ayyyyyyyyyyyyyyyyy cnm ya yaşasın gözün aydın darısı başımıza çok sevindim:lepi::lepi: hemen ekliyorum listeyeGÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZ,
Merve nasılsın,
Bilge nerelerde,
Ç&D bebişler nasıl ?
gelemiyorum ne zamandır?
benim de ikili testim çıktı, bebişimiz sağlıklı Rabbime şükür, risk yokmuş.üçlü test yapılmasına gerek yokmuş. doktor ikili test daha duyarlı dedi.
umarım siz de atlatıcaksınız kızlar,
şimdi daha rahatım ama hala bebek var mı diyenlere evet diyemiyorum , hayırlısı inşallah diyorum.
eşim kucağımıza alınca inşallah ianacağız diyor...
ahh cnm ahhhh angelcım
hepimiz için bebeğimiz rahmimize konduğundan beri ''annelik'' duygusu başladı
ne zaman rahatlayabilir ki bir anne
keseyi gördüğünde mi?
bebeğin kalbi attığında mı?
ikili testi sorunsuz çıktığında mı?
düzeyli usgde bir sorun çıkmadığında mı?
şeker yükleme iyi sonuçlandığında mı?
kalp kapakçıklarının gelişimi iyi olduğunda mı?
yada doğduğunda mı
aman topuğundan kan aldılar acımasın
aman bebeğim sarılık olmasın
bebeğim doyabildimi
konuştu
yürüdü
büyüdü
aşısı görmesi tatması yemesi koşması okulu işi gücü mürveti
evladın varsa hayat gailesi biter mi endişe bitermi uykusuz geceler biter mi ANNEYİZ BİZ ANNE...o duygu girdi artık kanımıza ÇIKAR MI????
ahh cnm ahhhh angelcım
keseyi gördüğünde mi?
yada doğduğunda mı
bebeğim doyabildimi
konuştu
yürüdü
büyüdü
evladın varsa hayat gailesi biter mi endişe bitermi uykusuz geceler biter mi ANNEYİZ BİZ ANNE...o duygu girdi artık kanımıza ÇIKAR MI????
Bakın kızlar İşte bizim farkımız diyeceğimiz bir şey anlatayım size:))))
Hafta sonu Kuzenim eşi ve oğlu misafirimdi.. Oğulları 8 yaşında... ve bize gelirken hastaneye uğramışlar, adet geçikmesi olduğu için:))) Ve evden telefonla tahlil sonucunu aldık, test pozitif:))) Neyse ben delirdim tabii, nasıl heyecanlandım anlatamam.. Kalkın kutlayalım bunu, bişeyler yapalım falan dedim, bizimkilerde tık yok:)))))))) O kadar sakinler ki anlatamam... Haa, istenmeyen bebek falan da değil hee:) İkinciyi istiyorlardı, spirali çıkarttırmış ve hemen hamile kalmış... Onların sakinliği üzerine ben de bi garip oldum:) Artık çok da ısrar etmedim... Neyse, sabah oldu kalktık,
kahvaltıyı hazırlamaya başladık bizim gelinle:)))) Ben süt içecem dedim ki sende iç bak artık ..amaaan içerim yaaa dedi:) Kahvaltı bitti, ben elevite geçerken folbiolden bir kutu elimde kalmıştı..Verdim, dedim ki bak folik başlamamışsın, al bunu iç... Valla ben oğlanda da içmedim hiç tamam içerim dedi, aldı çantasına attı, ama içmedi... :)))))))))))))) Doktora ne zaman gideceksin dedim, yarın ararım önümüzdeki hafta falan giderim dedi, daha erken zaten dedi...
Buraya kadar bizlere yabancı ne kadar çok davranış var, siz hesaplayın... Yıllarca hamile kalacam diye çabalamaktan tutun daa, test gününü beklerken yaşadığımız strese, ilaçlara, doktor randevuları bekleme stresine kadar, hangi birini sayayım....
