demek okuyup okuyup kaçmanın sebebi buydu senin sonucunun kesinleşmesini bekliyodun sağlamcı anne seni hep görüyodum seni okurken hoş geldin aramıza cnm bnm adım merve
Evet aynen öyle şu ultrasonu bekliyordum acele acele davranmayı korkuyordum hatta eşime dedimki şu kalp atışları duyana kadar kimseye birşey deme ...suanda rahatlanmışım kendimi hamile hissetmeye başladım
Bir de bu benim 4ncu denemem oldugu icin insan biraz korkuyor...
neyse aranıza hoş bulduk adım Yulia...bu arada ben yabancıyım
Kız Ezgi, uğraşma benle bak ağlarım amacicim gezerken hiç bi yerin ağrımıo enerji de tam maşallahhh:):)
zaralar otogarlar kfc ler:))
başlayınca çok enerjik oluosun fundam mesele başlamakta sen bi dene bak nasıl geri gelicek enerjin:))
Valla yaaa adamlar bizi hiç gezdirmiyocanım benim çok sevindim.. ay nasıl güzel bişiydir ya.. ben bi belgeselde izlemiştim çoğul gebeliği.. ultrason çekimlerini vermişlerdi.. olağanüstü birşeydi.. ağlamıştım izlerken.. Allah kucağına almayı da nasip eder inşallah.. bize de popolarını ısırmayı :) hihoyyythihoyyyt
didim ben didim.. bu kadar erkek egemenliği olmaz.. kızlar gelir son verir bu duruma.. :)
güzelim bazen bebekler çok küçük oluyo o yüzden 6.hafta da duyulamabiliyorlar.. Ayrıca doktorların kullandıkları ultrason cihazlarının kalitesi falanda önemli.. inşallah bugün gittiğinde çok rahat duyabileceksin pıtpıtları.. dualarım senin için..
özlemcim ben senin o minik oğluşunu yerim.. ensesinden bi ısırık alırım görürsün.. maşallah canım benim.. Allah ikinizinde sağlığını daim etsin inşallah..
güzelcim dur bakalım daha kötü bir durum söz konusu değil.. yıpratma kendini hemen.. hepimiz dualarımızla senin ve meleğinin yanındayız. Allahın izniyle sonuç hiç kötü çıkmıcak.. eminim ben..
bak bak bizim aceleci anneye bak.. bebek odalarına bile bakmaya başlamış.. kız ne bu acele..
Merve de sen kocişlerinizi gönderip duruyonuz ya.. kızıyorum bak..kötükedihüso kendiniz atlayıp gelsenize leynnnnnnnnn.......
canım bebişler iyi ya kanamalarda son bulur inşallah.. önemli olan meleklerin sağlıklı olması gerisi hiç önemli değil..
ezgicim gelirim valla.. bu sabah evdeki ekmekler bayattı hiç canım istemedi. bir muz yidim bi bardak süt geldim işe.. şimdide bir simit kemiriyorum..
Uleeeyyyyn burda yiyecek içecek yazmayın:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))gelirim bak.. bak şimdi hayalimdeki kahvaltıyı anlatayım sana... bol naneli yumurtalı ekmek.. domatesli biber kavurması.. közlenmiş patlıcan salatası.. peynir .. e tabiki olmazsa olmaz zeytin.. güzel demlenmiş bir çay.. taze sıkılmış buz gibin portakal suyu.. allahhhhhhhhhhhhh tutmayın beni eve gidiyom..
Diana cım, senin de kocaman güzel bir yüreğin var.. Ne kadar samimi duygularla yazmışsın bizlere.. Allah her daim senin için iyi olanı versin... azimle, yılmadan devam et tatlım.. Umut etmek herşeyin yarısını hallediyor...ne kadar özel annelersiniz siz.arada buraya girip yazdıklarınızı okuyorum ve size imreniyorum.allah hepinizin bebeklerini korusun.bu topic açıldığında ben tedavideydim ve evet bende yakında buraya giricem diyordum ama benim olmadı.hayatımda en çok istediğim şey anne olmak.bekledik olmadı tüp bebek deneriz dedik umut ettik elimizde ne var ne yoksa döktük o da olmadı.eskiden en azından olmazsa tüp bebek deneriz diyoduk peki şimdi ne dicez ? tekrar nasıl denicez ? neyse kızlar çok hoş sohbetiniz var gerçekten bi mucize olupta hamile kalırsam beni de aranıza alırsınız.görüyorum ki yüreği kocaman,güçlü,azimli annelersiniz siz allah hepinizin bebeklerini korusun.
