2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

mervee sen benim kilomu 67 yap canım:)))))) gerçi tartılar yalancı bunu hepimiz biliyoruz ama olsun amaç topiğimizin listesi şenlendin büyük rakamlarladelikafaduldendelikafadulden

günaydın güzellikkk:)

benimde kasığımda batma var özellikle sağ tarafımda..

oku bakalım bekliyorum senii:)

cnm bu dediğin durum kişiden kişiye değişen ve cihazdan cihaza değişen bi durum alttan baksa bile bazı usg cihazları eski göemiye biliyo sen endişe eteme olur mu görüceksin kalbini inşallah
merhaba kizlâr moralim cok bozuk ense kalinligi olcumumuz 3 un ustunde cikti hersey allak bullak oldu
moralim cok bozuk sabahtan belli agliyorum hafta persembe amniyosentez yapilicak hepinizi optum
cnm bnm arkadaşımında ensesi kalın çıktı bebeğin ama amnioda hiçbişey çıkmadı sen sakın korkma ii olucak herşey....
gizemlim83 cok tesekkurler canim, insan gercekten cok rahatliyormus, umarim sonuna kadar kimsede bir sorun cikmaz :)
amin cnm inşallah benimde yarın kan sonucu dört gözle bekliyorum
kıslaaar günaydıın
kahvaltı hazır hadi gelinnnnnn:))
okulu kırdım bugn geç gidiceemm oohhhh:))
ben geliyorum o zaman hem kahvaltı yaparım hem ezgimi görürüm hemdeee aydın havası alırım.....
günayddınnn fıstıkkk onlar bende kızartma yediğim zaman ve hapşırdıktan sonra oluyo sıkma canını rutinimiz artık bunlar
günaydın güzellikkk:)

benimde kasığımda batma var özellikle sağ tarafımda..

oku bakalım bekliyorum senii:)

günaydın çoğul annecik nasılsın bakalım sende batma olmasında kimde olsun sıkışıyo minikler

[table="head"]|*KK Nick*|*SAT*|*Tahmini D.T.* |*YAŞ*|*İlk Kilo*|*Güncel kilo* |Güncel notları*|*Cinsiyet*|*Çizelge*|

01|Pelly1|24.Şubat.10|2.Aralık.10|35|56,5|60|Minik melek nur topu gibi | kız :hulya:|
02|Yeshill-Yansima |26.Şubat.10|3.Aralık.10|27|87|| Minik erkek nur topu gibi |erkekgamyoncuiremsu|

03|Haymatlos|3.Mart.10 |8.Aralık.10|31|100| 104|Minik erkek nur topu gibi | erkekgamyoncuiremsu|

04|Meralun|5.Mart.10|10.Aralık.10|29|||Minik melek nur topu gibi | |

05|Patly|8.Mart.10|12.Aralık.10|29|61,5|63|minik melek nur topu gibi | |
06|Sebo|9.Mart.10|14.Aralık.10|28 |57||Minik nur topu gibi | |

07|Bsp|11.Mart.10|16.Aralık.10 |36 |60||3 Haziran ikili test :Saruboceq: ||

08|Kaymaklim|11.Mart.10|16.Aralık.10|24|76||Minik Melek 47 mm ||

09|Gelbebek26|13.Mart.10|18.Aralık.10|28|61,5|64,5| Minik erkek nur topu gibi | erkek gamyoncuiremsu|

10|Selin25|15.Mart.10|20.Aralık.10|27|58||9 Haziran ikilitest:Saruboceq:||

11|Pretty| 15.Mart.10| 20.Aralık.10|26|59|| Minik melek nur topu gibi | erkekgamyoncuiremsu|

12|Gizemli83|18.Mart.10|23.Aralık.10|27|56|56,6|11 Haziran ikili test kan sonucu:Saruboceq: | |

13|Aysun5538 |21.Mart.10|26.Aralık.10|26|59|| Minik Melek 23.4 mm | |
14|Beyazceylan|24.Mart.10|28.Aralık.10 | |58||? eyvahedigeldismile ||
15|Quality |24.Mart.10|28.Aralık.10|39|57|61|Minik melek 23 mm ||

16|Papatyam03|26.Mart.10|27.Aralık.10|31|| |Pıt Pıt Atıyor Kalbi ||

[/table]

[table="head"]|*KK Nick*|*SAT*|*Tahmini D.T.* |*YAŞ*|*Kilo*|*Güncel kilo *|*Güncel notları*|*Çizelge*|
17|Bee009|31.Mart.10|5.Ocak.11|29|47|52 |Pıt Pıt Atıyor Kalbi | |

18|Pany86|1.Nisan.10|6.Ocak.11|25|64|66|23 Haziran ikili test :Saruboceq: ||

19|Ç&D|1.Nisan.10|6.Ocak.11|26|63|67| ikizlergeliyorrr:ecrin_bebek::ecrin_bebek: ||

20|Arkadas2010|2.Nisan.11|7.Ocak.2010|29|75| 77|Pıt Pıt Atıyor Kalbi ||

21|Suens|3.Nisan.10|8.Ocak.11|29|75||ikizlergeliyor :ecrin_bebek::ecrin_bebek:| |

