2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

kızlar ya kaymaklım yani nagihanın bebeğinin ense ölçümü kalın çıkmışya

o kızcağız bişey olursa aldırmayıda düşünmüyodu karşıydı e şimdi amniosentez yaptırıcak kötü bişey çıkarsa allah korusun kafası karışıcak hemen girdi çıktı hemen facede yazdım görmedi o yazmış ben görmedim aklım onda kaldı

baaak baaak baaak tabağına yemek koyacak hali yokmuş
dışarda abur cubur yemekten olmasın o:)))
kızcağızz o kadar şey yazmış senin ona verdiin cevaba bak ''adamlar bizi gezdirmio hiçççç''' yuhh funda:)))

adamcağızdan istediği şeye bak
yoga cd si
ne bilsin adam
ben eşimi arasam söylesem yemin ederim söver:)))
bi zahmet kaldırın totonuzu merve hanım en yakın d&r den alınız derginizi ve cd nizi:))
oleeeyyyyy
çok sevindim şeker bak gördünmü boşuna endişe işte
olsun bu kadarcık olsun tek:))

:kedi::kedi:
ahhhh kuzumm benim gezmekten yorgun düştü tabi düşünemedi anda:))
biraz otur evde dinlendir kendini geçicek herşey çok güsel olacak:):)
yazık senin eşinde iyi seni bırakıp gidior insanın aklı sende kalır valla
yani benim arada kalıo
sürekli arabada gezmelerdesin dolu yağıo diosun
insanda panik havası yaratıosun:))

bak sataşmaaaaa sana bi enerjiler yollarım aklın çıkarrdelikafadulden
siz dalga geçin ben bi nefes de normal doğurayım, gayet sıkı bi hamilelik yaşayayım, pozitiflikten nirvanayla tanışayım, doğumdan hemen sonra eski formuma döneyim, çatlamiim sarkmıiim de görün siz:):)

bende smyrna das başladım tedaviye inşallah başarılı olur

WWOOUUUUWWWWW KORKTUM YAAAAHUUUU tama ezgicim sen sakin ol ben wallahi billahi açmicam ağzımı

ne var yani d&r dan yoga cd veren dergi varmış onu alırmısın dedim çok mu bişey ben direk e5 ten eve geçiyorum onun altında arabası gelirken alsın paşa

canım benim sen de iki gündür hep arazisin ama..
benimki de öyle valla.. hiç yok yanımda.. çok sinirleniyorum bazen.. hatta sen başka hatun buldun herhalde diyom kızıyo o zamanda.. onların psikolojisi bizden daha vahim herhalde.. ne biliim..
bence yoga zararlı değildir ya.. zaten çok yavaş haraketler.. ama yine de bi doktoruma sorucam ben.. 2 hafta daha bekliim...

tatlım gördün mü.. çok şükür endişe edecek birşey yokmuşş. boşyere hem kendini hem bizi üzdün.. o tahliller normal tatlım.. şu an için başka bişiy istemezler..

e fundacım ne diyim ben sana.. afferinn.. allahtan kendini de arabaya kitlememişsin.. :)

ayyyy kızlar bunalıyorummmmm yaaaa hava sıcak iş yerim sıkıcı buğün iş var ama yapasım yok bu hamilelik beni tembelleştirdi:)))

an benden de o kadar şebnem.. bugün böyle hiçbişiy yapasım yok.. su içerken bile yoruluyorum sanki..

Yaw ama napiim, Sevgicim herkese bişeycikler yazmış, akıl kıtlaştı işte dedim size , aklımda sadece gezme ile ilgili satırlar kaldı, ona cevap verdim.. Hem bak dalga geçme benle, yaşım oluyo 40 ahan şurda 6 ay sonra ... buna şükredin :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: topiği mopiği unutmuyorum en azından hergün düzenli giriyorum :lepi: :lepi:

canımsın sen ya.. bakma sen bende çok unutkanımdır.. bazen üzerime ne giydiğimi bile unutuyorum.. bakınca aklıma geliyor.. ben normalde kırmızı et hiç yemiyorum.. ona bağlıyorum birazcık dalgınlığımı.. e aklın bir kısmıda başka yerlere gidince normaldir böyle şeyler yapmamız..

