2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

yazarız tabi şekerim deeee, ben ne yazmıştım acaba oraya, unuttum... Benim gibi yaşlılara böle şeyler söyleme:)))) Neyse bakınca hatırlarım resme, illak, bi yorum yazarım en kötü ihtimalle:)
slm hanımlar bende hiç belirti yok sizde durumlar nasıl 6 haftanın içindeyim ne bulantı ne halsizlık sadece hafif arada bel agrısı var sizde nasıl olmuştu bu haftalarda kendinize iyi bakın...
Canımcım, bende de halsizlik dışında hiç bir şey olmadı... Belirti işi çok garip,, kimi yataktan kalkamıyor, kimi hiç bir şey hissetmiyor.
Sağolasın Ezgicim.. Bana sorarsan sıpalar bu haftalarda rutin bu hareketleri yapıyorlar:)))))) e bi de el ense tabiii, rahatları yerinde yumuşacık yatıyorlar, canları ne isterse anaları onların yerine yiyiyo, onlar el ense yapmasınlar da biz mi yapalım:))
Canımcım zor olan tarafı ev çok batıyor, sonrasında temizlik işi beni geriyor, yoksa kuzenimin eşi sağolsun oturmaz ne iş yapılacaksa girer yapar, toplar, hazırı beklemez yanii. Bugün yolcu ettim, ama yarın işim iş((( evde çok iş var ve ben yapamam hepsini.. Bakalım kadını çağırıcam gelirse iyi olacak..
canımın içi çok geçmiş olsun. demek içerde keyif yapcam diye işi senin ayağını uyuşturmaya kadar getirmiş he.. yok yok kesin göbekler ısırılacak :)
Hiç sorma teyzesiii, sıpa şimdiden bak neler yaptı annesine, sağ bacak iptal bende hissetmiyorun bacağımın üstündeki dokuyu. O bi piyasaya çıksın da ben ısıra ısıra ödetirim bunları ona:))
quality kullanıcısından alıntı

Fundacım geçmiş olsun canım....bebişin sana çekmiş bence.senin gibi eğlenceli olacak:))
Sağol çiğdemcim, anası çok eğlenceli değildir yaaa:))) Ama onun için de sağol bana moral verdin:)))))
KOCCAMAN MAŞŞALLAHHHHHHHHHH Allh nazarlardan saklasın... Gözün aydın canımın içiiii :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

canım kötü bişey olmamasına sevindim bu arada tek bebek gibi bahsetmişsin 2 değil mi bugün benim de randevum vardı ama doktor il dışındaymış kaldı ne güzel bebişimi görecektim ama kaldı
Canım çok teşekkür ederim.. Evet, tek bebek bahsettim, çünkü benim bebeğim tek:))) Kiminle karıştırdın ki beni:))))

transferimin 18. günü ilk ultrasonu bekliyorum.ilk ultrasonu en erken ne zaman yaptırdınız.ve neler yaşadınız merak ediyorum.bende belirti yok miğdem bulansın istiyorum galiba:))

günaydın kızlar nasılsınız bakalım

ben çok heyecanlıyım yarın ikili test var....

sanada günaydın canım.
negüzel yarın bebişini görceksin ve inşallah tertemiz sonuçlarla döneceksin. sana söylüyorum ama kendim senden beter durumdayım.
hiç olmadığım kadar karmaşık geçirdim hafta sonunu.
bir arkadaş vardı ege üniv.tüp bebekten aynı dönemde benden 3-4gün öndeydi o..
9.haftada kontrole gittiğinde kalbinin durduğunu öğrendi. çok üzüldüm. acayip endişeliyim. hiçbir belirtim yok perşembe kontrolüm var ve çok korkuyorum... buhafta bende perşembe olurmu bana bilmem.

transferimin 18. günü ilk ultrasonu bekliyorum.ilk ultrasonu en erken ne zaman yaptırdınız.ve neler yaşadınız merak ediyorum.bende belirti yok miğdem bulansın istiyorum galiba:))
cnm transferin 12 günü kan testi yaptırdım sonra 2 hafta sonra çağırdılar tüp bebek merkezinden ama bnm kendi doktorum sen gel ben sana keseyi gösteriim dedi tarnsferimin 16. gününde keseyi gördüm tüp bebek doktorunun dediği zamanda da hemn kese hem kalp atışı gözüktü allah şükür..bizlerde de o dönemde bi belirti yoktu bizde senin gibi neden midemiz bulanmıyo diyorduk ama bu belirtiler 8. haftaya doğru başlıyor ve hi ii değil.dilerim ki sağlıklı ve belirtisiz bi hamilelik yaşarsın

ay biz niye böyleyiz ya nolcak halimiz ben bilmiyorum bu gidişle 7 aylık doğurmazsak iidir ya....insan dediğin gibi olumsuz şeyleri okuyuncada kötü oluyo benimde arkadaşım 2 boş gebelikten sonra tek hamile kaldı ikili testi riskli çıktı sonra aminosentez oldu bebek iimiş ama korktu tabi bende korkuyorum işte inşallah hepimizin bebekleri sağlıkldır rabbim onları korusun

cevabın için teşekkür ederim ben tüp bebek tedavisini istanbulda yaptırdım.ağrıda görev yaptığım için mecburen burdan bi dr. bulmalıyım.3.denemem ve ilk defa hamileyim. sadece kesede olsa onları görmeye gideceğim galiba..

