merveee bu arada arkadaşımı aradım hususi
kıza 1 yıl önceki testi arattım çıkarttım
onun kızı var ama f.bhcg si 22 mişş
tez çok da güvenilir değilmiş sanırım hatta kk da böyle bi konu da açılmış tutan kadar tutmayan da var
senin halaaa kızın olabilirr ki bence de kızzz:))
ezgi daha önce sana bayıldığımı sölemişmiydim süpersin yaaaaaaaaaaaa
Canımm papatya işleyemem ki ben o kadar hamarat değilim yaa:)))))evet canım gerçekten çok ciciler ve gerçekten uygun fiyat..
battaniye için çimen rengi güzel bi seçim.. bence üzerine kocaman kocaman papatyalar işle.. çok tatlı olur...
canım değerler hakkında pek bi bilgim yok.. ama yüreğini ferah tut.. bugün ki testini yaptır bakalım sonuç ne çıkacak..
angel çok sevindim tatlım.. aman tontişe nazar değmesin.. .... da afiyet olsun (mervenin canı sıkılmasın diye söylemiyorum) :)
funda bak bunu bilmiyodum ben.. niye bana dimedin ben de don alıyım yavruşuma, aşkolsun...
günaydın tatlışım.. nasılsın.. ben de dansta sana eşlik ediyim bari..sabah sabah spor olsun..zemuszemuszemuszemus
Şekerim sakin ol... için ferah kalbin hoş olsun.. bebişin sağlıklı olacaaaak.kızlar ani acı bi haber alırsınızda eliniz ayağınız boşalır ya bugün ikili testin kan sonuçları çıkıcak mübarek cuma günü bana dua edin nolur elim ayağım boşta resmen yaaa
Nursensim, bende pıhtılaşma var.. Ben o testleri yaptırdım.. Devlet hastanelerinde yapılıyor, para ödemene gerek yok...kızlar günaydınnn dün 5+4 iken (bana göre 6)bebişimin kalp atışını gördük ben kese beklerken kalbi bile atıyo demezmi dr. ,benim gözler tabi 2 çeşme oldu allahım sabaha kadar sırıtkan bi ifadeyle hayaller kurup durdum haala yüzümde aptal bi ifade var kendime gelemiyom allah bugünümü gösterdi çok şükür inş.herkes bu duyguyu tadar birde test istedi dr um kan pıhtılaşması varmı diye kızlar 550tl çok pahalı bunu ssk dan yaptırma imkanı varmı yada daha uygun bi yer bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmiii
NURRSEN o teste hiç gerek yok bence çünkü test sonucu pozitif çıkarsa kan sulandırıcı iğne kullanacaksın. Tek ilacı bu. Bu iğnenin sana ve bebeğe hiç zararı yok. Kilona göre dozu belirleniyor. Ayrıca coraspin veya ekopirin adlı hapı kullanıyorsun.
Ben tromboemboli paneli yaptırmadım. Normal koagülasyon (pıhtılaşma) testlerimde değerlerim normalden farklı çıktığı için doktorum tamamen önlem olarak kan sulandırıcı iğneye başlattı. Transfer öncesi başladım hatta. Hergün Clexane 0.4 ml iğne yapıyorum kendime. Akşamları da ekopirin hap içiyorum 1 tane. 14. haftadan beri iğneleri 2 günde bire düşürdük ve hapı kestik. ben 7. aya kadar kullanmaya devam edeceğim.
Demek istediğim test pozitif veya negatif yapılacak tek tedavi var. Doktorunla konuş bence. Boşuna o kadar para ödeme.
Düşük öykün yoksa yapmıyorlar zeynepcim.arkadaşlar bana bu testler de yapılmadı kan sulandırıcı vs. bişey de kullanmadım sadece folik asit ve progestan kullanıyorum sizce söylemeli miyim doktora yoksa gerek gördüğünde verir miydi??
Her rekten al ezgiii, hepsi ile donansın:)))tattlıımmm saçmalama kırılırmıyım hiiçç
ben biliorum sizin şaka yaptığınızııı
hiç öyle şeyler getime aklına:):)
evet patly sen söyle bu deli kızlara darılmadıım ben:):)
bu don olayına bayıldıımm:):)
patly sen de mi hiççç merak etmiosun hiiç mi yani bi gidiim çaktırmadan öğreneyim gelmio mu içinden:))
yaaaaa korktunuzzz işte dimiiiiiiiiii:):):)
aslında bi kaç günde girmiip aklını alırdım senin ama
bende seni çoookk sevdiğim içiiin kıyamadım:):)
bak sen baaakkkk bilgilere de bakkkk
bende alıcam don bugün
de
ne renk alsam ki hani mor alıp huzura mı donansa yeşil alsam da paraya mı donansa yoksaaa kırmızı mı alayım aşka mı donannnnsaaa
bi de feng shui sariim mi başınızasempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
oooooooooowww o kötü olmuş hakikaten
iiyiki duymuş o saatte uykusu derin olsa duymaz daha da merak ederdin
üzülme canımcımm aklına kötü şeylerde getirme öyle zamanlarda insanlık hali işte uyur kalır uyanmaz korkup çocuuumu da korkutma:))
amaa hadiiii hala belli olmadı mııııı????
tatlım bende kızlara katılıorum
bence de bunun tek çözümü kan sulandırıcı
bi risk olmasa da kullan bi sakıncası olmaz
benim ilk denemem öncesinde herhangi bi öykü de yok ama kullanıorum 30. haftaya kadar da kullanıcam..
