2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

saolun bilgileriniz için arkadaşlar hamişler topiğiyse bende inşallah hamiş olunca gelirim topiğinize ALLAH meleklerinizi korusun darısı başıma..

kızlar yeni bir topik açtım.
Meleğine sevgisini anlatmak için daha fazla beklemek istemeyen anne adayları..
belki ziyaret etmek istersiniz..
tatlım linki kopyalar mısın...
canınız çekmesin diye ismini sölemiyorum ama bu yeşil yapraklı çok yaıkanması gereken sebzelerin yemeklerini yapmaktansa yıkamak başa bela bi yandan da size laf yetiştiriyorum way başıma gelen yani
ay eveeetttt çıldırıorum ben onu yıkarken
o yüzden anneme sölüorum o yapır ben yiyiorum:))

kızlarrrr bizz geldikkkk

bebişlerim çok şükür iyilerhareket etmiyolardı dr bi salladı karnımı kıpır kıprlar:)) şimdilik herşeyimiz yolunda öylede devam edecek Allahın izniyle....

gözün aydın canım
ne güsel görmüşsün şirinleri:)
çok sevindim sağlıklı olmalarına:))

ay evet alıcam cnm d&r dan
benimde muhtemel doğum tarihim 23 aralık herhalde bnmde bi 10 gün önce olur ama ben bazı sebepşerden o tarihte olmasını istemiyorum

birkaç gün önce yada sonra olsa olmaz mı...
hoşlanmadığın tarih bi gün mü belli bi dönem mi
her durum da kapsamayacak şekilde yapabilirsin tabi bebiş illa ol zaman gelicem derse o da onun bileceği iş değil mi:))
umarım bazı sebeplerden kastın hastalığın ile ilgili değildir
öyleyse hakikatn gelip kızıcam sanakötükedihüso
daha önce de dedim sana: duymayayım bi daha senden o hastalığı da adını da tamammı kuzum:):)
çok kızıorum sana o zaman sürekli hatırlıosun konuşuosun sanki onunla yaşıosun
olmuş bitmiş çok şükür ki geçmiş gitmiş iştee güçlüsün atlatmışsın
artık çook sağlıklısın anlaştık mı:):):)

kızlarrrr bizz geldikkkk

bebişlerim çok şükür iyilerhareket etmiyolardı dr bi salladı karnımı kıpır kıprlar:)) şimdilik herşeyimiz yolunda öylede devam edecek Allahın izniyle....
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy minişler ii demekki ay çiğdem seninkileri çok merak ediyorum mucize resmen onlar ya iki kız mı iki erkek mi acaba ???? çok heycanlı
saolun bilgileriniz için arkadaşlar hamişler topiğiyse bende inşallah hamiş olunca gelirim topiğinize ALLAH meleklerinizi korusun darısı başıma..
cnm buraya gelmen için sadece anne olman gerekmiyo yüreği yardım etmekle dolu bi ok anne var sen isrtediğin zaman gir sor cnm olur mu

yok tatlım alakası yok özelden yazıyorum şimdi

kızlar herkese merhaba ben bugün başka bir hastaneye gittim baka bir doktora tavsiye üzerine. o da benim bebişim için "kız" dedi.kafam karıştı. 10 gün sonra kesinleşicek.

kızlar herkese merhaba ben bugün başka bir hastaneye gittim baka bir doktora tavsiye üzerine. o da benim bebişim için "kız" dedi.kafam karıştı. 10 gün sonra kesinleşicek.

aaaaaaaaaaaa nası yani kıza erkek dendiğini duydumda kordonla mı karıştırmış acaba kendi doktorun

senin kafanın karışması çok normal ee nolcak şimdi

kızlar nasılsınız.Yarın doktora gidicem kalp ritmi için geçen hafta duyamamıştım pozitif düşünmek istiyoru ama aklıma kötü şeylerde gelmiyo değil.8.hafta içindeyim inşallah duyabiirim

merhaba kızlar kusura bakmayın nette sorun vardı açtım öğlen ama yazamadım şimdi evde geldim kusura bakmayın merak edenlerden allah razı olsun şimdilik minik oğluşum gayet iyi ense kalınlığı fln iyi gayet sağlıklı dedi doktorumuz 0.13 cm fln galiba ben usgye bakmaktan çok net anlayamadım ama doktorum rahatlattı beni sağolsun oda hastaneyi bırakıyomuş sanırım ona cnm sıkıldı ben sizi mağdur etmem doğuma kadar beraberiz dedi sağolsun çok tatlı adam bebişim el ense yatıştaydı bugün sakindi magnumda yemiştim ama çok hareket etmedi veeee 3 tane videosu var öğleden beri izliyorum çok güzelmiş her seferinde makinemi alıcam yanıma sizde yapın valla

