2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

ezgi daha önce sana bayıldığımı sölemişmiydim süpersin yaaaaaaaaaaaa

ezgi daha önce sana bayıldığımı sölemişmiydim süpersin yaaaaaaaaaaaa

bende sana bayılıorum bebeeeeğim:):):)
senin kadar süper olamam araaştırmacı gazetecim benim..
ben sordum google amcaya bişey demedi
bi de sen sor bence sana söyler sizin daha farklı bi ilişkiniz var sevio seni:))

Canımm papatya işleyemem ki ben o kadar hamarat değilim yaa:)))))
Don mevzusuna gelince de hiç aklıma gelmemişti inan aklıma gelir gelmez de paylaştım sizinle:)
kızlar ani acı bi haber alırsınızda eliniz ayağınız boşalır ya bugün ikili testin kan sonuçları çıkıcak mübarek cuma günü bana dua edin nolur elim ayağım boşta resmen yaaa
Şekerim sakin ol... için ferah kalbin hoş olsun.. bebişin sağlıklı olacaaaak.
Nursensim, bende pıhtılaşma var.. Ben o testleri yaptırdım.. Devlet hastanelerinde yapılıyor, para ödemene gerek yok...

Pelly cim, sana bu noktada katılmıyorum... Hiç bir zararı yok demek biraz iddialı canımcım ya.. Bu iğne çok da masum bir şey değil, olası her hangi bir olayda vucudun herhangi bir yerinde kanama riskini artırıyor... En doğru olan testi yaptırıp, eğer herçekten gerekli ise kullanmak...

Ben bu iğneye transferde başladım ve testi tekrarlayarak rapor çıkarttırdı doktorum. Şimdi hergün bir tane vuruluyorum ve sanırım doğuma yakın bir zamana kadar devam edecek.

Nursenvim, sana da tavsiyem dediğim gibi test yaptır.. Devlet hastanelerinde bu imkan var git bir kadın doğum polikliniğine, rica et doktora, test istemini yapar, genelde sorun çıkarmıyorlar... Şansın bol olsun

arkadaşlar bana bu testler de yapılmadı kan sulandırıcı vs. bişey de kullanmadım sadece folik asit ve progestan kullanıyorum sizce söylemeli miyim doktora yoksa gerek gördüğünde verir miydi??
Düşük öykün yoksa yapmıyorlar zeynepcim.

Her rekten al ezgiii, hepsi ile donansın:)))

TÜM ARKADAŞLAR, Yazmadan edemeyeceğim,,,, Ben tam 15 yıl ılaç sektöründe bir fiil ilaçlarla haşırneşir, doktorlarla iç içe çalışma hayatı geçirdim... Tıp 2x2=4 diye bir tezi asla kabul etmez... Her doktor kendi eğitim ekolünde yeni yapılan çalışma sonuçlarını değerlendirir ve uygular... En basiti, bir çogumuzun kullandığı Coraspin... Bununla ilgili yapılan çalışmaların bir kısmı, gebelerde düşüğü önlemede etkili olduğunu göstermiş, bir kısım çalışmada ise her hangi bir etki saptanamamış.. şimdi hangisine güveneceğim diyeceksiniz... ıŞte doktorlar bu noktoda eğitimlerine mesleki yorumlarını katarak dağerlendirme yapıyorlar...

Burada önemli olan şudur.. Evet, bazı doktorlar işi inanılmaz ölçüde ticarete dökmüş durumdalar.. Ancak bizler hasta olarak eğer kendimize doğru doktor seçebilirsek, güvenmek zorundayız ve aslında çok radikal farklılıklar olmadığı sürece de aldığımız tedavileri irdelememiz çok doğru değil.

Burada Arkadaşların ilaçlar ve testler ile ilgili yapmış oldukları açıklamalara çok dikkat etmelerini rica edeceğim... Hiç birimiz tıp eğitimi almadık, sorduklarımızla, okuduklarımızla bu tedavileri yarumlamamız çok riskli.... Ancak deneyimlerimizi paylaşmalıyız... Daha fazlasının uzmanlık gerektirdiğini tüm topik arkadaşlarıma hatırlatmak isterim.... Birbirimizi yanlış yönlendirmeyelim... Ben ilaçlar tedaviler protokoller hakkında çok fazla şey bilmeme rağmen, yıllarca kadındoğum uzmanlarına çalışmama rağmen kenarda durmayı tercih ediyorum, çoğu kez bildiklerimi kendime saklıyorum, çünkü kimseyi uzman olmadığım bir konuda yanlış yönlendirmeye hakkım olmadığını biliyorum....

