2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

funda sana avazım çıktığı kadar gülüyorum

kola içiyomuşta süt niyetineymiş
ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile

hahahahayattttttt alemsin bacım yahu

cicim ne var bunda yaa:))) Haftada bir kez kola, onu da süt niyetine dikiyorum ha ha ha ha :))

canım bende hafta sonu dayanamadım götürdüm hamburgerleri arada sanırım birşey olmaz diye düşünüyorum:)))

kizlar aranizda bi benim galiba delisi oldugum hamburgerlerden pizza normalde haftada 1 yada 2 kez kesin yerdim ama simdi nerdeyse sevdigim herseyden igreniyorum ben ya bunlarin basinda
et
tavuk
balik
pizza
makarna
hamburger
pilav
bunlari ne gormek nede yemek istemiyorum cok ilginc valla ya....
kizimi goturuyorum ya hamburger yemeye yuzune bile bakamiyorum
bundan dolayi kilo almadim demekki bennn kaydirigubbakcemile3

bende yiyemiyorum o dediklerinden makarna ve pilav harici olanları ben normalde whooper severim ama tavuk burger yiyebiliyorum köftesi kokuyo...sanırım bende o yüzden kilo almıyorum

patlycim ikili testin vardı senin sonuçlarının ii olması dileğiyle bize en kısa zamanda yaz sen yazmışsındır diye okumak için girdim ama bişi yok senden gelen

kızlar bugün 9:20 randevum bana dua edin fıstıklar miniğim sağlıklı olsun uyuyamadım walla bu saatte ayaktayım....eyvahedigeldismile

patlycim ikili testin vardı senin sonuçlarının ii olması dileğiyle bize en kısa zamanda yaz sen yazmışsındır diye okumak için girdim ama bişi yok senden gelen

Gunaydin Mervecim;

Canim ya merak etmissin kusura bakma ama inan 10 dak oldu daha eve gireli. Demistim ya hastane uzakta diye ogleden sonra da olunca randevu artik esimin isten cikmasini bekledim beraber donduk.

Sonuclarimiz cok iyi cikti cok sukur.

Kan testi sonucumuz: 1/47,000
Ense kalinligimiz 1.5 mm
Boyumuzda 7,5 cm olmus;-)) tam bir limon kadar bizim kurbaga;-))

DR artik amnio testine gerek olmadigini soyledi. Umarim sizinkilerde cok guzel cikar. Gercekten insan rahatladigini hissediyor..

Opuyoruz butun tatli teyzeleri;-))opuyorumnanaktan

ayyy 7,5 cm mi yerim onu ya nasıda büyüyolar dimi maaşallah cnm çok merak ettim seni gerçekten 1 gün arayla yaptırdık ya ne güzel sizde kan testi hemen çıkıyo herhalde sonuçlarda gayet ii maaşallah cnm

cnm bişey sorucam senin bebeğin free bet hcg si kaç çıktı cinsiyet kesinleştimi durum ne

ayyy 7,5 cm mi yerim onu ya nasıda büyüyolar dimi maaşallah cnm çok merak ettim seni gerçekten 1 gün arayla yaptırdık ya ne güzel sizde kan testi hemen çıkıyo herhalde sonuçlarda gayet ii maaşallah cnm

Mervecim biliyorum merak etmissindir eskiden disin tutunca biz de seni cok merak etmistik gercekten insan endiseleniyor. Neyse yasattigimiz bu stressten dolayi tekrar ozur dileriz.olumunekankayizsmile

Test icin kan vereli 10 gun oldu ama aramamislardi sonuc icin. Ben de bu NT dedigim usg de sorarim diye dusunmustum. Bugun iste bebek genetik merkezindeki DR sonuclari soyledi. Cok sevindik. Aman gorme artik tam bebek halini almis. Ne hareket durmadan ters dondu usg teknisyenini cildirttisempatiksalakcinni "Derdinle benle dogru dursana diyor" teknisyen, ben de "sen isini yapsana birak cocugu istedigini yapar: diycektim;-))LoL

cnm bişey sorucam senin bebeğin free bet hcg si kaç çıktı cinsiyet kesinleştimi durum ne

Mervecim;

Biz de iki seye baktilar. Birincisi Down Syndrome bunun sonucu 1/47,000 cikti. Digeri de Trisomy 18 onun sonucuda 1/100,000 cikti.

Eee cinsiyet supriz yaa.. Araliga kadar bekliyecegiz hep beraber;-))

Son düzenleme:
Mervecim;

Biz de iki seye baktilar. Birincisi Down Syndrome bunun sonucu 1/47,000 cikti. Digeri de Trisomy 18 onun sonucuda 1/100,000 cikti.

Eee cinsiyet supriz yaa.. Araliga kadar bekliyecegiz hep beraber;-))

canım herşey yolunda süper işte. darısı bizlere inşallah

kıslarrrrrrrrrrrrr gününüz aydın olsun, bebişiniz çoook sağlıklı olsun anneleri de kilo almadan dilediğini yiyebilsin :)

Benim 2'li test sonuçları da bugün çıkıyor. Doktorumun aramasını bekliyorum... Yaş 35 bende o yüzden otomatik olarak risk yükseliyor amakötü çıkmayacağına eminim nedense. ıçime öyle doğuyor :)

kızlar bugün 9:20 randevum bana dua edin fıstıklar miniğim sağlıklı olsun uyuyamadım walla bu saatte ayaktayım....eyvahedigeldismile
MERVECİMM; CANIMMMMM; ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN... İNŞALLAH HERŞEY YOLUNDA GİDECEK TATLIM....
PATLY Canımmm, gözün aydın:)))))) MAŞALLAHHHHHHHHHHH :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

Pelincim, ne güzel, içini ferah tutmaya devam et... Allah sizin de yardımcınız olsun:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…