gözün aydın cnm allah tamamına erdirsin....kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inşallah...gör keseni öyle git bari ağrıya keseyi görmek bile insanın içini rahat ettiriyor...tekrar gözün aydın kutluyorum..

ben 12.gün sonuç aldığımda lekelenmem oldu ve ertesi günü gittiğimde ultrasonda baktılar ve kesyi gördüler. yani seninde muhakkak kesen kesin görünür.

benimde 3 gün lekelenmem oldu rapor aldım evde dinleniyorum,geçti.sizin benden 1 ay önce sanırım tecrübelerinizden faydalanmak isterim:))

çidoşşş avatarından korktum wallahi bi an alemsin he :)))

nasılsın bbek nasıl

hadi canım:))) hani küçük kızlar vardır izledikleri film kahramanlarına aşık olurlar :)) bende buna aşıkım:roflol: onun adı V :))

bebişlerim küstü merve teyzesi sana bebek nasıl dediğin içinnn:)))

iyiyiz çok şükür inşallah böylede devam ederiz..sen nasılsın bebişin nasıl? ikili teste az kaldı..hakkımızda hayırlısı canım içini ferah tut

Herkese günaydıııııınnn ŞİŞKO ANNELER opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

günaydın kızlar nasılsınız bakalım

ben çok heyecanlıyım yarın ikili test var....
Merveciimmm, korkma birtanem, herşey yolunda gidecek ve halay çekecez:)))))
günaydınnnnnnna.s.

Peri1111 Gözün aydın, Allah kucağına almayı da nasip etsin... Belirtiler için endişe etme.. Bir çoğumuzda belirti olmadı.. Miden bulanmıyorsa kendini şanslı hisset, çünkü biz hepimiiz aslında şanslı anneleriz... Çok büyük çabalardan sonra bebişlerimize kavuşacağımız için:))

Kalp atışının durması hepimizin korkulu rüyası idi, ancak şundan emin ol ki, herşeyin iyisini düşünmek iyi geliyor insana... Korkular mahvediyor insanı.. Sadece kendin için ve bebeğin için Allahtan hayırlısını dile...

Herşey gönlünce olsun.

Merhaba canım. sanırım benim soruma cvp vermişsin :)
teşekkür ederim desteğin için. ama iyi düşünmek için inan elimden geleni yapıyorum. perşembe günü tam 9+0 olucam ozaman kontrolüm var. ogün bebeğimi göreyim ozaman tam rahatlıyacağım canım. benim için dua edin. inşallah hepimiz bebişlerimizi sağ sağlim kucaklarımıza alırız.

:))) Öyle mi yapmışımmm, olabilir, neyse okumuşsun, önemli olan bu:)))
Bebeğini görmek çok iyi gelecek sana, bunu biliyoruuum:) Ve hepimiz için dua ediyoruz zaten.. Burada kötü haber alınca hepimiz dağılıyoruz, o nedenle hepimiz için hep dua ediyoruz... Ben şöyle hissediyorum, bizler bu mücadeleye farklı yerlerde, farklı zamanlarda birbirimizden haberimiz olmadan başladık, ama şimdi hepimizin tek bir amacı var, burada bir araya geldik ve hepimiz Allahın da izni ile bu yolculuktan mutlu mesut kucağımızda sapa sağlam bebeklerimizle çıkacağız... Kendim için ettiğim her duayı isteyen herkes için de ediyorum.. Umarım kabul olur:))))

amin canımm.
gerçekten negüzel söylemişsin. bunun üzerine bişey söylenmez.
biz çok istediğimiz için birazda kuruntuluyuz. çok meraklıyız. hep bir sonraki aşamayı bekliyoruz merakla endişeyle.. ama kendi kendime söz veriyorum bu perşembe bebişimin kalbini pıt pıt duyayım birdaha endişelenip onu üzmeyecem diyorum. laff ondan sonrada ikili test endişesi başlar biliyorum:))
yani herhalde bu böyleee gider.

:)) Gider tabi endişelerimiz hiç bitmeyecek ki.. Önemli olan Panik yapmamak ve dediğim gibi hep pozitif olmak... İkili testim yaklaştı, inşallah herşey yolunda gidecek diyebildiğimiz zaman bu dönemi daha kolay atlatabiliriz.. haa ben bunları yazıyorum sanki ben çok mu rahatım:))) değilim tabi, bende çok korkuyorum, endişeleniyorum ama işte bir taraftan da kendimi eğitmeye çalışıyorum:)) Bunu yapmak zorundayız, yoksa işin içinden çıkamayız..

hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nası unutuum ben bunu kötü teyzeyim ben ama bebişlerrrrr ben bi an unuttum sizin iki tane olduğunuzu yasılsınız bakalım minik kaydeşler annecik iimi sizler ii misiniz..şimdi tocaman bi öpücük gönderiim ve barışalım mmuucccxxxxx
ayy cnmsın ne kadar güzel söylemişsin......bende aynen öle yapıyorum kendime dua ederken herkesede ediyorum alla kabul etsin hepimizin dularını inşallah hepimiz ii sonuçlarla geleceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…