Kaymaklim;
her ulkede farkli uygulamalar olabiliyor. Kizini dogururken zaten cok gencmissin hala da oylesin. Belki 35 yas ustune tavsiye edip daha genc anne adaylarinin insiyatifine birakiyorlardir. Bilmiyorum tahmin yurutuyorum. Zaten bazi anne adaylari direk red ediyorlar genetik test yaptirmayi. Herkesin kendi secimi sonucta. Ama istersen su kan testi olayini sor bir. Iyicene ogren direk karindan su mu aliyorlarmis yoksa burdaki asama asamamiymis.
Benim kan grubum bu arada (Rh -). Gebeligin 28. haftasinda ve de dogumdan hemen sonra igne olmam lazim kan uyusmazligi icin....Kan gruplariniza dikkat edin..
burdayım tatlımmmm benim kayınbiraderim burda yani bende misafir cuma gideck sürekli onunlayız gezdirioruz falan ama en hepinizi takipteyim herr gece mutlaka okuorum haberdar oluorum hepinzden en kısa zamanda cumartesi tüm enerjimle dönücemmervecim ezgi de gelmedi kaç gündür...
kuzucummm sen gıcık olma yani ben seni gıcı etmeyeyim üzülürümmmevet onuda merak ettim ya birbirmizin telefonları yok ya insan gıcık oluyo böle bişey olduğu zaman
anaaa yandın desene aman bebek ii olsunda boşver cicim
fıstıkkkk benim de içime erkek doğdu okuduğum an sonra okudum ki sende erkek istiormuşsun hadi işallahh sağlıklı olsunda tek bi de içinden geçen olsun süper olsunnnnnnnnn:)kızlaaaarrrr, geldim geldim. Geçmişi okuyordum, tam yazacak oluyorum refresh ettiğimde yeni birşeyler yazmış oluyorsunuz, bugün de pazartesi arayan soran da var, yazma işi kaliyor:)))
Yeshill'ciğim allah oğlunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, ben de seni gözlüyordum, benden bir hafta öndesin ya, ikili teste girmiş olması lazım diyordum. Cuma gibi de ikili test zamanı cinsiyet belli olur mu geyiği yapmıştık. Erkenden öğrenmişsin cinsiyeti ne güzel.
Kızlar yaaaa, çarşambaya ben de gidicem, içine cinsiyetle ilgili birşey doğan var mı benimle ilgili?
Kız da erkek de başımızın üstüne ama gönlümde yatan da yok değil hani:))))
yok artık daha neler ayolll:):)Oğlan istiyorum ben:))) Yeni birşey değil ama, çocukluğumdan beri öyle istemişimdir. Bir de ben anneciğime çok çektirdim ergenlikte, şimdi kızım olursa feci atışırız gibi geliyor. Bir de babama çok çok düşkünümdür, kocacım da kızına çok düşkün olacak gibi, kıskanırım beeeen:)))
tatlummm ben sıktım ortada çizgi çıktı ne gamze gibi ne hiç yok gibi benim ki nolucak şimdiiiiiikızlar bi yapın şunu ya aynanın karşısında çenenizi sıkın içine göçüyomu gamze gibi yoksa aynı mı kalı bi söleyin deneyelim bakalım neyimiz olcak maksat vakit geçsin yoksa hurafe yanidelikafadulden
ne güsel erkenden belli olduMerve'cim benim 2'li testim 1 Haziran'da. Daha doğrusu ense kalınlığını ölçecek doktorum. Ertesi gün de kan vereceğim.
Benim doktor erkeğe benziyor dedi ama ben "iri bir kızdır" diye direttim. Bakalım haftaya bizimki saklamazsa cinsiyet kesinleşir.
Ezgiiii, nerelerdesin şekerim sen... Nasılsın??
günaydın kızlar
herkese günaydın...
günaydııııınnn:))))
Nasılız kızlar bakalım bugün?
burdayım tatlımmmm benim kayınbiraderim burda yani bende misafir cuma gideck sürekli onunlayız gezdirioruz falan ama en hepinizi takipteyim herr gece mutlaka okuorum haberdar oluorum hepinzden en kısa zamanda cumartesi tüm enerjimle dönücem
kuzucummm sen gıcık olma yani ben seni gıcı etmeyeyim üzülürümmm
hem veriim ben sana telimi seve seve seninkini de alrım ama:)
Merve'cim benim 2'li testim 1 Haziran'da. Daha doğrusu ense kalınlığını ölçecek doktorum. Ertesi gün de kan vereceğim.
Benim doktor erkeğe benziyor dedi ama ben "iri bir kızdır" diye direttim. Bakalım haftaya bizimki saklamazsa cinsiyet kesinleşir.
oooohhh hava da güzel, ne çok sıcak ne de serin.
Ben de hafif bulantıyla kalktım yahu, hani şu bahsettiğim ilaç vardı ya, şeker için olan; onu bıraktım ve hafif bulantılarım başladı. Demek ki eğer hiç kullanmamış olsaydım sağlam bulantılarım olacaktı diyorum.
ay nası sabrediceksiniz walla helal olsun ben dayanamam meraktan saçma sapan çin testlerine falan bakmaya başladım o derece yanigunaydin;-))
iyiyim gizemlicim sizler nasilsiniz?
Benim de bu cuma randevum var ilk defa kadin/dogun Dr umla. Inss iyi gecer. Bir de ikili testin ilk ayagi olan kan testini yapacaklar. Ondan yaklasik 10 gun kadar sonrada NT denilen usg ye girecegim gene genetik test icin. Cok sukur bu yakinlarda gorecegiz bebisi. Umarim o da iyidir.
benim cinsiyet hususunda bir tahminim yok zira biz supriz olmasini istiyoruz. Eger fikrimizi degistirmezsek pek baktirmaya biyetimiz yok. Ama aileledekilerin bayan olanlari erkek bebek, erkekler ise kiz bebek gelecek diyorlar;-)))
kızlar açıklamış cnm ne olduğunu ama sen doktoruna belirt ikili test 3 lü test falan olmadan neden direk amniosenteze geçio anlamadım bi danış bakalım 12 hafta ile 14 hafta arasında yapılıo gecikmeden sor bari yoksa zaman geçmiş olurbacim aslinda hep buralardayim girip okuyup cikiyorum bende durumlar iyi cok sukur tabi su cikarmalar ogurmeler haric (elhamdulilllah) cnm benim ayin 9 unda rdv var nasip olursa sizin su ikili test dediginiz karindan su aldirmami ? eger oysa bana teklif etti ama ben istemedim kizimdada yaptirmamistim bundada yaptirmak istemiyorum bakalim ya herseyin hayirlisi olsun ins
alemsin funda ya güldürdünüz beni delikafaduldeneksik olma:)))
ya ne tatlılar dimi artık insan formuna geçtikleri için insanhın içi bi hoş oluyo wallaiyiyim güzeller ben bugün gene bebişimi gördüm bu sefer bize el salladı benimde ultrasonda 10+3 çıktı 3.5 cm öle güzel ki şimdi daha çok meraklanıcam elini ayağını gördümya hep göresim gelir bu arada bende erkek diye düşünüyorum ama herkes kız diyor bakalım ne olacak annem pembe yelekler ceketler almış dalga geçiyo erkekte olsa giydircem diye :)
ikili test benim ne zaman acaba randevum 2 haziran ama doktor bişey demedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?