evet cnm aydı son adet tarihi baz alınıyo
kızın olcak senin hahahahahhbenimki de çukur oldu
ne demek kafamçokkarıştı
tombişim demek hehehehehehe kaydirigubbakcemile3
çukur olunca kız benimki gibi sipsivri olunca oğlan mı oluyo şimdi???
Bir de alyans ve altın zincirle yapılan bir numaralar vardı da bir hayli uzun hikayeydi, unuttum şimdi:)))
ii çidoşum sen nasılsın a.s. buda benden sana olsun
bende iiyim canım. Tşklerrr ayrıcaaaa:)))) nasılsın nasıl gidiyor?
kızlar yarın test günüm bişey sorucam bugun benim adet günüm ama olmadım tüp bebekte bu tarih değişiyomu acaba yarın büyük gün hamişler dualarınızı esirgemeyin lütfen inşallah yarın bende bu listeye eklenirim
şimdi alyansımızı altın bir zincire geçiriyoruz. Sonra sağ elimizi avucumuz göğe bakar şekilde tutuyoruz. Bir arkadaşımız kolyeye takılmış alyansı avcumuzun üzerinde ama avcumuza değirmeden hareketsiz bir halde tutuyor. Elini de hiç kıpıradatmıyor. sonra alyans ileri geri doğru sallanırsa erkek, yuvarlak sallanırsa kız çocuk olacağına işaret ediyor. Umarım yönleri doğru hatırlamışımdır bu arada:) Akşam ablama sorar öğrenirim:)))
ay şu türk insanı ne alem gerçekten ya dimi süperiz walla
şimdi alyansımızı altın bir zincire geçiriyoruz. Sonra sağ elimizi avucumuz göğe bakar şekilde tutuyoruz. Bir arkadaşımız kolyeye takılmış alyansı avcumuzun üzerinde ama avcumuza değirmeden hareketsiz bir halde tutuyor. Elini de hiç kıpıradatmıyor. sonra alyans ileri geri doğru sallanırsa erkek, yuvarlak sallanırsa kız çocuk olacağına işaret ediyor. Umarım yönleri doğru hatırlamışımdır bu arada:) Akşam ablama sorar öğrenirim:)))
nası gitsin çidoşum ya mide bulantısı oluyo ara ara geçicekinşallah onun dışında cumartesi bebeğimi gördüm kıpır kıprdı maaşallah..
8 haziran ikili test şimdiden onun endişesi başladı bakalım nası olcak
çiğdem hoşgeldin...
sinemcim allah gönlüne göre verir inşallah güzelim..
birde kızlar cinsiyet konusunda bende bişey duymuştum hamile kadının haberi olmadan başka biri oturacağı yere bi tarafa makas bitarfa bıçak koyuyorlar makasın üstüne oturursa kız bıçak oğlan diyolar öyle bişeyde varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?