kızlar siz usg aşermeye başladınız galina özeliklede şebnem :)))
tattlıımmm saçmalama kırılırmıyım hiiççezgimmm ya kırıldın sen galibe kusura bakma ya biz şaka yapalım dedik kızma olur bi daha bu topikte ebru lafı etmicem söözzz tatlım
evet patly sen söyle bu deli kızlara darılmadıım ben:):)Ezgi darilmamistir zannetmiyorum;-)) Ben de amazondan alip basliycam yoga ve pilates. Pilates topu var zaten evde eskiden belim icin yapiyordum. Kayak yaparken dustum totomun ustune yerde buzluydu. O zamandan beri ara ara agrir;-((
Benim Tr den br arkadasim da hamile ve aramizda sadece 1 gun var yaklasik dogum tarihi acisindan. Bebek arabasindan, oto koltugua, besigine, giysisine ve ve kadar herseyi aldi. Biz de ise ananemiz bir cift don almis;-) Cinsiyette belli degil garibim hep beyaz-sari falan giyecek;-))
yaaaaa korktunuzzz işte dimiiiiiiiiii:):):)ÜF YAAAAA; EZGİMMMMMMMMMM ÇOOOOOK ÖZÜR DİLERİM... O KADINA KIZDIĞINI BİLİYORUM, BİRAZ TAKILMAK İSTEDİM SADECE.. YOKSA YAPTIKLARIN ŞAHANE ŞEYLER... NOLUR AFFET senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
SENİ NE ÇOK SEVDİĞİMİ BİLİYORSUN CANIIIIM ARKADAŞIM.. ÜZDÜM GALİBA SENİ... :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: Güzel HAMİŞİM BENİM, SÖZ BİR DAHA BÖYLE ÜZMÜYCEM SENİ.
bak sen baaakkkk bilgilere de bakkkkPATLY cim, bebeklere ilk alışverişte DON almak iyiymiş.. DON AL Kİ DONANSIN derler delikafadulden delikafadulden Biz de trasferden sonraki günlerde bir don almıştık bebeiş tutsun donansın diye:))) Çekmecede duruyor, yavrumun tek varlığı o don şimdilik:))) Bir de henüz bitmemiş bir battoşu var:)
oooooooooowww o kötü olmuş hakikatenCANIMCıM, sen yatmışsın ben kalkmışım(
KIZLARRR benimde uykum kaçtı, sabah ezanı ile uyandım. Eşim gece izmirden dönecekti... Bir uyandım yok hala evde, çok panik oldum(( Aradım, zavallım çok uyku bastırmış, bir yerde az dinleneyim diye durmuş, uyumuş kalmış (((( Ama korkudan bacaklarım titredi ya. Bir daha onu araba ile seyehate yollamayacağım (( Allahtan aradım, sesini duyum, mutlu oldum.. E olan benim uykuma oldu
amaa hadiiii hala belli olmadı mııııı????kızlar ani acı bi haber alırsınızda eliniz ayağınız boşalır ya bugün ikili testin kan sonuçları çıkıcak mübarek cuma günü bana dua edin nolur elim ayağım boşta resmen yaaa
tatlım bende kızlara katılıorumiyi dilekleriniz için sağolun arkadaşlar benim geçen sene bi kürtajım olmuştu kalp atışı olmadığı için kanda pıhtılaşma varsa aynı şeyle karşılaşabiliriz dedi dr um bundan dolayı yaptırmam gerekiiyor şekerler gizemlicim maşallah senin 12. hafta olmuş allah bizede o günleri görmeyi nasip etsin şu 3 ay bi geçse hep tedirginim acaba bişey olurmu diye dr um 18 gün sonra çağırdı geçmeeeeez bu günler
ya benim sonucumda free bhcg belitilmemişşşşaldığım ve denenmiş ayrıcada tutmuş duyumlara göre ikili testteki kan sonuçlarında free beta hcg 50 üzeriyse bebek kız 50 altıysa bebek erkek oluyormuş cinsiyeti belli olan arkadaşlar bi test etse de bizlere bilgi verse
ben senin sakinliğini ve güücünü hep takdir etmişimdirKızlar benim 2'li testte free b-HCG değerim yüksek çıktı: 111. Bu yüzden down sendromu riskim yükseliyor. Doktoruma göre tüp bebek tedavisinde kullandığımız iğneler ve çatlatma iğnesi yüzünden bu değerin yüksek çıkması normal.
Yaş riski: 1:255
Biyokimyasal risk: 1:126
Kombine risk: 1:554
Canımız sıkıldı tabi. Pazartesi 4'lü test ve ultrason var. Ona göre karar vereceğiz.
Benim içimdeki ses bebeğimin çok sağlıklı olduğunu ve bu sonuca takılmamamı söylüyor. Eşim emin olmak için amniyo yaptıralım diyor. Doktorum mesleki etik gereği bana tüm seçeneklerimi sunuyor. Zorlamıyor tabi. 2 hafta içinde karar vereceğiz. Sonrasında 5 ay kabus görmek te var.
