2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

kızlar niye sesiniz çıkmıo sevgi nagihan napiosunuz

iyiyim cnm benim sen nasilsin sabahtan belli girmemistim simdi bi girdim 10 sayfa ilerlemis onlari okuyodum :)
kizlar ikili test sonuclari cikan arkadaslarimin testlerin iyi olmasina cok sevindim gercekten.
ama benim cnm gitgide cok SIKILIYOR ya dun bi dugune gittim cok guzel bi dugundu ama ben down sendromlu bi kiz cocugunu izlemekten kendimi alamadim icim baya kotu oldu ya kizimdada ayni korkulari yasamistim ama yinede yaptirmamistim ama bu kizim gibi dedil ya iyice cnm SIKILDI.
acaba tup bebek yaptiranlarda sakat cocuk olma riski dahami fazla aranizda bilen var mi? carsamba sabah rdv doktora sorucam eger evet derse bende yaptiricam galiba bu ikili testi neyse kizlar hepinizi optum allaha emanet olun hepiniz

senin merak ettiğin bence herkesin aklından geçiyordur. çünkü bende düşünmedim değil. ne şekil alıyor ben yan yatarken diye :))

yarın sessiz çoğunluğun sesi olup kovulmayı göze alıp sevgili doktoruma yalvarıcam bakalım başarıcakmıyım...ama insan merak ediyo yani napalım :))

cnm bnm bildiğim kadarıyla öle risk tüp bebekte daha fazla ama sen yine doktoruna sor...insan içindeki yavru için endişelenmeden duramıyo kolay mı bnde hep gördüğümde bakıyorum senin gibi rabbim evlatlarımızla imtihan etmesin

hamişlere kocaman selam ve öpücükler.. ama kaynatmışsınız ya..
paylaşımlar harika.. şu hamilelikte yenecek gıdalar diyet listesi gibi valla.. ama nerde.. burda lokantada da ne çıkıyorsa biz onu yiyoruz valla..
şu yenilmiyeceklerde beni en çok üzen şey maydanoz.. pazar kahvaltılarımın vazgeçilmezi.. üzerine zeytinyağı limon ekmeği bana bana ye.. ama sen gelde yiyeme..
meralim canımm ne güzel haberler vermişsin öyle.. maşallah...
mervecim ben inanıyorum ki yarın herşey yolunda gidecek.. sakın telaş yapıp bebişimizi üzme lütfen..
angel perşembe günü ultrasondan yarım saat önce 1 tadelleyi mideye indiriyorsun.. bebeği kıpır kıpır görüyorsun.... sen yüreğini ferah tut nolur..

kızlar bu arada az önce bebeğime ilk alışverişimi yaptım.. civilim.comdan sizde bakın bi.. çok ucuz ve çok cici şeyler var..

ben o risk tüp bebekte daha az diye biliyorum. tüp bebekte doğmayı başaran normal gebeliklere göre daha sağlıklı bile olabiliyormuş. çünkü en sağlıklı yumurta ensağlıklı sprem = ensağlıklı embriyo bunedenle risk daha az diye biliyorum.

valla kızlar cuma günü markete gittim alışverişe, sonra burger kingin önünden geçerken durakaldım.. içeri girdim... koca bi hamburger menüyü mideye indirdim.. ama içecek olarak ıcetea içtim.. bende size sorcaktım bir zararı olurmu acep diye..

walla ben ezginin mantığından gidiyorum aşırıya kaçmamak kaydıyla anneyi mutlu eden yiyecekler bebeğe zararlı gelmez

nası kaçamak ama sevgikaydirigubbakcemile3

afiyet olsun canım.. arada okadar kaçamak olsunn.

bu arada bende maydonuzu çok severim ve yiyorum salataların içinde napiim canım çekiyo

dimi bence de arada olsun ya.. hem doktor günde 150gr kırmızı et didi.. e hamburgerde et var dimi.. ekmeğinde vitaminler var.. sonra içinde soğan var.. yeşil salata var ki çok faydalı.. :)

dimi bence de arada olsun ya.. hem doktor günde 150gr kırmızı et didi.. e hamburgerde et var dimi.. ekmeğinde vitaminler var.. sonra içinde soğan var.. yeşil salata var ki çok faydalı.. :)

yinede fastfood oluyor. ama arada kaçamak olabilir.
canım buarada sen iğnelere devam ediyormusun.

