2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

canım bana da kestirtmiyolar.. U.ları iyice zayıfladı artık..zaten ilkokuldan beri en uzun halde şu an.. Bi de bi sıkıldım bi sıkıldım.. Böyle acayip bir şekilde kestirip sarıya boyatasım var...
al bende de o kadar bi sarı merakı başladı bende önceden sarıydım kendi rengine boyadım tüpe başlamadan önce ay nolcak bu saçlar süülüm sakine mi sakile mi ne ondan olduk walla

cnm işte insanın bi yere ısınması bu olsa gerek kimse olmasada oraya ısınmak banada nevşehir kapadokyada öle olmuştu

:)) Erzurumu ben de bilmiyorum.. çocukluğumda dedemler falan sağken tatllerde giderdik köye.. En son 87 yılında gittim köyümüze... Ama tabi soy sop sülaleye sinmiş durumda dadaşlık:))) Ben Hiç bilmememe rağmen Sorduklarında Erzurumluyum derim:)

juccy cnm ekledim seni listeye hayırlı uğurlu olsun cnm ben 21 ocak doğumluyum kova burçları sevimli eğelnceli insanlar eğer sezeryan doğum yapmazsam gününde olursa bak süper bi çocuğun olcak kovalar zeki ve eğlencelidir ama özgürlüğüne düşkündür ona göre

sevgiii hani bugün sabah bahsettiğimiz kadın erkek ilişkileri konusu vardıya 1 kadın 1 erkek in 97. bölümünü izliorum şimde nette aynı şeylerrrr kesinlikle izlemelisin:)

ben o dizinin hastasıyım salı perşembe hiç kaçırmıyorum.. aşkı memnuyu bile kapatıyorum o başlayınca.. orda zeynep varya.. of ya ölüyorum o kadına ben...

VERMEM YAVRUMUN TOTıŞıNıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

Vermessen vermeeeeee, verivercek olanlar vaaaaaaa:))))))))))))))))))))))) yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:))

Hem sana ne yaaaa aaaaaaaa, bebişine sordun mu, belki de teyzoşlarına o kendiliğinden bi ısırık vercek alla alla, baskıcı anne seniiiiiiiiiiiiiii

sevgiii hani bugün sabah bahsettiğimiz kadın erkek ilişkileri konusu vardıya 1 kadın 1 erkek in 97. bölümünü izliorum şimde nette aynı şeylerrrr kesinlikle izlemelisin:)

bayılıyorum bir kadın bir erkeğe ya eşim dün tuturdu teledünaya geçelim diye heves etmiş bende ne yaptım ne ettim digitürk kalsın diye yırttım kendimi

süperler walla onlar ya ikiside süper rol yapıo ancak bu kadar gerçek olurdu herhalde

kızlar balkonumda minik bi bahçem var akşam bitkilerimle ilgilenmek o kadar güzel ki dün eşile domateslerimi gübreli toprağa geçirelim diye köklerinden ayırdık topraktan gübreli toprak hazırlayıp ona gömdük kökleri nası mis gibi domates kokouyodu bi görseniz

domatesim biberim çileğim ve limonum var

bakalım nası meyva vericeklermi

onları bebeğim gibi görüyorum bebeğim büyüdükçe onlarda yeşeriyo gibi gelio ve toprakla uğraşmak gerçekten insana huzur veriyo

hehe:)) Yaa merve sana bişey sorayım mı tatlım.. Ya da ezgicim sana.... Şimdi bir mesajı cevaplayacağımız zaman "alıntı yap" a tıklıyoruz ve yazıyoruz.. o tamam:))))))))) o kadarını gördüğünüz gibi beceriyorum.. ama aynı pencereye birden fazla mesajı nasıl alıntı yapıyorsunuz... dikkat ettim bu özelliği ikiniz kullanıyorsunuz boshayallersmile

canım benim sen üzme tatlı canını... gider sıkıştırırız bir ara merveyi.. ben tutarım onu.. sen ısırırsın tombik popoyu.. sonra sen tutarsın ben ısırırım... sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

juccy cim alemsin wallahi ekliyorum şimdi ama boya değil yaşa ihtiyacım var bu bilgilerle en güzel anne yarışmasına gidebilrisin walla 170 boy 50 kilo daha ne olsun zemuszemus

