11-14 testide denilen ikili test bu haftalarda yapılıyor bunu doktorunda bir sonraki randevunda sor cnm zamanını sen belirleyemezsin bu haftaların dışında ikili test olmazkızlar
ikili testinin zamanı ne zaman bunu sizmi belirliyorsunuz ben bugün 9+3 üm ne zaman yaptırmalıyım sizce............??????????????????????
evet cnm bende ağlayınca rahatlıyorum alem olduk walla babacıkla arada olur öle atışmalar normaldir takma sakın cnm...dışardada dikkat et burda hava yağmurlu ordada öle galiba ince şeylerle çıkmaArkadaşlar, ben çıkıyorum... Halam aradı, onu Otogara götürmem lazım.. Gelince görüşürüz fıstıklar:))
Mervecim, evet sulu gözlü günümüzdeyiz herhalde... Olsun ama ben rahatlıyorum ağlayınca:))) Zaten akşam babamızla atıştık biraz, ağlamak için yer arıyordum, ağladım, rahatladım:))))))))))))))))))))))))
hepinizi çooook öptüüüm...
aman özlem boşver ya bende hiç kilo almadım görümcem çok bilgilidir neden kilo almamama rağmen bişilerim hep sıkıyo dedim acı gerçeği çat diye söledi yüzüme genişliyorsun dedi way başıma gelen diğer görümcemde nası çatlamış 1 aylık kızı şu an kanrı mor mor çatlak içinde yazndım ben ...boşver kilo almayalım göbeğimiz minik olsun daha ii şekercimmervecim 59 kilo olmuşum kiloda almıyorum bennnn şişko koca bi göbişim olsun aartıkkkkkk
merak ettim ama ben seni faceden bile yazdımkızlaaar günaydın buradayım, ama patron çok ortalıkta yine. Malum pazartesi sabahı(
Meralcim çok sevindim ikili testin sonucuna, benim doktorum da aynı şeyi söyledi, ikili test üçlüden daha duyarlı, hiç gerek yok bu sonuçların üzerine yapmaya dedi. Şimdi son kontrolümün üzerinden neredeyse iki hafta geçti ve ben yine ultrason aşermeye başladım:))) Belki başka birilerine gider gitmişken de üçlü yaptırırım ama emin değilim.
Mervecim gene formundasın bugün, duygu seli halindesin yine:))) Ben de öyle oluyorum, eşim çok gülüyor o halime. ama özellikle 3 ay bitip bir de kendisi ultrasonda insan şeklinde görünce tepkileri değişti, önceden çok temkinliydi şimdi bebeğimizle konuşmaya bağlantı kurmaya başladı. Vajinal ultrason sırasında odada olmak istemediği için 12. haftaya kadar ultrasonlara girmemişti. Bir de ben ilk üç ay tehlikeli, fazla alışmayalım diye sürekli altını çiziyordum. Şimdi üç ay geçince Türk Filmi esas oğlanlarının baba olmayı bekler haline büründü artık:)))
kızlaaar günaydın buradayım, ama patron çok ortalıkta yine. Malum pazartesi sabahı(
Meralcim çok sevindim ikili testin sonucuna, benim doktorum da aynı şeyi söyledi, ikili test üçlüden daha duyarlı, hiç gerek yok bu sonuçların üzerine yapmaya dedi. Şimdi son kontrolümün üzerinden neredeyse iki hafta geçti ve ben yine ultrason aşermeye başladım:))) Belki başka birilerine gider gitmişken de üçlü yaptırırım ama emin değilim.
Mervecim gene formundasın bugün, duygu seli halindesin yine:))) Ben de öyle oluyorum, eşim çok gülüyor o halime. ama özellikle 3 ay bitip bir de kendisi ultrasonda insan şeklinde görünce tepkileri değişti, önceden çok temkinliydi şimdi bebeğimizle konuşmaya bağlantı kurmaya başladı. Vajinal ultrason sırasında odada olmak istemediği için 12. haftaya kadar ultrasonlara girmemişti. Bir de ben ilk üç ay tehlikeli, fazla alışmayalım diye sürekli altını çiziyordum. Şimdi üç ay geçince Türk Filmi esas oğlanlarının baba olmayı bekler haline büründü artık:)))
Meral, gözün aydın... MAŞALLAHHHHHH
amin cnm nasılsın nası gidiyogünaydın kızlar hepinize güzel bir hafta diliyorum sorunsuz sıkıntısız bebişlerimiz saglıklı bir şekilde büyüsünler...
