2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

hadi merveee nerdesinn ayolll
ne bitmiomuş bu istanbul trafiğiiiii(
aadına taşının hepiniz
şimdiden gözün aydın şekerim tebrikler:)

Afferim sanaaa:))) Yılın çıftçisi yapıcam seni, ha gayret Bitanemmmm:))))

Ezgicim, ben 17 haziranda gidicem doktora.. Bu geçen gittiğimde demedi hiç bişey.. Bilmiyoruz cinsiyetimizi henüz teyzesi:))))

kızlar yeni bişey öğrendim şeftali çok iyi geliyormuş ve kabak çekirdeği bebek için iyimiş....

mervecim gözün aydın herhalde kutlamaya gittin hadi gelde o mutluluğu senin ağzındanda dinleyelim darısı başıma yarın olmaz herhalde banada

merhaba kızlar ben cok sık giremiyorum ama sizi takip etmeye calısıyorum.mervenin sonuclarına sevindim. gözün aydın canım.benim de haftaya ikili testim kızlar insallah benimkide sizinki gibi ii gecer.bebekimi 3 haftadır görmüyorum cok merak ediyorum ne kadar büyüdü.

bu gün okul tatil burada bende okula giyyikten sonra öğrendim:)sırnaşık şeylaelaelaelaelae zaten cok zor kalkmıstım ii oldu tatil olması.mide bulantılarım arttı kızlar bu yüzden cok halsizim bu aralar.3 kiloda verdim 54 kiloyum şimdi.bulantım olmuyor neden acaba diye hayıflanırken gördüm hörekeyiiisositososito. şimdi biran önce gecsin diye dua ediyorum.:Saruboceq:
bu arada saksıda bende kekik biber ve bir kac çiçek yetiştiriyorum.cok zevkli gercekten onlarla ilgilenmek.gecen yıl ceri domateslerim vardı tam kızarmaya başladılar kargalar mahvetti domatlarımı.rüzgar gülü alıcam bu yıl.aklınızda olsun özellikle kırmızı renk onları cok cekiyo.

ayyy hadi maşallah .:)))) ya bende beişimi görmek istiyorummmm gel 1 temmuz gelllllllllllllllllll:ecrin_bebek:

Seboşcum, senin doktor da benimki gibi kafayı yedi herhalde... uzun randevu mu veriyo yaaa:)) Benimki kalp atımından sonra bir ay sonra gel dedi:))) Ay napıyosun sen hocam dedim, arada valla gelirim ben duramam dedim ve gittim:)))))

merhaba kızlar nasılsınız merveden ses yok sanırım nasıl geçti acaba bende bugun bezelye aldım derin dondurcuya attım kışa hazırlık kışın rahat oluyorfeci yagmur ve hava kapalı kendinize iyi bakın... sevgiler

arkadaşının adına çok sevindim darısı bizim başımıza
ah canım ben şimdiden endişelenmeye başladım 2 testin yaşla alakası varmış evet bütün aşamaları zor yaş ileri oluncada benim gibi((

BEBEĞıMıN KALPı PIT PIT ATIYORMUŞ.ÇOK ŞÜKÜR BUNUDA ATLATTIK.34 mm miş boyu.ayyy mercimek kadar nası büyücek bilmem.içim çok rahatladı.merve bu arada benim bilgilerimi değiştirirmisin.keseyi geçtik çok şükür.

gözün aydııııın:) allah tamamına erdirsiiin... MAŞALLAH BEBİŞİNE

patlycim,zeynepcim,fundacım,bilgecim,ezgicim,çiğdemcim,şebnemcim,aralmacım,papatyam03cüm,bakyıldızcım,panadolcum.........

hepinize ayrı ayrı teşekkürler merak eden dua eden tebrik eden sevgili arkadaşlarım...maaşallah miniğim iyi eli ağzında parmak emiyor teyzeleri annesi birşey yiyemediği için parmağını yiyordu sabicik....bebeğimin ense kalınlığı değerleri gayet iyi ve bu ölçümler ile ilgili biçok şey sordum doktoruma bi çoğu saçma geldiği ve kafamı karıştırdığını düşündüğü için google'ı yasakladı :)) bu arada kan sonuçlarım cuma günü sabahtan çıkıcak

