saol cnm benim sizler olmayıncada bomboş oluyo alıştık şaka maka birbirimize inanın banka sınavına girdim ya ben bu sınavı kazanırsam bankada foruma nasıl girerim dedim hemen düşünün artık size nasıl alıştığımıcanım hoşgeldin nerelerdesin sen olmayınca toping çok sakindi:))) nasıl bebişin sonucunda iyi çıkmış gözün aydın maşallah olsun öpüyorum seni...
saol ezgicim nerelerdeydin bakiiim.ve yaşasıınnnnn bir kız daha:):):):)
harika sen erkek istiordun biraz aama ben sevindim bu kız işine
çok çok tebrikler canım sonuçlarına da çok sevindim
canım gözün aydın
problem olmamasına çok sevindim..
ben de de aksine zatennn çoktu saçım
iyicee gürleşti deli olucam hiç bi şekilde şekle girmior
bu arada iki dakka evde otur be kuzum:):):)
canım garantinin olmadı iyi olmuş
ben 2006 da başladım garantiye 1 yıl gişeciydim 1.5 yıl kobideydim
evlendikten sonra devam edemedim çünkü inanılmaz yoğunduk
her gece 10 dan önce çıkmazasın her cumartesi çalışırsın sürekli eğitime gidersin
bence en güseli olmuş yani:):)
ARYA:):)
BU İSİMDE BENİM ÇOK HOŞUMA GİDİOR
bir de sonuna eklenen SİM var şimdi bir kaş kere duydum çok hoş pırıltılı kızlar için:):)
kızlar nasıl bir arkadaş bulmuş sizlerle paylaşmak istedim
oğlak burcu bebeği
En sevdiği cümle: "ben artık büyüdüm."
İyi yönleri: güvenilir, zeki, disiplinli, hırslı
Olumsuz yönleri: kurallara aşırı bağlı, bazen tutucu, eleştirel, aşırı dikkatli, sinirli
Oğlak burcu bebeği sizi daha en ufak dönemlerinde sergilediği olgun davranışlarıyla şaşkınlık içinde bırakır.Size zeki gözleriyle ciddi ciddi baktığında bir anda kimin anne ya da baba ve kimin çocuk olduğuna şaşırabilirsiniz. En kısa zamanda çocukça konuşmaların yerini bir erişkinle karşılaştırılabilecek olgunlukta konuşma cümleleri alacaktır. Oğlak burcu çocukları hemen büyümek isterler. Sorumluluk duyguları iyi gelişmiştir ve disiplinlidirler. Yaşıtlarına göre olayların üzerine daha olgunluk ve ciddiyetle giderler. Çok hızlı ve kolay öğrenirler ve akıllarına giren birşey bir daha kolay kolay çıkmaz. Okulda en çok ödül alan çocuklar oğlak burcundan olanlardır. Oğlak burcu çocuğu sadece yaşı küçük olduğu için bazı şeyleri bilemediğini kabul etmek istemez ve böyle bir cümle onu öfkelendirir.
Diğer burçlara göre biraz daha çekingendir ve dikkatlerin kendi üzerinde toplanmasından hoşlanmaz. Topluluk içinde bu yüzden "tutukluk" yapabilir. Oğlak burcu çocukları çok sadıktırlar ve kurdukları arkadaşlıkları yıllarboyu sürdürebilirler. Birine güvenmezlerse de dostlukları çok kısa sürer.
hayırlısı olsun canım. inşallah doğru yerde doğru zamanda tedavine başlar bu güzel sonuca en yakın zamanda ulaşırsın.mrb arkadaşlar..
bende tüp bebek tedavisine başlıcam ama hiç bi bilgim yok..
ALLAH meleklerinizi hayırlısıyla kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah darısı benim başıma..
saol cnm benim sizler olmayıncada bomboş oluyo alıştık şaka maka birbirimize inanın banka sınavına girdim ya ben bu sınavı kazanırsam bankada foruma nasıl girerim dedim hemen düşünün artık size nasıl alıştığımı
saol ezgicim nerelerdeydin bakiiim.
ay d,mi ya bu funda leyleği damda görmüş geziyo devamlı
demek papaz kafa olsun he hahahaha :))-tatlicadiarzu-
garanti iğrenç he iyiki olmamış o zaman
aryasim mi oluyo yani
hayırlısı olsun canım. inşallah doğru yerde doğru zamanda tedavine başlar bu güzel sonuca en yakın zamanda ulaşırsın.
