fundacım ve sevgicim bugün eklemeye çalıştığım ve bir türlü sizlerin resim eklemesine izin vermeyen bu fotoğraf albümünü sinirlendim ve bir dangalaklık edip sildim
tekrar ekleyeceğim yarın o güzel yorumlarınızı tekrar yazarsınız dimi şekerlerim
yazarız tabi şekerim deeee, ben ne yazmıştım acaba oraya, unuttum... Benim gibi yaşlılara böle şeyler söyleme:)))) Neyse bakınca hatırlarım resme, illak, bi yorum yazarım en kötü ihtimalle:)
slm hanımlar bende hiç belirti yok sizde durumlar nasıl 6 haftanın içindeyim ne bulantı ne halsizlık sadece hafif arada bel agrısı var sizde nasıl olmuştu bu haftalarda kendinize iyi bakın...
Canımcım, bende de halsizlik dışında hiç bir şey olmadı... Belirti işi çok garip,, kimi yataktan kalkamıyor, kimi hiç bir şey hissetmiyor.
kuzuuuummmm tebrik ederim canım görmüşsün keretayı
harika bişii dimi el saallıo resmen bıdıklar
birde çokilginç pelinde de bende de sende de aynı poz el ense durumdalar:):)
bu arada çok çok geçmiş olsun cnm sorun olmamasına çok sevindim öpüorum:)
Sağolasın Ezgicim.. Bana sorarsan sıpalar bu haftalarda rutin bu hareketleri yapıyorlar:)))))) e bi de el ense tabiii, rahatları yerinde yumuşacık yatıyorlar, canları ne isterse anaları onların yerine yiyiyo, onlar el ense yapmasınlar da biz mi yapalım:))
patly'cim
ilk defa bu doktorum söyledi balık kapsülü gittiğim 5. doktor:)
biraz geç başlıoruz ama olsun hiç başlamamaktan iidir
umarım yarın ki kontrolünüz heyecanlı geçer..
selin25'cim
hoşgeldin aramıza:)
funda'cım
evet tam ısırmalık kıvama gelmiş sen şimdiden gelip benim göbişten ısırabilirsin teyzesi:)
sana kolay gelsin 2 gün misafir ağırlamak işi zor
merve'cim
bende hafta sonu yokum tatlım belki gece girebilirim ben de haber veriim dedim ki merak etme
herkesi öpüorumm:)
Canımcım zor olan tarafı ev çok batıyor, sonrasında temizlik işi beni geriyor, yoksa kuzenimin eşi sağolsun oturmaz ne iş yapılacaksa girer yapar, toplar, hazırı beklemez yanii. Bugün yolcu ettim, ama yarın işim iş
((( evde çok iş var ve ben yapamam hepsini.. Bakalım kadını çağırıcam gelirse iyi olacak..
canımın içi çok geçmiş olsun. demek içerde keyif yapcam diye işi senin ayağını uyuşturmaya kadar getirmiş he.. yok yok kesin göbekler ısırılacak :)
Hiç sorma teyzesiii, sıpa şimdiden bak neler yaptı annesine, sağ bacak iptal bende hissetmiyorun bacağımın üstündeki dokuyu. O bi piyasaya çıksın da ben ısıra ısıra ödetirim bunları ona:))
quality kullanıcısından alıntı
Fundacım geçmiş olsun canım....bebişin sana çekmiş bence.senin gibi eğlenceli olacak:))
Sağol çiğdemcim, anası çok eğlenceli değildir yaaa:))) Ama onun için de sağol bana moral verdin:)))))
kıslaaar kaçak kaçak buldum nett girdim iki dakikalığına:):)
benim test sonuçalrı gelmiş doktorum aradı
ense kalınlığı hesaba katılmadan oluşan risk 1/2400
ense kalınlığıda hesaplanarak çıkan risk 1/2100
akşama sonucun çıktısını alıp daha ayrıntılı yazarım şimdilk doktorumun bana dediği bu ve gayet ii dedi
ben yine de bi size sorayım dedim sevgili araştırmacı arkadaşlarım
benim bu konu ile ilgili bilgim yok denecek kadar az
benden önce test sonucu alan yada konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlarııım
sonucu yorumlarsanız sevinirim öpüldünüz:):)
KOCCAMAN MAŞŞALLAHHHHHHHHHH
Allh nazarlardan saklasın... Gözün aydın canımın içiiii :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
canım kötü bişey olmamasına sevindim bu arada tek bebek gibi bahsetmişsin 2 değil mi bugün benim de randevum vardı ama doktor il dışındaymış kaldı ne güzel bebişimi görecektim ama kaldı
Canım çok teşekkür ederim.. Evet, tek bebek bahsettim, çünkü benim bebeğim tek:))) Kiminle karıştırdın ki beni:))))