2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

demek okuyup okuyup kaçmanın sebebi buydu senin sonucunun kesinleşmesini bekliyodun sağlamcı anne seni hep görüyodum seni okurken hoş geldin aramıza cnm bnm adım merve

Evet aynen öyle şu ultrasonu bekliyordum acele acele davranmayı korkuyordum hatta eşime dedimki şu kalp atışları duyana kadar kimseye birşey deme ...suanda rahatlanmışım kendimi hamile hissetmeye başladım
Bir de bu benim 4ncu denemem oldugu icin insan biraz korkuyor...
neyse aranıza hoş bulduk adım Yulia...bu arada ben yabancıyım

Hamilelikte Yoga
Hamileler ıçin Yoga

YOGA, anne adayları için uygulayabilecekleri en güzel çalışmadır. Fiziksel olarak gittikçe sizi zorlayan ve değişen vücudunuzla uyum içinde, içinizde gelişen bebeğinizinde tümüyle farkında olarak bu benzersiz dokuz ayı huzur içinde geçirmenizi sağlar. Yoga ile hamilelik döneminizdeki şikayetleri minimuma indirin ve bu harikulade dönemin benzersiz tadını duyumsayın.

Hamilelik için yoganın fiziksel yararları
Hamilelik sırasında yoga yapmanın yararları sayısızdır.* Hamilelik sırasında beden dengesizlik ve rahatsızlığa sebep olabilen birçok dalgalanma içinden geçer. Sık rastlanan rahatsızlıklar yorgunluk, uykusuzluk, bulantı, belde veya bir bacakta siyatik ağrısından, bel ağrısı, kramplar, şişkinlik, varisler, ve diğer vakalara kadar sıralanır. Yoga, hamilelikte bu rahatsızlıklar baş göstermişse bu durumların her biri için iyi gelecek potansiyel iyileştirici yollar sunar. Çoğu zaman, yoga yapan kadınlar dersten sonra bedenlerinde bir rahatlama yaşarlar ve eğer rahatsızlık dinmemişse de sağlıklı bir ruh halinde kalmalarını sağlayan, bu rahatsızlıkla başa çıkabilmenin bir yolunu öğrenmiş olurlar. Hamilelikte dişi bedeni 3.5-4.5 litre fazla kan üretir. Bu büyüyen çocuğunuzu desteklemek için üretilen fazladan 1.5-2.5 litre diğer vücut sıvılarını içermez. Kalp için bayağı bir fazla iş yükü demektir bu zira tüm bu fazla kanın da vücutta dolaşımını sağlar. Bu da eklemlerde ödem ve rahatsızlıklara neden olabilir ve bir yoga çalışması dolaşımı canlı tutarak ve kanın akışını kolaylaştıran şekilde vücudu değişik pozisyonlara sokarak bunları hafifletebilir. Yogaya başlamak için bir kadının hayatında hamilelikten daha iyi bir zaman olamaz çünkü hamilelikte vücudu doğuma hazırlamak üzere bağ dokularını yumuşatan relaxin isimli hormon görev başındadır. Yoga ile birleşince ulaşılabilecek esneklik kadına bebeği karnında büyüdükçe ona daha fazla yer olduğunu hissettirir. Deyim yerindeyse daha fazla nefes alma yeri.
Çömelme gibi duruşları yapmak da pelvik taban kaslarını sağlamlaştırır bu da doğumda yırtılmaları önler fakat aynı zamanda bu bölgenin doğumdan sonra daha hızlı toparlanmasını sağlar. Yoga vücuda kendini çabuk toparlama özelliği kazandırır. Tüm doğum öncesi yoga çalışması özel nefes teknikleri beraberinde olur bu da içsel olarak iyi hissetmemize inanılmaz ölçüde katkıda bulunur. Bu, bebeğin büyüyen hücreleri de dahil vücuttaki her hücrenin yaşam gücü enerjisiyle yıkanmasındandır. Doğum öncesi yoga dersleri özellikle hamile bayanların gereksinimlerine ve yogadan alabilecekleri yararlara odaklanır. Doğum sonrası dersleri doğum sürecinden geçmiş hanımlara vücutlarıyla tekrar bir bağ kurmada ve onu tekrar kabullenmelerinde yol gösterir.

