bende demir hapını kestim azaldı ara ara oluyo cnmalkisalkisalkismaşallahhhhhhhhhhh kocaman olmuş:))
bulantıların geçmedimi hala canım.benimde 3 4 gündür vardı anladımki vitaminden oluyo DR ile görüştüm kestik.
bende dr a çarşamba günü gittim kalp atışımız yükselmiş çok şükür bu cuma tekrar kontrol bakalım nasılmış mercimeğim:))
kız popomuza batmasın o makas falan hahahahahabirde kızlar cinsiyet konusunda bende bişey duymuştum hamile kadının haberi olmadan başka biri oturacağı yere bi tarafa makas bitarfa bıçak koyuyorlar makasın üstüne oturursa kız bıçak oğlan diyolar öyle bişeyde varmış
delikafadulden ben bunu yaprak dökümünde cevriye hanımda görmüştümmmmdelikafadulden
Mervecim Dr bana bebeğimin haftasını eksik söylüyo yani ben son adet tarihime göre 7+4 üm ya ama o 7 haftalıksın diyo bebişimde gayet iyi görünüyo bir sıkıntı yok neden acabaa
dur yahu nereye gidiyosun
ne zamandır yoktun bacım ne var ne yok bakalım ikili test günün ne zaman listeye not ediyorumda
bacim aslinda hep buralardayim girip okuyup cikiyorum bende durumlar iyi cok sukur tabi su cikarmalar ogurmeler haric (elhamdulilllah) cnm benim ayin 9 unda rdv var nasip olursa sizin su ikili test dediginiz karindan su aldirmami ? eger oysa bana teklif etti ama ben istemedim kizimdada yaptirmamistim bundada yaptirmak istemiyorum bakalim ya herseyin hayirlisi olsun ins
Kaymaklim TR de nasil yapiyorlar bilmiyorum ama burda hemen karindan su alma amnio testi yapmiyorlar. Once 1. trimester da bir kan testi ve NT denilen ozel usg sonuclarina bakiyorlar. Ondan sonra 2. trimester da gene bir kan testi var. Butun bunlarin sonuclarina gore amnio testi yapilip yapilmamasina karar veriliyor. Direk karindan su alinmiyor yani. Risk faktorune gore karar veriliyor.
TR deki uygulamayi da arkadaslar yazarlarsa bizde ogrenmis oluruz..
quality hemen aydınlatayım seni
merakını sonlandırayım
1-benim gebelik haftam orda yanlış onu düzeltmem lazım
2-kendim bir resim seçmiştim onu yapmak istiyorum
3-bir şeyi başaramamak beni sinir eder.....
nasıl yapılacağını çözdüm ancak istenen formatta değil diyor....geçen sefer hilal de sağolsun aynı şey çıkınca düzeltti ben de o nasıl düzeltti onu öğrenmeye çalışıyorum.....
ewet sağolsun yaptı yardımcı oldu ama ben de öğrenmek istedim....umarım merakını gidermişimdir..........
Yeshill bebiş erkekmiş hayırlı olsun sağlıkla gelir inşallah,,
insan çok merak ediyor, benimki de erkek diye tahmin ediyorum
sizlerin tahmini var mı kızlar,
acaba tıutabilir mi tahminlerimiz mirmirmirmir
bide kızlar hamile bayana elini göster deyince içini gösterirse kız dışını gösterirse erkek oluyomuş arkadaşımda yaptım tuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?