He heyyyttt yoga uzmanımız da oldu... Bakın demedi demeyin, bu Ezgi bu kadar Ebruya takık vaziyette ya, bu gidişle onun gibi olacak valla.. Bu ne Yoga azmi şekeriiimmmm.. Allah iyiliğini vercek:)kıslaarr şöle bişi buldum bi bakın tavsiye edilen linke girdiğinizde çıkan görüntünün üstüne tıklarsanız asıl sayfaya bağlanıor orada çok çeşit var:))
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/149076-kolay-dogum-icin-egzersiz-yoga-videolari.html
cnnmmmmmm senide görüyorum daha öncede yazmıştın galiba bize allah yardımcın olsun umudunu yitirme sakın maaşallah hepimiz hamile kaldık sende birgün kalıcaksın inşallah en kısa zamanda aramızda olman dileğiyle bu topic gönlü büyük annelerle dolu sen istediğin zaman uğra olur mune kadar özel annelersiniz siz.arada buraya girip yazdıklarınızı okuyorum ve size imreniyorum.allah hepinizin bebeklerini korusun.bu topic açıldığında ben tedavideydim ve evet bende yakında buraya giricem diyordum ama benim olmadı.hayatımda en çok istediğim şey anne olmak.bekledik olmadı tüp bebek deneriz dedik umut ettik elimizde ne var ne yoksa döktük o da olmadı.eskiden en azından olmazsa tüp bebek deneriz diyoduk peki şimdi ne dicez ? tekrar nasıl denicez ? neyse kızlar çok hoş sohbetiniz var gerçekten bi mucize olupta hamile kalırsam beni de aranıza alırsınız.görüyorum ki yüreği kocaman,güçlü,azimli annelersiniz siz allah hepinizin bebeklerini korusun.
nası yakalamışım ama cnm dimi hep görüyordum adını sonunda aramızda olmana çok sevindim yulia'cım....Evet aynen öyle şu ultrasonu bekliyordum acele acele davranmayı korkuyordum hatta eşime dedimki şu kalp atışları duyana kadar kimseye birşey deme ...suanda rahatlanmışım kendimi hamile hissetmeye başladım
Bir de bu benim 4ncu denemem oldugu icin insan biraz korkuyor...
neyse aranıza hoş bulduk adım Yulia...bu arada ben yabancıyım
Gözün aydın aralmacım... bebişine hasret kalıyor di mi insan.. Benim bir hafta oldu görmeyeli, resmen USG aşeriyorum:))))) Yarın giderim belki bi yere:))mrh kızlar çok mutluyum nihayet bebeğim benimle en sonunda o kadar stresten sonra az önce doktordan geldim gayet iyiymiş büyümesi boşu boşuna üzdüm bebeğimi aptan doktor yüzünden ya ultrosan aletleri eskiymiş doplere girin dedei bugün o zaman hiç bi şey söylememişti ben de bu kadar stres yapmazdım.Diyorum kendisine çok stres yaptım dedim umursamaz bi halde gıcık ya .Kalp ritmini duyamadım ama ama kıpırtılarını resmen gördüm ve bayağıda belirgindi anneciğim 1 ay sonra gün verdi o zamana kadar sabremiycen ben kızların yaptığı gibi mahalle aralrında bi poliknilik bulursam oraya gitmeyi düşünüyorum aralarda bu süre içinde benden KAN- İDRAR - GLUKOZ -HBSAG- ANTİ HBS-tahlillerini istedi bu süre içinde başka yapmam gereken şeyler var mı kızlar öpüyorum hepinizi
yok canım daha henüz cinsiyeti belli değil dr bacaklarını açar diye uğraştı ama açmadı artık 30 haziranda belli olur sanırım canım kilom yarım ile 1 kilo arasında değişiyo 60.5-61 güne göre değişiyoseni hep merak ettim yazıyrum arada sana bsp nerdesin diye ama görmedin bi kere merak etmedim ki kaç kere sordum sesin çıkmıo diye neyse aman ii sinya
demek bebekte ii hemen listeye ekliyorum cinsiyet belli mi kaç kilo oldun
:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi: oley biz sana demedik mi cihazdandır diye seni rahatlatmak için değil doğru olduğu için söledik bak minik melek seninleymiş gördün müüüüüüüüüüüüüüüüüüü hadi gözün aydın cnm bugece rahat uyumrh kızlar çok mutluyum nihayet bebeğim benimle en sonunda o kadar stresten sonra az önce doktordan geldim gayet iyiymiş büyümesi boşu boşuna üzdüm bebeğimi aptan doktor yüzünden ya ultrosan aletleri eskiymiş doplere girin dedei bugün o zaman hiç bi şey söylememişti ben de bu kadar stres yapmazdım.Diyorum kendisine çok stres yaptım dedim umursamaz bi halde gıcık ya .Kalp ritmini duyamadım ama ama kıpırtılarını resmen gördüm ve bayağıda belirgindi anneciğim 1 ay sonra gün verdi o zamana kadar sabremiycen ben kızların yaptığı gibi mahalle aralrında bi poliknilik bulursam oraya gitmeyi düşünüyorum aralarda bu süre içinde benden KAN- İDRAR - GLUKOZ -HBSAG- ANTİ HBS-tahlillerini istedi bu süre içinde başka yapmam gereken şeyler var mı kızlar öpüyorum hepinizi
puhaaaaa walla ezgi yüzünden değilse neyim bu şimdi yogaya falanda sardı ya tütsü falan yakıp funa evde dursun diye enerji göndermiştir belki puhaaaa hahahahahaahBende kafa kalmadı...