Hamilelik için yoganın zihinsel yararları
Korktuğumuzda veya endişelendiğimizde vücudumuzun bu korkuya fiziksel bir tepkisi olur. Nefesimizi tutarız. ıçgüdüsel olarak biliriz ki, zor bir zamanda arkadaşımıza derin bir nefes almasını söyleyerek onu teskin etmeye çalışırız. Yani zihin nefesi etkilediği gibi nefes de zihni etkiler. Bu demektir ki derin nefes almak endişe ve kaygı anlarında bile bir huzur duygusuna sebep olur. Derin nefes aldığımızda nefesimizin bilincinde olmamız bir kargaşanın ortasında bile bizi sakin tutabilecek bir çıpa sağlar bize. Yoga yaptığımızda vücudun kaygılı düşüncelerin yarattığı stresten kurtulma şansı olur. Aşamalar halinde, bunun karışık düşünceler ortaya çıktıkça bunları fark etmemizi sağlayan bir etkisi olur ki böylelikle bu düşüncelere katılmamayı seçebilelim. Hamilelik , sancı ve doğum sürecinde her zaman her şey planlandığı gibi gitmez. Her aşamada sürece kendini teslim edebilmek vücudun dayanıklılık kaynaklarının korku ve direnç stresiyle boşalmamasını sağlar. Yoga diğer şartlardan bağımsız olarak kendimizi onarabileceğimiz ve besleyebileceğimiz içsel bir korunak yaratan kendimizle olmanın başka bir yolunu sunar.
Herhangi bir yeni egzersiz çeşidine başlamadan once, özellikle de hamileyseniz, doktorunuza danışınız. Hamileler için Yoga çalısmaları özel calışmalardır. Amaç size normal yoga egitimi vermek değil bu özel durumunuzda, bebeğiniz ve sizin için en verimli olacak yoga eğitimini vermektir.

Hamile yogası için özel eğitim gerektiğini unutmayın.
Hamilelerde vücut ağırlığının artması sonucu oluşan omurga, bel ve bacak ağrıları yoga ile önemli ölçüde azalır. Hormonal değişikliklerin yarattığı sıkıntı ve huzursuzluklar giderilir. Yoga, hamile anneleri, huzurlu bir doğum yapmaya hazırlar

Hoşgeldin Yulia, bugün benim hemşehrilerimden gidiyoruz, Sanırım Rus ya da Ukraynalısın, 2 sene Rusya'da Sakhalinsk'de yaşadım, eşimle orada tanışıp evlenme kararı aldık. Hem topicimize hem memleketimize hoşgeldin:))

cicim gezerken hiç bi yerin ağrımıo enerji de tam maşallahhh:):)
zaralar otogarlar kfc ler:))
başlayınca çok enerjik oluosun fundam mesele başlamakta sen bi dene bak nasıl geri gelicek enerjin:))
Kız Ezgi, uğraşma benle bak ağlarım ama(( Valla beiş için yaptıklarım hariç, inan diğerleri zaruriyet yaa... İnan bak, tabağıma yemek koyacak halim olmuyor çoğu zaman.. Bakma üzerime kondurmuyorum ama sıkıntım çook
Valla yaaa adamlar bizi hiç gezdirmiyo((
Uleeeyyyyn burda yiyecek içecek yazmayın:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Diana cım, senin de kocaman güzel bir yüreğin var.. Ne kadar samimi duygularla yazmışsın bizlere.. Allah her daim senin için iyi olanı versin... azimle, yılmadan devam et tatlım.. Umut etmek herşeyin yarısını hallediyor...
He heyyyttt yoga uzmanımız da oldu... Bakın demedi demeyin, bu Ezgi bu kadar Ebruya takık vaziyette ya, bu gidişle onun gibi olacak valla.. Bu ne Yoga azmi şekeriiimmmm.. Allah iyiliğini vercek:)

cnnmmmmmm senide görüyorum daha öncede yazmıştın galiba bize allah yardımcın olsun umudunu yitirme sakın maaşallah hepimiz hamile kaldık sende birgün kalıcaksın inşallah en kısa zamanda aramızda olman dileğiyle bu topic gönlü büyük annelerle dolu sen istediğin zaman uğra olur mu
nası yakalamışım ama cnm dimi hep görüyordum adını sonunda aramızda olmana çok sevindim yulia'cım....

