canım çok sagol normal kaddın dogumcuya gittim acile keseyi göremiyorum dedi o anda çok kanamam vardı şuan kanamam yok yatıyorum sırt üstü degerim bende baktım fena degil kan biriktigi için görmemiş olabilirmi anlamadım.
panadolcum çok geçmiş olsun canım üzme kendini stres yapma ben de çok üzmüştüm ama bak bebeğim benimleymiş olumlu düşün ki bişey olmasın
Panadol gecmis olsun.. Bol bol yatmaya calis. Tup bebek dr una ne zaman gidiyorsun???
Ben gun icinde kosu bandinda 30 dakikalik yuruyus yapiyorum. Ama kalbi hizli arttiracak kardio falan degil sakin yavas yuruyus tarzinda. Haftada 3-4 aksamda esimle bisiklet turuna cikiyoruz. Bizim burasi genelde sitelerden olusan, bol okullu -bol cocuklu yerlesim yeri. Bisiklet yollari falan cok guzel. Yollarda dumduz. Ama Tr de olsam yapamazdim hayatta..
cnm yaaaa sakın peşin hükümlü olma tamam mı bak kızlarda sölemiş ne durumlardan dönen oluyo hiç bişeycik çıkmicak merak etme.....hem bebeğe bişey olsa 5000 değer çıkar mı ii oluca herşey bnm arkadaşımın ablası 5 aylık hep kanaması var hemde orkid yetmiyo kanamaya inan ama yatarak düzeltti durumu ii olucak sen merak etme bize yarın doktorundan gelince hbr ver olur mukızlar çok kötüyüm morelim sıfır sabahi sabah şidettli kanamam oldu dr. aradım tüp bebek doktorumu sana yakın kadın dogumcuya git dedi gittim muayene oldum keseyi göremedi malesef kendi doktorum hcg testi yaptırdı degerim 5000 yarın tüp bebek doktoruma muayene olacagım şuan kanamam yok ama kötü gidene birşey var aglamaktan gözlerim şişti ne olur dua edin bebegime birşey olmasın 6 haftalıktı sizce 6 haftalıkta 5000 olması normalmi degerin
cnm ya işine karışmak istemedim he sadece bi fikir yani sakın yanlış anlamaHele bi bitsin de süslemelerini yaparız sonra şekerim.. hem bir tane daha örücem bundan ben.. biri dışarı için olur, diğeri ev için:) çok güzel kalıncacık oluyor.. Hatta iç yüzne pazen alıp geçirilebilir de.. Kalın şişle de örünce çabuk bitecek:)
cnmmmm sen ii olda ben değiştiririm sen merak etmekızlar herkese ayrı ayrı teşekkür ederim sizlerin sayesinde düşünmemeye çalıştım canlarım.Bu arada merrvecim benim minik 7 hafta 3 günlük 12.1 ml dedi doktorum birde kilom yanlış girilmiş canım 55.5 kiloyum şu an sana zahmet düzeltebilirmissin.
kızlar bişey sorucam çok önemli benim 2 gündür sol kasık bölgem ve biraz üstü ağrıyor ama böyle ince sızlayan bir kasık agrısı yarın dr arıcam yürürken falan çok sancıma yapıyor sizdede kasık ağrıları varmı sadece bir tarafta olması canımı sıkıyor kanamam falan yok sadece sancıeyvahedigeldismile
nalan cımmmm nasılsıınnnnn
çookk iyiyim canım. bebeğimi gördüm ve iki haftadan sonra ilk defa bukadar rahat bir nefes aldığımı hissettim. müthiş bir duygu yaaa..
dr.dan sonra bunu kutlayalım dedik kordonda ...yedik... (hani senin duymak bile istemediğin)
sen nasılsın canım.
oohhhhh yarasın yeğenime maaşallah.......ii olmanıza sevindim cnm maaşallahçookk iyiyim canım. bebeğimi gördüm ve iki haftadan sonra ilk defa bukadar rahat bir nefes aldığımı hissettim. müthiş bir duygu yaaa..
dr.dan sonra bunu kutlayalım dedik kordonda ...yedik... (hani senin duymak bile istemediğin)
sen nasılsın canım.
Mervecim neden öyle düşündün tatlım, karışman gerekiyosa işime karış tatlım:)) ortaya merve ile karışık bi battoş çıkar işte he he he he
ay hoş olmuş bu merveyle karışıkkk hhahah
NALAAAN o nu artık ben de duymak istemiyorum:)))) Geçen evde yapayım dedim, ağzıma bir lokma anca alabildim... Ve o dakikadan beri herşey burnuma ondan kokuyor((( Halbuki çok severdim ben, çok kötü oldu bu. Bebeğine de MAŞALLAH
Mervecim neden öyle düşündün tatlım, karışman gerekiyosa işime karış tatlım:)) ortaya merve ile karışık bi battoş çıkar işte he he he he
Patlycim, bak sen de Ebru yolunda gidiyosun, Ezgi için yazdıklarımı okudun mu kaydirigubbakcemile3
Panadolcüm, nolur yarın bize hemen haber ver, merakta bırakma nolur.... Ama içini de ferah tut canım... Zor biliyorum ama elden bişey gelmiyor başka..