güzelim ben iğne kullanmıyorum.. jel kullanıyorum.. onu da bu hafta keselim dedi doktor. ama ben bir kutu daha alıp günde bir tane olarak kullanıcam 15 gün daha..

hemen hemen 12. haftamdayım ben hala iğne kullanıyorum 8 haftadam da haftalık iğneye geçtim cnm cumartesi son olanı yaptırdım

12 haftadan sonra bebek kendi progesteronunu üretmeye başladığı için doktorlar genelde bu haftaya kadar takviye yapıorlar

güzelim ben iğne kullanmıyorum.. jel kullanıyorum.. onu da bu hafta keselim dedi doktor. ama ben bir kutu daha alıp günde bir tane olarak kullanıcam 15 gün daha..

--------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------

bee009
Kullanıcının Profilini Göster
bee009 kullanıcısına özel mesaj gönder
bee009 isimli kullanıcının Web Sitesini ziyaret edin
bee009 kullanıcısına ait bütün mesajları ara
ırtibat listesine bee009 üyesini ekle

Konu Sahibi :gizemli83 #4919 Bugün, 17:18
gizemli83
kuzum seni bekliyoruz :)

Medeni Durumunuz: Evli
Meslek: Asistan
Yaşadığınız Yer: ıstanbul Giriş tarihi: Sep 2009

Mesaj Linki

Alıntı:
angell80 kullanıcısından alıntı

hemen hemen 12. haftamdayım ben hala iğne kullanıyorum 8 haftadam da haftalık iğneye geçtim cnm cumartesi son olanı yaptırdım

12 haftadan sonra bebek kendi progesteronunu üretmeye başladığı için doktorlar genelde bu haftaya kadar takviye yapıorlar

pardon ya karıştırmışım :))
hersabah progynex, 3 günde birde proluton vuruluyorum. vurdurmak zor oluyorda onun için sordum. iğne vurulup öyle işe gidiyorum. birde artık süzgeç gibi oldum popom. demek 12.haftaya kadar devam. olsun bebişlerimiz için buna değer.

merak ettim ama ben seni faceden bile yazdım

benim eşim eve geliyo ilk göbüş öpülüyo sonra yanak bizim pabucumuzu dama atıcak zamanla bunlar :))
Ahhh ah, nerdeeeee, bizimkinin umrunda değil valla.. nerdeyse 3 ay olacak, adam bir kerecik karnıma dokundu((((
He he heeeyyyyttttt, EZGııııı BAcım ben dedim, cok takma o kız olacak diye:)))kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
kızlar

size kendimi şikayet etmek istiyorum ben bu fast food yeme işini bırakmıştım ama haftada bi kere yiyorum kola yada fanatada içiyorum ne olucak bnm halim
o hooo ben her hafta yapıyorum o işi:)
kızlar ben süt içemiyorum tiksindiğimden deil ama her gece yatmadan önce koca bi kase etimekleri kırıp yoğurtla karıştırıyorum süper oluyo aynı olurmu acaba süt mü içsem
Özlemcim hiç farketmez peynir süt yoğurt aynı işi görür...
Canımcım tüp bebekte SATına 4 gün ekle, öyle söyle başka yerlerde muayene olurken... Çünkü genelde öyle hesaplanıyor tüp bebekler.
Çılgın şeker seni yaaaaa, bakamazsan topiğe gelme zaten Bizim mervemiz bunu başarır:)))
SEVGıcim, hafta sonu ben de KFC yaptım şekerim:)))))) Süpper ötesi idi:)) Tüm duyularıma hitap etti valla... kola da içtim:))) Niyet ediyorum süt yerine geçmesine de iç kolayı... oluyo :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

cnm ben bi tek haftada bir proluton 500 mg vuruluyorum çok feci bi iğne gerçekten acayip acıyo porgynexim bitti allahtan proutonda bitti ben 8 hafta progynex 1 ayda proluton oldum

8 hafta hergün progynex
9-10-11-12 haftadada olduğum iğnede haftada bir proluton

funda sana avazım çıktığı kadar gülüyorum

kola içiyomuşta süt niyetineymiş
ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile

hahahahayattttttt alemsin bacım yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…