funda sana avazım çıktığı kadar gülüyorum
kola içiyomuşta süt niyetineymiş
ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile
hahahahayattttttt alemsin bacım yahu
valla kızlar cuma günü markete gittim alışverişe, sonra burger kingin önünden geçerken durakaldım.. içeri girdim... koca bi hamburger menüyü mideye indirdim.. ama içecek olarak ıcetea içtim.. bende size sorcaktım bir zararı olurmu acep diye..
kizlar aranizda bi benim galiba delisi oldugum hamburgerlerden pizza normalde haftada 1 yada 2 kez kesin yerdim ama simdi nerdeyse sevdigim herseyden igreniyorum ben ya bunlarin basinda
et
tavuk
balik
pizza
makarna
hamburger
pilav
bunlari ne gormek nede yemek istemiyorum cok ilginc valla ya....
kizimi goturuyorum ya hamburger yemeye yuzune bile bakamiyorum
bundan dolayi kilo almadim demekki bennn kaydirigubbakcemile3
patlycim ikili testin vardı senin sonuçlarının ii olması dileğiyle bize en kısa zamanda yaz sen yazmışsındır diye okumak için girdim ama bişi yok senden gelen
ayyy 7,5 cm mi yerim onu ya nasıda büyüyolar dimi maaşallah cnm çok merak ettim seni gerçekten 1 gün arayla yaptırdık ya ne güzel sizde kan testi hemen çıkıyo herhalde sonuçlarda gayet ii maaşallah cnmGunaydin Mervecim;
Canim ya merak etmissin kusura bakma ama inan 10 dak oldu daha eve gireli. Demistim ya hastane uzakta diye ogleden sonra da olunca randevu artik esimin isten cikmasini bekledim beraber donduk.
Sonuclarimiz cok iyi cikti cok sukur.
Kan testi sonucumuz: 1/47,000
Ense kalinligimiz 1.5 mm
Boyumuzda 7,5 cm olmus;-)) tam bir limon kadar bizim kurbaga;-))
DR artik amnio testine gerek olmadigini soyledi. Umarim sizinkilerde cok guzel cikar. Gercekten insan rahatladigini hissediyor..
Opuyoruz butun tatli teyzeleri;-))opuyorumnanaktan
Gunaydin Mervecim;
Canim ya merak etmissin kusura bakma ama inan 10 dak oldu daha eve gireli. Demistim ya hastane uzakta diye ogleden sonra da olunca randevu artik esimin isten cikmasini bekledim beraber donduk.
Ense kalinligimiz 1.5 mm
DR artik amnio testine gerek olmadigini soyledi. Umarim sizinkilerde cok guzel cikar. Gercekten insan rahatladigini hissediyor..
ayyy 7,5 cm mi yerim onu ya nasıda büyüyolar dimi maaşallah cnm çok merak ettim seni gerçekten 1 gün arayla yaptırdık ya ne güzel sizde kan testi hemen çıkıyo herhalde sonuçlarda gayet ii maaşallah cnm
cnm bişey sorucam senin bebeğin free bet hcg si kaç çıktı cinsiyet kesinleştimi durum ne
kızlar bugün 9:20 randevum bana dua edin fıstıklar miniğim sağlıklı olsun uyuyamadım walla bu saatte ayaktayım....eyvahedigeldismile
Mervecim;
Biz de iki seye baktilar. Birincisi Down Syndrome bunun sonucu 1/47,000 cikti. Digeri de Trisomy 18 onun sonucuda 1/100,000 cikti.
Eee cinsiyet supriz yaa.. Araliga kadar bekliyecegiz hep beraber;-))
MERVECİMM; CANIMMMMM; ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN... İNŞALLAH HERŞEY YOLUNDA GİDECEK TATLIM....kızlar bugün 9:20 randevum bana dua edin fıstıklar miniğim sağlıklı olsun uyuyamadım walla bu saatte ayaktayım....eyvahedigeldismile
PATLY Canımmm, gözün aydın:)))))) MAŞALLAHHHHHHHHHHHGunaydin Mervecim;
Ense kalinligimiz 1.5 mm
Benim 2'li test sonuçları da bugün çıkıyor. Doktorumun aramasını bekliyorum... Yaş 35 bende o yüzden otomatik olarak risk yükseliyor amakötü çıkmayacağına eminim nedense. İçime öyle doğuyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?