şimdi benim netten araştırdığım kadarıyla ki bi çoğunuzda belki okumuşsunuzdur.fetal esa pilisi kalınlığı 3mm üzerinde ise bebek şiddetli risk grubuna giriyor demekti.yalnızzz doktorum bana usgyle baktıktan sonra değerlerimi girdiği programı gösterdi.bebeğin kalp atış hızı ense kalınlığı,her iki perietal kemik çapı,plesentanın durumu,amnio sıvısının durumu,kordonu,beyni,omurgası,sindirim organı,mesanesi,ayakları elleri,burun kemiği(ki dawn sendromlularda burun kemiği olmazmış)...benim yaşım,kilom,gebelik şeklim,sigara kullanıp kullanmadığım,diyabet öyküm,yumurtlama durumum vss..

bunun gibi bi çok şey göz önüne alınarak yapılan incelemelerdir bunlar dedi doktor...yani 45 cm bir bebeğim ense kalınlığı riskiyle 6 cm bir bebeğin ense kalınlığı riski aynı değildir yada anne yaşı sigara kullanımı bile bu durumu değiştiriyor hatta döllenme şekli bile dedi..yani öle sadece ense mm iyle olmuyo bu işler...programda normal döllenme seçince farklı ıvf seçince farklı çıktı değerler..neyseki hepsindede ii bebeğimin değeri...şimdi işimiz kan testi sonucuna kaldı oda cua sabah 10:00 gibi çıkmış olur.

birde esas bombaya gelince doktorum cinsiyet sölemedi ama ben sordum bi bakalım ama net değil % 50 kız % 50 erkek dedi nce daha sonrasında da bende gördüm ki bu bebeğin minik yuvarlakları ve bi çıkıntısı yok doktorumda dedi ki yüksek ihtimal kız olabilir dedi..

SEVİMLİ MİNİĞİM KIZZMIŞŞŞŞŞ :))) :lepi: (bu detaya sevisemmi üzülsem mi bilemedim çünkü bnm hastalığım genetik olarak ona geçer diye korktuğumdan kız olmasındansa erkek olmasını istiyordum ama rabbimin takdiri daha net değil ama ben hissediyorum ki cilveli bi kızım olucak tüm erkek diyenlere inat kızzzzz:hulya:)

tabi ben bu gün bebeğimi videoyada aldım doktor beşinci ayda cd veriyormuş çıkmaz bu kadar minikken cd ye net dedi ama videoya alın dedi 9 dk lık videosu var bebeğimin kıçı başı herh yeri zilli yaaaa

AMANİİİİİNNNNNNN:)))))) Kız anası naz anası .. Yandın sen vallahi.... he he ben kendime inat olarak almıyorum, bebişimin gücüne gitmesin tabi ne gelirse başım üstünde amma kız olursa accık daha çok sevinirim:) Ben de senin taraftayım yani Mervecim... Bir daha gözün aydın... Darısı bizlere inşallah... demekki ben boşuna korkmuyorum, sigara içtim ve yaşım 39 diye:))))

ayyyy canım ya allah gönlüne göre versin eminim annesi kadar güzel olucak yiğenimde bana da öyle dedi %50 erkek %50 kız sonra erkek galiba dedi ama ben kız hissediyorummmm dedimm herşeyin yolunda olmasına sevindim neler sordun neler anlattı biraz anlatsana ben son gittiğim gün atak geçirmek üzere olduğum için çabuk çıkmak istedim hastaneden soramadım sorularımı yan döndünmü yaptınmı deneyini:)))))

gizemlicim çoook sevindim bebişine kızlara bayılırım ama nedense hep erkek olsun istiyorum maşallah diyorum kızına tatlım rabim bizlerede o günleri görmeyi nasip etsin inşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…