kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr benim bebeğim yokmuş bebeklerim varmışşşdelikafadulden dün dr gittim bu güne kadar 1 tane gördükk aman Allahım sen ne büyükmüşsün diğerinide dün gördümm şokkaaaa girdim resmennnnnnnn:))))))))))))
:teytey::teytey:Allahım kucağıma almayı nasip et bebeklerimi nazarlardan koru yarabbimmmm...
mervecim artık benimde bilgilerimi değiştirirmisin:)) bebişleri geliyo diyehihoyyyt
teşekkür ederim iyi dileklerin için şimdi beta hcg sonucumu öğrendim 1600 bu beni dahada endişelendirdi çünkü bildiğim kadarıyla kesenin 1500 ün üstünde görülmesi lazım. sonucu doktorumla görüşemedim daha öğleden sonra görüşebilicem moralim berbat.
bizde eşimle yalovaya geçmeyi düşünüyoruz hem imkanları daha ii hemde bebeğime bakmakta kayınvaldem yardımcı olsun diye ben annemle anlaşamıyorum kızlar ya dünyanın en iyi annesi ama ben huysuzum biraz asabilik yapıp kalbini kırıyorum bide annem paniklio eline bi bebek verilince su verme diyosun reçel yediriyo falan vs...walla biz galiba kafa dinleme yaşına geldik :)Ben de Ankara'da okudum, hayatımın en toz pembe günleri Ankara'da geçti. 5 sene altını üstüne getirdik Ankara'nın:))) Şehrin güzelliğinden çok bizim geçen günlerimiz güzeldi, bir de şehrin düzenliliği, nezihliği, o günler için ulaşım kolaylığı... Fakat devlette çalışmak istemeyince iş için İstanbul'a gelmeye mecbur oldum. İstanbul'da çocukluğumdan beri bildiğim bir yerdi, yol iz açısından pek zorluk çekmedim, güzelliğine diyecek de yok İstanbul'un ama bir türlü sevemedim. Hani patron bir işin kolay yolu varken sizden aynı işi zor ve angarya yoldan yapmanızı ister ya; İstanbul'da yaşamak bana öyle geliyor. Çok karışık, çok fazla tehlikeli insan var, her şey çok iç içe, ne kadar korunsanız da bana bulaşmaz diyemeyeceğiniz her türlü kötülükle yan yana yaşıyorsunuz, trafik, kalabalık vs imkanları hep kıtmış gibi gösteriyor. Boğaz geçtiğim zamanlarda, o eziyeti çektiğim için boğazın güzelliği hiç beni çekmezdi. İstanbul bana değil vakti olana güzel diyorum hep. Yoksa şöyle akşam saat 17:00 de işten çıkıp en çok yarım saatte evde olsam, haftasonum bayramım seyranım, yıllık iznim filan belli olsa, üç beş de arkadaşım olsa eminim bana da güzel gelecek ama yok işte:))) Bulacağımız işten tatmin olacağımızı bilsek ya benim memleketim Eskişehir'e ya da eşimin memleketi Tekirdağ'a yerleşeceğiz ama çok zor be kızlaaaarrr, emeklilik de hayal bizim kuşağa((
aaaaaaaaaaa hahahahaha puhahaha süpper ya popo ısırma töreni ısırttırmam uleyyn ben bebeğimin totosunu :))aaaaa evet yaa, ezgicimi üzmeyelim, hem orada daha bebiş poposu ısırma töreni yapıcaz:)))))) Aaa bak ne geldi aklıma:) bi de bebişler doğup ta az ele avuca geldiklerinde buluşuruz bebişlerle beraber, toplu bir zirve olur bu... adına da bebiş poposu ısırma zirvesi deriz bilge :dance:
cnm öncelikle bi hafta beklemek sorundayız maalesef ama endişe etmenin yanında kendini çok yıpratma olur mu sıkma canını neler var millet hiç kese görmüyo bi anda iki tane oluyo inanıyorum olumlu haberlerin gelicekmerhaba arkadaslar bugun kalp atısı ıcın gıttık ama gorunmedi bebek var yolk kesesi var 6+4 üz 6+2 cıktı kalpatısını gec goren varmı normalde olabilio ama tüp bebekte aynı sey gecerlımı acaba
aaallahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa süpersin cidem ya değiştirdim hemen ikiz gelio yazdım inşalllah sağlıkla gelişir ikiside tatalım nası seindim anlatamam içinde mucize var:)kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr benim bebeğim yokmuş bebeklerim varmışşşdelikafadulden dün dr gittim bu güne kadar 1 tane gördükk aman Allahım sen ne büyükmüşsün diğerinide dün gördümm şokkaaaa girdim resmennnnnnnn:))))))))))))
:teytey::teytey:Allahım kucağıma almayı nasip et bebeklerimi nazarlardan koru yarabbimmmm...
mervecim artık benimde bilgilerimi değiştirirmisin:)) bebişleri geliyo diyehihoyyyt
cnm vajinal mi baktı onu kaşırdım ama belki usg cihazı eskidir değilsede sakın bi doktorun kararıyla harekete tme başka doktorada sorsana2011 ocak annesi olucam diye sevinirken yıkıldım resmen. bugün kese görmeye gittik fakat kese yoktu dış gebelikten şüphelendi doktor saat 1.30 da hcg sonucuna göre hareket edicez dedi çok kötüyüm napıcam bilmiyorum.
alt beyin üst beyin farkı işte cnm sen sıkma canını güzellikle anlat ben misafirlerimi ii ağırlamayaınca içime sinmiyo ama şu durumda bunları yapmaya halim yok nolur beni anla sen bana yardım etsen bile ben altından kalkamıyorum lütfen destek ol de bi şekilde konuşmalısınız yoksa bu iş olmazHepinize günaydın arkadaşlar.Bi süredir yazılarınızı takip edemiyorum.Okuduğum kadarıyla herşey yolunda gidiyor.