sağolasın canım
darısı bekleyen arkadaların başına , inşallah güzel haberlerle olumunekankayizsmile
işte annelik bu olması gereken bu demekki sen ii bi annesin...insan bebeğine üfleye püfleye yemek yedirir mi ama maalesef var böle tipler ..annelik duygusunu kendimce anlattın daha tatmadan sen bilirsin işte gözünün nuru bi evladın var allah bağışlasın nası bi duygu en ii sen bilirsin..allah eksikliklerini göstermesin sağlık sıhhat versin onlara
yaaa günaydın kızlar benide ağlattınızhafta sonu alışveriş yaptım kendime ama her tuttuğumda ya bunları giyemezsem diye içimden geçirdim çok zormuş annelik onu kaybetme korkusu sürekli benimle napıcaz böle nasıl geçcek zaman
aynen öle cnm ep diorum ya o yzüden bizler savaşçı anneleriz...ama ben tüp bebek yaptırmasaydımda böle endişeli bilinçli bir anne olurdum diye düşünüyorum....birazda yapı meselesi yani.....AMA ŞU BİR GERÇEK Kİ BİZ
SAVAŞÇI ANNELERİZ GERÇEKTEN VE GERÇEKTEN ÖZELİZ
ahh cnm ahhhh angelcım
hepimiz için bebeğimiz rahmimize konduğundan beri ''annelik'' duygusu başladı
ne zaman rahatlayabilir ki bir anne
keseyi gördüğünde mi?
bebeğin kalbi attığında mı?
ikili testi sorunsuz çıktığında mı?
düzeyli usgde bir sorun çıkmadığında mı?
şeker yükleme iyi sonuçlandığında mı?
kalp kapakçıklarının gelişimi iyi olduğunda mı?
yada doğduğunda mı
aman topuğundan kan aldılar acımasın
aman bebeğim sarılık olmasın
bebeğim doyabildimi
konuştu
yürüdü
büyüdü
aşısı görmesi tatması yemesi koşması okulu işi gücü mürveti
evladın varsa hayat gailesi biter mi endişe bitermi uykusuz geceler biter mi ANNEYİZ BİZ ANNE...o duygu girdi artık kanımıza ÇIKAR MI????
günaydın kızlar nasılsınız bakalım
ben çok heyecanlıyım yarın ikili test var....
Bakın kızlar İşte bizim farkımız diyeceğimiz bir şey anlatayım size:))))
Hafta sonu Kuzenim eşi ve oğlu misafirimdi.. Oğulları 8 yaşında... ve bize gelirken hastaneye uğramışlar, adet geçikmesi olduğu için:))) Ve evden telefonla tahlil sonucunu aldık, test pozitif:))) Neyse ben delirdim tabii, nasıl heyecanlandım anlatamam.. Kalkın kutlayalım bunu, bişeyler yapalım falan dedim, bizimkilerde tık yok:)))))))) O kadar sakinler ki anlatamam... Haa, istenmeyen bebek falan da değil hee:) İkinciyi istiyorlardı, spirali çıkarttırmış ve hemen hamile kalmış... Onların sakinliği üzerine ben de bi garip oldum:) Artık çok da ısrar etmedim... Neyse, sabah oldu kalktık,
kahvaltıyı hazırlamaya başladık bizim gelinle:)))) Ben süt içecem dedim ki sende iç bak artık ..amaaan içerim yaaa dedi:) Kahvaltı bitti, ben elevite geçerken folbiolden bir kutu elimde kalmıştı..Verdim, dedim ki bak folik başlamamışsın, al bunu iç... Valla ben oğlanda da içmedim hiç tamam içerim dedi, aldı çantasına attı, ama içmedi... :)))))))))))))) Doktora ne zaman gideceksin dedim, yarın ararım önümüzdeki hafta falan giderim dedi, daha erken zaten dedi...
Buraya kadar bizlere yabancı ne kadar çok davranış var, siz hesaplayın... Yıllarca hamile kalacam diye çabalamaktan tutun daa, test gününü beklerken yaşadığımız strese, ilaçlara, doktor randevuları bekleme stresine kadar, hangi birini sayayım....
Sonuç olarak Bizler bu kadar stresle başaçıkabiliyoruz, bu nedenle hepimiz çok özel kadınlarız, ve çok özel anneler olacağız.. Ve bebeklerimiz çooook şanslı olacak...Çünkü bizim onlara bağlılığımız her ne kadar herkes anne olsa da bizimki biraz daha farklı olacak..
