2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

merhaba kızlar ;
siz beni güldürdünüz Allah!ta sizi güldürsünkaydirigubbakcemile3füü füüü gerçekten insan gıcık oluyo ben çığlık atıyorum çocuğa bişey olcak yapma o hareketi diyekötükedihüsoyok durmuyokaydirigubbakcemile2

ya ben saçımı toplarken bile çekiniyorum. acaba çok mu kaldırdım kolumu.. bişiy olmuşmudur diye.. yok ablamın umrunda deil..

diorum işte ya düdüklü tencere diye kızlar ya akşam yürüyüş yapan var mı......

diorum işte ya düdüklü tencere diye kızlar ya akşam yürüyüş yapan var mı......

canım ben şu 12.haftayı atlatayım allahın izniyle başlıcam.. ayrıca şu ezginin dediği hamile yogası cdsine bulup almam lazım.. egzersiz yapmazsak iyice şişcez valla..

Kızlar merhaba!
Beni de ekleyin
SAT 25.04.10
Transfer tarihi 12.05.10
Tahmini d.t. 29 ocak 2011
Yaş 27
Kilo 65
Merkez Antalya Tup Bebek merkezi
Doktor Kemal ve Hasan bey
Dün ilk defa keseyi bebeği ve kapl atışları gördük çok şükür

Canım hayırlı uğurlu olsun inşallah.. Çok sevindim.. Allah sağlığıyla doğurmayı nasip etsin...

canım ben şu 12.haftayı atlatayım allahın izniyle başlıcam.. ayrıca şu ezginin dediği hamile yogası cdsine bulup almam lazım.. egzersiz yapmazsak iyice şişcez valla..

evet cnm bende bişey yapmak istiyorum ama eve gidince halim olmuyo sonra eşim gelio falan derken yemek ye yürüyüş yattıo evde alet var ama oda sakıncalımı olur bilmiyorum

ooffff sevgggiiiii nerden çıktı bu menü şimdiii:))
kahvaltı geçti ama öğle için şahaneymişşş
ama kim yapacak o kdara şeyi yaaaa(
annemi aramalıyım hemen:))

canım ben d&r dan aldım
sordum hamile yogası cd si var mı die tekmiş zaten verdi kız
hamile platesini de aldım ama o birazcık kastı aparatta gerekio ona
yoga süper ama ne çok yoruluosun ne çok terliosun
ama inanılmaz açılıosun bir de bazı hareketler bebeğe daha çok yer açıor içinde
ben tavsiye ederim ama genede doktorunuza danışım mutlaka
ne olur ne olmaz bir de 12 haftadayı doldurmayan arkadaşlar yapmasın derim..

tatlımm ben anladım senin nelerden hoşlanmadığını:))
bu o tarz bi cd değil
cd nin ilk başında bir kaç dakika teyzenin biri gebelik dönemini anlatıor yumuşak bi sesle ben orayı geçiorum:))
daha sonra sadece hareket ve nefes çalışmaları var
herhangi bi konuşma yok
sadece güzel nefesler alıoruz dior ona gülüorum o kdar
önceleri korkmuştum bişi olur mu die bayyaaa köprü fala kuruosun
ama aksine bel ağrım kalmadı bütün sinirim azaldı bir de yorulup terlemiorsun ama sıkıor vücud anlıorsun
bir dene istersen
yalnız şöle bi durum oldu ben dvd almıştım ps3 de çalıştıracaktım çalıştırmadı bilgisayardan izliorum alırken bi sorunnerde izleyebilirim die belki dvd player da oynatayabilir..

ahaaaaaaa
düdüklü tencere ayyyy süperrr
çok güldümm:))
kızlar 2li test kaç para aklıma o geldi şimdi deneyimli arkadaşlar
ben özel bi merkezde aldırdım kanımı
85 tl verdim cicim
aydın farkı:))

demek okuyup okuyup kaçmanın sebebi buydu senin sonucunun kesinleşmesini bekliyodun sağlamcı anne seni hep görüyodum seni okurken hoş geldin aramıza cnm bnm adım merve

ne kadar özel annelersiniz siz.arada buraya girip yazdıklarınızı okuyorum ve size imreniyorum.allah hepinizin bebeklerini korusun.bu topic açıldığında ben tedavideydim ve evet bende yakında buraya giricem diyordum ama benim olmadı.hayatımda en çok istediğim şey anne olmak.bekledik olmadı tüp bebek deneriz dedik umut ettik elimizde ne var ne yoksa döktük o da olmadı.eskiden en azından olmazsa tüp bebek deneriz diyoduk peki şimdi ne dicez ? tekrar nasıl denicez ? neyse kızlar çok hoş sohbetiniz var gerçekten bi mucize olupta hamile kalırsam beni de aranıza alırsınız.görüyorum ki yüreği kocaman,güçlü,azimli annelersiniz siz allah hepinizin bebeklerini korusun.

