çalışkan merve bacımızzz, dersini çalışır da öyle gelirmişşş....
Çok sıcak kızlar yahu!... Nasıl geçicek bu yaz? Zaten sıcağı sevmezdim iyice delleneceğim galiba(
buyrun benim:)
ve burdayım:)
çalışkan merve bacımızzz, dersini çalışır da öyle gelirmişşş....
Çok sıcak kızlar yahu!... Nasıl geçicek bu yaz? Zaten sıcağı sevmezdim iyice delleneceğim galiba(
cnm yat o zaman yine ama soluna doğru yat bide kan sulandırıcı içiyomuydun sen genelde kanaması olanlarda doktor kesiyo hemen
sen bide burayı gör şekeriiimmmm
gölgede 50 oluo:)
yok tatlım vermedi belki yarın verir ranevum varr şimdilik yat dedi sola yatınca ne oluyoki
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 50 miiiii
ay orda hamile kalınmaz cicim sen gel biz burda yaşayalım seninle bende buraya kötü diyodum walla şile bezi gibi bişilerden elbise diktiricem kendime ya
bu arada bennn de sözde kpss e giricem
söz de ders çalışmaya çalışıorum
daha elime tarih kitabını almamla bırakma aynı anda oluor çok komik yaaa:)
30 yıldır sınava giriorum bıktımmmm
kuzum orası da pek hırlı değilmiş hani
kars a gitmeyi planlıorum ben:)
bu arada melekler korusunu izleyeniniz var mı ayy ne saçma bişi sordum dimi birden:)
bi sola döndüm bi düz yattım bi ayağımın altına yastık koydumm:bbo:şekilden şekile girdim sıpanın yüzünden evet yaaa ne zormuşş bu durumlarrrkan dolaşımı için ii diye duymuştum ama sana doknur belki sen en iyisi ayağının altına iki yastık koy uzan bütün gün ayy ne zor bizim anneliğimiz yaaa walla ne zor Çok üzgünüm çoook
ay izliyorum ben ama ne yaptılar öle birden kaç yıl attı dizi salakça bişey oldu esinle erkan başka başka işlerde saçmalamışlar ya kızdım yani
aman aman onlar ii olsunda biz bu konumlara gelebilmek için bile neler çektik geçicek cnm hepsi geçicek inşallahbi sola döndüm bi düz yattım bi ayağımın altına yastık koydumm:bbo:şekilden şekile girdim sıpanın yüzünden evet yaaa ne zormuşş bu durumlarrr
hah canım benim bi anlatsana neden öyle yıllar sonraya attı birden mi oldu dizinin başında şu kadar yıl sonra yazdımı yoksa biri rüya mı görüor kaçırdım son bölümü şimdi hiç bi yerdende izleyemedim gıcık oldum
bi sola döndüm bi düz yattım bi ayağımın altına yastık koydumm:bbo:şekilden şekile girdim sıpanın yüzünden evet yaaa ne zormuşş bu durumlarrr
bak ben geldim herkeşler gitmiş.. işlerim yoğun biraz bugün.. arada okuyorum ama yazamıyorum..
tatlı kız hiç debelenme yerinden sen.. öylece kal bakalım yarına kadar..
ezgicim, ben de geçen akşam bir baktım diziye barışın saçlar gitmiş, askerde falan noluyo dedim.. 1-2 sene sonradan devam ediyo dediler..
merve bende girmek istiyorum kpss ye ama nerde o kafa.. bütün gün okuduğum haberleri bile akşama kalmadan unutuyorum ben.. nerde der çalışıp ezberlemek.. geçti benden artık...
aman aman onlar ii olsunda biz bu konumlara gelebilmek için bile neler çektik geçicek cnm hepsi geçicek inşallah
inşşşş canım yaaa tek ona bişey olmasnda razıyım ben çekmeye
bir kaç hafta sonra geçer die düşünüorum birazcık sabır canım..
inşşşş geçer tatlımm dediğim gibi ona bişey olmasında ben razıyım çekmeye
bak ben geldim herkeşler gitmiş.. işlerim yoğun biraz bugün.. arada okuyorum ama yazamıyorum..
tatlı kız hiç debelenme yerinden sen.. öylece kal bakalım yarına kadar..
ezgicim, ben de geçen akşam bir baktım diziye barışın saçlar gitmiş, askerde falan noluyo dedim.. 1-2 sene sonradan devam ediyo dediler..
merve bende girmek istiyorum kpss ye ama nerde o kafa.. bütün gün okuduğum haberleri bile akşama kalmadan unutuyorum ben.. nerde der çalışıp ezberlemek.. geçti benden artık...
tamam şkerlerr sözünüzü dinleyecem teşekkür ettim hepinizee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?