Merveeee, Bak sana söyleyeyim, bizim Ezgi varyaaa, Ebrunun yerine podyuma çıkacak he doğumdan sonra :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

yaaa sevgiii, bu sitede çok cici şeyler vaaaar:))) ben de bebişime ilk battoş için ip aldım:) örmeye başladım:)) Bitince resmini çekerim size.. çoook basit ama çok cici duruyodu ya.. kalın bi ipi düz örgü örmüş, kenarlarına da zıt renkle oya yapmışlar.. ben de çimen yeşili aldım ipi, 7 numara ile örüyorum.. kenarını da mor ile oyalıycam:))))

kızlar çok kötüyüm morelim sıfır sabahi sabah şidettli kanamam oldu dr. aradım tüp bebek doktorumu sana yakın kadın dogumcuya git dedi gittim muayene oldum keseyi göremedi malesef kendi doktorum hcg testi yaptırdı degerim 5000 yarın tüp bebek doktoruma muayene olacagım şuan kanamam yok ama kötü gidene birşey var aglamaktan gözlerim şişti ne olur dua edin bebegime birşey olmasın 6 haftalıktı sizce 6 haftalıkta 5000 olması normalmi degerin

Canııımmmmm çok ama çok geçmiş olsun.. Şimdi senin için Bhcg değerlerine baktım, senin değerin normal hayatım yaa... Yarın testini tekrar et... Ne dedi doktor peki???

Bak Panadolcüm, değerin 6. hafta sınırları dahilinde

3. hafta 5 – 130

4. hafta 75 – 2.600

5. hafta 850 – 20.800

6. hafta 4.000 – 100.200

7/12. hafta 11.500 – 289.000

13/16.hafta 18.300 – 137.000

17/24.hafta 1.400 – 53.000

25/40.hafta 940 – 60.000

Merveeee, Bak sana söyleyeyim, bizim Ezgi varyaaa, Ebrunun yerine podyuma çıkacak he doğumdan sonra :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
aaaa hahahahahaha ebru al nefes ver nefes füüü füüüü diyo ezgide gevşeyin gevşeyin rahat ve güzel nefes alın ohhhhmmmmmm diye meşhur olur hahahahah

cnm ben yeşile na çiçeği renginide çok yalıştırıyorum zır oluyo ya yada accık sarı accık mor accık turuncu yapsan olmaz mı

hatta ne yap biliyomusun yorgan iğnesine kırmızı iplik geçir uğur böeceğinin gövdesini yapar gibi yuvarlak bir kabartı yapıcak iekilde bat çık üstüne motif yapa yani değişik olur

Hele bi bitsin de süslemelerini yaparız sonra şekerim.. hem bir tane daha örücem bundan ben.. biri dışarı için olur, diğeri ev için:) çok güzel kalıncacık oluyor.. Hatta iç yüzne pazen alıp geçirilebilir de.. Kalın şişle de örünce çabuk bitecek:)

Canııımmmmm çok ama çok geçmiş olsun.. Şimdi senin için Bhcg değerlerine baktım, senin değerin normal hayatım yaa... Yarın testini tekrar et... Ne dedi doktor peki???

canım çok sagol normal kaddın dogumcuya gittim acile keseyi göremiyorum dedi o anda çok kanamam vardı şuan kanamam yok yatıyorum sırt üstü degerim bende baktım fena degil kan biriktigi için görmemiş olabilirmi anlamadım.

panadolcum çok geçmiş olsun canım üzme kendini stres yapma ben de çok üzmüştüm ama bak bebeğim benimleymiş olumlu düşün ki bişey olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…