2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

slm kızlar bendeki haberler kötü malesef dr. gittim keseyi gördü ama bebekte gelişme yok gibi dedi kalp atışını duyamadı yanılmam olmaz ama dedi 4.5 gün bekliyelim dedi belki bir umut çok kötü oldum yüregim yanıyor bu benim ikinci kaybetme acım olacak hep aynı kalp atışına kadar herşey normal nedense ilerliyemiyor bütün vucudum titriyor keşke pozitif sonucu almasaydım diyorum bazen hayırlısını diliyorum yinede kendinize ve bebişlerinize iyi bakın öpüyorum sizi

nie böle oluyo ya çok üzülüyorum insan bak sen bütün vücudum titiriyo yazdın ben okuyunca gözlerim yaşardı

offf senin imtihanın büyük çıktı cnm ya kaç gündür bekle bekle olmuyo ki kafayı yedirtir bu beklemek allah yardımcın olsun yalnız şunu unutma çıkmadık candan umut kesilmezmiş

bu arada sen nerde yaşıyosun istteysen eğer benim doktorum böle sorunlu gebeliklerde çok ii tavsiye edicektim ama

AH CANIMMMMM, kıyamam ben sana... Allahın takdiri de, ne dersen de ama nolur metanetli ol...Elbet senin için hayırlısı bu imiş... ıçini rahatlat... ÇOK AMA ÇOK ÜZGÜNÜM... Ben de yaşadım bu acıyı, seni çok iyi anlıyorum... Kalp atışını duymak için gitmiştim, bebeğimi orada bırakarak çıkmıştım((((( ınsanı delirten bir acı... Ama hayatın da sonu değil, doğan gün nelere gebe... sabırla umutla devam et yoluna.. HEM BAKARSIN BıR MUCıZE, bebeğin seninle kalır... HAkkında hayırlısı neyse onu dile.. Öpüyorum seni yanaklarından....

canım benim ne olur yazdıklarımdan etkilenmeyin bak hamilesiniz kıyamam size

bu arada sen nerde yaşıyosun istteysen eğer benim doktorum böle sorunlu gebeliklerde çok ii tavsiye edicektim ama

canım ikinci kere yaşamam belki beni yıktı daha öncede kalp atışı için gitmiştim kürtaj olup gelmiştim
hep yeniden yeniden başa dönmek ve elde var sıfırın olması insani üzüyor canım senin dr biliyorum hatta soru gönderiyorum aklımda olsun yinede artık önume bakacagım genetik bütün testlerim yapılmıştı sorun yoktu kromazon testleri yapılmadı acaba diyorum şimdi

aynen canım herşey allahtan olacagın önüne geçilmiyor kaderim yaşım belki genç olsa bu kadar takılmayacagım hep başa dönmek üzüyor yazıyorum sizlere ama ne olur etkilenmeyin dua edip bekleyecegim öpüyorum.

canım çok sevindim senin adına. ben de doktordan geldim bebek çok iyi maaşallah 28 mm olmuş ayy yine göresim var

canım yaaaaaa çok çok üzüldüm inan bana içim titredi. rabbim hayırlısını versin sabır versin ve en kısa zamanda bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah

evet yaaa vardı el bacak popo ayyyyyyy resmini öpüyorum annesi yesin yesin onu oyyyy çok sevdim ben onu yaaa

2-3 hafta sonra gel 2li test için dedi doktor

aaaa cnm bende ilk öle onu insan formunda elleri ayakları fıldır fıldır görünce kafayı yicektim

annelik işte insan nası seviyo nası bağlanıyo rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

aaaa cnm bende ilk öle onu insan formunda elleri ayakları fıldır fıldır görünce kafayı yicektim

annelik işte insan nası seviyo nası bağlanıyo rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

aminn canım yaa. evet bambaşka duygu. hele eşim hadi git diyorum maaşallah deyip duruyor kalbini de duymak çok güzel ama öyle görmek süper rabbim nazarlardan saklasın hepimizin bebişleri çok çok sağlıklı olsun inşallah

canım yaaaaaa çok çok üzüldüm inan bana içim titredi. rabbim hayırlısını versin sabır versin ve en kısa zamanda bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah

canım sagolasın dileklerin için inanki çok zor ama güçlü olmam lazım bunu biliyorum herşey bizim için hayırlısı artık yazıyorum etkilenmeyin ne olur hamilesiniz üzülmenizi istemem öpüyorum

canım sagolasın dileklerin için inanki çok zor ama güçlü olmam lazım bunu biliyorum herşey bizim için hayırlısı artık yazıyorum etkilenmeyin ne olur hamilesiniz üzülmenizi istemem öpüyorum

cnm sen bizi düşünme burada birbirimizi yüz yüze tanımasak da aramızda farklı bir bağ kuruluyor o yüzden etkilenmemiz çok normal....

sen bizi düşünme bir an önce şu iş hayırlısıyla sonuçlansın iyimi olacak kötü mü olacak belli olsun bu belirsizlik seni daha çok etkiliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…