biz galiba bu gidişle özel anne değil deli anneler olucaz walla özlem ne dersinkaydirigubbakcemileyaaa günaydın kızlar benide ağlattınızhafta sonu alışveriş yaptım kendime ama her tuttuğumda ya bunları giyemezsem diye içimden geçirdim çok zormuş annelik onu kaybetme korkusu sürekli benimle napıcaz böle nasıl geçcek zaman
evet cnm öleymiş yurt dışında yaşayan diğer arkadaşlarda sölüyodu biz şımarıp usg ye mi girsek başka hastanede diye oda beni hatırlayın normal zamanınızda gidin ben hiç gidemiyorum istediğim zaman diyodu zor yani ne bileyim biz alışmışız zırt pırt doktor zor yanievet canim , hele bir hayirlisiyla kucagina al eminim sen benden daha iyi anlatacaksin duygularini, ben pek tarif edemiyorum butur seyleri , ama annelik dunyanin en harika duygusu, Allahim kimseyi evlatsiz birakmasin:Saruboceq:
2 gun sonra bebisimi görucem Allah in izni ile, insan bebisini her gördugunde her hissettiginde daha da baglaniyo ona, malesef biz burda sizin kadar SIK göremiyoruz ultrason da , ancak 2 defayla yetiniyoz mafoldumben cunku genelde devlete ait oldugu icin hastaneler o yuzden onlarin söyledigi tarihlerin disina pek cikilmiyo...
saol canımın içi inşallah sende pıt pıt ları duyacaksın hepimiz ii olucaz inşallahseni çok iyi anlıyorum bende hafta sonu birşeyler aldım hep acabalar var içimde zaman nasıl geçecek bilmiyorum kendimize zarar veriyoruz yıpratıcı ama elde degil..
canım ben dogal hamile kaldıgımda bu duygular yoktu nedense içimde kaybetme korkusu bu kadar degildi kendime okadar dikkat etmezdim sanırım bu emek sonucu elde edildigi için daha kıymetli oluyor
canım çok etkilendim bende bu ara herşeye duygulanıyorum test sonucun güzel çıkacak morelini yüksek tut ikili test sonuçları hemen belli oluyomu
anaaa zor olmuştur kardeşin evlendi dimi seninnasılsınız kızlar ben çok yorgunum hafta sonu düğün ve bende yatılı misafirlerim vardı. ister istemez yordum kendimi bi akşam olsa hemen yatıp uyucam:)))
ya bu insanlar ne kadar patavatsız ya lafa bak lafa ay bak çok sinir oluyorum ben böle konuşanlara ya allah akıl fikir versin millete ...canım nasılsın malesefki anlaltıgın gibi insanlar çok fazla bir gecede hamile kalanlar benim eltim 39 yaşında benden sonra evlendi şuan 1 yaşında oglu ilk geceden hamile kaldı birde bana hava attı kimse benim piskolojimi anlamadı hamile kalayım diye içmedigim şey kalmadı yok yumurtalara iyi gelir çatlatır diye neler içmedimki bitkisel olarak bir bayan arkadaşım gördü içerken bunları bir erkek bile içse hamile kalır dedi bana sende tık yok dedi sözde espiri ama o tür espirilerde hoş olmuyor. BENCEDE ÖZELİZ ÖZEL KALALIM...
canım iyiyim sorun yok günler beklemekle geçiyor cumayı bekliyorum bende kalp atışı için:))
biz galiba bu gidişle özel anne değil deli anneler olucaz walla özlem ne dersinkaydirigubbakcemile
kıslarrrrr hepinizeee merhabaaa:))
hafta başı hafta başı gözyaşları sel olmuş ya bugünn
ağlamayıınnnnnn herşey çok güsel
hepimizin sonucu çok güsel çıkacakk:))
sonucumu tebrik eden tümm canlarım çok teşekkür ederim
demekki ii bi sonuç sorun yok anlaşılan:):)
bu arada sabah doktorumdaydık bilin bakalım ne dedi
daha önce cinsiyet söylediler mi dedi
bende tedavi olduğum hastanede erkek olabilir dediler dedim
o zaman dedi doktor ben KIZ diorum dediii
yinede kesin sonuç 3 hafta sonra net bi şekilde belli olur ama
bence KIZ dedi
bizim de kafamız karıştı:):):)
kıslarrrrr hepinizeee merhabaaa:))
hafta başı hafta başı gözyaşları sel olmuş ya bugünn
ağlamayıınnnnnn herşey çok güsel
hepimizin sonucu çok güsel çıkacakk:))
sonucumu tebrik eden tümm canlarım çok teşekkür ederim
demekki ii bi sonuç sorun yok anlaşılan:):)
bu arada sabah doktorumdaydık bilin bakalım ne dedi
daha önce cinsiyet söylediler mi dedi
bende tedavi olduğum hastanede erkek olabilir dediler dedim
o zaman dedi doktor ben KIZ diorum dediii
yinede kesin sonuç 3 hafta sonra net bi şekilde belli olur ama
bence KIZ dedi
bizim de kafamız karıştı:):):)
kızlar sizlere bişey danışacağım 1 aydır tiksindiğim için çok svediğim sütü yoğurdu yiyemiyorum kalsiyum alamadım acaba hapını alsam mı doktora soracağım ama sizlere de danışayaım dedim
kızlar
size kendimi şikayet etmek istiyorum ben bu fast food yeme işini bırakmıştım ama haftada bi kere yiyorum kola yada fanatada içiyorum ne olucak bnm halim
kızlar
size kendimi şikayet etmek istiyorum ben bu fast food yeme işini bırakmıştım ama haftada bi kere yiyorum kola yada fanatada içiyorum ne olucak bnm halim
cnm ben hapa başvurmaktansa doğal olan muadillerini kullanmayı tercih ediyorum mesela bende o dediklerini yiyemiyorum onnu yerine
taze kaşar dil peyniri beyaz peynir vs gibi şeyleri tüketiyorum
bence sende eksik kaldığın besinleri içeren gıdaları netten aratır ve onları yemeği dene
değiştiriem cnm hemen bende kilo verdim o bulantılardanbu arada mervecim ben 71 kilo oldum zayıflıyorum 69 ile başlamıştım iğnelerle şişip 75 olmuştum şimdi mide bulantısı ile 71e düştüm
aa oda iimiş ne güzel doktor öle o :)))cnm kola zararlı diye bende duymuştum ama benim doktorum usgye gelmeden önce 2 tane ligt kola iç diyo zararlı olsa dermi 12 haftaya kadar hep sıkışık baktı bana
o zaman daha ne bunları ye süte gerek yok iştepeynir yiyorum canım
Kalsiyumdan zengin besinler:
ü Beyaz ekmek
ü Yarım yağlı peynir
ü Yağı alınmış süt
ü Taze badem
ü Sardalye balığı
ü Lor peyniri
kızlar ben süt içemiyorum tiksindiğimden deil ama her gece yatmadan önce koca bi kase etimekleri kırıp yoğurtla karıştırıyorum süper oluyo aynı olurmu acaba süt mü içsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?