Sonuç olarak Bizler bu kadar stresle başaçıkabiliyoruz, bu nedenle hepimiz çok özel kadınlarız, ve çok özel anneler olacağız.. Ve bebeklerimiz çooook şanslı olacak...Çünkü bizim onlara bağlılığımız her ne kadar herkes anne olsa da bizimki biraz daha farklı olacak..
Bu hafta sonu çok şey öğretti bana kendi adıma, farkında olmadığım hislerimi farkettim... Tadını çıkaralım kızlar.. Buldumcuk olmak da Bir şans... ÖZELİZ VE ÖZEL KALACAĞIZ...
aynen öle cnm ep diorum ya o yzüden bizler savaşçı anneleriz...ama ben tüp bebek yaptırmasaydımda böle endişeli bilinçli bir anne olurdum diye düşünüyorum....birazda yapı meselesi yani.....AMA ŞU BİR GERÇEK Kİ BİZ SAVAŞÇI ANNELERİZ GERÇEKTEN VE GERÇEKTEN ÖZELİZ
GÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZ,
Merve nasılsın,
Bilge nerelerde,
Ç&D bebişler nasıl ?
gelemiyorum ne zamandır?
benim de ikili testim çıktı, bebişimiz sağlıklı Rabbime şükür, risk yokmuş.üçlü test yapılmasına gerek yokmuş. doktor ikili test daha duyarlı dedi.
şimdi daha rahatım ama hala bebek var mı diyenlere evet diyemiyorum , hayırlısı inşallah diyorum.
kaydirigubbakcemile5 bizde seni öpüyoruz merve teyzee kocumannn :))
cok guzel anlatmissin mervecim, aynen öyle, hic bir zaman Annelik bitmiyo, surekli bebislerimizin iyiligi icin gelecegi icin cabalayip duruyoruz, insallah onlarda hayirli ve saglikli birer evlat olurlar:Saruboceq:ahh cnm ahhhh angelcım
keseyi gördüğünde mi?
yada doğduğunda mı
bebeğim doyabildimi
konuştu
yürüdü
büyüdü
Bakın kızlar İşte bizim farkımız diyeceğimiz bir şey anlatayım size:))))
Hafta sonu Kuzenim eşi ve oğlu misafirimdi.. Oğulları 8 yaşında... ve bize gelirken hastaneye uğramışlar, adet geçikmesi olduğu için:))) Ve evden telefonla tahlil sonucunu aldık, test pozitif:))) Neyse ben delirdim tabii, nasıl heyecanlandım anlatamam.. Kalkın kutlayalım bunu, bişeyler yapalım falan dedim, bizimkilerde tık yok:)))))))) O kadar sakinler ki anlatamam... Haa, istenmeyen bebek falan da değil hee:) İkinciyi istiyorlardı, spirali çıkarttırmış ve hemen hamile kalmış... Onların sakinliği üzerine ben de bi garip oldum:) Artık çok da ısrar etmedim... Neyse, sabah oldu kalktık,
kahvaltıyı hazırlamaya başladık bizim gelinle:)))) Ben süt içecem dedim ki sende iç bak artık ..amaaan içerim yaaa dedi:) Kahvaltı bitti, ben elevite geçerken folbiolden bir kutu elimde kalmıştı..Verdim, dedim ki bak folik başlamamışsın, al bunu iç... Valla ben oğlanda da içmedim hiç tamam içerim dedi, aldı çantasına attı, ama içmedi... :)))))))))))))) Doktora ne zaman gideceksin dedim, yarın ararım önümüzdeki hafta falan giderim dedi, daha erken zaten dedi...
Buraya kadar bizlere yabancı ne kadar çok davranış var, siz hesaplayın... Yıllarca hamile kalacam diye çabalamaktan tutun daa, test gününü beklerken yaşadığımız strese, ilaçlara, doktor randevuları bekleme stresine kadar, hangi birini sayayım....