Son olarak, HEPıNıZ ıYıKı VARSINIZ; SıZLERLE BU ZOR ZAMANLAR KOLAY GEÇıYOR...

bende sana bayılıorum bebeeeeğim:):):)
senin kadar süper olamam araaştırmacı gazetecim benim..
ben sordum google amcaya bişey demedi
bi de sen sor bence sana söyler sizin daha farklı bi ilişkiniz var sevio seni:))
cnm böle bi tez yok bi çok pdf dosyası bile indirdim makale okudum resmen
cnm eğer dediklerinde beni kasdediyorsan bende anlamadığım için bilgi verdim doktoruna sor dedim zeynep'e çünkü eğer kullanılması gerekiyosa sorsun doktora kullanılmaması gerekiyosa kullanmasın ama madem gerekmiyorsa neden hepimize verdiler onu merak ettiğim için sor dedim....kesin bir bilgim yok ve hani kesinlikle böle olmalı demedim ama pelinin anlattıkları mantıklı geldi o kendi yaşadığı için

dediğinde haklısın ben bundan sonra dikkat ediim bari çenemi kapadım :mymeka:

kızzzlarrrr neden kimse resmini koymuyo neden göbüşlerinizi koymuyosunuz neden bebeğe aldığınız cicilerinizi koymuyorsunuz topik canlansın biraz yahu

[table="head"]|*KK Nick*|*SAT*|*Tahmini D.T.* |*YAŞ*|*İlk Kilo*|*Güncel kilo* |Güncel notları*|*Cinsiyet*|*Çizelge*|

01|Pelly1|24.Şubat.10|2.Aralık.10|35|56,5|60|Minik prenses nur topu gibi | kız :hulya:|
02|Yeshill-Yansima |26.Şubat.10|3.Aralık.10|27|87|| Minik prens nur topu gibi |erkekgamyoncuiremsu|

03|Haymatlos|3.Mart.10 |8.Aralık.10|31|100| 104|Minik prens nur topu gibi | erkekgamyoncuiremsu|

04|Meralun|5.Mart.10|10.Aralık.10|29|||Minik melek nur topu gibi | |

05|Patly|8.Mart.10|12.Aralık.10|29|61,5|63|Minik melek nur topu gibi | |
06|Sebo|9.Mart.10|14.Aralık.10|28 |57||Minik nur topu gibi | |

07|Bsp|11.Mart.10|16.Aralık.10 |36 |60|61| Minik nur topu gibi ||

08|Kaymaklim|11.Mart.10|16.Aralık.10|24|76||Minik Melek 47 mm ||

09|Gelbebek26|13.Mart.10|18.Aralık.10|28|61,5|64,5| Minik prens nur topu gibi | erkek gamyoncuiremsu|

10|Selin25|15.Mart.10|20.Aralık.10|27|58||Minik melek nur topu gibi gibi ||

11|Pretty| 15.Mart.10| 20.Aralık.10|26|59|| Minik prens nur topu gibi | erkekgamyoncuiremsu|

12|Gizemli83|18.Mart.10|23.Aralık.10|27|56|56|Minik prenses nur topu gibi | kız :hulya:|

13|Aysun5538 |21.Mart.10|26.Aralık.10|26|59|| Minik Melek 23.4 mm | |
14|Beyazceylan|24.Mart.10|28.Aralık.10 | |58||? eyvahedigeldismile ||
15|Quality |24.Mart.10|28.Aralık.10|39|57|61|Minik melek 30 mm ||

16|Papatyam03|26.Mart.10|27.Aralık.10|31|| |Pıt Pıt Atıyor Kalbi ||

[/table]

kızlar ne cabuk yazıyorsunuz ...size yetisemiyorumkaydirigubbakcemile
Haymatlos canim hos bulduk...ben Rusyaliyim...demekk' Rusyada kalmissin. ne guzel....o sehri biliyorum...ama baya uzak o..
memnum oldum canimolumunekankayizsmile

[table="head"]|*KK Nick*|*SAT*|*Tahmini D.T.* |*YAŞ*|*Kilo*|*Güncel kilo *|*Güncel notları*|*Çizelge*|
17|Bee009|31.Mart.10|5.Ocak.11|29|47|52 |Pıt Pıt Atıyor Kalbi | |

18|Pany86|1.Nisan.10|6.Ocak.11|25|64|66|23 Haziran ikili test :Saruboceq: ||

19|Ç&D|1.Nisan.10|6.Ocak.11|26|63|67| ikizler geliyorrr:ecrin_bebek::ecrin_bebek: ||

20|Arkadas2010|2.Nisan.11|7.Ocak.2010|29|75| 77|minik melek 27,6mm||

21|Suens|3.Nisan.10|8.Ocak.11|29|75||ikizlergeliyor :ecrin_bebek::ecrin_bebek:| |

22|Elvinnaz|3.Nisan.10|8.Ocak.11|||| ikizlergeliyorrr:ecrin_bebek::ecrin_bebek: ||

23|Zeynepela|5.Nisan.10|10.Ocak.11|27|75| |Minik melek 14 mm ||

24|Cancan2|7.Nisan.10|12.Ocak.11|31|63| |Pıt Pıt Atıyor Kalbi | |
25|Angell80|8.Nisan.10|13.Ocak.11|29|64|67|Pıt Pıt Atıyor Kalbi ||