kızlar nasılsınız.Yarın doktora gidicem kalp ritmi için geçen hafta duyamamıştım pozitif düşünmek istiyoru ama aklıma kötü şeylerde gelmiyo değil.8.hafta içindeyim inşallah duyabiirim
cnm inşallah duyarsın allahın izniyle senden hayırlı haberler gelicek peki görebilmişmiydiniz kalp atışlarını yoksa hiç mi yoktu
yok kordonmu değilmi diye bakmıştı değildi. bizde anlamadık.10 gün sonra tekrar gitem o zaman kesinleşir heralde.

allah allah ya.... ya varya yeşilcim en iyisi herşeyi zamanında yaptırmak 16 haftamı bu işin normali o zaman baktırıcaksın en iyisi o böle içimizde şüphe kalmaz banada belki kız ama erken dedi ya doktor içimde kaldı resmen

özlem öldürdün beni meraktan bu kıza ya heycandan bişey oldu yada kötü bişey çıktı dedim en sonunda içimden neyseki bebiş iyiyimiş gözün aydın canım video olayı süpper evet bende bol bol seyrediyorum allah onları nazardan korusun

[table="head"]|*KK Nick*|*SAT*|*Tahmini D.T.* |*YAŞ*|*İlk Kilo*|*Güncel kilo* |Güncel notları*|*Cinsiyet*|*Çizelge*|

01|Pelly1|24.Şubat.10|2.Aralık.10|35|56,5|60|Minik melek nur topu gibi | kız :hulya:|
02|Yeshill-Yansima |26.Şubat.10|3.Aralık.10|27|87|| Minik erkek nur topu gibi |erkekgamyoncuiremsu|

03|Haymatlos|3.Mart.10 |8.Aralık.10|31|100| 104|Minik erkek nur topu gibi | erkekgamyoncuiremsu|

04|Meralun|5.Mart.10|10.Aralık.10|29|||Minik melek nur topu gibi | |

05|Patly|8.Mart.10|12.Aralık.10|29|61,5|63|minik melek nur topu gibi | |
06|Sebo|9.Mart.10|14.Aralık.10|28 |57||Minik nur topu gibi | |

07|Bsp|11.Mart.10|16.Aralık.10 |36 |60||3 Haziran ikili test :Saruboceq: ||

08|Kaymaklim|11.Mart.10|16.Aralık.10|24|76||Minik Melek 47 mm ||

09|Gelbebek26|13.Mart.10|18.Aralık.10|28|61,5|64,5| Minik erkek nur topu gibi | erkek gamyoncuiremsu|

10|Selin25|15.Mart.10|20.Aralık.10|27|58||9 Haziran ikilitest:Saruboceq:||

11|Pretty| 15.Mart.10| 20.Aralık.10|26|59|| Minik melek nur topu gibi | erkekgamyoncuiremsu|

12|Gizemli83|18.Mart.10|23.Aralık.10|27|56|56,6|12 Haziran ikili test kan sonucu:Saruboceq: | |

13|Aysun5538 |21.Mart.10|26.Aralık.10|26|59|| Minik Melek 23.4 mm | |
14|Beyazceylan|24.Mart.10|28.Aralık.10 | |58||? eyvahedigeldismile ||
15|Quality |24.Mart.10|28.Aralık.10|39|57|61|Minik melek 23 mm ||

16|Papatyam03|26.Mart.10|27.Aralık.10|31|| |Pıt Pıt Atıyor Kalbi ||

[/table]

[table="head"]|*KK Nick*|*SAT*|*Tahmini D.T.* |*YAŞ*|*Kilo*|*Güncel kilo *|*Güncel notları*|*Çizelge*|
17|Bee009|31.Mart.10|5.Ocak.11|29|47|52 |Pıt Pıt Atıyor Kalbi | |

18|Pany86|1.Nisan.10|6.Ocak.11|25|64||ikizlergeliyorrr:ecrin_bebek::ecrin_bebek: ||

19|Ç&D|1.Nisan.10|6.Ocak.11|26|63|| ikizlergeliyorrr:ecrin_bebek::ecrin_bebek: ||

