2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

Panadol gecmis olsun.. Bol bol yatmaya calis. Tup bebek dr una ne zaman gidiyorsun???

Ben gun icinde kosu bandinda 30 dakikalik yuruyus yapiyorum. Ama kalbi hizli arttiracak kardio falan degil sakin yavas yuruyus tarzinda. Haftada 3-4 aksamda esimle bisiklet turuna cikiyoruz. Bizim burasi genelde sitelerden olusan, bol okullu -bol cocuklu yerlesim yeri. Bisiklet yollari falan cok guzel. Yollarda dumduz. Ama Tr de olsam yapamazdim hayatta..

kızlar herkese ayrı ayrı teşekkür ederim sizlerin sayesinde düşünmemeye çalıştım canlarım.Bu arada merrvecim benim minik 7 hafta 3 günlük 12.1 ml dedi doktorum birde kilom yanlış girilmiş canım 55.5 kiloyum şu an sana zahmet düzeltebilirmissin.

canım yarın gidecegim doktoruma en iyi anlayan tüp bebek doktorları normal kadın dogumculara çok güvenemiyorum çok zormuş kaybetme duygusu..

kızlar bişey sorucam çok önemli benim 2 gündür sol kasık bölgem ve biraz üstü ağrıyor ama böyle ince sızlayan bir kasık agrısı yarın dr arıcam yürürken falan çok sancıma yapıyor sizdede kasık ağrıları varmı sadece bir tarafta olması canımı sıkıyor kanamam falan yok sadece sancıeyvahedigeldismile

cnm yaaaa sakın peşin hükümlü olma tamam mı bak kızlarda sölemiş ne durumlardan dönen oluyo hiç bişeycik çıkmicak merak etme.....hem bebeğe bişey olsa 5000 değer çıkar mı ii oluca herşey bnm arkadaşımın ablası 5 aylık hep kanaması var hemde orkid yetmiyo kanamaya inan ama yatarak düzeltti durumu ii olucak sen merak etme bize yarın doktorundan gelince hbr ver olur mu
cnm ya işine karışmak istemedim he sadece bi fikir yani sakın yanlış anlama
cnmmmm sen ii olda ben değiştiririm sen merak etme

şebnemcim incecik bi an grip batıyo ve çıkıyo gibi dimi oluyo cnm bende de özellikle gece bi anda dönüyorum herhalde bıçak gibi duruyo ağrı hafifleyene kadar ölece duruyorum ama 20 sn anca sürüyodur yani endişe etme bence bişey yok

Mervecim neden öyle düşündün tatlım, karışman gerekiyosa işime karış tatlım:)) ortaya merve ile karışık bi battoş çıkar işte he he he he

Patlycim, bak sen de Ebru yolunda gidiyosun, Ezgi için yazdıklarımı okudun mu kaydirigubbakcemile3

Panadolcüm, nolur yarın bize hemen haber ver, merakta bırakma nolur.... Ama içini de ferah tut canım... Zor biliyorum ama elden bişey gelmiyor başka..

Aralmacım, senin de bebişin nazlı olucak valla:))) Baksana annesini rahat ettirene kadar az mı üzdü sıpacık:))))))

NALAAAN o nu artık ben de duymak istemiyorum:)))) Geçen evde yapayım dedim, ağzıma bir lokma anca alabildim... Ve o dakikadan beri herşey burnuma ondan kokuyor((( Halbuki çok severdim ben, çok kötü oldu bu. Bebeğine de MAŞALLAH

Son düzenleme:
oohhhhh yarasın yeğenime maaşallah.......ii olmanıza sevindim cnm maaşallah

yaaaaa ben size diyodum o denizde yüzen canlının adını ağzınıza almayın diye ne fena dimi bnm paronun fanusta yaşıo onadan bile nefretettim

Benim egzersizlerim kendi capimda;-)) Ebru yu kendi haline birakalim bence ne yaparsa yapsin;-)) LoL;-))

Bu egzersiz meselesini sordum ben Dr a. Daha onceden vucudunun alisik olmadigi bir tempo icine sokma sakin kendini dedi. Bisiklete karnin iyice buyuyunceye kadar binebilirsin dedi. En iyisi yavas yuruyusmus bizler icin. Ama sismanliyorum diyet yapmam lazim vs vs yani fit olmak icin egzersiz yapma sakin vs vs falan dedi.