22|Elvinnaz|3.Nisan.10|8.Ocak.11|||| ikizlergeliyorrr:ecrin_bebek::ecrin_bebek: ||

23|Zeynepela|5.Nisan.10|10.Ocak.11|27|75| |Minik melek 14 mm ||

24|Cancan2|7.Nisan.10|12.Ocak.11|31|63| |Pıt Pıt Atıyor Kalbi | |
25|Angell80|8.Nisan.10|13.Ocak.11|29|64|67|Pıt Pıt Atıyor Kalbi ||

26|Bakyıldız|11.Nisan.10|16.Ocak.11|33|96|| Minik kese görüldü | |

27|Ayseuzal|12.Nisan.10|17.Ocak.11|27|55| |Pıt Pıt Atıyor Kalbi | |

28|Juccy|15.Nisan.10|20.Ocak.11||60| |Pıt Pıt Atıyor Kalbi ||

29|Aralma|17.Nisan.10|22.Ocak.11|29|65||randevuyu bekliyor :uhm:| |

30|Cannur82|19.Nisan.10|24.Ocak.11|29|65||randevuyu bekliyor :uhm:| |

31|Xtatlıkız|22.Nisan.10|27.Ocak.11|22|58||Minik melek 15mm ||

32|Panadol|25.Nisan.10|30.Ocak.11|37|55|57 |Minik kese görüldü | |
33|Angelofsky74|| ||| | | |Sabırsızlıkla bekliyoruz olumunekankayizsmile |
34|Asozlem|| ||| | | |Sabırsızlıkla bekliyoruz olumunekankayizsmile |
35|Subuo|| ||| | | |Sabırsızlıkla bekliyoruz olumunekankayizsmile |
[/table]

Tşkler Zeynep

bugün sende görüceksin bebişini inanılmaz bir duygu hareket ettiğini görünce..milyonlarca kez şükürler olsun diyorum...

bugün değil yarın canım fisfisfis ama senin adına çok sevindim nazar değmesin herşey umduğundan bile güzel olsun inşallah

kızlarrrr bizz geldikkkk

bebişlerim çok şükür iyilerhareket etmiyolardı dr bi salladı karnımı kıpır kıprlar:)) şimdilik herşeyimiz yolunda öylede devam edecek Allahın izniyle....

canım benim çok sevindim.. ay nasıl güzel bişiydir ya.. ben bi belgeselde izlemiştim çoğul gebeliği.. ultrason çekimlerini vermişlerdi.. olağanüstü birşeydi.. ağlamıştım izlerken.. Allah kucağına almayı da nasip eder inşallah.. bize de popolarını ısırmayı :) hihoyyythihoyyyt

kızlar herkese merhaba ben bugün başka bir hastaneye gittim baka bir doktora tavsiye üzerine. o da benim bebişim için "kız" dedi.kafam karıştı. 10 gün sonra kesinleşicek.

didim ben didim.. bu kadar erkek egemenliği olmaz.. kızlar gelir son verir bu duruma.. :)

kızlar nasılsınız.Yarın doktora gidicem kalp ritmi için geçen hafta duyamamıştım pozitif düşünmek istiyoru ama aklıma kötü şeylerde gelmiyo değil.8.hafta içindeyim inşallah duyabiirim

güzelim bazen bebekler çok küçük oluyo o yüzden 6.hafta da duyulamabiliyorlar.. Ayrıca doktorların kullandıkları ultrason cihazlarının kalitesi falanda önemli.. inşallah bugün gittiğinde çok rahat duyabileceksin pıtpıtları.. dualarım senin için..

özlemcim ben senin o minik oğluşunu yerim.. ensesinden bi ısırık alırım görürsün.. maşallah canım benim.. Allah ikinizinde sağlığını daim etsin inşallah..

merhaba kizlâr moralim cok bozuk ense kalinligi olcumumuz 3 un ustunde cikti hersey allak bullak oldu
moralim cok bozuk sabahtan belli agliyorum hafta persembe amniyosentez yapilicak hepinizi optum

güzelcim dur bakalım daha kötü bir durum söz konusu değil.. yıpratma kendini hemen.. hepimiz dualarımızla senin ve meleğinin yanındayız. Allahın izniyle sonuç hiç kötü çıkmıcak.. eminim ben..

bak bak bizim aceleci anneye bak.. bebek odalarına bile bakmaya başlamış.. kız ne bu acele..
Merve de sen kocişlerinizi gönderip duruyonuz ya.. kızıyorum bak..kötükedihüso kendiniz atlayıp gelsenize leynnnnnnnnn.......

canım bebişler iyi ya kanamalarda son bulur inşallah.. önemli olan meleklerin sağlıklı olması gerisi hiç önemli değil..

kıslaaar günaydıın
kahvaltı hazır hadi gelinnnnnn:))
okulu kırdım bugn geç gidiceemm oohhhh:))

ezgicim gelirim valla.. bu sabah evdeki ekmekler bayattı hiç canım istemedi. bir muz yidim bi bardak süt geldim işe.. şimdide bir simit kemiriyorum..