Pelin'cim
bu arada bi doktor arkadaşımdan öğrendim ugün
gebelikte kolestrole bakılmaz yüksek çıkar dedi hemen aklıma sen geldin bi söliim dedim
kızlar bu arada benim üst gövdemin sağ tarafında göğüsümle kalçam arasında yan taraff hani belin oyuk olan kısmında inanılmaz ağrım oluor zaman zaman sanırım böbreğime baskı yapıo aynısını yaşayan var mı??
aalh gönlüne göre versin tatlım yaişte benim çocuğumda tam böyle olmalı. olgun,zeki hırslı,disiplinli ve kuralcı. mükemmell. ben bir yengeç olmama rağmen bu özellikler bende olduğu için:))) çocuğumda olması beni çok mutlu eder.
amin cnm inşallah sanada en kısa zamanda anne olmayı nasipo eder inşallah allahmrb arkadaşlar..
bende tüp bebek tedavisine başlıcam ama hiç bi bilgim yok..
ALLAH meleklerinizi hayırlısıyla kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah darısı benim başıma..
işte benim çocuğumda tam böyle olmalı. olgun,zeki hırslı,disiplinli ve kuralcı. mükemmell. ben bir yengeç olmama rağmen bu özellikler bende olduğu için:))) çocuğumda olması beni çok mutlu eder.
hımmm ekledim isim listeme cicimyoook iğrenç demeyelim de:):) ben çok severim garantiyi orda çalışmayı çok özlüoorrum
amaaa çalışma şartları çook çook ağır özel banka olması bambaşka zorluk inanılmaz da satış baskısı vardır(işte bu iğrençdir) o yüzden çok stresslidir bebekli anne işi değil yani:):)
zaten bankacılık nerde olursa olsun zor hepsinin şartları gitgide ağırlaştı...
evet tatlım arya sim koydu arkadaşım
ama sadece arya da çok hoş
bu sim yeni moda her ismin sonuna eklenior:)
bu topicte herkes hamile cnm anneler topiği çünkü sen ne zaman başlayacaksın tedaviye cnm sorun neinşallah canım saol sıcak karşılaman için şimdi buldum bu topiği geçmişe hiç bakmadım herkesmi hamile..
bende dün gittim doktora rapor alıcam sonrada başlıcaz hayırlısıyla..
sende hamişmisin canım..
ayyyy bende alıcam kıskandım ezgi bağdaş kuralım başlayalım yogaya şimdi rahatlıyoruz ohhhmmmm kendimizi en çok istediğimiz en mutlu olduğumuz yerde hayal ediyoruz ohmmmmmmm hhahahahahahahkızlarr bu arada
hamileyiz.biz de bi dergi keşfettim çok eğleniorum okurken
bir deee hamile yogası cd si aldım bugün de yaptım o da çok eğlenceli ve belim inanılmaz gevşedi tavsiye ederim:))
ilk tüp denemesinde hemen hamile kalan varmı arkadaşlar..inanın bilgiye çook ihtiyacım var iyiki bu topikler var..
ben ilk denemem de hamile kaldım zirveilk tüp denemesinde hemen hamile kalan varmı arkadaşlar..inanın bilgiye çook ihtiyacım var iyiki bu topikler var..
bende böyle olduğunu düşünüp rahatlatıordum hep kendimi:))Canıım bana da oluyordu o, iç organlar yeni duruma adapte olurken oluyor herhalde. Bir de o yüzden nefesimi tam çekemiyorum ciğerlerime. Rahim 3. aydan sonra leğen kemiğinin içine girince rahatlıyormuşsun. Düşündüm de benim bir süredir olmuyor...
canımcım sizin tahmini doğum gününüz neNazancım ben de çok isterdim, hem de benim burcum ama 2 haftayla kaçırıyorum(( Aslında 40. haftayı göreceğime dair umudum hiç yok zaten, benim ailemdeki kadınlarda 9. ayı gören yok çünkü:)))Yani yay da zor gibi benim için, akrep olacak gibi geliyor.
merve'cim
mutlaka al canım daha bi hamiel hissedior insan kendini
hamile platesi de aldım ama onun aparatı çok
hamile yogası daha güsel d&r dan aldım aklında olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?