sen genede için rahatlayacaks yaptır ama..
ya benim sonucumda free bhcg belitilmemişşşş
ben senin sakinliğini ve güücünü hep takdir etmişimdir
tüm bu risklerin yaşa bağlı yüksek çıktığını düşünüorum o da istatistiksel olarak
bence hiiç bi sorun yokk
kızım da taşş gibi sağlıklı annes gibi güçlü eminim..
sadece içinizin rahat olması açısında amniyo yapılması faydalı olabilir o kadar..
yoksa sonuç gayet olumlu ben eminim..
canımmm zor ve sabır gerektiren bi zaman dilimi senin içinn..ama o güçlü minik şimdiye kadar dayanmış direnmiş bundan sonra pes edeceğini sanmam yeter ki sende ona güven..
sadece sana küçük bi mucize yaşatmak istemiş Allah...öyle düşünüorum..
walla ben onu içime kız yazdım pipisi yok çocuğumun gözükmüyo zorla mı yani
bu arada hilye ismi çok mu kötü[/QUOTE
Mervee, kızına Bilye deme ihtimali çok yüksek okuldaki zıpırların o zaman:)
cnm böle bi tez yok bi çok pdf dosyası bile indirdim makale okudum resmenbende sana bayılıorum bebeeeeğim:):):)
senin kadar süper olamam araaştırmacı gazetecim benim..
ben sordum google amcaya bişey demedi
bi de sen sor bence sana söyler sizin daha farklı bi ilişkiniz var sevio seni:))
cnm eğer dediklerinde beni kasdediyorsan bende anlamadığım için bilgi verdim doktoruna sor dedim zeynep'e çünkü eğer kullanılması gerekiyosa sorsun doktora kullanılmaması gerekiyosa kullanmasın ama madem gerekmiyorsa neden hepimize verdiler onu merak ettiğim için sor dedim....kesin bir bilgim yok ve hani kesinlikle böle olmalı demedim ama pelinin anlattıkları mantıklı geldi o kendi yaşadığı içinTÜM ARKADAŞLAR, Yazmadan edemeyeceğim,,,, Ben tam 15 yıl İlaç sektöründe bir fiil ilaçlarla haşırneşir, doktorlarla iç içe çalışma hayatı geçirdim... . Ben ilaçlar tedaviler protokoller hakkında çok fazla şey bilmeme rağmen, yıllarca kadındoğum uzmanlarına çalışmama rağmen kenarda durmayı tercih ediyorum, çoğu kez bildiklerimi kendime saklıyorum, çünkü kimseyi uzman olmadığım bir konuda yanlış yönlendirmeye hakkım olmadığını biliyorum....
Son olarak, HEPİNİZ İYİKİ VARSINIZ; SİZLERLE BU ZOR ZAMANLAR KOLAY GEÇİYOR...
kızlar ne cabuk yazıyorsunuz ...size yetisemiyorumkaydirigubbakcemile
Haymatlos canim hos bulduk...ben Rusyaliyim...demekk' Rusyada kalmissin. ne guzel....o sehri biliyorum...ama baya uzak o..
memnum oldum canimolumunekankayizsmile
kaydirigubbakcemile3 canim hepimiz ayni degiliz...sarışı degilim esmer de degilim ama gozlerim acik yesil cok da ince degilim normal işte son gunlerde yavas yavas kilo alıyorum))))...kaydirigubbakcemile3
biliyorum canım ama eşim bastırıyor şunu ye bunu ye....proteyinli yemekleri yiyorum ceviz yiyorum sut iciyorum her sabah havuc suyu sıkıyorum yumurta yiyorum her akşam meyve tabagı yapıyoruz her gun omega 3 kullanıyorum...sadece yarım gun calısıyorum..ofiste calıstıgım icin devamli oturuyorum..evde devamli yatıyorum...hareket de yok
ya benim midem bulanmiyor şimdi buna da takılıyorum...az birşey bulanıyor o kadar...yani rahatsız degilim
6 yıl Turkiyedeyim...daha once Rusya'da Üniversitede Türkçe derslerim vardı...ondan sonra eşimle tanıştıktan sonra Türkiyeye taşındıktan sonra devamli türkçe konuşmaya başladım..
Hatta Rusyada da tup bebek yaptırmaya dusunuyorduk ama Turkiye sectik bir de eşim hiç rusça bilmedigi icin zorlanır düşündük
kaydirigubbakcemile3 nasıl güldüm ya...o denizdeki olan anladım ben...bugun alacam onu ben aksamakaydirigubbakcemile3ay sakın mide bulantısı isteme cnm....bende kızlara srup duruodum neden bnm midem bulanmıyo bi aksilik i var diye bi başladı feleğim şaştı en çok sevdiğim iki besini yiyemiyorum biri denizde yüzen canlı adını bile yazıncam midem bulanıo biride et işte mis gibi kırmızı et ama yiyemiyorum tiksindim mide bulantılarım yüzünden sen sakın isteme her hamilelikte olcak diye birşey yok bu hormonlarımızla vuducumuz arasındaki tepkimeyle alakalı olması
evet...canim cok teşekkur ederim a.s.demek seni gelin aldık desene ne güzel iki ülke arasında aşk yaşamışsınız bir ömür boyu mutlu olursunuz inşallah cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?