2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

yaaa günaydın kızlar benide ağlattınız hafta sonu alışveriş yaptım kendime ama her tuttuğumda ya bunları giyemezsem diye içimden geçirdim çok zormuş annelik onu kaybetme korkusu sürekli benimle napıcaz böle nasıl geçcek zaman

[table="head"]|*KK Nick*|*SAT*|*Tahmini D.T.* |*YAŞ*|*Kilo*|*Güncel kilo *|*Güncel notları*|*Çizelge*|
17|Bee009|31.Mart.10|5.Ocak.11|29|47|52 |Pıt Pıt Atıyor Kalbi | |

18|Pany86|1.Nisan.10|6.Ocak.11|25|64||ikizlergeliyorrr:ecrin_bebek::ecrin_bebek: ||

19|Ç&D|1.Nisan.10|6.Ocak.11|26|63|| ikizlergeliyorrr:ecrin_bebek::ecrin_bebek: ||

20|Arkadas2010|2.Nisan.11|7.Ocak.2010|29|75| 77|Pıt Pıt Atıyor Kalbi ||

21|Suens|3.Nisan.10|8.Ocak.11|29|75||ikizlergeliyor :ecrin_bebek::ecrin_bebek:| |

22|Elvinnaz|3.Nisan.10|8.Ocak.11|||| ikizlergeliyorrr:ecrin_bebek::ecrin_bebek: ||

23|Zeynepela|5.Nisan.10|10.Ocak.11|27|75| |Minik melek 14 mm ||

24|Cancan2|7.Nisan.10|12.Ocak.11|31|63| |Pıt Pıt Atıyor Kalbi | |
25|Angell80|8.Nisan.10|13.Ocak.11|29|64|67|Pıt Pıt Atıyor Kalbi ||

26|Bakyıldız|11.Nisan.10|16.Ocak.11|33|96|| Minik kese görüldü | |

27|Ayseuzal|12.Nisan.10|17.Ocak.11|27|55| |Pıt Pıt Atıyor Kalbi | |

28|Juccy|15.Nisan.10|20.Ocak.11||60| |Pıt Pıt Atıyor Kalbi ||

29|Aralma|17.Nisan.10|22.Ocak.11|29|65||randevuyu bekliyor :uhm:| |

30|Cannur82|19.Nisan.10|24.Ocak.11|29|65||randevuyu bekliyor :uhm:| |

31|Xtatlıkız|22.Nisan.10|27.Ocak.11|22|58||Minik melek 15mm ||

32|Panadol|25.Nisan.10|30.Ocak.11|37|55|57 |Minik kese görüldü | |
33|Angelofsky74|| ||| | | |Sabırsızlıkla bekliyoruz olumunekankayizsmile |
34|Asozlem|| ||| | | |Sabırsızlıkla bekliyoruz olumunekankayizsmile |
35|Subuo|| ||| | | |Sabırsızlıkla bekliyoruz olumunekankayizsmile |
[/table]

kızlar
ikili testinin zamanı ne zaman bunu sizmi belirliyorsunuz ben bugün 9+3 üm ne zaman yaptırmalıyım sizce............??????????????????????

Arkadaşlar, ben çıkıyorum... Halam aradı, onu Otogara götürmem lazım.. Gelince görüşürüz fıstıklar:))

Mervecim, evet sulu gözlü günümüzdeyiz herhalde... Olsun ama ben rahatlıyorum ağlayınca:))) Zaten akşam babamızla atıştık biraz, ağlamak için yer arıyordum, ağladım, rahatladım:))))))))))))))))))))))))

hepinizi çooook öptüüüm...

kızlaaar günaydın buradayım, ama patron çok ortalıkta yine. Malum pazartesi sabahı (

Meralcim çok sevindim ikili testin sonucuna, benim doktorum da aynı şeyi söyledi, ikili test üçlüden daha duyarlı, hiç gerek yok bu sonuçların üzerine yapmaya dedi. Şimdi son kontrolümün üzerinden neredeyse iki hafta geçti ve ben yine ultrason aşermeye başladım:))) Belki başka birilerine gider gitmişken de üçlü yaptırırım ama emin değilim.

Mervecim gene formundasın bugün, duygu seli halindesin yine:))) Ben de öyle oluyorum, eşim çok gülüyor o halime. ama özellikle 3 ay bitip bir de kendisi ultrasonda insan şeklinde görünce tepkileri değişti, önceden çok temkinliydi şimdi bebeğimizle konuşmaya bağlantı kurmaya başladı. Vajinal ultrason sırasında odada olmak istemediği için 12. haftaya kadar ultrasonlara girmemişti. Bir de ben ilk üç ay tehlikeli, fazla alışmayalım diye sürekli altını çiziyordum. Şimdi üç ay geçince Türk Filmi esas oğlanlarının baba olmayı bekler haline büründü artık:)))

kızlar
ikili testinin zamanı ne zaman bunu sizmi belirliyorsunuz ben bugün 9+3 üm ne zaman yaptırmalıyım sizce............??????????????????????
11-14 testide denilen ikili test bu haftalarda yapılıyor bunu doktorunda bir sonraki randevunda sor cnm zamanını sen belirleyemezsin bu haftaların dışında ikili test olmaz
evet cnm bende ağlayınca rahatlıyorum alem olduk walla babacıkla arada olur öle atışmalar normaldir takma sakın cnm...dışardada dikkat et burda hava yağmurlu ordada öle galiba ince şeylerle çıkma
mervecim 59 kilo olmuşum kiloda almıyorum bennnn şişko koca bi göbişim olsun aartıkkkkkk
aman özlem boşver ya bende hiç kilo almadım görümcem çok bilgilidir neden kilo almamama rağmen bişilerim hep sıkıyo dedim acı gerçeği çat diye söledi yüzüme genişliyorsun dedi way başıma gelen diğer görümcemde nası çatlamış 1 aylık kızı şu an kanrı mor mor çatlak içinde yazndım ben ...boşver kilo almayalım göbeğimiz minik olsun daha ii şekercim

