2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

canım hoşgeldin nerelerdesin sen olmayınca toping çok sakindi:))) nasıl bebişin sonucunda iyi çıkmış gözün aydın maşallah olsun öpüyorum seni...
saol cnm benim sizler olmayıncada bomboş oluyo alıştık şaka maka birbirimize inanın banka sınavına girdim ya ben bu sınavı kazanırsam bankada foruma nasıl girerim dedim hemen düşünün artık size nasıl alıştığımı
saol ezgicim nerelerdeydin bakiiim.
ay d,mi ya bu funda leyleği damda görmüş geziyo devamlı
demek papaz kafa olsun he hahahaha :))-tatlicadiarzu-
garanti iğrenç he iyiki olmamış o zaman
aryasim mi oluyo yani

işte benim çocuğumda tam böyle olmalı. olgun,zeki hırslı,disiplinli ve kuralcı. mükemmell. ben bir yengeç olmama rağmen bu özellikler bende olduğu için:))) çocuğumda olması beni çok mutlu eder.

mrb arkadaşlar..
bende tüp bebek tedavisine başlıcam ama hiç bi bilgim yok..
ALLAH meleklerinizi hayırlısıyla kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah darısı benim başıma..

mrb arkadaşlar..
ALLAH meleklerinizi hayırlısıyla kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah darısı benim başıma..
hayırlısı olsun canım. inşallah doğru yerde doğru zamanda tedavine başlar bu güzel sonuca en yakın zamanda ulaşırsın.

yoook iğrenç demeyelim de:):) ben çok severim garantiyi orda çalışmayı çok özlüoorrum
amaaa çalışma şartları çook çook ağır özel banka olması bambaşka zorluk inanılmaz da satış baskısı vardır(işte bu iğrençdir) o yüzden çok stresslidir bebekli anne işi değil yani:):)
zaten bankacılık nerde olursa olsun zor hepsinin şartları gitgide ağırlaştı...
evet tatlım arya sim koydu arkadaşım
ama sadece arya da çok hoş
bu sim yeni moda her ismin sonuna eklenior:)

hayırlısı olsun canım. inşallah doğru yerde doğru zamanda tedavine başlar bu güzel sonuca en yakın zamanda ulaşırsın.

inşallah canım saol sıcak karşılaman için şimdi buldum bu topiği geçmişe hiç bakmadım herkesmi hamile..
bende dün gittim doktora rapor alıcam sonrada başlıcaz hayırlısıyla..
sende hamişmisin canım..

kızlarr bu arada
hamileyiz.biz de bi dergi keşfettim çok eğleniorum okurken
bir deee hamile yogası cd si aldım bugün de yaptım o da çok eğlenceli ve belim inanılmaz gevşedi tavsiye ederim:))

ilk tüp denemesinde hemen hamile kalan varmı arkadaşlar..inanın bilgiye çook ihtiyacım var iyiki bu topikler var..

Canıım bana da oluyordu o, iç organlar yeni duruma adapte olurken oluyor herhalde. Bir de o yüzden nefesimi tam çekemiyorum ciğerlerime. Rahim 3. aydan sonra leğen kemiğinin içine girince rahatlıyormuşsun. Düşündüm de benim bir süredir olmuyor...

işte benim çocuğumda tam böyle olmalı. olgun,zeki hırslı,disiplinli ve kuralcı. mükemmell. ben bir yengeç olmama rağmen bu özellikler bende olduğu için:))) çocuğumda olması beni çok mutlu eder.
aalh gönlüne göre versin tatlım ya
mrb arkadaşlar..
amin cnm inşallah sanada en kısa zamanda anne olmayı nasipo eder inşallah allah
dr serdar koç yazıp gogglea tüp bebekle ilgili bilgi alabilirsin bnm doktorum kendisi çok memnun kaldım kendisinden

Nazancım ben de çok isterdim, hem de benim burcum ama 2 haftayla kaçırıyorum(( Aslında 40. haftayı göreceğime dair umudum hiç yok zaten, benim ailemdeki kadınlarda 9. ayı gören yok çünkü:)))Yani yay da zor gibi benim için, akrep olacak gibi geliyor.

hımmm ekledim isim listeme cicim
banka zor ya bankada çalışıp oh diyen birini görmedim hiç
bu topicte herkes hamile cnm anneler topiği çünkü sen ne zaman başlayacaksın tedaviye cnm sorun ne
kızlarr bu arada
hamileyiz.biz de bi dergi keşfettim çok eğleniorum okurken
bir deee hamile yogası cd si aldım bugün de yaptım o da çok eğlenceli ve belim inanılmaz gevşedi tavsiye ederim:))
ayyyy bende alıcam kıskandım ezgi bağdaş kuralım başlayalım yogaya şimdi rahatlıyoruz ohhhmmmm kendimizi en çok istediğimiz en mutlu olduğumuz yerde hayal ediyoruz ohmmmmmmm hhahahahahahah
ilk tüp denemesinde hemen hamile kalan varmı arkadaşlar..inanın bilgiye çook ihtiyacım var iyiki bu topikler var..

ben cnm ilk denemem 5. embriyosu tek embriyo transferi umutsuz olma ilk denemede tutumuyo lafı şehir efsanesi

ben ilk denemem de hamile kaldım zirve
hiç merak etme o kadar çok ki ilk demesinde hamile kalan
tedavin şimdiden hayırlı olsunn
olumlu düşün hep olumlu olsun:))

bende böyle olduğunu düşünüp rahatlatıordum hep kendimi:))
bende nefes alamıorum aldığım zaman inanılmaz ağrıor bi anda ama anlık oluor hemen geçior sonra
12. haftamız bitior umarım geçer:))
canımcım sizin tahmini doğum gününüz ne
benim 18 aralıktı
doktorumda diğer doktorlar gibi direk sezeryan dedi kıymetli bebekmiş
bu terim de bi rahatsız edior beni hangi bebek kıymetsiz ki..
öyle olunca 10 gün önce alırız dedi birde bi güzel..
sizin de sezeyan olursa belki biraz erken olur tahmini ne zman olur sence
akrep e kadar kayar mı ki????
ama ben çok severim akrep burcunu
çok ii arkadaşlardır inatçı ve başarılıdırlar ve inanılmaz hırslı
sadece düşmn olmayacaksın akreple diğer türlü şahane:))

merve'cim
mutlaka al canım daha bi hamiel hissedior insan kendini
hamile platesi de aldım ama onun aparatı çok
hamile yogası daha güsel d&r dan aldım aklında olsun..

merve'cim
mutlaka al canım daha bi hamiel hissedior insan kendini
hamile platesi de aldım ama onun aparatı çok
hamile yogası daha güsel d&r dan aldım aklında olsun..

ay evet alıcam cnm d&r dan
benimde muhtemel doğum tarihim 23 aralık herhalde bnmde bi 10 gün önce olur ama ben bazı sebepşerden o tarihte olmasını istemiyorum

kızlar yeni bir topik açtım.
Meleğine sevgisini anlatmak için daha fazla beklemek istemeyen anne adayları..
belki ziyaret etmek istersiniz..

canınız çekmesin diye ismini sölemiyorum ama bu yeşil yapraklı çok yaıkanması gereken sebzelerin yemeklerini yapmaktansa yıkamak başa bela bi yandan da size laf yetiştiriyorum way başıma gelen yani

kızlarrrr bizz geldikkkk

bebişlerim çok şükür iyilerhareket etmiyolardı dr bi salladı karnımı kıpır kıprlar:)) şimdilik herşeyimiz yolunda öylede devam edecek Allahın izniyle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…