kız nerden geldi bunlar aklına hem niye söledin ya cnm çektiyse nolucak....kızımın canı istedi işte domatesli biber kavurmasından nolcak şimdikkk....
aayyyyyyyyy salak yaaaaa füüüüü füüüüüü diye öter düdüklü tencere yasempatiksalakcinni
merhaba kızlar ;
siz beni güldürdünüz Allah!ta sizi güldürsünkaydirigubbakcemile3füü füüü gerçekten insan gıcık oluyo ben çığlık atıyorum çocuğa bişey olcak yapma o hareketi diyekötükedihüsoyok durmuyokaydirigubbakcemile2
merhaba kızlar ;
siz beni güldürdünüz Allah!ta sizi güldürsünkaydirigubbakcemile3füü füüü gerçekten insan gıcık oluyo ben çığlık atıyorum çocuğa bişey olcak yapma o hareketi diyekötükedihüsoyok durmuyokaydirigubbakcemile2
diorum işte ya düdüklü tencere diye kızlar ya akşam yürüyüş yapan var mı......
Kızlar merhaba!
Beni de ekleyin
SAT 25.04.10
Transfer tarihi 12.05.10
Tahmini d.t. 29 ocak 2011
Yaş 27
Kilo 65
Merkez Antalya Tup Bebek merkezi
Doktor Kemal ve Hasan bey
Dün ilk defa keseyi bebeği ve kapl atışları gördükçok şükür
canım ben şu 12.haftayı atlatayım allahın izniyle başlıcam.. ayrıca şu ezginin dediği hamile yogası cdsine bulup almam lazım.. egzersiz yapmazsak iyice şişcez valla..
ooffff sevgggiiiii nerden çıktı bu menü şimdiii:))gelirim bak.. bak şimdi hayalimdeki kahvaltıyı anlatayım sana... bol naneli yumurtalı ekmek.. domatesli biber kavurması.. közlenmiş patlıcan salatası.. peynir .. e tabiki olmazsa olmaz zeytin.. güzel demlenmiş bir çay.. taze sıkılmış buz gibin portakal suyu.. allahhhhhhhhhhhhh tutmayın beni eve gidiyom..
canım ben d&r dan aldımya sorma ona bende gıcık oluyorum ya.. kadın bizim kadarken doğuracak herhalde..
ya tatlışım şu hamilelikte yoga cdsinden bende istiyorum.. ya egzersiz haraketleri falan.. bende var 2 cd ama onlar normal zamanda yapılacaklar. nerden aldın sen bende sipariş veriyim..
tatlımm ben anladım senin nelerden hoşlanmadığını:))Ezgicim, yoganın methini çok duyuyorum, yapsam da ben de rahatlasam diyorum ama ben o literatüre hiç dayanamıyorum yahu, çakralar çukralar, mistisizm, orientalizm filan.. Bana şöyle sulandırılmış, felsefi yönü olmayan bana "hadi leyyyn" dedirtecek hikayeleri olmayan bir tür yoga lazım:))
ahaaaaaaakız nerden geldi bunlar aklına hem niye söledin ya cnm çektiyse nolucak....kızımın canı istedi işte domatesli biber kavurmasından nolcak şimdikkk....
aayyyyyyyyy salak yaaaaa füüüüü füüüüüü diye öter düdüklü tencere yasempatiksalakcinni
ben özel bi merkezde aldırdım kanımıkızlar 2li test kaç para aklıma o geldi şimdi deneyimli arkadaşlar
Kızlar merhaba!
Beni de ekleyin
SAT 25.04.10
Transfer tarihi 12.05.10
Tahmini d.t. 29 ocak 2011
Yaş 27
Kilo 65
Merkez Antalya Tup Bebek merkezi
Doktor Kemal ve Hasan bey
Dün ilk defa keseyi bebeği ve kapl atışları gördükçok şükür
canım ben şu 12.haftayı atlatayım allahın izniyle başlıcam.. ayrıca şu ezginin dediği hamile yogası cdsine bulup almam lazım.. egzersiz yapmazsak iyice şişcez valla..