Daha sonlara dogru pilates kursuna baslarim. BIr de anne-babalar icin dogum kurslari, bebek kurslari falan var. Onlara da yaziliriz. Burda eslerin doguma girmesi cok yaygin. Hatta babalar doguma girmezse yadirgiyorlar. Esimde ben fena olurum seni birakir bana bakarlar diyo. Epidural versinler bana uyusiyim diyo;-)) Gulduruyo beni;-)) Cok merak ediyorum napicak dogumda;-))

Yazmayi unutum bir de TR de bebek ve cocuklar icin oto koltugu zorunlu hale getirlmis. Cooooook sevindim;-))
Burda iki sey olmadan hastaneden cikmaniza hayatta izinverilmiyor. 1. Bebegin ismi, 2. Oto koltugu... Hastaneden cikmadan evvel hastane polisi gelip oto koltugunu kontrol ediyor vs vs. Eger dogru takildigindan emin olmazsaniz polis merkezleri ya da itfaiye ye gidip kontrol ettiriyorsunuz. Seve seve kontrol ediyorlar. Uygulamaya cok sevindim cunku kucakta tasinan cocugun sert bir fren aninda hic bir guvenligi yok..

cnm dayanamazsa adamcağız napıcak walla artık bi kaşık pasiflora alıp öle girer hahahaha
evet nasılsa bu oto koltuğu olayı zorunlu hala geldi ama nedense tr de böle şeyler büyükbaşardan birinin yakını o işin ticaretine falan girince yapılıyo insan iyiliği için değil yani
yabancı ülkelerde gerçekten insan hayatı önemli olduğu için yapıyorlar ya bunları bu çok güzel birşey insan hayatına değer veriliyor oralarda

kuzum derginin yanında değil cd dergi ayrı dvd ayrı
arama sonra die söliim dedim..

sen bu taş halinle 40 san ben senin 20 lik zamanlarını merak ettim şekerim..
Merveeee, Bak sana söyleyeyim, bizim Ezgi varyaaa, Ebrunun yerine podyuma çıkacak he doğumdan sonra :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ama taktınız ebruyaaaa
nolurr herkes ile aynı kefeye koyun ama o uyuzla değilll(
hayır kadının spor yapmasına kızmıorum o mağrur tavrına gıcık oluorum
hani böyle hamile de olurum yemekte yaparım pozitifte olurum saatlerce karın kasımla spor da yaparım on numara 5 yıldızlı kültür abidesiyim hali
ve bunu çoook normalmiş gibi göstermesi sinirime dokunuoo...
ha banane o da ayrı mevzu ben bi anlık gaflet ile burada kadına gıcık olduğumu söyledim
makaraya sarıldım neyseeee:)))

canım hiç sıkma canını
çok örnekleri oldu böyle
göreceksin bebeğin sneinle sen yat ama kalkma...

benim egzersizlerim de kendi çapımda:))
evim bilgisayarım ve ben...
sadece arkadaşlara tavsiye ettim patlym ebruya rakip yaptılar beni(

ezgimmm ya kırıldın sen galibe kusura bakma ya biz şaka yapalım dedik kızma olur bi daha bu topikte ebru lafı etmicem söözzz tatlım

Ezgi darilmamistir zannetmiyorum;-)) Ben de amazondan alip basliycam yoga ve pilates. Pilates topu var zaten evde eskiden belim icin yapiyordum. Kayak yaparken dustum totomun ustune yerde buzluydu. O zamandan beri ara ara agrir;-((

Benim Tr den br arkadasim da hamile ve aramizda sadece 1 gun var yaklasik dogum tarihi acisindan. Bebek arabasindan, oto koltugua, besigine, giysisine ve ve kadar herseyi aldi. Biz de ise ananemiz bir cift don almis;-) Cinsiyette belli degil garibim hep beyaz-sari falan giyecek;-))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…