2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

merve stres yapma lütfen sadece kendimizi üzmekle kalmıyoruz vallahi bende stres yaptım ama ne oldu sıonucun allaha şükür iyi sende pozitif ol.Bu arada Nursene de gözün aydım diyelim

ezgimmm ya kırıldın sen galibe kusura bakma ya biz şaka yapalım dedik kızma olur bi daha bu topikte ebru lafı etmicem söözzz tatlım
tattlıımmm saçmalama kırılırmıyım hiiçç
ben biliorum sizin şaka yaptığınızııı
hiç öyle şeyler getime aklına:):)

evet patly sen söyle bu deli kızlara darılmadıım ben:):)
bu don olayına bayıldıımm:):)
patly sen de mi hiççç merak etmiosun hiiç mi yani bi gidiim çaktırmadan öğreneyim gelmio mu içinden:))

yaaaaa korktunuzzz işte dimiiiiiiiiii:):):)
aslında bi kaç günde girmiip aklını alırdım senin ama
bende seni çoookk sevdiğim içiiin kıyamadım:):)

bak sen baaakkkk bilgilere de bakkkk
bende alıcam don bugün
de
ne renk alsam ki hani mor alıp huzura mı donansa yeşil alsam da paraya mı donansa yoksaaa kırmızı mı alayım aşka mı donannnnsaaa
bi de feng shui sariim mi başınızasempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

oooooooooowww o kötü olmuş hakikaten
iiyiki duymuş o saatte uykusu derin olsa duymaz daha da merak ederdin
üzülme canımcımm aklına kötü şeylerde getirme öyle zamanlarda insanlık hali işte uyur kalır uyanmaz korkup çocuuumu da korkutma:))
kızlar ani acı bi haber alırsınızda eliniz ayağınız boşalır ya bugün ikili testin kan sonuçları çıkıcak mübarek cuma günü bana dua edin nolur elim ayağım boşta resmen yaaa
amaa hadiiii hala belli olmadı mııııı????
tatlım bende kızlara katılıorum
bence de bunun tek çözümü kan sulandırıcı
bi risk olmasa da kullan bi sakıncası olmaz
benim ilk denemem öncesinde herhangi bi öykü de yok ama kullanıorum 30. haftaya kadar da kullanıcam..
sen genede için rahatlayacaks yaptır ama..

ya benim sonucumda free bhcg belitilmemişşşş

ben senin sakinliğini ve güücünü hep takdir etmişimdir
tüm bu risklerin yaşa bağlı yüksek çıktığını düşünüorum o da istatistiksel olarak
bence hiiç bi sorun yokk
kızım da taşş gibi sağlıklı annes gibi güçlü eminim..
sadece içinizin rahat olması açısında amniyo yapılması faydalı olabilir o kadar..
yoksa sonuç gayet olumlu ben eminim..

canımmm zor ve sabır gerektiren bi zaman dilimi senin içinn..ama o güçlü minik şimdiye kadar dayanmış direnmiş bundan sonra pes edeceğini sanmam yeter ki sende ona güven..
sadece sana küçük bi mucize yaşatmak istemiş Allah...öyle düşünüorum..

bende mervecim bende.........

benim bebişimi görmeme 5 saat var ama geçmiyor zaman. nedense çok heyecanlıyım. inşallah herşey yolundadır bebiş de çok iyidir.

EVETTTTTTTTTTTTT :))))alkisalkisalkis
warya aranızda en pipirikli benim nerdeyde hiç arada usg ye girmedim walla ne sabır varmış bende
merve stres yapma lütfen sadece kendimizi üzmekle kalmıyoruz vallahi bende stres yaptım ama ne oldu sıonucun allaha şükür iyi sende pozitif ol.Bu arada Nursene de gözün aydım diyelim
saol cnm haklısın ama biliyosun elde deil

ii küsmediğimize sevindim cicim
free bhcg nası yok ya olması lazım
neeee fenh suhi miii heh bi o eksikti puhahahaha kaydirigubbakcemile3
cnm asistanı aradı doktorumun gökmen bey sonuçlara ii dedi dedi ama ben kendi doktorumla konuşmadım daha sonuçlar iimiş doktor onları programa girip bi rapor yazıcakmış hala yazamadı bugün doğuran doğurana

valla yok mervem yaaaa
bhcg değeri var 71.000 gibi bişii
papp die bi değer var
bir de nt değeri var sonrada risk oranları var

kızlar çatlak için aldığınız önlem var mı? en çok genetik yapı etkiliymiş. ve maalesef annem de ablamda da çok çatlak olmuş. bir de onlar bana göre gayet ince kalıptalar.