ben 5 dk girmiim sizde iki sayfa kaynatmayın yokluğumda emi ya ben varken kimse yok ben gidince çenesi açılmış bizim zillilerin

endal danteller sizi yoga neymiş cnm bnm adam akşam geliii sırtıma iki sopa atiii bende yemeğini veriiim e ne de olsa burası türkiye karnından sıpayı sırtından sopayı...

demin eşime söledim yoga cd si al bana akşam gelirken diye aşkım delirme ya yanlış falan yaparsan biyerine bişey olursa falan dedi..kaydirigubbakcemile3

zavallı kocacığım yaramazlık bile istemiyo artık kızına bişey olucak diye yok efendim doktor usg yi ne kadar kasığımın aşağısına tutuyomuş ya bişey yaparsakta bebeğe bişey olursaymış doktor tıbbi olarak bir erkeğin annede düşük rahim sorunu yoksa oraya ulaşması mümkün değil dedi ama kocacığım onu bile yapmaya korkuyo aşkım ben sana elimi sürmüyorum sen yogayla başımıza iş açma dio

bende dedim ne var yani bağdaş kurucam al nefes ver nefes mutlu şeyler düşün rahatla rahatlaa abaşka bişey yok dedim bakıcam başımın çaresine artık ben aliim bari dergiyi

mrh kızlar çok mutluyum nihayet bebeğim benimle en sonunda o kadar stresten sonra az önce doktordan geldim gayet iyiymiş büyümesi boşu boşuna üzdüm bebeğimi aptan doktor yüzünden ya ultrosan aletleri eskiymiş doplere girin dedei bugün o zaman hiç bi şey söylememişti ben de bu kadar stres yapmazdım.Diyorum kendisine çok stres yaptım dedim umursamaz bi halde gıcık ya .Kalp ritmini duyamadım ama ama kıpırtılarını resmen gördüm ve bayağıda belirgindi anneciğim 1 ay sonra gün verdi o zamana kadar sabremiycen ben kızların yaptığı gibi mahalle aralrında bi poliknilik bulursam oraya gitmeyi düşünüyorum aralarda bu süre içinde benden KAN- ıDRAR - GLUKOZ -HBSAG- ANTı HBS-tahlillerini istedi bu süre içinde başka yapmam gereken şeyler var mı kızlar öpüyorum hepinizi

Bende kafa kalmadı...
Anlatim de gülün:)))

Dün dışardan geldim, bu ara Ankaraya dolu çok yağıyo diye arabayı kapalı garaja çektim.. garajın iki taraflı anahtarı var. Biri dışardan garaja girmek için, garaj kapısını açıyo, diğeri de garajdan apartmana çıkmak için iç kapıyı.. Bu anahtarlar bir arada.. ben arabayı park ettim, amaaan bu anahtarları eve çıkarmiyim, arabada kalsın dedim, koydum arabaya, kapattım arabayı.. garaj tarafından elle, apartman tarafından da anahtarla açılan kapıdan eve çıktım... Buraya kadar bişey yok...

Bugün kredi kartlarımın son ödeme günü.. Halsizdim, yattım uyudum accık.. Kalktım saat 16 ya geliyo.. Eyvaaah banka kapanacak dedim, hemen üzerime bişeyler taktım, arabaya indim kii, garaj kapısını açacak anahtar yok(((( dışardan dolaşayım dedim, ne fayda orayı açacak anahtar da yok((((((((((((((( Dışarda bir yağmur sel gidiyor( ve benim evin buradan başka bir vesaite binmem için epeyce yürümem lazım... Eşim şehir dışında.. Komşular evde yok ki garajın anahtarını alayım:))))))))))))))))))))) kilitlendim kaldım(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((kendime kızsam mı aklım kıtlaşmış gülsemmi bilemedim:))))))))

Neyse ki bankacı bi kuzen var:)) Aradım onu paran var mı leeeyn dedim... Var dedi.. Kaç paran var dedim, allahtan yetti benim kartlara.. yatırcak ve beni kurtarcak... Ben de akşam komşudan anahtar alıp arabamı hapis olduğu garajdan kurtarıcam...

