2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

sen benim koca pipili oğlum sen onun totişini ısırırkenkaçırsında çişini gör hahahahaha
bende senin kızının memelerini ısırmazsam

ay bi olsalarda bebek arabalarımızla bi yerde buluşabilsek

ben bu kk yı bi ablam sayesinde gördüm o nisan 2009 annesi onlar buluşmuşlar funda bi gör hepisinin önünde bebek arabaları ve minnoşları ay inşallah bizlerde yakındakilerle buluşabiliriz bebeklerimizle

Merve ne cadısın sen yaa, kız nerden akıl ettin cebi usgnin önüne koyup da onu kaydetmeyi yaw:))))))) Ben de doktordan CD istemeyi düşünmüştüm:)))

Yaaaa, ne güzel olur değil mi, Yaparız belki canım yaaa.. şimdi hesapladım bak, önümüzdeki yaz bebişlerimiz kendilerini toparlamış olacaklar... bu aylarda 5-6 aylık olacaklar.. Temmuz gibi buluşula bilir aslında.. Nolacak ki... Allah yeterki sağlık sıhhat versin...

Hem dün Bilge ile de konuştuk... Bi zirve yapalım dedik:)) Böyle forum arkadaşlarının buluşmalarına "zirve" deniliyormuş bi başka forumda

mervecim yanlış anlamışsın şekercim. biz bebeği değil seni sıkıştıracazz.. hem sen bu ara çok oğlum der oldun.. hayırdır...

Merve ne cadısın sen yaa, kız nerden akıl ettin cebi usgnin önüne koyup da onu kaydetmeyi yaw:))))))) Ben de doktordan CD istemeyi düşünmüştüm:)))

ya napiim cd istesem doktorum dur daha çok duyucaksın bu sesi 9 aylıkken nst ye bağlicaz 20 dk dinliceksin dedi..

ben kanser hastasıyım ayol bi daha çocuğum olmama ihtimali var walla hocam biliyosun ne yaşadığımı siz cd vermiceksiniz anlaşıldı ben cep teli koyuyorum buraya dedim.. eşimde foto makinası daha net ses alır diyo videosunu açıcakmışım baba anne tam buldumcuk olduk biz gökmen hocada tanıdık zaten aç hadi aç dedi güldü napiim ya her seferinde odaya ses kayıt açık hazır bi halde giriyorum konuşmalarımızda kaydediyo sonra blgye atıyorum apiim içime bi endişe düşünce ya 4d resmine bakıyorum yada kalbini dinliyorum bu bnm ilk ve tek şansım olabilir her anı benle kalsın istiyorum

mervecim yanlış anlamışsın şekercim. biz bebeği değil seni sıkıştıracazz.. hem sen bu ara çok oğlum der oldun.. hayırdır...

valla ben istanbulda buluşmaya varım.. ama ankara çok uzak be bacılar...

ay evet ya uludağ sözlükteydi galiba okudum kaynattıklarınız kıskandım bu akşam bende giricem kesin kimse olmaz topicte hahaha

walla kızlar şurda hepimiz birbirimiz max 2 aydır tanıyoruz diğer topiclerden falan gelenler yeni gelenler 1-2 -3 4 hafta falan

ama bebeklerimiz doğduğunda 9 aylık net arkadaşı olmuş olucaz o zaman çekinceler kalmicak herkesde birbirinin teli falan olcak

veee ben yeni bi topik açıcam 2010 aralık ve 2011 ocak anneleri bebekleri büyütüyor diye o zaman başka telaşeler olcak aşısı kusması emmesi yemesi ay bunları yazması bile güzel sonra bebekler ele avuca gelince neden buluşmayalım ki maksat niyetine girmek ben varım walla

canım ya düşünsene bir parka gitmişiz. 15-20 tane aynı yaşta bebek.... hepsini çimlere yatırıp harika resimler çekiyoruz.. böyle bir şansa başka kim erişebilir ki... muhteşem bişiy.. hepsinden ayrı bir ses çıkıyor.. hepsi başka bir güzellik.. rengarenk kıyafetler.. kel kel kafalar.. tombik tombik kollar, bacaklar.. ay süper ya süper..

Haklısın aslında her anı değerlendirmek lazım...

Ben tam doğum haftalarını düşündüm de merveei topik sahipsiz kalacak yaaa, o telaşla girebilir miyiz nete acaba.??

