baaak baaak baaak tabağına yemek koyacak hali yokmuşKız Ezgi, uğraşma benle bak ağlarım ama(( Valla beiş için yaptıklarım hariç, inan diğerleri zaruriyet yaa... İnan bak, tabağıma yemek koyacak halim olmuyor çoğu zaman.. Bakma üzerime kondurmuyorum ama sıkıntım çook
Valla yaaa adamlar bizi hiç gezdirmiyo((
Uleeeyyyyn burda yiyecek içecek yazmayın:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Diana cım, senin de kocaman güzel bir yüreğin var.. Ne kadar samimi duygularla yazmışsın bizlere.. Allah her daim senin için iyi olanı versin... azimle, yılmadan devam et tatlım.. Umut etmek herşeyin yarısını hallediyor...
He heyyyttt yoga uzmanımız da oldu... Bakın demedi demeyin, bu Ezgi bu kadar Ebruya takık vaziyette ya, bu gidişle onun gibi olacak valla.. Bu ne Yoga azmi şekeriiimmmm.. Allah iyiliğini vercek:)
adamcağızdan istediği şeye bakben 5 dk girmiim sizde iki sayfa kaynatmayın yokluğumda emi ya ben varken kimse yok ben gidince çenesi açılmış bizim zillilerin
endal danteller sizi yoga neymiş cnm bnm adam akşam geliii sırtıma iki sopa atiii bende yemeğini veriiim e ne de olsa burası türkiye karnından sıpayı sırtından sopayı...
demin eşime söledim yoga cd si al bana akşam gelirken diye aşkım delirme ya yanlış falan yaparsan biyerine bişey olursa falan dedi..kaydirigubbakcemile3
zavallı kocacığım yaramazlık bile istemiyo artık kızına bişey olucak diye yok efendim doktor usg yi ne kadar kasığımın aşağısına tutuyomuş ya bişey yaparsakta bebeğe bişey olursaymış doktor tıbbi olarak bir erkeğin annede düşük rahim sorunu yoksa oraya ulaşması mümkün değil dedi ama kocacığım onu bile yapmaya korkuyo aşkım ben sana elimi sürmüyorum sen yogayla başımıza iş açma dio
bende dedim ne var yani bağdaş kurucam al nefes ver nefes mutlu şeyler düşün rahatla rahatlaa abaşka bişey yok dedim bakıcam başımın çaresine artık ben aliim bari dergiyi
oleeeyyyyymrh kızlar çok mutluyum nihayet bebeğim benimle en sonunda o kadar stresten sonra az önce doktordan geldim gayet iyiymiş büyümesi boşu boşuna üzdüm bebeğimi aptan doktor yüzünden ya ultrosan aletleri eskiymiş doplere girin dedei bugün o zaman hiç bi şey söylememişti ben de bu kadar stres yapmazdım.Diyorum kendisine çok stres yaptım dedim umursamaz bi halde gıcık ya .Kalp ritmini duyamadım ama ama kıpırtılarını resmen gördüm ve bayağıda belirgindi anneciğim 1 ay sonra gün verdi o zamana kadar sabremiycen ben kızların yaptığı gibi mahalle aralrında bi poliknilik bulursam oraya gitmeyi düşünüyorum aralarda bu süre içinde benden KAN- İDRAR - GLUKOZ -HBSAG- ANTİ HBS-tahlillerini istedi bu süre içinde başka yapmam gereken şeyler var mı kızlar öpüyorum hepinizi
:kedi::kedi:Bende kafa kalmadı...
Anlatim de gülün:)))
Dün dışardan geldim, bu ara Ankaraya dolu çok yağıyo diye arabayı kapalı garaja çektim.. garajın iki taraflı anahtarı var. Biri dışardan garaja girmek için, garaj kapısını açıyo, diğeri de garajdan apartmana çıkmak için iç kapıyı.. Bu anahtarlar bir arada.. ben arabayı park ettim, amaaan bu anahtarları eve çıkarmiyim, arabada kalsın dedim, koydum arabaya, kapattım arabayı.. garaj tarafından elle, apartman tarafından da anahtarla açılan kapıdan eve çıktım... Buraya kadar bişey yok...
Bugün kredi kartlarımın son ödeme günü.. Halsizdim, yattım uyudum accık.. Kalktım saat 16 ya geliyo.. Eyvaaah banka kapanacak dedim, hemen üzerime bişeyler taktım, arabaya indim kii, garaj kapısını açacak anahtar yok(((( dışardan dolaşayım dedim, ne fayda orayı açacak anahtar da yok ((((((((((((((( Dışarda bir yağmur sel gidiyor ( ve benim evin buradan başka bir vesaite binmem için epeyce yürümem lazım... Eşim şehir dışında.. Komşular evde yok ki garajın anahtarını alayım:))))))))))))))))))))) kilitlendim kaldım (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((kendime kızsam mı aklım kıtlaşmış gülsemmi bilemedim:))))))))
Neyse ki bankacı bi kuzen var:)) Aradım onu paran var mı leeeyn dedim... Var dedi.. Kaç paran var dedim, allahtan yetti benim kartlara.. yatırcak ve beni kurtarcak... Ben de akşam komşudan anahtar alıp arabamı hapis olduğu garajdan kurtarıcam...