EZGııııı, az evde dur dedin ya, hep senin yüzünden oldu alkisalkisalkis alkisalkisalkis delikafadulden

Son düzenleme:
ayyyy kızlar bunalıyorummmmm yaaaa hava sıcak iş yerim sıkıcı buğün iş var ama yapasım yok bu hamilelik beni tembelleştirdi:)))

Gözün aydın aralmacım... bebişine hasret kalıyor di mi insan.. Benim bir hafta oldu görmeyeli, resmen USG aşeriyorum:))))) Yarın giderim belki bi yere:))

seni hep merak ettim yazıyrum arada sana bsp nerdesin diye ama görmedin bi kere merak etmedim ki kaç kere sordum sesin çıkmıo diye neyse aman ii sinya

demek bebekte ii hemen listeye ekliyorum cinsiyet belli mi kaç kilo oldun
yok canım daha henüz cinsiyeti belli değil dr bacaklarını açar diye uğraştı ama açmadı artık 30 haziranda belli olur sanırım canım kilom yarım ile 1 kilo arasında değişiyo 60.5-61 güne göre değişiyo

:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi: oley biz sana demedik mi cihazdandır diye seni rahatlatmak için değil doğru olduğu için söledik bak minik melek seninleymiş gördün müüüüüüüüüüüüüüüüüüü hadi gözün aydın cnm bugece rahat uyu
puhaaaaa walla ezgi yüzünden değilse neyim bu şimdi yogaya falanda sardı ya tütsü falan yakıp funa evde dursun diye enerji göndermiştir belki puhaaaa hahahahahaah
ayyyy kızlar bunalıyorummmmm yaaaa hava sıcak iş yerim sıkıcı buğün iş var ama yapasım yok bu hamilelik beni tembelleştirdi:)))
ay hepimiz öleyiz şebnem ya benimde evde bişey yapasım gelmiyo fen durumumuz

ooo demek 61 kiloun 60,5 yazmış bide hahahahah bal gibi 61 işte ekliyorum listeye kilonu cnm mucx

merve teyzeeeeeeee, beni tıfıl koydun sen... benim boyum 30mm geçti yaaaaa, sen hala 30 diye düzeltmedin((( Bak ısırttırmam heeee

[table="head"]|*KK Nick*|*SAT*|*Tahmini D.T.* |*YAŞ*|*İlk Kilo*|*Güncel kilo* |Güncel notları*|*Cinsiyet*|*Çizelge*|

01|Pelly1|24.Şubat.10|2.Aralık.10|35|56,5|60|Minik melek nur topu gibi | kız :hulya:|
02|Yeshill-Yansima |26.Şubat.10|3.Aralık.10|27|87|| Minik erkek nur topu gibi |erkekgamyoncuiremsu|

03|Haymatlos|3.Mart.10 |8.Aralık.10|31|100| 104|Minik erkek nur topu gibi | erkekgamyoncuiremsu|

04|Meralun|5.Mart.10|10.Aralık.10|29|||Minik melek nur topu gibi | |

05|Patly|8.Mart.10|12.Aralık.10|29|61,5|63|minik melek nur topu gibi | |
06|Sebo|9.Mart.10|14.Aralık.10|28 |57||Minik nur topu gibi | |

07|Bsp|11.Mart.10|16.Aralık.10 |36 |60|61| Minik nur topu gibi ||

08|Kaymaklim|11.Mart.10|16.Aralık.10|24|76||Minik Melek 47 mm ||

09|Gelbebek26|13.Mart.10|18.Aralık.10|28|61,5|64,5| Minik erkek nur topu gibi | erkek gamyoncuiremsu|

10|Selin25|15.Mart.10|20.Aralık.10|27|58||9 Haziran ikilitest:Saruboceq:||

11|Pretty| 15.Mart.10| 20.Aralık.10|26|59|| Minik melek nur topu gibi | erkekgamyoncuiremsu|

12|Gizemli83|18.Mart.10|23.Aralık.10|27|56|56,6|11 Haziran ikili test kan sonucu:Saruboceq: | |

