merhaba kizlâr moralim cok bozuk ense kalinligi olcumumuz 3 un ustunde cikti hersey allak bullak oldu
moralim cok bozuk sabahtan belli agliyorum hafta persembe amniyosentez yapilicak hepinizi optum
kızlar nasılsınız.Yarın doktora gidicem kalp ritmi için geçen hafta duyamamıştım pozitif düşünmek istiyoru ama aklıma kötü şeylerde gelmiyo değil.8.hafta içindeyim inşallah duyabiirim
merhaba kızlar kusura bakmayın nette sorun vardı açtım öğlen ama yazamadım şimdi evde geldim kusura bakmayın merak edenlerden allah razı olsun şimdilik minik oğluşum gayet iyi ense kalınlığı fln iyi gayet sağlıklı dedi doktorumuz 0.13 cm fln galiba ben usgye bakmaktan çok net anlayamadım ama doktorum rahatlattı beni sağolsun oda hastaneyi bırakıyomuş sanırım ona cnm sıkıldı ben sizi mağdur etmem doğuma kadar beraberiz dedi sağolsun çok tatlı adam bebişim el ense yatıştaydı bugün sakindi magnumda yemiştim ama çok hareket etmedi veeee 3 tane videosu var öğleden beri izliyorum çok güzelmiş her seferinde makinemi alıcam yanıma sizde yapın valla
merhaba kizlâr moralim cok bozuk ense kalinligi olcumumuz 3 un ustunde cikti hersey allak bullak oldu
moralim cok bozuk sabahtan belli agliyorum hafta persembe amniyosentez yapilicak hepinizi optum
kızlar bişiy sorucam size vajinal yoldan mı baktılar kalp ritmi için ilk defa bana doktorum karnımdan baktı o yüzden duymamış olabilir mi ya kafayı yiycem ben o zaman görememesi normal midir sizce 6 hafta 5 günlüktü baktığında
canım çok sevindim.. inşallah herşey sonuna kadar çok iyi gider.. Darısı da başımıza... sonuçlar hakkında hiç bir fikrim yok güzelim maalesef..
kızlar yeni bir topik açtım.
Meleğine sevgisini anlatmak için daha fazla beklemek istemeyen anne adayları..
belki ziyaret etmek istersiniz..
kızlarrrr bizz geldikkkk
bebişlerim çok şükür iyilerhareket etmiyolardı dr bi salladı karnımı kıpır kıprlar:)) şimdilik herşeyimiz yolunda öylede devam edecek Allahın izniyle....
ii gceler kızlar;
dr dan gelince uyuduk şimdide uykumuz kaçtıkaydirigubbakcemile3
bugün meleklerimi gördüm gitmeden çikolata yemiştim nasıl mutlulardı anlatamam fıkır fıkır
bitanesi daha durgun ağır satıyor kendini:1hug:
dr kanamalarla devam edecek bu hamilelik heralde dedi ama bebişleri etkilemiyor.sadece sorunumuz hala kuculemeyen yumurtalar 8 cm devam ediyor:çok üzgünüm:
kılomuz 66 olmus 2 kılo aldık ama dr normal dedı iğneler kılo yaparmıs
bu arada iğnem değişti prulon verdı 3 gunluk depo iğneymiş elevit basladık kan ılacı ve folıkasıt devam tabii.
23 haziran ikili test günü insallah hayırlı cıkar:Saruboceq:
hepinizi öpüyorum ama en cok bebişleriiiii
kızlar bişiy sorucam size vajinal yoldan mı baktılar kalp ritmi için ilk defa bana doktorum karnımdan baktı o yüzden duymamış olabilir mi ya kafayı yiycem ben o zaman görememesi normal midir sizce 6 hafta 5 günlüktü baktığında
yerim ben o kıpırdayanları he he:)))) Gözün aydın Çido
ii gceler kızlar;
bugün meleklerimi gördüm gitmeden çikolata yemiştim nasıl mutlulardı anlatamam fıkır fıkır
dr kanamalarla devam edecek bu hamilelik heralde dedi ama bebişleri etkilemiyor.sadece sorunumuz hala kuculemeyen yumurtalar 8 cm devam ediyor:çok üzgünüm:
bu arada iğnem değişti prulon verdı 3 gunluk depo iğneymiş elevit basladık kan ılacı ve folıkasıt devam tabii.
canım gözün aydııınii gceler kızlar;
EZGİ, kız evdeyim kaç günden beri yaaa, zaten belim başladı.. sırt ağrılarımda çok... eeee bu yaşta normal be şekerim.. çekecez deee, barı ayakta dolaşabiliyorken gezim accık... bebiş odalarına baktım gecen:))) çok cici tasarımlar var... gezeyim bakayım ne alacağıma karar vereyim.. Sonra yürüyemeyecek hale gelirsem bu kireçleme yüzünden hiç değilse ne alacağımı bilirim diye uğraşıyorum napim:)))
Bu arada çimen yeşili ipimi aldım, başladım bile....
SEVGİ; kocam bugün sizin memleketteydi yaa, valla arabayla gidiyorum deseydi, ben de gelirdim, hem orda benim cici ananem var:))) bi taşla iki kuş vururdum, ama geç haber verdi bana(
BİLGE, sen de mi sulandın kız:)) Merve ile ben de vardı geçen hafta:))) şşş ağlama bakim:))
Entel anne EZGİ, kız yoga moga tamam valla... Aslında benim de başlamam lazım şu ağrılar için ama hiç enerjim yok
Ben yatıyorum şimdi, çoook uykum geldi... Sabaha görüşürüzzz..
yerim ben o kıpırdayanları he he:)))) Gözün aydın Çido
çiğdemcim çok sevindim herşeyin yolunda olmasına ne güzel yaa ben ansıl yarına kadar dayanacağım bir de taa 5te randevu offf offf inşallahh herşey yolundadır ben de görürüm bebişimin hareket ettiğini
ii gceler kızlar;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?