Gebelikte yoga ve meditasyon güvenli midir?

Gebelikte egzersiz yapılması ve yoganın faydalı etkileri vardır ve güvenlidir.Daha önce yapmamış ve gebelik esnasında yapmaya başlamışsanız doktorunuzu bilgilendirmeniz gerekmektedir.Daha önceden yoga yapan hanımların dikkat etmesi gereken hususlar vardır:

ü Yoğa esnası sırtüstü yatılması rahme giden kan akımını azaltacağından rahatsızlık vericidir ve solunumda sıkıntı yaratabilir.

ü Yoga sırasında midenin üstüne yatılması da konforsuzdur.

ü Karın kaslarını germe hareketi de çok dikkatli yapılmalıdır.

ü Yoga yapacaksanız ve bilmiyorsanız profesyonel yardım almadan kesinlikle yapmayın ve gebeler için hazırlanmış özel programları uygulayın.Bu konuda deneyimli merkezleri tercih edin.

canım ümidini asla yitirme.rabbim ne diliyorsa o olur burda neler görüyoruz aramızda da var 3. denemesinde olmuş olan. hatta bir arkadaşımız ikizlere hamile 3. denemesinde yani umudun hep olsun. en kısa zamanda bebeğine kavuşman dileğiyle

Pilates Yalnız Başına Yapılabilinir Mi?

Yurtdışında ve özellikle Amerika'da çok kişi ve gebe pilates egzersizlerini bu konuda uzman merkezlerde yapmaktadırlar. Ülkemizde de son yıllarda Pilates için olan ilgi artmakta ve büyük şehirlerde uygulamanın yapılabildiği özel merkezler bulunmaktadır. Gebe ve loğusa için ise ayrı egzersiz merkezleri henüz yaygın olarak bulunmamaktadır. Pilatesin kendi başına yapılması sakıncalıdır ve mutlaka bir eğitmen ve bu konuda uzman birinin gözetiminde ve yönlendirilmesinde yapılmalıdır, aksi takdirde riskleri vardır. Bel bölgesi ve omurga, leğen kemiği, bilekler, dizler ve bütünüyle beden hormon değişimi nedeniyle sakatlanmalara oldukça müsait hale gelmiştir. Yanlış yapılan uygulamalar beli ve kuyruksokumunu, sırtı, boyunu sakatlayabilecektir. Özellikle bel bölgesinde geri dönüşü zor zedelenmeler olmaması için çok dikkat ve kontrollü hareket gereklidir.

canım hikayeleremizi okuduysan neler neler yaşadık,

çoğumuzun ilk denemesinde olmadı malesef
inşallah .Rabbim yardımcı olur sana ----ve diğer tüm ihtiyacı olanlara--- imkan bulur yeniden denersin

umutsuz olan bizden değildir diyor dinimiz Allahtan umut kesilmez canım

Rabbim hepimizi salihlerden olacak evlatlarımıza kavştursun canıma.s.

ben özel bi merkezde aldırdım kanımı
85 tl verdim cicim
aydın farkı:))[/QUOTE]

canım baya ucuzmuş benim sadece doktora 140 veriyorum her defasında

en kısa zamanda aramızda olacağına inanıorum
sende inanıcını ve karalılığını sakın kaybetme...
öpüorum..

çok teşekkürler zeynepcim
faydalı paylaşımların için ayrıca teşekkürler
dediğim gibi mutlaka dotorunza söyleyin ve özellikle hamile yogası cd si alın noluur dikkatli olun...bişey olursa Allah korusun ben kendimi inanılmaz suçlu hissederim
o yüzde tekrar tekrar söylüorum doktorunuza sorun mutlaka ama eğer izin verirse gerçekten faydalı olduğunu düşünüorum cd de söylüor zaten bu hareketi 7 aydan büyük anne adayları burda bıraksın 7 aydan küçükler devam etsin dior mesela..

Canım, hemşehrim hatta:)) üzme canını, ben seni takip etmiştim, sonucuna ben de üzüldüm, ama Zeynep'in dediği doğru. Ben de ikinci denememde dondurulmuş embriyo ile hamile kaldım. Aramızda pek çok zorluktan geçen arkadaş var. Hep beraber bütün güzel şeylerin sabır gerektirdiğini öğrendik, bir de her zaman umut etmek gerektiğini... Tedavi sırasında harcadığımız emek, para ve sonunda boşa çıkan umut elbette üzücü ama gayret etmeye devam edip güzel sonuçlara varmak da bizim elimizde. O yüzden sen de ümidini kırma, ileride tekrar denersin ve bebeğine kavuşursun mutlaka.

canım sizler söyleyince ben de heveslendim araştırayım dedim bunları görünce de ekledim. hamilelikten önce de benim 2 yılı geçti boyun ağrım var hem de hiç geçmeyen onun için arkadaşım tavsiye etmişti şimdi de düşünebilirim aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…