Bir şey sormak istiyorum size.Son zamanlarda çok asabi oldum ben.eşimlede tartışıp duruyorum.Bana karşı yeteri kadar anlayışlı olmadığını düşünüyorum.
Çalışan biri olduğum için ev ile iş arasında geçiyor zamanım.Hamileliliğimden sonra malum ev işleri ile fazla ilgilenemiyorum.işten sonra hemen eve gidip dinlenmek istiyorum.bu nedenle bu sıralar pek evimize pek misafir gelsin istemiyorum.eşimde tam tersi hafta sonu misafir çağırıyor.bende sinirleniyorum.
anlamadığım ben mi asosyal biri oldum yoksa yaşadıklarım normal mi? sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz?
şşşşhhiiitttt boşanmak mı konuşmadan analaşmadan bebeği yok ettik kocayı boşadın noluyoruz yaaa...eşinle konuş anlat sıkıtılarını ben mutsuzum olmaz böle bana vakit ayır de oda biraz bıraksın bu huylarını olmaz böle ama konuş konuş konuş cnm başka çaren yokbu adamların duygusuzluğu ve düşüncesizliği beni öldürecek birgün. bize ne kadar zarar verdiklerinin farkında bile değiller. bildiğin odunlar ya.. aslında odun bile yontulabiliyor ama bunlarda hiç bir şekilde bir değişim olmuyor. nasıl aldıysak hep öyle kalıyorlar. biz de bu ara sürekli tartışıyoruz. bizim ki pek misafir çağırmıyor.. ama nedeni benim yorulmam falan değil. kendi rahatı kaçıyor, bilgisayarda rahat rahat oyun oynayamıyor çünkü. ben işten eve gidiyorum. hemen hemen aynı saatlerde evde oluyoruz. ben direk mutfağa giriyorum, o bilgisayar başına.. yemek yiyoruz, o yine bilgisayar başında.. sonra saat 12 gibi geliyor yanıma hadi yatalım diyor. sonra yatıyoruz, sabah uyanıyoruz. yine aynı şeyler.. konuşma, bi sohbet falan hak getire.. eh yemek yerken birkaç cümle kurarsak ne ala.. akşam bizde çok fena tartıştık.. sabah küs uyandık.. barış öpücükleri verdi ama pas vermedim. kahvaltıya oturduk bir kaç şirinlik yaptı kıyamadım. ama sonra kıyafetim yüzünden her sabah ki tartışmamızı yaptık.. illaki birşey buluyo zaten laf etmek için. yine tartıştık. çok ağlattı sabah sabah beni.. sonra aradı açmadım.. mesaj çekti kıskanıyormuş beyefendi.. bende eğer bebeğe birşey olursa tek sorumlusu sensin dedim. inanın ki çok yoruldum. resmen içim acıyo, ruhum ağrıyo artık.. eğer bebeğe birşey olursa kesin boşanırız.. artık dayanamıyorum onun umarsızlıklarına...
cnm hafta sonu sınavlar varya aöf ben tekrar üni okumaya başladım.ona çalışayım dedim size takılınca vay halime bişey çalışamıyorum diye kendimle mücadele ettim ve sabahtan girmedimkıslarrr bu arada herkese merhaba
Merve nerede o bu saate kalmazdı hiç merak ettim
bilgisi olan var mı?
canm bugün hiç gelmedi gerçekten.. umarım kötü birşey yoktur.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr benim bebeğim yokmuş bebeklerim varmışşşdelikafadulden dün dr gittim bu güne kadar 1 tane gördükk aman Allahım sen ne büyükmüşsün diğerinide dün gördümm şokkaaaa girdim resmennnnnnnn:))))))))))))
hepinize ayrı ayrı teşekkürler arkadaşlarr inanın çok mutluyum allah hepimizin bebeklerini korusun onları sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhhh
cnm maşallah rabbim nazardan korusun sen kaçtaneydi embryo konuldu tek degilmiydi maşallah hayırlı olsun rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin bebeklerini çok sevindim tatlımmm:teytey::teytey::teytey::teytey:
çidoş bişey dikkatimi çekti 1 nisanda son adet tarihi olanlar yani pany ve sen ikiz bekliosunuz bebişler size güzel bi şaka yapmış bu 1 nisanda bi keramet var desene :))
tşkler canım tek embriyo koyuldu bana tek yumurta ikizim oldu.dün kontrolum vardı 7+2 de 2. bebeğim gösterdi kendini ŞOK ŞOKK oldum delikafadulden bugüne kadar saklanmış bizden allahıma şükürler olsun çokda iyiler.inşallah hayırlısıyla kucağımada alırımm..
nazar:maşallah cnm aminn valla bende bu gün bebegimin kalp atışını duydum maşallah mükenmel bir şey yaa acaayip oldum eşimde yanımdaydı çok sevindi acayip bir duygu rabbim bu güzel duyguyu herkese nasip etsin inş
nazar:maşallah cnm aminn valla bende bu gün bebegimin kalp atışını duydum maşallah mükenmel bir şey yaa acaayip oldum eşimde yanımdaydı çok sevindi acayip bir duygu rabbim bu güzel duyguyu herkese nasip etsin inş
cnm gözün aydın ne güzel bi duygu dimi güm güm güm insan o minicik şeyden geldiğine inanamıyor bu seslerin allah daim etsin inşallah bebeklerimizin güm güm lerinilisteyede ekledim seni cnm pıt pıt atıyo kalbi diye bi dahakine görürsün
ay yada dur yukardaki listeyi editliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?