26|Bakyıldız|11.Nisan.10|16.Ocak.11|33|96|| Minik kese görüldü | |

27|Ayseuzal|12.Nisan.10|17.Ocak.11|27|55| |Pıt Pıt Atıyor Kalbi | |

28|Juccy|15.Nisan.10|20.Ocak.11||60| |Pıt Pıt Atıyor Kalbi ||

29|Aralma|17.Nisan.10|22.Ocak.11|29|65|| Pıt Pıt Atıyor Kalbi | |

30|Cannur82|19.Nisan.10|24.Ocak.11|29|65||randevuyu bekliyor :uhm:| |

31|Xtatlıkız|22.Nisan.10|27.Ocak.11|22|58||Minik melek 15mm ||

32|Panadol|25.Nisan.10|30.Ocak.11|37|55|57 |Minik kese görüldü | |
33|Yuyo|25.Nisan.10|29.Ocak.11|27|65| | Pıt Pıt Atıyor Kalbi | |

34|Angelofsky74|| ||| | | |Sabırsızlıkla bekliyoruz olumunekankayizsmile |
35|Asozlem|| ||| | | |Sabırsızlıkla bekliyoruz olumunekankayizsmile |
36|Subuo|| ||| | | |Sabırsızlıkla bekliyoruz olumunekankayizsmile |
[/table]

kızlar ne cabuk yazıyorsunuz ...size yetisemiyorumkaydirigubbakcemile
Haymatlos canim hos bulduk...ben Rusyaliyim...demekk' Rusyada kalmissin. ne guzel....o sehri biliyorum...ama baya uzak o..
memnum oldum canimolumunekankayizsmile

yuliacım ben seni sarışın renkli gözlü ince uzun hayal ettim öylemisin genelde sizin kızlar güzel oluyorlar ya

kaydirigubbakcemile3 canim hepimiz ayni degiliz...sarışı degilim esmer de degilim ama gozlerim acik yesil cok da ince degilim normal işte son gunlerde yavas yavas kilo alıyorum))))...kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 canim hepimiz ayni degiliz...sarışı degilim esmer de degilim ama gozlerim acik yesil cok da ince degilim normal işte son gunlerde yavas yavas kilo alıyorum))))...kaydirigubbakcemile3

ama hepiniz güzel oluyosunuz maaşallah umarım sende ölesindir walla normal yani kilo alman ama ilk 3 ay dikkat et cnm kilona sonra zor olur vermen

biliyorum canım ama eşim bastırıyor şunu ye bunu ye....proteyinli yemekleri yiyorum ceviz yiyorum sut iciyorum her sabah havuc suyu sıkıyorum yumurta yiyorum her akşam meyve tabagı yapıyoruz her gun omega 3 kullanıyorum...sadece yarım gun calısıyorum..ofiste calıstıgım icin devamli oturuyorum..evde devamli yatıyorum...hareket de yok

bende öle cnm yumurta süt ceviz meyva sebze fala hep tüketmeye çalışıyorum

ve dediğin gibi benimde ofis daha kilo almadım çünkü çok midem bulanıyordu yiyemiyordum şimdi iştah açılınca duba gibi olucaz galiba

sen hep tr de mi yaşadın yazın gayet güzel konuşman falan nası ne zamandır biliyorsun türkçe

ya benim midem bulanmiyor şimdi buna da takılıyorum...az birşey bulanıyor o kadar...yani rahatsız degilim
6 yıl Turkiyedeyim...daha once Rusya'da Üniversitede Türkçe derslerim vardı...ondan sonra eşimle tanıştıktan sonra Türkiyeye taşındıktan sonra devamli türkçe konuşmaya başladım..
Hatta Rusyada da tup bebek yaptırmaya dusunuyorduk ama Turkiye sectik bir de eşim hiç rusça bilmedigi icin zorlanır düşündük

ay sakın mide bulantısı isteme cnm....bende kızlara srup duruodum neden bnm midem bulanmıyo bi aksilik i var diye bi başladı feleğim şaştı en çok sevdiğim iki besini yiyemiyorum biri denizde yüzen canlı adını bile yazıncam midem bulanıo biride et işte mis gibi kırmızı et ama yiyemiyorum tiksindim mide bulantılarım yüzünden sen sakın isteme her hamilelikte olcak diye birşey yok bu hormonlarımızla vuducumuz arasındaki tepkimeyle alakalı olması

demek seni gelin aldık desene ne güzel iki ülke arasında aşk yaşamışsınız bir ömür boyu mutlu olursunuz inşallah cnm

kaydirigubbakcemile3 nasıl güldüm ya...o denizdeki olan anladım ben...bugun alacam onu ben aksamakaydirigubbakcemile3

demek seni gelin aldık desene ne güzel iki ülke arasında aşk yaşamışsınız bir ömür boyu mutlu olursunuz inşallah cnm
evet...canim cok teşekkur ederim a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…