MAAŞALLLAH MAAŞALLAH
KIZLAR MELEĞİM İİ ALLAH ŞÜKÜR O KADAR ACAYİP BİR DURUMDAYIM Kİ AĞLAYARAK YAZIYORUM BUNLARI
ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN OLMAYANLARINKUCAĞI BOŞ KALMASIN OLANLARIN BEBEKLERİ NUR TOPU GİBİ OLSUN İNŞALLAH

bu arada bebeğime yüksek ihtimal kız dediler ama free hcg 34,8 çıkmış bu ne şimdi

kızlar çatlak için aldığınız önlem var mı? en çok genetik yapı etkiliymiş. ve maalesef annem de ablamda da çok çatlak olmuş. bir de onlar bana göre gayet ince kalıptalar.

çatlak için krem kulanıorum canım
amaa yine bir iki yede çatlak oldu
sanırım hakkaten genetik çatlayan erler annenimde çatladığı yerler ama genede önlem almakta fayda var
ben hem kakao yağı kullanıorum hemde bi krem aldım onu ama yeni yeni düzenli kullanmaya başladım

amann çok şükürrrrr:teytey::teytey:
bi sorun yok ya istediğin kadar ağla stresini at çok kasıldın...
kuzum ben free bhcg işinden anlamadığım için bilmşiorum ama
belki de ilgisi yoktur
belki de gerçekten erkekdir
az daha sabır:):)

merveee bir şey soracağım canım benim
ben şimdi ikili testi yapan yeri aradaım onlar dediler ki benim bhcg dediğim o 71.019 luk rakam free bhcg miş
yani ben onu yetmişbirbin die okudum
onlar dior ki yetmişbir nokta ondokuz
böyle bi ihtima var mı sence yani ondalıklı olabilir mi
söyleyen kız pek inandırıcı gelmedide
verinin yanında free bhcg yazmıo ama
sadece
hcgb yazıor

hahahahah kız işte senin ki yazmasına gerek yok iki testte free olana bakılır prosedür bu yani cicim yalnız benim bebek nonoş olcak diye korkuyorum bi kız diyolar değer erkek çıkıyo hahahah

hahahahah kız işte senin ki yazmasına gerek yok iki testte free olana bakılır prosedür bu yani cicim yalnız benim bebek nonoş olcak diye korkuyorum bi kız diyolar değer erkek çıkıyo hahahah

:):):)):)
öyle desene cicim daha önce dedim ya bhcg si var die
sen desene ezgiiiiiiiiiiiii o zaten free olanı die:):):)
senin ki mi benim ki mi nonoş bir erkek bir kız sürekli farklı doktorlardan farklı seçenekler gelior:))
şimdi bu pelinlede konuştuğunuz free bhcg nin üst limiti ne ki acaba nasıl öğrenebilir ki bunu
71 de gayet yüksek bi rakam gibi duruo..
bak merak oldum şimdi..

gözün aydın canım..artık üzme lütfen bebişini

oh çok şükür canım... ufaklık çok iyiymiş he.. maşalla subanallah.. allahım hep korusun onu.. hepimizin meleklerini koru allahımm...

merveee bu arada arkadaşımı aradım hususi
kıza 1 yıl önceki testi arattım çıkarttım
onun kızı var ama f.bhcg si 22 mişş
tez çok da güvenilir değilmiş sanırım hatta kk da böyle bi konu da açılmış tutan kadar tutmayan da var
senin halaaa kızın olabilirr ki bence de kızzz:))

dur ben araştırım şimdi goggle amcadan
gözün aydın canım..artık üzme lütfen bebişini

oh çok şükür canım... ufaklık çok iyiymiş he.. maşalla subanallah.. allahım hep korusun onu.. hepimizin meleklerini koru allahımm...

saolun kızlar ya eve gidip uyumak istiyorum öle mi sıkmışım ki kendimi sırtım ağrıyor

walla ben onu içime kız yazdım pipisi yok çocuğumun gözükmüyo zorla mı yani

bu arada hilye ismi çok mu kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…