Sonuç olarak Bizler bu kadar stresle başaçıkabiliyoruz, bu nedenle hepimiz çok özel kadınlarız, ve çok özel anneler olacağız.. Ve bebeklerimiz çooook şanslı olacak...Çünkü bizim onlara bağlılığımız her ne kadar herkes anne olsa da bizimki biraz daha farklı olacak..
Bu hafta sonu çok şey öğretti bana kendi adıma, farkında olmadığım hislerimi farkettim... Tadını çıkaralım kızlar.. Buldumcuk olmak da Bir şans... ÖZELİZ VE ÖZEL KALACAĞIZ...
Merveee çok duygulandım, göz yaşlarımı tutamadım:))) Anneyiz di mi yaaa, içimizde kıpırdayan mini minnacık yavrularımız var, ve biliyor musun bu haftalarımızda bebilerimiz algılamaya ve hafızaya kaydetmeye başlamış:))
Canım çok duygulandırdın beni. bu söylediklerin bile okadar güzel geliyorki. müthiş bir duygu yaa.. hayatta bukadar çıkarsız karşılıksız yapılıpta zevk veren başka birşey yoktur herhalde...
GÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZ,
Merve nasılsın,
Bilge nerelerde,
Ç&D bebişler nasıl ?
gelemiyorum ne zamandır?
bende duygulanarak yazdım halada gözümden yaş gelio...demek böle bişeymiş gece 2 kere kalkıp üstünü örtmek istemek hastayken başında beklemek ben yemedim giymedim o yesin giysin demek..buymuş işte canından çok onu düşünmek şimdi bile onu o kadar çok seviyorum ki...bazen usglerine bakıp annem yerim seni diye bağırıyorum içime sokucam seni dediğimde aşkımmm o zaten içinde diye bi ses geliyo fondan...(babacık)
annelik bu işte kucağına almadan onu çok sevmek onun için endişe etmek hurafe olduğunu bilsende ömründen gider belki diye saçını kesitrememek sevmediğin sütü lıkır lıkır içmek....böyleymiş işte kendinden geçmek onun için yaşamak..o kadar yazmak istediğim şey var bebeğime mektup yazıyorum hep...okutucam ilerde..bu gidişle bu duygusallıkla ben şiir kitabıda çıkartırım puhaaahaahkaydirigubbakcemile3
cok guzel anlatmissin mervecim, aynen öyle, hic bir zaman Annelik bitmiyo, surekli bebislerimizin iyiligi icin gelecegi icin cabalayip duruyoruz, insallah onlarda hayirli ve saglikli birer evlat olurlar:Saruboceq:
Hakikaten dediklerine katiliyorum, benimde arkadaslar vardi bir kac ay hamile kalmaya calistigi halde hamile kaldiginda bizde olan sevinc heyecan onlarda yoktu malesef, hem kadinda hem adamda..., ben onlardan daha cok heyecanlandim diyebilirim, malesef bizim gectigimiz yollar okadar zorlu ve sonu belirsizki , hani okadar ugrasiyorum sonunda cocugum olacakmi kaygisiyla, o stressle, o gecip gitmeyen zamanla okadar hasirnesir oluyoki insan hamilede kalinca Buldumcuk oluyoz iste :))) ama ben bundan mutluyum, ogluma hakettigi gibi davrandigimi, onu cok sevdigimi her seferinde dilegetiriyorum, onun yemek saati, uyku saati diye disari bile cikmadigim oluyo, baskalari cocugun en ufak yanlisina ufleyip pufleyip , arasira tehtid ederken ben sabrimi kullaniyorum ve ona sevgi gösteriyorum, bence bizlerle sorunsuz hamile kalabilenlerin arasinda coook ama coook fark var, malesef...
<KIz Çidooocuuum yerim ben senin o minik bezelyelerini:)))))))))))))))))))))) Yaw tam 4 popo ısırcaz sende, yaşasııııın:)))))
İnan dağıldım merve, Allah onları bizlere bağışlasın, başka da bişey diyemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?