Bence de süper sevgi:)))))) Allahım yaaaa, o günler şimdi ne kadar uzak görünüyor(( daha çoooook yatcaz kalkcaz galiba... Geçermi bu zaman ayol:))) :hulya: :hulya: :hulya: :hulya:
yaaa sabır bacılar örgüye başlayıp gün doldurak kaydirigubbakcemile2

ayyyy sevgi sus bak şimdi ısırasım geldi bnmde o kolları mis kokulu cennetten gelenerimize kavuşsak bir an önce aralık olsun ocak olsun yaaaa
Haklısın aslında her anı değerlendirmek lazım...

Ben tam doğum haftalarını düşündüm de merveei topik sahipsiz kalacak yaaa, o telaşla girebilir miyiz nete acaba.??

beni tanımadığın ne kadar belli ama alışırsın zamanla
hastanenin wireless şifresini hemen aldım odamda giricem hemen zaten ameliyaım sezeryandı benim buda öle olucak o yüzden acısını tatlısını biliyorum.. doğumdan 4 kat zordu benim ki içimide kazıdılar ya yumurtalığımı falan bunda da doğumdan sonra ameliyatta kalıcam adi eski doktorumun içimde bıraktığı ve tüp bebek yaptırmama sebep olan, tanı konamayan kitle falan alınıcak patolojide olucak ameliyatta eğer sonuç kötü olursa rahmimde alınıcak allah korusun baktın giremedim anlaki sonuç kötü ama onun dışında lap top kucağımda olur bebeğim uyurken 3-4 gün kalırmışım hastanede e napıcam sıkıntıdan hem sizi merak ederim vs...

Son düzenleme:

ay bende ne modeller var walla ama cinsiyeti belli değil bide erken diye başlamadım

bi tane beyaz alıp başlasam diorum bebeğime ama olumsuz bişey olursa bakar bakar ağlarım 4-5 aylık olsun başlicam miniğime hırkalar bereler battaniyeler yelekler örmeye

evet evet, acele etmemek lazım yaa(((( Benim gecen yıldan kalan bir zıbın takımı var.. elime geçtiçe ağladım durdum hep... Onu da ben almamıştım, bir arkadaşım duyunca hediye almıtı, ilk benden olsun diye, ama kısmet olmadı işte... O nedenle acele etmemek lazım..

bende şu 12.haftayı bi atlatayım hemen başlıcam örmeye, almaya.. zor tutuyorum kendimi.. hani allah korusun kötü bişiy olurda o süreci çok daha kötü atlatmayayım diye pek ortalıkta delil bırakmaya çalışıyorum. ama bir göreyim onun tontik kollarını hemen başlıcam çalışmalara..

ne o şekerimmmmm, ısırmaya başlamışsın :roflol: :roflol:

Merveeee, iyi hoş da güzelim, kız biz giremezsek sen kiminle konuşacaksın.. Yaa, en iyisi o zaman kadar tellerimizi almış oluruz, telleşiriz yaaa:))) sonra yeni topiğimizi açar devaöm ederiz kaynatmaya.. bebişler olunca zaten KK ya ne kadar zaman ayıracağını sanıyosun cicim sen:)))) altını al, karnını doyur, doktora götür, banyo yaptır, sen uyu, çamaşır yıka, e malum hepsi ütülenmeliiii, o hooooo ben yazarken yoruldum yaw:)

sevgicim acele etme canım... Hele 5. aya bi girelim de sonra inşallah herşeylerini yaparız...

Kızlar ben uyuyayım azıcık, kafam düşecek neredeyse:)))

Akşam kocam seyehate gidecekti, eve gelmeden yola çıkarsa bağlanırım:))) şimdilik byyyyyy:)

sevgicim acele etme canım... Hele 5. aya bi girelim de sonra inşallah herşeylerini yaparız...

ya varya topikte zaten en az 20 kişi var.. herkes birbirine 1er yelek hediye örse tontişlerin 20şer yeleği olur.. ay süper.. hatta çekilişler yapar birbirimizin bebeklerine hediyeler alırız.. mervecim duy sesimizi.. 9.ay yaklaşırken çekiliş yapalım diyorum huuuuuu...

çok mantıklı bu çekiliş işi arkadaşlar ya

herkese biri çıkar ve ona hediye gönderir bi üst sınır belirleriz herkesin kesesine göre...kargoyla göndeririz ne tatlı olur içinede bi mektup çok süper bi anı olur walla yapıcam ben bu işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…