kızlar niye sesiniz çıkmıo sevgi nagihan napiosunuz
senin merak ettiğin bence herkesin aklından geçiyordur. çünkü bende düşünmedim değil. ne şekil alıyor ben yan yatarken diye :))
iyiyim cnm benim sen nasilsin sabahtan belli girmemistim simdi bi girdim 10 sayfa ilerlemis onlari okuyodum :)
kizlar ikili test sonuclari cikan arkadaslarimin testlerin iyi olmasina cok sevindim gercekten.
ama benim cnm gitgide cok SIKILIYOR ya dun bi dugune gittim cok guzel bi dugundu ama ben down sendromlu bi kiz cocugunu izlemekten kendimi alamadim icim baya kotu oldu yakizimdada ayni korkulari yasamistim ama yinede yaptirmamistim ama bu kizim gibi dedil ya iyice cnm SIKILDI.
acaba tup bebek yaptiranlarda sakat cocuk olma riski dahami fazla aranizda bilen var mi? carsamba sabah rdv doktora sorucam eger evet derse bende yaptiricam galiba bu ikili testi neyse kizlar hepinizi optum allaha emanet olun hepiniz
yarın sessiz çoğunluğun sesi olup kovulmayı göze alıp sevgili doktoruma yalvarıcam bakalım başarıcakmıyım...ama insan merak ediyo yani napalım :))
cnm bnm bildiğim kadarıyla öle risk tüp bebekte daha fazla ama sen yine doktoruna sor...insan içindeki yavru için endişelenmeden duramıyo kolay mı bnde hep gördüğümde bakıyorum senin gibi rabbim evlatlarımızla imtihan etmesin
valla kızlar cuma günü markete gittim alışverişe, sonra burger kingin önünden geçerken durakaldım.. içeri girdim... koca bi hamburger menüyü mideye indirdim.. ama içecek olarak ıcetea içtim.. bende size sorcaktım bir zararı olurmu acep diye..
valla kızlar cuma günü markete gittim alışverişe, sonra burger kingin önünden geçerken durakaldım.. içeri girdim... koca bi hamburger menüyü mideye indirdim.. ama içecek olarak ıcetea içtim.. bende size sorcaktım bir zararı olurmu acep diye..
hamişlere kocaman selam ve öpücükler.. ama kaynatmışsınız ya..
paylaşımlar harika.. şu hamilelikte yenecek gıdalar diyet listesi gibi valla.. ama nerde.. burda lokantada da ne çıkıyorsa biz onu yiyoruz valla..
şu yenilmiyeceklerde beni en çok üzen şey maydanoz.. pazar kahvaltılarımın vazgeçilmezi.. üzerine zeytinyağı limon ekmeği bana bana ye.. ama sen gelde yiyeme..
meralim canımm ne güzel haberler vermişsin öyle.. maşallah...
mervecim ben inanıyorum ki yarın herşey yolunda gidecek.. sakın telaş yapıp bebişimizi üzme lütfen..
angel perşembe günü ultrasondan yarım saat önce 1 tadelleyi mideye indiriyorsun.. bebeği kıpır kıpır görüyorsun.... sen yüreğini ferah tut nolur..
dimi bence de arada olsun ya.. hem doktor günde 150gr kırmızı et didi.. e hamburgerde et var dimi.. ekmeğinde vitaminler var.. sonra içinde soğan var.. yeşil salata var ki çok faydalı.. :)
yinede fastfood oluyor. ama arada kaçamak olabilir.
canım buarada sen iğnelere devam ediyormusun.
yinede fastfood oluyor. ama arada kaçamak olabilir.
canım buarada sen iğnelere devam ediyormusun.
Ahhh ah, nerdeeeee, bizimkinin umrunda değil valla.. nerdeyse 3 ay olacak, adam bir kerecik karnıma dokundumerak ettim ama ben seni faceden bile yazdım
benim eşim eve geliyo ilk göbüş öpülüyo sonra yanak bizim pabucumuzu dama atıcak zamanla bunlar :))
He he heeeyyyyttttt, EZGııııı BAcım ben dedim, cok takma o kız olacak diye:)))kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2kıslarrrrr hepinizeee merhabaaa:))
hafta başı hafta başı gözyaşları sel olmuş ya bugünn
ağlamayıınnnnnn herşey çok güsel
hepimizin sonucu çok güsel çıkacakk:))
sonucumu tebrik eden tümm canlarım çok teşekkür ederim
demekki ii bi sonuç sorun yok anlaşılan:):)
bu arada sabah doktorumdaydık bilin bakalım ne dedi
daha önce cinsiyet söylediler mi dedi
bende tedavi olduğum hastanede erkek olabilir dediler dedim
o zaman dedi doktor ben KIZ diorum dediii
yinede kesin sonuç 3 hafta sonra net bi şekilde belli olur ama
bence KIZ dedi
bizim de kafamız karıştı:):):)
o hooo ben her hafta yapıyorum o işi:)kızlar
size kendimi şikayet etmek istiyorum ben bu fast food yeme işini bırakmıştım ama haftada bi kere yiyorum kola yada fanatada içiyorum ne olucak bnm halim
Özlemcim hiç farketmez peynir süt yoğurt aynı işi görür...kızlar ben süt içemiyorum tiksindiğimden deil ama her gece yatmadan önce koca bi kase etimekleri kırıp yoğurtla karıştırıyorum süper oluyo aynı olurmu acaba süt mü içsem
Canımcım tüp bebekte SATına 4 gün ekle, öyle söyle başka yerlerde muayene olurken... Çünkü genelde öyle hesaplanıyor tüp bebekler.selam kızlar nasılsınız
ben bugün sabırsızlık yapıp 5+4 iken başka bi dr a keseyi görmeye gittim hem ilaçlarımı yazdırdım hemde muayene oldum dr gününe göre küçük dedi bende kesenin boyunu sormayı unuttum açıkçası canım sıkıldı transfer gününüde söyledim sadece bi karartı görünüyodu banada gösterdi bu şekilde olup sağlıklı devam eden arkadaşlar varmı aranızdaaa
Çılgın şeker seni yaaaaa, bakamazsan topiğe gelme zatenkızlar ya ben yarın kontrole gidicemya doktor karından bakıyo ben hocam ben dönerken bebeğim içimde nası sallanıyo diye merak ediyorum ben şöle yana dönsem sizde usgyi karnımdan çekmeseniz bi baksam desem beni odadan kovar mıdelikafadulden
SEVGıcim, hafta sonu ben de KFC yaptım şekerim:)))))) Süpper ötesi idi:)) Tüm duyularıma hitap etti valla... kola da içtim:))) Niyet ediyorum süt yerine geçmesine de iç kolayı... oluyovalla kızlar cuma günü markete gittim alışverişe, sonra burger kingin önünden geçerken durakaldım.. içeri girdim... koca bi hamburger menüyü mideye indirdim.. ama içecek olarak ıcetea içtim.. bende size sorcaktım bir zararı olurmu acep diye..
pardon ya karıştırmışım :))
hersabah progynex, 3 günde birde proluton vuruluyorum. vurdurmak zor oluyorda onun için sordum. iğne vurulup öyle işe gidiyorum. birde artık süzgeç gibi oldum popom. demek 12.haftaya kadar devam. olsun bebişlerimiz için buna değer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?