20|Arkadas2010|2.Nisan.11|7.Ocak.2010|29|75| 77|Pıt Pıt Atıyor Kalbi ||

21|Suens|3.Nisan.10|8.Ocak.11|29|75||ikizlergeliyor :ecrin_bebek::ecrin_bebek:| |

22|Elvinnaz|3.Nisan.10|8.Ocak.11|||| ikizlergeliyorrr:ecrin_bebek::ecrin_bebek: ||

23|Zeynepela|5.Nisan.10|10.Ocak.11|27|75| |Minik melek 14 mm ||

24|Cancan2|7.Nisan.10|12.Ocak.11|31|63| |Pıt Pıt Atıyor Kalbi | |
25|Angell80|8.Nisan.10|13.Ocak.11|29|64|67|Pıt Pıt Atıyor Kalbi ||

26|Bakyıldız|11.Nisan.10|16.Ocak.11|33|96|| Minik kese görüldü | |

27|Ayseuzal|12.Nisan.10|17.Ocak.11|27|55| |Pıt Pıt Atıyor Kalbi | |

28|Juccy|15.Nisan.10|20.Ocak.11||60| |Pıt Pıt Atıyor Kalbi ||

29|Aralma|17.Nisan.10|22.Ocak.11|29|65||randevuyu bekliyor :uhm:| |

30|Cannur82|19.Nisan.10|24.Ocak.11|29|65||randevuyu bekliyor :uhm:| |

31|Xtatlıkız|22.Nisan.10|27.Ocak.11|22|58||Minik melek 15mm ||

32|Panadol|25.Nisan.10|30.Ocak.11|37|55|57 |Minik kese görüldü | |
33|Angelofsky74|| ||| | | |Sabırsızlıkla bekliyoruz olumunekankayizsmile |
34|Asozlem|| ||| | | |Sabırsızlıkla bekliyoruz olumunekankayizsmile |
35|Subuo|| ||| | | |Sabırsızlıkla bekliyoruz olumunekankayizsmile |
[/table]

merve sadece kese görmüştük geçen perşembe günü kalp atımı hiç yoktu o yüzden strese giriyorum korkuyorum çok yarınla tam 7 hafta 5 gün olucak herkess genelde 6.haftalarda duymuş ağlamamak için kendimi zor tutuyorum

merhaba kizlâr moralim cok bozuk ense kalinligi olcumumuz 3 un ustunde cikti hersey allak bullak oldu
moralim cok bozuk sabahtan belli agliyorum hafta persembe amniyosentez yapilicak hepinizi optum

merhaba kizlâr moralim cok bozuk ense kalinligi olcumumuz 3 un ustunde cikti hersey allak bullak oldu
moralim cok bozuk sabahtan belli agliyorum hafta persembe amniyosentez yapilicak hepinizi optum

Kaymaklim hemen umitsizlige kapilma. Amnio testi ile cok daha guvenilir bir sonuc alirsiniz ins.. Simdi sadece size sabirla test gununu ve sonrasinda da sonuclari alcaginiz gunu beklemeniz kaliyor. Cok zor beklemek ama rahat ol bebisin de rahat etsin stress olmasin....

Sevgiler

kızlar bişiy sorucam size vajinal yoldan mı baktılar kalp ritmi için ilk defa bana doktorum karnımdan baktı o yüzden duymamış olabilir mi ya kafayı yiycem ben o zaman görememesi normal midir sizce 6 hafta 5 günlüktü baktığında

Aralma, 10. haftadaki kontrole kadar hep alttan usg ile baktilar. 6 hafta+3 gunluk iken ilk kalp atisi randevusunda ses gelmisti ama DR senin kalbinde olabilir cok minik simdi demisti. 8. haftadaki randevuda daha guzeldi. Daha cok erken hem de ustten bakmis duymamasi normal bosuna stresse sokma bebegini de.

Kaymaklim;
Benim hatirladigim kadariyla DR usg sirasinda eger ense kallinliginin 5 mm den yukari oldugu zamanlar ciddi risk oldugunu 3 ten yukari oldugu zamanlarda da onlem icin amnio yaptiklarini soylemisti. Asagidaki linkte olcumleri 4,5-5 mm arasinda cikan aman sapasaglam cocuklar dunyaya getiren annelerin yazisi var. Hemen uzulme ne olur. Amnio sonucu simdi en onemlisi...

http://www.squidoo.com/nuchal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…