2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

bende istiyorum hediyeeeee:)
ben örgüye başladım kızlar neler ördüm şimdiden aralığa kadar bisürü olucak içinizi rahat tutun en telaşlınız bendim ama örgü rahatlatıyor başlayın artık model verelim birbirimize

Anne dışarıda alış-verişteydi. İki buçuk yaşındaki bebeğe babası göz kulak oluyordu.
Aslında bu pek de zor bir şey değildi. Yavrucak halının üzerinde 'çay seti' oyuncağıyla oynarken baba da koltuğunda gazetesini okuyor, ara sıra da bebeğinin kendisine -çay seti oyuncağının minik plastik fincanlarıyla- ikram ettiği suları çay niyetine içerek oyuna iştirak ediyordu.

Derken anne eve geldi. Baba anneye sus işareti yapıp, bebeği izlemesini istedi. Bu çok şirin hareketini annenin de görmesini istiyordu.
Anne, bebeğin elinde çay fincanıyla salondan çıkıp, biraz sonra içi su dolu olarak babasına getirmesini ve babanın da onu çaymış gibi içmesini seyretti.
Sonra gayet sakin bir tavırla elindekilerle mutfağa geçerken eşine seslendi:

'Uzanabildiği tek su kaynağının klozet olduğunu biliyorsun, değil mi?'

Sonuç-1: Anneler evlatlarını çok sever ve onlara dair her şeyi bilir.
Sonuç-2: Babalar evlatlarına dair bir çok şeyi bilmez ama onları çok sever...

neler ördün bakiim sölesene merak ettim cnm ya..bende mi başlasam ne renk ördün peki

ay güldürdün beni yaw.... çok tatlı...

sarı mavi yeşil şuan ağırlıkta netten bi tulum örneği buldum malum bizim bebişler kışın ortasında doğacak uyku tulumu süper ama 2 tane uyku tulumu ördüm bitane yelek 2 tanede ceket o uyku tulumunun linkini göndereyim bakın süperrrrrr

Ya ben örgü nasıl örülür bilmiyorum kiiiiii, birinizin bana öğretmesi lazım önce((

beğenmedinizmi kimse yorum yapmıyo ....

Ya ben örgü nasıl örülür bilmiyorum kiiiiii, birinizin bana öğretmesi lazım önce((

ben çok beğendim ama hayal ettiğim bu değildi bu bayağı kolaymış ben acayip örgü örerim ama başlamak için erken bana göre

bilge bacım sen mühendis değilmiydin sende çocuklarımızaoyuncak icat et bizde sana örgü örelim hahahahaha

bende bu renklerde bi hırka örmek istiyorum beyaz pembe lacivert önü filli falan ev içinde giysin diye merserize

Eklentiler

• $bebeklerinorguleriblogche5.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 51
walla ben çok sabırlı bi öğreticiyimdir olabilir yani cicim hafta sonları çalışmıyorum gel bana birlikte örelim

Annem hiç öyle sabırlı öğretici değildi benim, ben de pek hevesli değildim onun yanındayken, o yüzden hiç öğrenemedim... Sen öğret bana şekercim, annemin yerine:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…