Patly, sonuçların çerçeveletip duvara asılacak kadar şahane maşallah:))))inşallah her şey hep böyle yolunda gider hepimiz için.
Kızlar, bu yaş ve risk oranları beni çok yakından ilgilendiriyor... Ben 39 yaşındayım... Ve tüp bebek tedavisine başlayana kadar da sigara içtim((((( Doktorum ile tedaviye başlamadan önce de çok konuşmuştum bu konuyu. Tüm testlerin yapılması gerektiğini söyledi... Bunun yükünün ağırlığından bahsetti bana.. Hak da vermedim değil..
Benim doktorum, 30 yıllık aile dostumuz... Pratisyen Hekim iken beni muayene eden doktor:)) Şimdi Prof. :) ve benim Tüp Bebek doktorum.. Takiplerimi ve doğumumu da yine doktorum yapacak... En son gittiğimde konuştuk, amniosentezi mutlaka yapmalıyız dedi... ikili üçlü senin yaşında bir anne için risk düşük bile çıksa, emin olunacak sonuçlar vermeyebilir bize dedi... Doktoruma güvenmem gerektiğini biliyorum... Allah korusun, bir sorun çıkarsa bir ömür boyu onun yükünün altından vicdani olarak kalkamam sanırım... O nedenle, isterse bana milyonlarca liraya mal olsun, yaptıracağım... ALLAH HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN demekten başka aslında yapacak çok birşeyimiz de yok... Bebeklerimiz ile sınamasın rabbim bizleri...
şekerimm saat kaçççpatlycim ikili testin vardı senin sonuçlarının ii olması dileğiyle bize en kısa zamanda yaz sen yazmışsındır diye okumak için girdim ama bişi yok senden gelen
tebrikler patlyGunaydin Mervecim;
Canim ya merak etmissin kusura bakma ama inan 10 dak oldu daha eve gireli. Demistim ya hastane uzakta diye ogleden sonra da olunca randevu artik esimin isten cikmasini bekledim beraber donduk.
Sonuclarimiz cok iyi cikti cok sukur.
Kan testi sonucumuz: 1/47,000
Ense kalinligimiz 1.5 mm
Boyumuzda 7,5 cm olmus;-)) tam bir limon kadar bizim kurbaga;-))
DR artik amnio testine gerek olmadigini soyledi. Umarim sizinkilerde cok guzel cikar. Gercekten insan rahatladigini hissediyor..
Opuyoruz butun tatli teyzeleri;-))opuyorumnanaktan
amiiinnnn:))kıslarrrrrrrrrrrrr gününüz aydın olsun, bebişiniz çoook sağlıklı olsun anneleri de kilo almadan dilediğini yiyebilsin :)
ne varmış yaşındaBenim 2'li test sonuçları da bugün çıkıyor. Doktorumun aramasını bekliyorum... Yaş 35 bende o yüzden otomatik olarak risk yükseliyor amakötü çıkmayacağına eminim nedense. İçime öyle doğuyor :)
iyiiim tatlım sen nasılsınEzgimmmmm, nasılsın bakim canımın içi:)
Kan sonuçlarıma ulaştım SSK web sitesinden ama 2'li test sonuçlarını hastaneye gidip almak gerekiyormuş. DOktorum da bu hafta izin almış SSK'danyarın eşim almaya çalışacak. Şeytan diyor atla taksiye git ama bu havada gözüm yemiyor.
Kolesterol bende yüksekti, iyice yükselmiş :) Beslenmeme dikkat ediyorum, yağsız süt, yoğurt, peynir tüketiyorum ama spor yapamadığım için azaltamadım 6 aydır. Ona canım sıkıldı şimdi. PKO'nun yan etkisi bu kolesterolMetformin onu da düzene sokuyordu biraz ama şimdi onu da kestik. Allah vere de kalp damarlarım tıkanmasa.
Onun dışında bütün değerler normal. Sadece hemogramda kan değerlerimde düşüş var. Bu da kansızlık demek. gebelikte normal. Muhtemelen demir hapının dozunu artıracak.
2'li testin kan sonuçları da var: PAPP-A 4,87 çıkmış, serbest HBG 111 ama ne anlama geldiği, yüksek mi düşük mü vs yazmıyor. Yorumlanması lazım.
Sonuçları aldım ama hiçbir şey bilmiyorum henüz :)))
aşeriyorum aşeriyorum kızlarrrrrrrrrrrr
iyiiim tatlım sen nasılsın
havalar soğudu senin ev nasılsır meraktayım:)
fundam bişii sorucam sana ben balkonuma büyük bi saksıya dmates salatalık küçük süs biberi diktim
kaç ünde bir sulamalıyım sence
sazla güneş zara verir mi gerçi tarlada bişi olmuo ama
birdeee ne zaman mahsül alırımmm:))
beni aydınlatabilir misin mühendisciiğiimm...
Canımın içi, alabildiği kadar güneş alsınlar... Toprakları da kurudukça sula.. sebzelerde su açlığı havanın nemine göre değişir... toprağın çatlamasına izin vermeden sularsan iyi edersin:) Mahsül olayına gelince, işte o kısmı biraz karışıkçok sev onları:)))) Bak onlar da bebiş:) Şaka bir yana, fidelerinin cinsine göre değişir tatlım, ama temmuz gibi çiçeklenmeye başlamaları lazım.. Benim salatalıklarımı ben erken ekmiştim, şimdi salatalık var üzerinde:))) dikim zamanı ile de ilgili... bi de az bişey gübre ayarla bir yerden.. Ve torf toprak kullanma.. Tarla toprağı bul, ona dik fidelerini
KIZLARRRR; MERVE DOKTORDAN ÇIKMIŞ, ULTRASON ÖLÇÜMÜ SONUCU İYİ İMİŞMAŞALLAH:) KAN SONUCUNU DA YARIN ALACAK SANIRIM... HEPİNİZE DE SELAMI VAR.. TRAFİK ÇOK, HABER VERİRSEN SEVİNİRİM DEDİ... E ELÇİYE ZEVAL OLMAZMIŞ:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?