2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

asozlem, bee009+, haymatlos+, Ç&D+, gelbebek26+

huuuuuuuuuuuuuuuu huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kısssllarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:CüvCüv:

çalışkan merve bacımızzz, dersini çalışır da öyle gelirmişşş....

Çok sıcak kızlar yahu!... Nasıl geçicek bu yaz? Zaten sıcağı sevmezdim iyice delleneceğim galiba(

buyrun benim:)
ve burdayım:)

çalışkan merve bacımızzz, dersini çalışır da öyle gelirmişşş....

Çok sıcak kızlar yahu!... Nasıl geçicek bu yaz? Zaten sıcağı sevmezdim iyice delleneceğim galiba(

bak sor sor koca gün okudum iş ve sosyal güvenlik hukukunu en çok gebelerin kaç hafta izin alabileceği çoğul gebelikte bunun kaça çıkacağı kaldı aklımda puhahahahahahah :roflol:

ayrıca bu haziran ayında istanbul 45 derece olcakmış artık ankarayı antalyayı konyayı falan siz düşünün son 130 yılın en sıcak yazı olcakmış galiba bizim memeişlerin altı pişik olcak

bu arada bennn de sözde kpss e giricem
söz de ders çalışmaya çalışıorum
daha elime tarih kitabını almamla bırakma aynı anda oluor çok komik yaaa:)
30 yıldır sınava giriorum bıktımmmm

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 50 miiiii

ay orda hamile kalınmaz cicim sen gel biz burda yaşayalım seninle bende buraya kötü diyodum walla şile bezi gibi bişilerden elbise diktiricem kendime ya

kuzum orası da pek hırlı değilmiş hani
kars a gitmeyi planlıorum ben:)
bu arada melekler korusunu izleyeniniz var mı ayy ne saçma bişi sordum dimi birden:)

bu arada bennn de sözde kpss e giricem
söz de ders çalışmaya çalışıorum
daha elime tarih kitabını almamla bırakma aynı anda oluor çok komik yaaa:)
30 yıldır sınava giriorum bıktımmmm

ya bende de sözel kafa kalmamış sayısal olsa sabah kadar çözeyimde yok anacım okuduğumu almıyo kafam algılar başka yönde diorum ya o kadar şey okudum ama gebelikle ilgili olan iş kanunu maddesi kaldı aklımda ama karalıyım bu aöf biticek max 3 yılda

kuzum orası da pek hırlı değilmiş hani
kars a gitmeyi planlıorum ben:)
bu arada melekler korusunu izleyeniniz var mı ayy ne saçma bişi sordum dimi birden:)

ay izliyorum ben ama ne yaptılar öle birden kaç yıl attı dizi salakça bişey oldu esinle erkan başka başka işlerde saçmalamışlar ya kızdım yani

kan dolaşımı için ii diye duymuştum ama sana doknur belki sen en iyisi ayağının altına iki yastık koy uzan bütün gün ayy ne zor bizim anneliğimiz yaaa walla ne zor Çok üzgünüm çoook
bi sola döndüm bi düz yattım bi ayağımın altına yastık koydumm:bbo:şekilden şekile girdim sıpanın yüzünden evet yaaa ne zormuşş bu durumlarrr

ay izliyorum ben ama ne yaptılar öle birden kaç yıl attı dizi salakça bişey oldu esinle erkan başka başka işlerde saçmalamışlar ya kızdım yani

hah canım benim bi anlatsana neden öyle yıllar sonraya attı birden mi oldu dizinin başında şu kadar yıl sonra yazdımı yoksa biri rüya mı görüor kaçırdım son bölümü şimdi hiç bi yerdende izleyemedim gıcık oldum

bi sola döndüm bi düz yattım bi ayağımın altına yastık koydumm:bbo:şekilden şekile girdim sıpanın yüzünden evet yaaa ne zormuşş bu durumlarrr
aman aman onlar ii olsunda biz bu konumlara gelebilmek için bile neler çektik geçicek cnm hepsi geçicek inşallah

hahhhhhh esas sana.........bende sana sorcaktım dur şimdi bakıyorum netten ve 5 dk içinde dönüyorum sana cicim

bak ben geldim herkeşler gitmiş.. işlerim yoğun biraz bugün.. arada okuyorum ama yazamıyorum..
tatlı kız hiç debelenme yerinden sen.. öylece kal bakalım yarına kadar..
ezgicim, ben de geçen akşam bir baktım diziye barışın saçlar gitmiş, askerde falan noluyo dedim.. 1-2 sene sonradan devam ediyo dediler..
merve bende girmek istiyorum kpss ye ama nerde o kafa.. bütün gün okuduğum haberleri bile akşama kalmadan unutuyorum ben.. nerde der çalışıp ezberlemek.. geçti benden artık...

cnm ipek'in görüntüsüyle başlıyor dizi yıllrdan sonra yazıyor

ipek konuşmaya başlıyor istanbula geleli 4 yık oldu falan saçma sapan bide hepsi saçını kestirmiş boyamış falan barış asker ipekle barışmışlar evlencekler

walla ben bugün bayağı bi öğrenmişim aslında şimdi test çözdüm fena değilim...okiim bari akşamda şu dersin diğer ünitelerini ben arasınava transferime denk geldi diye giremedim finalde bişi yapiim bari büte bitek maaliyeti bırakıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…