13|Aysun5538 |21.Mart.10|26.Aralık.10|26|59|| Minik Melek 23.4 mm | |
14|Beyazceylan|24.Mart.10|28.Aralık.10 | |58||? eyvahedigeldismile ||
15|Quality |24.Mart.10|28.Aralık.10|39|57|61|Minik melek 30 mm ||

16|Papatyam03|26.Mart.10|27.Aralık.10|31|| |Pıt Pıt Atıyor Kalbi ||

[/table]

[table="head"]|*KK Nick*|*SAT*|*Tahmini D.T.* |*YAŞ*|*Kilo*|*Güncel kilo *|*Güncel notları*|*Çizelge*|
17|Bee009|31.Mart.10|5.Ocak.11|29|47|52 |Pıt Pıt Atıyor Kalbi | |

18|Pany86|1.Nisan.10|6.Ocak.11|25|64|66|23 Haziran ikili test :Saruboceq: ||

19|Ç&D|1.Nisan.10|6.Ocak.11|26|63|67| ikizlergeliyorrr:ecrin_bebek::ecrin_bebek: ||

20|Arkadas2010|2.Nisan.11|7.Ocak.2010|29|75| 77|Pıt Pıt Atıyor Kalbi ||

21|Suens|3.Nisan.10|8.Ocak.11|29|75||ikizlergeliyor :ecrin_bebek::ecrin_bebek:| |

22|Elvinnaz|3.Nisan.10|8.Ocak.11|||| ikizlergeliyorrr:ecrin_bebek::ecrin_bebek: ||

23|Zeynepela|5.Nisan.10|10.Ocak.11|27|75| |Minik melek 14 mm ||

24|Cancan2|7.Nisan.10|12.Ocak.11|31|63| |Pıt Pıt Atıyor Kalbi | |
25|Angell80|8.Nisan.10|13.Ocak.11|29|64|67|Pıt Pıt Atıyor Kalbi ||

26|Bakyıldız|11.Nisan.10|16.Ocak.11|33|96|| Minik kese görüldü | |

27|Ayseuzal|12.Nisan.10|17.Ocak.11|27|55| |Pıt Pıt Atıyor Kalbi | |

28|Juccy|15.Nisan.10|20.Ocak.11||60| |Pıt Pıt Atıyor Kalbi ||

29|Aralma|17.Nisan.10|22.Ocak.11|29|65|| Pıt Pıt Atıyor Kalbi | |

30|Cannur82|19.Nisan.10|24.Ocak.11|29|65||randevuyu bekliyor :uhm:| |

31|Xtatlıkız|22.Nisan.10|27.Ocak.11|22|58||Minik melek 15mm ||

32|Panadol|25.Nisan.10|30.Ocak.11|37|55|57 |Minik kese görüldü | |
33|Yuyo|25.Nisan.10|29.Ocak.11|27|65| | Pıt Pıt Atıyor Kalbi | |

34|Angelofsky74|| ||| | | |Sabırsızlıkla bekliyoruz olumunekankayizsmile |
35|Asozlem|| ||| | | |Sabırsızlıkla bekliyoruz olumunekankayizsmile |
36|Subuo|| ||| | | |Sabırsızlıkla bekliyoruz olumunekankayizsmile |
[/table]

merve teyzeeeeeeee, beni tıfıl koydun sen... benim boyum 30mm geçti yaaaaa, sen hala 30 diye düzeltmedin((( Bak ısırttırmam heeee
düzelttim düzelttim siz dua edin satır satır topluyorum bilgileriniz 20 kere dedim özel msj atın diye ama napiim sizi okumadanda geçemiyorum

bu arada senin o minik bebeğinin minik totosunu hemde bi ısırıcam gör elimle çot çot vurucam bi yandanda ısırıcam sen benimkini cebren ve hile ile ısırırsan bende öle yaarım işte hahahah
uleynnnnn EZGİİİİİİİİİİİİİİİİİ; evde hapis kaldım senin yüzünden...:))))

puhhahahahaha ii walla ezgi yüzünden hahahahahahahahahkaydirigubbakcemile

canım gözünaydın ben demiştim ultrason kaliteli değildir diye ohh sevindim senin adına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…