merveee
gel canıım hadi bekliorumm
hava sıcacık hafif hafif meltem esio
balkonda kahvaltı yapar kadın programı seyrediriz:)))

günaydın çoğul annecik nasılsın bakalım sende batma olmasında kimde olsun sıkışıyo minikler[/QUOTE]

:)) bi görsen birisi baş aşşaya duruyodu biride sırt üstü yatırodu,hareket etmiyolardı okadar çikolata yedim nasıl bozuldum sonra Dr göbeğimi bi salladı ikisi birden kımıl kımılll .... tarifsiz bir duygu onları öyle görünce allak pullak oluyorum:çok üzgünüm: ama mutluluktan

beni hiç bırakmasınlar diye yalvarıyorum Allaha...bugün bendede gariplik var ağlamaklıyım sanki:çok üzgünüm:

çıktı yine gıcıııkk ebruuuuuu
al nefessss ver nefesssss uffffff(
1 kilo almış kadın 6. aydaymışş
bak bak hiç karın yok hatundaakannehir

gel tattllım kıyamam ben sana aç açına gitmiş işee ooh bak neler yaptım hadi bekliorumm:)

gelirim bak.. bak şimdi hayalimdeki kahvaltıyı anlatayım sana... bol naneli yumurtalı ekmek.. domatesli biber kavurması.. közlenmiş patlıcan salatası.. peynir .. e tabiki olmazsa olmaz zeytin.. güzel demlenmiş bir çay.. taze sıkılmış buz gibin portakal suyu.. allahhhhhhhhhhhhh tutmayın beni eve gidiyom..

ya sorma ona bende gıcık oluyorum ya.. kadın bizim kadarken doğuracak herhalde..
ya tatlışım şu hamilelikte yoga cdsinden bende istiyorum.. ya egzersiz haraketleri falan.. bende var 2 cd ama onlar normal zamanda yapılacaklar. nerden aldın sen bende sipariş veriyim..

merveee
gel canıım hadi bekliorumm
hava sıcacık hafif hafif meltem esio
balkonda kahvaltı yapar kadın programı seyrediriz:)))
ayyyyy keşke orda olsam walla ne kadar ihtiyacım kızlar bu aralar böle bişeye ya nası güzel olur du gitsem kaçsam şmle bi yerlere
günaydın çoğul annecik nasılsın bakalım sende batma olmasında kimde olsun sıkışıyo minikler

:)) bi görsen birisi baş aşşaya duruyodu biride sırt üstü yatırodu,hareket etmiyolardı okadar çikolata yedim nasıl bozuldum sonra Dr göbeğimi bi salladı ikisi birden kımıl kımılll .... tarifsiz bir duygu onları öyle görünce allak pullak oluyorum:çok üzgünüm: ama mutluluktan

beni hiç bırakmasınlar diye yalvarıyorum Allaha...bugün bendede gariplik var ağlamaklıyım sanki:çok üzgünüm:[/QUOTE]

amin cnm inşallah rabbim mutluluğunu daim eder

günaydın kızlarrrr, çok zor kalktım yine... 32. haftamın dolup iş yerimden ve patron sürüsünden kurtulmama bugün itibariyle 125 gün kaldı:))) Daha bayramları izinleri ve sonlara doğru almayı planladığım raporları saymıyorum:)))

Özlemciğim; gözün aydın, inşallah sağlıkla tamamlayacağız hamileliklerimizi hepimiz...

Ezgicim, yoganın methini çok duyuyorum, yapsam da ben de rahatlasam diyorum ama ben o literatüre hiç dayanamıyorum yahu, çakralar çukralar, mistisizm, orientalizm filan.. Bana şöyle sulandırılmış, felsefi yönü olmayan bana "hadi leyyyn" dedirtecek hikayeleri olmayan bir tür yoga lazım:))

Fundacım, gez tabii şekerim benim de içim gidiyor istediğim zaman istediğim yerde olabilmek fikrine ama ne yapalım, biraz daha böyle gidecek(

Kaymaklım, ne olur içini ferah tut, henüz net bir bilgi almış sayılmayız. Amniyosentez doğru ve kesin sonucu verecek tek değer, o yüzden sakin kalıp onun sonuçlarını beklemek en doğrusu. Kendini de bebeğini de üzme şimdiden. Allahın izniyle hiçbir aksilik çıkmayacak, merak etme.

Aralma, ben de arkadaşlara katılıyorum. Ultrason cihazları çok fark ediyor. Doktorununki çok profesyonel olmayabilir, özellikle karından alamaması normal, ben kilodan dolayı 12. haftada ve ayrıntılı ultrasonda bile karından kaliteli görüntü veremedim ve doktorum vajinal bakmak zorunda kladı. Bu muayenende bebeğinin kalbinin attığını duyacaksın inşallah.

kız nerden geldi bunlar aklına hem niye söledin ya cnm çektiyse nolucak....kızımın canı istedi işte domatesli biber kavurmasından nolcak şimdikkk....

aayyyyyyyyy salak yaaaaa füüüüü füüüüüü diye öter düdüklü tencere yasempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…