Aralmacım, senin de bebişin nazlı olucak valla:))) Baksana annesini rahat ettirene kadar az mı üzdü sıpacık:))))))
Benim egzersizlerim kendi capimda;-)) Ebru yu kendi haline birakalim bence ne yaparsa yapsin;-)) LoL;-))
Bu egzersiz meselesini sordum ben Dr a. Daha onceden vucudunun alisik olmadigi bir tempo icine sokma sakin kendini dedi. Bisiklete karnin iyice buyuyunceye kadar binebilirsin dedi. En iyisi yavas yuruyusmus bizler icin. Ama sismanliyorum diyet yapmam lazim vs vs yani fit olmak icin egzersiz yapma sakin vs vs falan dedi.
Daha sonlara dogru pilates kursuna baslarim. BIr de anne-babalar icin dogum kurslari, bebek kurslari falan var. Onlara da yaziliriz. Burda eslerin doguma girmesi cok yaygin. Hatta babalar doguma girmezse yadirgiyorlar. Esimde ben fena olurum seni birakir bana bakarlar diyo. Epidural versinler bana uyusiyim diyo;-)) Gulduruyo beni;-)) Cok merak ediyorum napicak dogumda;-))
Yazmayi unutum bir de TR de bebek ve cocuklar icin oto koltugu zorunlu hale getirlmis. Cooooook sevindim;-))
Burda iki sey olmadan hastaneden cikmaniza hayatta izinverilmiyor. 1. Bebegin ismi, 2. Oto koltugu... Hastaneden cikmadan evvel hastane polisi gelip oto koltugunu kontrol ediyor vs vs. Eger dogru takildigindan emin olmazsaniz polis merkezleri ya da itfaiye ye gidip kontrol ettiriyorsunuz. Seve seve kontrol ediyorlar. Uygulamaya cok sevindim cunku kucakta tasinan cocugun sert bir fren aninda hic bir guvenligi yok..
kuzum derginin yanında değil cd dergi ayrı dvd ayrıWWOOUUUUWWWWW KORKTUM YAAAAHUUUU tama ezgicim sen sakin ol ben wallahi billahi açmicam ağzımı
ne var yani d&r dan yoga cd veren dergi varmış onu alırmısın dedim çok mu bişey ben direk e5 ten eve geçiyorum onun altında arabası gelirken alsın paşa
sen bu taş halinle 40 san ben senin 20 lik zamanlarını merak ettim şekerim..Yaw ama napiim, Sevgicim herkese bişeycikler yazmış, akıl kıtlaştı işte dedim size , aklımda sadece gezme ile ilgili satırlar kaldı, ona cevap verdim.. Hem bak dalga geçme benle, yaşım oluyo 40 ahan şurda 6 ay sonra ... buna şükredin :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: topiği mopiği unutmuyorum en azından hergün düzenli giriyorum :lepi: :lepi:
ama taktınız ebruyaaaaMerveeee, Bak sana söyleyeyim, bizim Ezgi varyaaa, Ebrunun yerine podyuma çıkacak he doğumdan sonra :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
canım hiç sıkma canınıkızlar çok kötüyüm morelim sıfır sabahi sabah şidettli kanamam oldu dr. aradım tüp bebek doktorumu sana yakın kadın dogumcuya git dedi gittim muayene oldum keseyi göremedi malesef kendi doktorum hcg testi yaptırdı degerim 5000 yarın tüp bebek doktoruma muayene olacagım şuan kanamam yok ama kötü gidene birşey var aglamaktan gözlerim şişti ne olur dua edin bebegime birşey olmasın 6 haftalıktı sizce 6 haftalıkta 5000 olması normalmi degerin
Benim egzersizlerim kendi capimda;-)) Ebru yu kendi haline birakalim bence ne yaparsa yapsin;-)) LoL;-))
Bu egzersiz meselesini sordum ben Dr a. Daha onceden vucudunun alisik olmadigi bir tempo icine sokma sakin kendini dedi. Bisiklete karnin iyice buyuyunceye kadar binebilirsin dedi. En iyisi yavas yuruyusmus bizler icin. Ama sismanliyorum diyet yapmam lazim vs vs yani fit olmak icin egzersiz yapma sakin vs vs falan dedi.
Daha sonlara dogru pilates kursuna baslarim. BIr de anne-babalar icin dogum kurslari, bebek kurslari falan var. Onlara da yaziliriz. Burda eslerin doguma girmesi cok yaygin. Hatta babalar doguma girmezse yadirgiyorlar. Esimde ben fena olurum seni birakir bana bakarlar diyo. Epidural versinler bana uyusiyim diyo;-)) Gulduruyo beni;-)) Cok merak ediyorum napicak dogumda;-))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?