Bu hafta sonu çok şey öğretti bana kendi adıma, farkında olmadığım hislerimi farkettim... Tadını çıkaralım kızlar.. Buldumcuk olmak da Bir şans... ÖZELİZ VE ÖZEL KALACAĞIZ...
nasılsınız kızlar ben çok yorgunum hafta sonu düğün ve bende yatılı misafirlerim vardı. ister istemez yordum kendimi bi akşam olsa hemen yatıp uyucam:)))
kızlaaar günaydın buradayım, ama patron çok ortalıkta yine. Malum pazartesi sabahı(
amin cnm nasılsın nası gidiyo
amin cnm inşallah bizlerde hayır haberler alırız 2li testten sonra ki randevu 1 ay sonra mı veriyorlar
ÖZELL ANNNEEMMM BENİM:):)Bakın kızlar İşte bizim farkımız diyeceğimiz bir şey anlatayım size:))))
Hafta sonu Kuzenim eşi ve oğlu misafirimdi.. Oğulları 8 yaşında... ve bize gelirken hastaneye uğramışlar, adet geçikmesi olduğu için:))) Ve evden telefonla tahlil sonucunu aldık, test pozitif:))) Neyse ben delirdim tabii, nasıl heyecanlandım anlatamam.. Kalkın kutlayalım bunu, bişeyler yapalım falan dedim, bizimkilerde tık yok:)))))))) O kadar sakinler ki anlatamam... Haa, istenmeyen bebek falan da değil hee:) İkinciyi istiyorlardı, spirali çıkarttırmış ve hemen hamile kalmış... Onların sakinliği üzerine ben de bi garip oldum:) Artık çok da ısrar etmedim... Neyse, sabah oldu kalktık,
kahvaltıyı hazırlamaya başladık bizim gelinle:)))) Ben süt içecem dedim ki sende iç bak artık ..amaaan içerim yaaa dedi:) Kahvaltı bitti, ben elevite geçerken folbiolden bir kutu elimde kalmıştı..Verdim, dedim ki bak folik başlamamışsın, al bunu iç... Valla ben oğlanda da içmedim hiç tamam içerim dedi, aldı çantasına attı, ama içmedi... :)))))))))))))) Doktora ne zaman gideceksin dedim, yarın ararım önümüzdeki hafta falan giderim dedi, daha erken zaten dedi...
Buraya kadar bizlere yabancı ne kadar çok davranış var, siz hesaplayın... Yıllarca hamile kalacam diye çabalamaktan tutun daa, test gününü beklerken yaşadığımız strese, ilaçlara, doktor randevuları bekleme stresine kadar, hangi birini sayayım....
Sonuç olarak Bizler bu kadar stresle başaçıkabiliyoruz, bu nedenle hepimiz çok özel kadınlarız, ve çok özel anneler olacağız.. Ve bebeklerimiz çooook şanslı olacak...Çünkü bizim onlara bağlılığımız her ne kadar herkes anne olsa da bizimki biraz daha farklı olacak..
Bu hafta sonu çok şey öğretti bana kendi adıma, farkında olmadığım hislerimi farkettim... Tadını çıkaralım kızlar.. Buldumcuk olmak da Bir şans... ÖZELİZ VE ÖZEL KALACAĞIZ...
arkadaşımmm gözün aydııınnGÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZ,
Merve nasılsın,
Bilge nerelerde,
Ç&D bebişler nasıl ?
gelemiyorum ne zamandır?
benim de ikili testim çıktı, bebişimiz sağlıklı Rabbime şükür, risk yokmuş.üçlü test yapılmasına gerek yokmuş. doktor ikili test daha duyarlı dedi.
umarım siz de atlatıcaksınız kızlar,
şimdi daha rahatım ama hala bebek var mı diyenlere evet diyemiyorum , hayırlısı inşallah diyorum.
eşim kucağımıza alınca inşallah ianacağız diyor...
kuzuuuu bu hepimizde oluor sanırımArkadaşlar, ben çıkıyorum... Halam aradı, onu Otogara götürmem lazım.. Gelince görüşürüz fıstıklar:))
Mervecim, evet sulu gözlü günümüzdeyiz herhalde... Olsun ama ben rahatlıyorum ağlayınca:))) Zaten akşam babamızla atıştık biraz, ağlamak için yer arıyordum, ağladım, rahatladım:))))))))))))))))))))))))
hepinizi çooook öptüüüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?