Anlatim de gülün:)))
Dün dışardan geldim, bu ara Ankaraya dolu çok yağıyo diye arabayı kapalı garaja çektim.. garajın iki taraflı anahtarı var. Biri dışardan garaja girmek için, garaj kapısını açıyo, diğeri de garajdan apartmana çıkmak için iç kapıyı.. Bu anahtarlar bir arada.. ben arabayı park ettim, amaaan bu anahtarları eve çıkarmiyim, arabada kalsın dedim, koydum arabaya, kapattım arabayı.. garaj tarafından elle, apartman tarafından da anahtarla açılan kapıdan eve çıktım... Buraya kadar bişey yok...
Bugün kredi kartlarımın son ödeme günü.. Halsizdim, yattım uyudum accık.. Kalktım saat 16 ya geliyo.. Eyvaaah banka kapanacak dedim, hemen üzerime bişeyler taktım, arabaya indim kii, garaj kapısını açacak anahtar yok(((( dışardan dolaşayım dedim, ne fayda orayı açacak anahtar da yok ((((((((((((((( Dışarda bir yağmur sel gidiyor ( ve benim evin buradan başka bir vesaite binmem için epeyce yürümem lazım... Eşim şehir dışında.. Komşular evde yok ki garajın anahtarını alayım:))))))))))))))))))))) kilitlendim kaldım (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((kendime kızsam mı aklım kıtlaşmış gülsemmi bilemedim:))))))))
Neyse ki bankacı bi kuzen var:)) Aradım onu paran var mı leeeyn dedim... Var dedi.. Kaç paran var dedim, allahtan yetti benim kartlara.. yatırcak ve beni kurtarcak... Ben de akşam komşudan anahtar alıp arabamı hapis olduğu garajdan kurtarıcam...
EZGİİİİİ, az evde dur dedin ya, hep senin yüzünden oldu alkisalkisalkis alkisalkisalkis delikafadulden
ay hepimiz öleyiz şebnem ya benimde evde bişey yapasım gelmiyo fen durumumuzayyyy kızlar bunalıyorummmmm yaaaa hava sıcak iş yerim sıkıcı buğün iş var ama yapasım yok bu hamilelik beni tembelleştirdi:)))
yok canım daha henüz cinsiyeti belli değil dr bacaklarını açar diye uğraştı ama açmadı artık 30 haziranda belli olur sanırım canım kilom yarım ile 1 kilo arasında değişiyo 60.5-61 güne göre değişiyo
düzelttim düzelttim siz dua edin satır satır topluyorum bilgileriniz 20 kere dedim özel msj atın diye ama napiimmerve teyzeeeeeeee, beni tıfıl koydun sen... benim boyum 30mm geçti yaaaaa, sen hala 30 diye düzeltmedin((( Bak ısırttırmam heeee
uleynnnnn EZGİİİİİİİİİİİİİİİİİ; evde hapis kaldım senin yüzünden...:))))
mrh kızlar çok mutluyum nihayet bebeğim benimle en sonunda o kadar stresten sonra az önce doktordan geldim gayet iyiymiş büyümesi boşu boşuna üzdüm bebeğimi aptan doktor yüzünden ya ultrosan aletleri eskiymiş doplere girin dedei bugün o zaman hiç bi şey söylememişti ben de bu kadar stres yapmazdım.Diyorum kendisine çok stres yaptım dedim umursamaz bi halde gıcık ya .Kalp ritmini duyamadım ama ama kıpırtılarını resmen gördüm ve bayağıda belirgindi anneciğim 1 ay sonra gün verdi o zamana kadar sabremiycen ben kızların yaptığı gibi mahalle aralrında bi poliknilik bulursam oraya gitmeyi düşünüyorum aralarda bu süre içinde benden KAN- İDRAR - GLUKOZ -HBSAG- ANTİ HBS-tahlillerini istedi bu süre içinde başka yapmam gereken şeyler var mı kızlar öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?