2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

Merve'cim benim 2'li testim 1 Haziran'da. Daha doğrusu ense kalınlığını ölçecek doktorum. Ertesi gün de kan vereceğim.
Benim doktor erkeğe benziyor dedi ama ben "iri bir kızdır" diye direttim. Bakalım haftaya bizimki saklamazsa cinsiyet kesinleşir.

Canım doktorumdan öğrendiğimi yazayım.. Normal gebeliklerde, ikili, üçlü test sonuçlarını ve ense kalınlığı ölçümünü beraber değerlendirip, eğer risk var ise amniyosentez yapılıyor... Ancak, ileri yaş gebeliklerde diğer test sonuçları ne olursa olsun amniyosentezi öneriyorlar.. Elbette bunun kararını da bizlere bırakıyorlar...

Bu arada patly cim, benim de kan grubum Brh(-) Evet, söylediğin gibi, çok dikkat edilmesi gereken bir durum.. hem anne hem bebek için...

mervecim ezgi de gelmedi kaç gündür...
burdayım tatlımmmm benim kayınbiraderim burda yani bende misafir cuma gideck sürekli onunlayız gezdirioruz falan ama en hepinizi takipteyim herr gece mutlaka okuorum haberdar oluorum hepinzden en kısa zamanda cumartesi tüm enerjimle dönücem

evet onuda merak ettim ya birbirmizin telefonları yok ya insan gıcık oluyo böle bişey olduğu zaman

anaaa yandın desene aman bebek ii olsunda boşver cicim
kuzucummm sen gıcık olma yani ben seni gıcı etmeyeyim üzülürümmm
hem veriim ben sana telimi seve seve seninkini de alrım ama:)

fıstıkkkk benim de içime erkek doğdu okuduğum an sonra okudum ki sende erkek istiormuşsun hadi işallahh sağlıklı olsunda tek bi de içinden geçen olsun süper olsunnnnnnnnn:)

yok artık daha neler ayolll:):)
hem kızlar babalarına düşkün olurlar ama anneleri bambaşkadırrr:)
kıskanmazsın aksine çoooooooooook hoşuna gider içten içe guru bile duyarsın:)

tatlummm ben sıktım ortada çizgi çıktı ne gamze gibi ne hiç yok gibi benim ki nolucak şimdiiiiii

ne güsel erkenden belli oldu
umarım benimde 12 de belli olur
çok sevindim herşeyin ii olmasına pelin
hem belkide kızdır canım kızlar 15 .haftada net belli oluormuş die biliorum ben..

yeshill yansıma
seni de tebrik ederim arkaaşımmmmm
oğlun oluormuş süperrrrrr
bundan sonra oğluuuuummmm die seversinnn rahat rahat isimde düşünürsünnn:)

Quality;

Cok sagol bilgi icin. Demek yaklasik burasi ile ayni uygulama. 35 yas ustu herkese onerilirken, 35 yas alti icin test sonuclarina gore tavsiyede bulunuyorlar ama sonucta karar anne-baba adayina birakiliyor demek ki. Ayy hakkimizda hayirlisi olsun. Vallahi tuttu, tutmadi, kap atisini gorduk-goremedik, ikili test yaptik-yapmadik, haftasina gore buyudu-buyumedi, ters dondu-donmedi, normal mi-sezeryan mi derken gunler geciyor;-)) Burda bir laf var herkese soyluyorum;

"Anneligin ilk 40 senesi zormus"

LoL;-))

gorusmek uzere bebislerinize ve kendinize iyi bakiniz.

Sevgiler

kaymakcım, patly qualıty pretty gelbebek ve gece kaynatanlar off akşamları giremiyorum eve gelince seriliyorum walla ama bu akşam giricem bol bol çünkü ders çalışmam lazım hafta sonu a.ö.f sınavları var

ay walla fena olmaz numaralaşmak çünkü insan merakta kalıo cicim :))

oooohhh hava da güzel, ne çok sıcak ne de serin.

Ben de hafif bulantıyla kalktım yahu, hani şu bahsettiğim ilaç vardı ya, şeker için olan; onu bıraktım ve hafif bulantılarım başladı. Demek ki eğer hiç kullanmamış olsaydım sağlam bulantılarım olacaktı diyorum.

ekledim cnm ikili test tarihini

bebeğin cinsiyetine gelince inşallah sağlıklı olur onun dışında da ben annelere kıyamıyorum annenin gönlünden ne egeçiyosa o olsun

yaniiiii ton ton tombalak iri bi kız....yumuk yumuk şöle mis kokulu oyyyyyy zemuszemus

anaaaa yandın bilge ama en aızndan şunu düşün 12 haftada bitiyomuş ya genel görüşe göre bu mide bulanytısı derdi sen o zamanı ii atlattın sayılır ama bunca zaman rahat olunca şimdi kasar insanı walla Çok üzgünüm çoook

ay nası sabrediceksiniz walla helal olsun ben dayanamam meraktan saçma sapan çin testlerine falan bakmaya başladım o derece yani
kızlar açıklamış cnm ne olduğunu ama sen doktoruna belirt ikili test 3 lü test falan olmadan neden direk amniosenteze geçio anlamadım bi danış bakalım 12 hafta ile 14 hafta arasında yapılıo gecikmeden sor bari yoksa zaman geçmiş olur
alemsin funda ya güldürdünüz beni delikafadulden
ya ne tatlılar dimi artık insan formuna geçtikleri için insanhın içi bi hoş oluyo walla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…