En guzeli volmak istemem anne olsam yeter. Bende boy anladimda boyumu niye soruyolar dedim mankenmi yapacaklarbeni:) dedim. Ah nerde 50 kilo o 5 sene onceydi( 27 yasindayim canim bu arada

Ezgicim yaaaa, Merve bebişini ısırtmayacak.... Neyse, üzmeyelim ama onun bebişine de bi güzellik düşünelim miiiii :mymeka:
ne demekmiş uleeeen ısırtmıııcakk
teyzelik hakkımız söke söke alıız
ısrırım koparırımmm bilem vallahhhii:)
kızlar nerde bu dizi???? ben tv özürlüyüm, izlemem pek ama merak ettim
türkmax da canım salı perşembe 22.15 de
ama internette bütün bölümleri var izleyebilirsin..

bende çok istiorum o aktiviteyi ama ilgilenemem de ölürler die korkuorum
balkonuma koysam küçük saksılarda mı oluo irem büyük mü olması gerek

Tesekkur ederim canim. Canim valla yavrum saglikla dogsunda burcu onemli degill ben terazi brcuyum onun hakkindan gelirim:)))
:dance:

evde digitürtk yok, ama netten bakayım bir ara:)))

Mervecimm, benim Bahçem var şekerim.. Ben de bi sürü bişey ektim. Çok keyifli oluyor, kesinlikle herkes birşeyler yetiştirsin arkadaşlar, toprak muhteşem birşey...

Mervenin bebişine de el birliği ile çözüm bulduk tabi bu arada:))) Sevgi tutacakmış ben de gönüllüyüm, e ezgi de itiraz etmiyooo, merveeeeee canıkom kır inadını yoksa yandın sen :)))))))))))))))))))))))

cnm alıntı ypın yanında nq mudur nedir ona bas cvp yazmak istediklerinin hepisnde ona bas sonra en sonda solda altta cvp yaza bas herkesin toplu msjları önüne gelsin aralarına gir ve tek tek cvplarını yaz
bak bak bakkk sevig hanıma bakın koynumda yılan beslemişim demek çocuğumu sıkıştırırsınız he karnıma elimi koydum sizi şikayet ettim bebeğime doğunca totişini ısırıcak bi sürü cadı teyzen var diye hahahahahahaha delikafadulden
En guzeli volmak istemem anne olsam yeter. Bende boy anladimda boyumu niye soruyolar dedim mankenmi yapacaklarbeni:) dedim. Ah nerde 50 kilo o 5 sene onceydi( 27 yasindayim canim bu arada
aman 50 yazmışım walla 50 olsan tam fıstık olcaktın he 170 oy 50 kilo yaşıtız bu arada bnm adım merve cnm

pisssss cadı teyzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

cnm bende korkuyorudum ama walla ben küçük bi saksıya çileğimi ekledim akşamları bi ane yiyioruz 4 tane yedik şimdiye kadar eşim sen ye diyo ama ben yarını ısırıyorum o bi yarısını hahah

hani şu okularda hababam sınıfında falan yangın yazan kovalar vardı ya ben onun plastiğinden almıştım altını delip onu saksı yapmıştım bi tanesne 3 fide ektim hemde migrostan aldım fidelerimi her yerde var

yanlız irem kim cicim irem ??

Tesekkur ederim canim. Canim valla yavrum saglikla dogsunda burcu onemli degill ben terazi brcuyum onun hakkindan gelirim:)))
:dance:

dopru haklısın önemli olan sağlıklı olmaları insan onlar içine düşünce başka bişey düşünmez oluyo bak herkese sölediğim taktiği sanada söliim belki yapabilriisn

cep telinin ses kayıt özelliği varsa aç doktorun usgsinin üstüne koy bebeğinin kalp atışlarını kaydet ben kaydetitm dinliyorum hep onunla ilgili acaba ii mi diye endişe duyunca hemen açıp dinliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…