EZGİİİİİ, az evde dur dedin ya, hep senin yüzünden oldu alkisalkisalkis alkisalkisalkis delikafadulden
:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi: oley biz sana demedik mi cihazdandır diye seni rahatlatmak için değil doğru olduğu için söledik bak minik melek seninleymiş gördün müüüüüüüüüüüüüüüüüüü hadi gözün aydın cnm bugece rahat uyu
puhaaaaa walla ezgi yüzünden değilse neyim bu şimdi yogaya falanda sardı ya tütsü falan yakıp funa evde dursun diye enerji göndermiştir belki puhaaaa hahahahahaah
ay hepimiz öleyiz şebnem ya benimde evde bişey yapasım gelmiyo fen durumumuz
ooo demek 61 kiloun 60,5 yazmış bide hahahahah bal gibi 61 işte ekliyorum listeye kilonu cnm mucx
bende smyrna das başladım tedaviye inşallah başarılı olur
adamcağızdan istediği şeye bak
yoga cd si
ne bilsin adam
ben eşimi arasam söylesem yemin ederim söver:)))
bi zahmet kaldırın totonuzu merve hanım en yakın d&r den alınız derginizi ve cd nizi:)
bak sataşmaaaaa sana bi enerjiler yollarım aklın çıkarrdelikafadulden
siz dalga geçin ben bi nefes de normal doğurayım, gayet sıkı bi hamilelik yaşayayım, pozitiflikten nirvanayla tanışayım, doğumdan hemen sonra eski formuma döneyim, çatlamiim sarkmıiim de görün siz:):)
ben 5 dk girmiim sizde iki sayfa kaynatmayın yokluğumda emi ya ben varken kimse yok ben gidince çenesi açılmış bizim zillilerin
endal danteller sizi yoga neymiş cnm bnm adam akşam geliii sırtıma iki sopa atiii bende yemeğini veriiim e ne de olsa burası türkiye karnından sıpayı sırtından sopayı...
demin eşime söledim yoga cd si al bana akşam gelirken diye aşkım delirme ya yanlış falan yaparsan biyerine bişey olursa falan dedi..kaydirigubbakcemile3
zavallı kocacığım yaramazlık bile istemiyo artık kızına bişey olucak diye yok efendim doktor usg yi ne kadar kasığımın aşağısına tutuyomuş ya bişey yaparsakta bebeğe bişey olursaymış doktor tıbbi olarak bir erkeğin annede düşük rahim sorunu yoksa oraya ulaşması mümkün değil dedi ama kocacığım onu bile yapmaya korkuyo aşkım ben sana elimi sürmüyorum sen yogayla başımıza iş açma dio
bende dedim ne var yani bağdaş kurucam al nefes ver nefes mutlu şeyler düşün rahatla rahatlaa abaşka bişey yok dedim bakıcam başımın çaresine artık ben aliim bari dergiyi
mrh kızlar çok mutluyum nihayet bebeğim benimle en sonunda o kadar stresten sonra az önce doktordan geldim gayet iyiymiş büyümesi boşu boşuna üzdüm bebeğimi aptan doktor yüzünden ya ultrosan aletleri eskiymiş doplere girin dedei bugün o zaman hiç bi şey söylememişti ben de bu kadar stres yapmazdım.Diyorum kendisine çok stres yaptım dedim umursamaz bi halde gıcık ya .Kalp ritmini duyamadım ama ama kıpırtılarını resmen gördüm ve bayağıda belirgindi anneciğim 1 ay sonra gün verdi o zamana kadar sabremiycen ben kızların yaptığı gibi mahalle aralrında bi poliknilik bulursam oraya gitmeyi düşünüyorum aralarda bu süre içinde benden KAN- İDRAR - GLUKOZ -HBSAG- ANTİ HBS-tahlillerini istedi bu süre içinde başka yapmam gereken şeyler var mı kızlar öpüyorum hepinizi
Bende kafa kalmadı...
Anlatim de gülün:)))
Dün dışardan geldim, bu ara Ankaraya dolu çok yağıyo diye arabayı kapalı garaja çektim.. garajın iki taraflı anahtarı var. Biri dışardan garaja girmek için, garaj kapısını açıyo, diğeri de garajdan apartmana çıkmak için iç kapıyı.. Bu anahtarlar bir arada.. ben arabayı park ettim, amaaan bu anahtarları eve çıkarmiyim, arabada kalsın dedim, koydum arabaya, kapattım arabayı.. garaj tarafından elle, apartman tarafından da anahtarla açılan kapıdan eve çıktım... Buraya kadar bişey yok...
