2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

benimki de çukur oldu

ne demek kafamçokkarıştı

tombişim demek hehehehehehe kaydirigubbakcemile3
kızın olcak senin hahahahahh
çukur olunca kız benimki gibi sipsivri olunca oğlan mı oluyo şimdi???

Bir de alyans ve altın zincirle yapılan bir numaralar vardı da bir hayli uzun hikayeydi, unuttum şimdi:)))

aaaa olmaz ama sölemen lazım sen bilgesi değilmisin bu topiğin engin bilgilerinle aydınlat bizi makara olsundelikafadulden

kızlar yarın test günüm bişey sorucam bugun benim adet günüm ama olmadım tüp bebekte bu tarih değişiyomu acaba yarın büyük gün hamişler dualarınızı esirgemeyin lütfen inşallah yarın bende bu listeye eklenirim

bende iiyim canım. Tşklerrr ayrıcaaaa:)))) nasılsın nasıl gidiyor?

nası gitsin çidoşum ya mide bulantısı oluyo ara ara geçicekinşallah onun dışında cumartesi bebeğimi gördüm kıpır kıprdı maaşallah..

8 haziran ikili test şimdiden onun endişesi başladı bakalım nası olcak

yok cnm değişmiyo adet olmamanda iiye işaret ya keşke bugün bi kan verseydin merak etmedin mi yada idrar yaptın mı hiç

gokce01, sinem8484, Ç&D+, pretty53+, arkadas2010, haymatlos+, cannur82, asozlem

şu an online olan sevgili arkadaşlar sesiniz çıkmıo yahu nasılsınız

şimdi alyansımızı altın bir zincire geçiriyoruz. Sonra sağ elimizi avucumuz göğe bakar şekilde tutuyoruz. Bir arkadaşımız kolyeye takılmış alyansı avcumuzun üzerinde ama avcumuza değirmeden hareketsiz bir halde tutuyor. Elini de hiç kıpıradatmıyor. sonra alyans ileri geri doğru sallanırsa erkek, yuvarlak sallanırsa kız çocuk olacağına işaret ediyor. Umarım yönleri doğru hatırlamışımdır bu arada:) Akşam ablama sorar öğrenirim:)))

ya korkudan test yapamıyorum inşallah yarın güzel haber alırız birde bugun çıkmaz die yapmadım idrar 9.güm çünkü ayy yarın nasıl gidip kan vercem bilmiyorum

ay şu türk insanı ne alem gerçekten ya dimi süperiz walla

sen bi öğren bakalım.. öyle kesin olmayan şeyleri denemeyelim. kaydirigubbakcemile5

alkisalkisalkis maşallahhhhhhhhhhh kocaman olmuş:))

bulantıların geçmedimi hala canım.benimde 3 4 gündür vardı anladımki vitaminden oluyo DR ile görüştüm kestik.

bende dr a çarşamba günü gittim kalp atışımız yükselmiş çok şükür bu cuma tekrar kontrol bakalım nasılmış mercimeğim:))

birde kızlar cinsiyet konusunda bende bişey duymuştum hamile kadının haberi olmadan başka biri oturacağı yere bi tarafa makas bitarfa bıçak koyuyorlar makasın üstüne oturursa kız bıçak oğlan diyolar öyle bişeyde varmış

delikafadulden ben bunu yaprak dökümünde cevriye hanımda görmüştümmmmdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…