olduğu gibi negatif çıktı hayırlısı olsun diyorum 26 mayısta tekrar tahlil vereceğim ancak bu aydan benim de umudum yok kısmetse temmuzda yeniden tüp bebek denemeyi düşünüyorum
kızzlarrrr bende aranızdayım ardık dün öğrendim hamile olduğumu rabbim hepinize hayırlı hamilelik geçirmeyi nasip etsin inşşş
kızlaar fıstıklar günaydın nasılsınız iyiymisiniz..
ben dün doktora gittip bebeğim kıpırdamalarını gördüm maaşallah sübhanallah..
allah tüm isteyenlerin kucağını boş bırakmasın..şimdi bebeğimle aramızda çok farklı bi bağ var galiba artık yavaş yavaş hamile olduğuma inanıyorum:CüvCüv:
canım hoşgeldin gerçi bende burdaki topingte çok yeniyim uzun beklemelerden sonra buralara kadar geldik:))) umarım hepimiz için hayırlısı olur....saglıklı yarınlar
saol cnm teşekkür ederimmervecim hayırlıs olsun canım
hoş geldin cnm aramıza bilgilerini verde listeye ekliiim seni....amin cnm hepimize inşallahkızzlarrrr bende aranızdayım ardık dün öğrendim hamile olduğumu rabbim hepinize hayırlı hamilelik geçirmeyi nasip etsin inşşş
saol cnm çoook teşekkürlr hepimiz çok sağlıklı hamilelikler geçiririz inşallahcanım maşallah olsun bebişine saglıklı hamilelikte ilerlemeler...
Kızlar merhaba,
Ben de dün bebeğimin kalp atışlarını duydum çok mutluyum. Geçen hafta ufak bir kanamam oldu benim de çok korktum. Neyseki devam etmedi. Yalnız doktor cinsel ilişkiyi yasakladı :)
cnm çok üzüldüm yaa...ben sen hamilesin diye umut etmiştim hep ama..kısmet değilmiş işte ya allahın dediğinden başkası olmuyo de diyebilirim ki...
cnm çok sevindim ya bebeğinde bişey çıkmamasına peki 16. haftada falan belli oluyo diolar yani şimdi bnm ikili test 8 haziran yani bnmde belli mi olucak acaba ay heycanlandım demek oğluşun olcak annesi he hadi hayırlısıkızlar herkese slm,
bende dün ikili test için dr.a gittim. bebeğim 1 hafta önde gidiyor 13 haftalık bebek gelişimindeymiş.allahıma çok şükür. dr.cinsiyetine baktı ve %80 erkek dedi. göbek kordonu ile karıştırılabiliyor dedi onada baktı doppler ile göbek kordonu değilmiş. bence değişmez ama birdahaki kontrolde kesinleşir dedi.
canım SAT 22 NİSAN TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ 27 OCAK YAŞ 22 KİLO 58 İLK RANDEVUYU BEKLİYORUM bilgierim bunlar canım herkese mutlu sağlıklı sorunsuz ve tombiş bombiş bebeişler olmasını temenni ediyorum
kızlaar fıstıklar günaydın nasılsınız iyiymisiniz..
ben dün doktora gittip bebeğim kıpırdamalarını gördüm maaşallah sübhanallah..
allah tüm isteyenlerin kucağını boş bırakmasın..şimdi bebeğimle aramızda çok farklı bi bağ var galiba artık yavaş yavaş hamile olduğuma inanıyorum:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?