Bugün kredi kartlarımın son ödeme günü.. Halsizdim, yattım uyudum accık.. Kalktım saat 16 ya geliyo.. Eyvaaah banka kapanacak dedim, hemen üzerime bişeyler taktım, arabaya indim kii, garaj kapısını açacak anahtar yok(((( dışardan dolaşayım dedim, ne fayda orayı açacak anahtar da yok ((((((((((((((( Dışarda bir yağmur sel gidiyor ( ve benim evin buradan başka bir vesaite binmem için epeyce yürümem lazım... Eşim şehir dışında.. Komşular evde yok ki garajın anahtarını alayım:))))))))))))))))))))) kilitlendim kaldım (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((kendime kızsam mı aklım kıtlaşmış gülsemmi bilemedim:))))))))
Neyse ki bankacı bi kuzen var:)) Aradım onu paran var mı leeeyn dedim... Var dedi.. Kaç paran var dedim, allahtan yetti benim kartlara.. yatırcak ve beni kurtarcak... Ben de akşam komşudan anahtar alıp arabamı hapis olduğu garajdan kurtarıcam...
EZGİİİİİ, az evde dur dedin ya, hep senin yüzünden oldu alkisalkisalkis alkisalkisalkis delikafadulden
ayyyy kızlar bunalıyorummmmm yaaaa hava sıcak iş yerim sıkıcı buğün iş var ama yapasım yok bu hamilelik beni tembelleştirdi:)))
Yaw ama napiim, Sevgicim herkese bişeycikler yazmış, akıl kıtlaştı işte dedim size , aklımda sadece gezme ile ilgili satırlar kaldı, ona cevap verdim.. Hem bak dalga geçme benle, yaşım oluyo 40 ahan şurda 6 ay sonra ... buna şükredin :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: topiği mopiği unutmuyorum en azından hergün düzenli giriyorum :lepi: :lepi:baaak baaak baaak tabağına yemek koyacak hali yokmuş
dışarda abur cubur yemekten olmasın o:)))
kızcağızz o kadar şey yazmış senin ona verdiin cevaba bak ''adamlar bizi gezdirmio hiçççç''' yuhh funda:)))
:kedi::kedi:
ahhhh kuzumm benim gezmekten yorgun düştü tabi düşünemedi anda:))
biraz otur evde dinlendir kendini geçicek herşey çok güsel olacak:):)
yazık senin eşinde iyi seni bırakıp gidior insanın aklı sende kalır valla
yani benim arada kalıo
sürekli arabada gezmelerdesin dolu yağıo diosun
insanda panik havası yaratıosun:))
siz dalga geçin ben bi nefes de normal doğurayım, gayet sıkı bi hamilelik yaşayayım, pozitiflikten nirvanayla tanışayım, doğumdan hemen sonra eski formuma döneyim, çatlamiim sarkmıiim de görün siz:):)
sevgicimşu alışveriş yaptığın site neresiysi canım ya??
kızlar çok kötüyüm morelim sıfır sabahi sabah şidettli kanamam oldu dr. aradım tüp bebek doktorumu sana yakın kadın dogumcuya git dedi gittim muayene oldum keseyi göremedi malesef kendi doktorum hcg testi yaptırdı degerim 5000 yarın tüp bebek doktoruma muayene olacagım şuan kanamam yok ama kötü gidene birşey var aglamaktan gözlerim şişti ne olur dua edin bebegime birşey olmasın 6 haftalıktı sizce 6 haftalıkta 5000 olması normalmi degerin
aaaa hahahahahaha ebru al nefes ver nefes füüü füüüü diyo ezgide gevşeyin gevşeyin rahat ve güzel nefes alın ohhhhmmmmmm diye meşhur olur hahahahahMerveeee, Bak sana söyleyeyim, bizim Ezgi varyaaa, Ebrunun yerine podyuma çıkacak he doğumdan sonra :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
yaaa sevgiii, bu sitede çok cici şeyler vaaaar:))) ben de bebişime ilk battoş için ip aldım:) örmeye başladım:)) Bitince resmini çekerim size.. çoook basit ama çok cici duruyodu ya.. kalın bi ipi düz örgü örmüş, kenarlarına da zıt renkle oya yapmışlar.. ben de çimen yeşili aldım ipi, 7 numara ile örüyorum.. kenarını da mor ile oyalıycam:))))
aaaa hahahahahaha ebru al nefes ver nefes füüü füüüü diyo ezgide gevşeyin gevşeyin rahat ve güzel nefes alın ohhhhmmmmmm diye meşhur olur hahahahah
cnm ben yeşile na çiçeği renginide çok yalıştırıyorum zır oluyo ya yada accık sarı accık mor accık turuncu yapsan olmaz mı
hatta ne yap biliyomusun yorgan iğnesine kırmızı iplik geçir uğur böeceğinin gövdesini yapar gibi yuvarlak bir kabartı yapıcak iekilde bat çık üstüne motif yapa yani değişik olur
Canııımmmmm çok ama çok geçmiş olsun.. Şimdi senin için Bhcg değerlerine baktım, senin değerin normal hayatım yaa... Yarın testini tekrar et... Ne dedi doktor peki???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?