ne kadar özel annelersiniz siz.arada buraya girip yazdıklarınızı okuyorum ve size imreniyorum.allah hepinizin bebeklerini korusun.bu topic açıldığında ben tedavideydim ve evet bende yakında buraya giricem diyordum ama benim olmadı.hayatımda en çok istediğim şey anne olmak.bekledik olmadı tüp bebek deneriz dedik umut ettik elimizde ne var ne yoksa döktük o da olmadı.eskiden en azından olmazsa tüp bebek deneriz diyoduk peki şimdi ne dicez ? tekrar nasıl denicez ? neyse kızlar çok hoş sohbetiniz var gerçekten bi mucize olupta hamile kalırsam beni de aranıza alırsınız.görüyorum ki yüreği kocaman,güçlü,azimli annelersiniz siz allah hepinizin bebeklerini korusun.
ne kadar özel annelersiniz siz.arada buraya girip yazdıklarınızı okuyorum ve size imreniyorum.allah hepinizin bebeklerini korusun.bu topic açıldığında ben tedavideydim ve evet bende yakında buraya giricem diyordum ama benim olmadı.hayatımda en çok istediğim şey anne olmak.bekledik olmadı tüp bebek deneriz dedik umut ettik elimizde ne var ne yoksa döktük o da olmadı.eskiden en azından olmazsa tüp bebek deneriz diyoduk peki şimdi ne dicez ? tekrar nasıl denicez ? neyse kızlar çok hoş sohbetiniz var gerçekten bi mucize olupta hamile kalırsam beni de aranıza alırsınız.görüyorum ki yüreği kocaman,güçlü,azimli annelersiniz siz allah hepinizin bebeklerini korusun.
en kısa zamanda aramızda olacağına inanıorumne kadar özel annelersiniz siz.arada buraya girip yazdıklarınızı okuyorum ve size imreniyorum.allah hepinizin bebeklerini korusun.bu topic açıldığında ben tedavideydim ve evet bende yakında buraya giricem diyordum ama benim olmadı.hayatımda en çok istediğim şey anne olmak.bekledik olmadı tüp bebek deneriz dedik umut ettik elimizde ne var ne yoksa döktük o da olmadı.eskiden en azından olmazsa tüp bebek deneriz diyoduk peki şimdi ne dicez ? tekrar nasıl denicez ? neyse kızlar çok hoş sohbetiniz var gerçekten bi mucize olupta hamile kalırsam beni de aranıza alırsınız.görüyorum ki yüreği kocaman,güçlü,azimli annelersiniz siz allah hepinizin bebeklerini korusun.
çok teşekkürler zeynepcimGebelikte yoga ve meditasyon güvenli midir?
Gebelikte egzersiz yapılması ve yoganın faydalı etkileri vardır ve güvenlidir.Daha önce yapmamış ve gebelik esnasında yapmaya başlamışsanız doktorunuzu bilgilendirmeniz gerekmektedir.Daha önceden yoga yapan hanımların dikkat etmesi gereken hususlar vardır:
ü Yoğa esnası sırtüstü yatılması rahme giden kan akımını azaltacağından rahatsızlık vericidir ve solunumda sıkıntı yaratabilir.
ü Yoga sırasında midenin üstüne yatılması da konforsuzdur.
ü Karın kaslarını germe hareketi de çok dikkatli yapılmalıdır.
ü Yoga yapacaksanız ve bilmiyorsanız profesyonel yardım almadan kesinlikle yapmayın ve gebeler için hazırlanmış özel programları uygulayın.Bu konuda deneyimli merkezleri tercih edin.
en kısa zamanda aramızda olacağına inanıorum
sende inanıcını ve karalılığını sakın kaybetme...
öpüorum..
çok teşekkürler zeynepcim
faydalı paylaşımların için ayrıca teşekkürler
dediğim gibi mutlaka dotorunza söyleyin ve özellikle hamile yogası cd si alın noluur dikkatli olun...bişey olursa Allah korusun ben kendimi inanılmaz suçlu hissederim
o yüzde tekrar tekrar söylüorum doktorunuza sorun mutlaka ama eğer izin verirse gerçekten faydalı olduğunu düşünüorum cd de söylüor zaten bu hareketi 7 aydan büyük anne adayları burda bıraksın 7 aydan küçükler devam etsin dior mesela..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?