merak ettim ama ben seni faceden bile yazdım

benim eşim eve geliyo ilk göbüş öpülüyo sonra yanak bizim pabucumuzu dama atıcak zamanla bunlar :))

yrıca bigecim kendine iş arama ne gerek var 3'lü teste git bebişi gör ikili yaptırmaktan sonra 3 lü yaptırmak olmaz yani boşver bebeğini görmeye git ama uğraşma kafanı karıştırma kendi doktorun dışında biri yapar bişey der can sıkar ne gerek var cicim dertsiz başına derta yani

günaydın kızlar hepinize güzel bir hafta diliyorum sorunsuz sıkıntısız bebişlerimiz saglıklı bir şekilde büyüsünler...

günaydın kızlar hepinize güzel bir hafta diliyorum sorunsuz sıkıntısız bebişlerimiz saglıklı bir şekilde büyüsünler...
amin cnm nasılsın nası gidiyo
sağolasın canım

darısı bekleyen arkadaların başına , inşallah güzel haberlerle olumunekankayizsmile

amin cnm inşallah bizlerde hayır haberler alırız 2li testten sonra ki randevu 1 ay sonra mı veriyorlar

evet canim , hele bir hayirlisiyla kucagina al eminim sen benden daha iyi anlatacaksin duygularini, ben pek tarif edemiyorum butur seyleri , ama annelik dunyanin en harika duygusu, Allahim kimseyi evlatsiz birakmasin:Saruboceq:
2 gun sonra bebisimi görucem Allah in izni ile, insan bebisini her gördugunde her hissettiginde daha da baglaniyo ona, malesef biz burda sizin kadar SIK göremiyoruz ultrason da , ancak 2 defayla yetiniyoz mafoldumben cunku genelde devlete ait oldugu icin hastaneler o yuzden onlarin söyledigi tarihlerin disina pek cikilmiyo...

seni çok iyi anlıyorum bende hafta sonu birşeyler aldım hep acabalar var içimde zaman nasıl geçecek bilmiyorum kendimize zarar veriyoruz yıpratıcı ama elde degil..

canım ben dogal hamile kaldıgımda bu duygular yoktu nedense içimde kaybetme korkusu bu kadar degildi kendime okadar dikkat etmezdim sanırım bu emek sonucu elde edildigi için daha kıymetli oluyor

günaydın kızlar nasılsınız bakalım

ben çok heyecanlıyım yarın ikili test var....

canım çok etkilendim bende bu ara herşeye duygulanıyorum test sonucun güzel çıkacak morelini yüksek tut ikili test sonuçları hemen belli oluyomu

nasılsınız kızlar ben çok yorgunum hafta sonu düğün ve bende yatılı misafirlerim vardı. ister istemez yordum kendimi bi akşam olsa hemen yatıp uyucam:)))

canım nasılsın malesefki anlaltıgın gibi insanlar çok fazla bir gecede hamile kalanlar benim eltim 39 yaşında benden sonra evlendi şuan 1 yaşında oglu ilk geceden hamile kaldı birde bana hava attı kimse benim piskolojimi anlamadı hamile kalayım diye içmedigim şey kalmadı yok yumurtalara iyi gelir çatlatır diye neler içmedimki bitkisel olarak bir bayan arkadaşım gördü içerken bunları bir erkek bile içse hamile kalır dedi bana sende tık yok dedi sözde espiri ama o tür espirilerde hoş olmuyor. BENCEDE ÖZELİZ ÖZEL KALALIM...

hayırlısı inşallah canım

ben de okulda çok yoğunum
bir açıyorum 10 sayfa muhabbet maşallah, yetişemiyorum :sinifsinif:

bulantı filan yok çok şükür , 4 hafta sonra ayrıntılı ltrasın dedi doktor. bakalım

hayırlısı inşallah

Rabbim korusun hepimizi inşallah
opuyorumnanaktan

ÖZELL ANNNEEMMM BENİM:):)
onlarda pek bi rahatmış şekerim
ben eminim biz hepimizzz tedaviyle hamile değilde normal şekilde kalsaydık da pek bi heyecanlı olurduk bence en azından bu kadar rahat olmazdık
hadi ben rahat olsam bile eşim o kadar tepkisiz olsaa gebertirdimmm:):):)
arkadaşımmm gözün aydııınn
çok sevindim sorun olmamasına
herşey böyle güsel devam etsiin:))

kuzuuuu bu hepimizde oluor sanırım
biz de biraz daha fazla atışamaya başladık
ama genelde benim fazla beklentilerimden oluor sanırım sonra kızıorum kendime:):)
ama ağlayınca geçior değil mi ben geçen perşembe sebepsiz yere tam 4 saat ağladımm durup durup aktı gözümden eşimde şaşırdı noluoo dior yok bişey diorum ezghi saçmalama bişey olmadan bu kadar saat ağlanırmı dior yazık
anlamıor kiiii:):)

tatttlııımmm kolay gelsinnn
bende aldım ikilinin sonucunu 1/2400 çıktı
düşük risk yazıor ama ben çok emin olamadım
ii mi bu sonuç bilgeeee??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…