Neyse benden haberler böyle...
canımmm zor ve sabır gerektiren bi zaman dilimi senin içinn..ama o güçlü minik şimdiye kadar dayanmış direnmiş bundan sonra pes edeceğini sanmam yeter ki sende ona güven..arkadaşlar günaydın bu keyifli sohbetinizi böyle tatsız bir şekilde bölmek istemezdim ama bu mübarek cuma gününde dualarınıza ihtiyacım var. şu anda son sat a göre 7+2 hamileyim ama sorunlu bir hamilelik. ilk önce kan değerlerim olması gerektiği gibi katlamadı 2 ye değil 1,5 a katladı sonra 5+1 de kese görünmedi dış gebelikten şüphelenildi kahroldum bir hafta süreklikan verdim kan değerleri artıyordu şükürki 6 haftada kese göründü ama tam üstünde kanama vardı 3 gün sonra gittiğimde doktor kesenin içini göremediğini yüzde 90 boş gebelik olduğunu kürtaja hazırlanmam gerektiğini söyledi yine kahroldum ve bu çarşamba çantamı hazırladım kürtaja gittim doktor son bi kez bakalım dedi ve süprizzz embriyo göründü 2 mm minnacık hepimiz çok şaşırdık. doktorum kurula çağırdı diğer doktorlardan fikir almamız lazım diye kurul ikiye bölündü bir kısmı ümitliydi gebelikten devam edeceği yönünde fikir bildirdi bir kısmı sağlıksız olduğunu müdahale gerektirdiğini söyledi.sonuçta beklenmeye karar verildi çünkü hcg değerlerim normale dönmüştü sonuç olarak haftaya perşembeye randevum var. biliyorum çok uzun yazdım ama beni en iyi siz tüp bebek anneleri anlarsınız zaten o kadar zor buluyoruzki bebeklerimizi birde bulup kaybetmek çok acı ilk denememdede 6 haftalıkken düşmüştü tam bu bebekle eski neşeme kavuşmuştum şimdi tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. hamilelerin duası kabul olurmuş bu mübarek günde nolur dua edin bana.
bende mervecim bende.........
benim bebişimi görmeme 5 saat var ama geçmiyor zaman. nedense çok heyecanlıyım. inşallah herşey yolundadır bebiş de çok iyidir.
warya aranızda en pipirikli benim nerdeyde hiç arada usg ye girmedim walla ne sabır varmış bendeEVETTTTTTTTTTTTT :))))alkisalkisalkis
saol cnm haklısın ama biliyosun elde deilmerve stres yapma lütfen sadece kendimizi üzmekle kalmıyoruz vallahi bende stres yaptım ama ne oldu sıonucun allaha şükür iyi sende pozitif ol.Bu arada Nursene de gözün aydım diyelim
tattlıımmm saçmalama kırılırmıyım hiiçç
ben biliorum sizin şaka yaptığınızııı
hiç öyle şeyler getime aklına:):)
bak sen baaakkkk bilgilere de bakkkk
bende alıcam don bugün
de
ne renk alsam ki hani mor alıp huzura mı donansa yeşil alsam da paraya mı donansa yoksaaa kırmızı mı alayım aşka mı donannnnsaaa
bi de feng shui sariim mi başınızasempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
amaa hadiiii hala belli olmadı mııııı????
ya benim sonucumda free bhcg belitilmemişşşş
..
inşallah canım herşey yolundadır benim yiğenim emin ol şimdi el kol sallıcak sana:)))))
kızlar çatlak için aldığınız önlem var mı? en çok genetik yapı etkiliymiş. ve maalesef annem de ablamda da çok çatlak olmuş. bir de onlar bana göre gayet ince kalıptalar.
amann çok şükürrrrr:teytey::teytey:MAAŞALLLAH MAAŞALLAH
KIZLAR MELEĞİM İİ ALLAH ŞÜKÜR O KADAR ACAYİP BİR DURUMDAYIM Kİ AĞLAYARAK YAZIYORUM BUNLARI
ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN OLMAYANLARINKUCAĞI BOŞ KALMASIN OLANLARIN BEBEKLERİ NUR TOPU GİBİ OLSUN İNŞALLAH
bu arada bebeğime yüksek ihtimal kız dediler ama free hcg 34,8 çıkmış bu ne şimdi
merveee bir şey soracağım canım benim
ben şimdi ikili testi yapan yeri aradaım onlar dediler ki benim bhcg dediğim o 71.019 luk rakam free bhcg miş
yani ben onu yetmişbirbin die okudum
onlar dior ki yetmişbir nokta ondokuz
böyle bi ihtima var mı sence yani ondalıklı olabilir mi
söyleyen kız pek inandırıcı gelmedide
verinin yanında free bhcg yazmıo ama
sadece
hcgb yazıor
hahahahah kız işte senin ki yazmasına gerek yok iki testte free olana bakılır prosedür bu yani cicim yalnız benim bebek nonoş olcak diye korkuyorum bi kız diyolar değer erkek çıkıyo hahahah
MAAŞALLLAH MAAŞALLAH
KIZLAR MELEĞİM İİ ALLAH ŞÜKÜR O KADAR ACAYİP BİR DURUMDAYIM Kİ AĞLAYARAK YAZIYORUM BUNLARI
ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN OLMAYANLARINKUCAĞI BOŞ KALMASIN OLANLARIN BEBEKLERİ NUR TOPU GİBİ OLSUN İNŞALLAH
bu arada bebeğime yüksek ihtimal kız dediler ama free hcg 34,8 çıkmış bu ne şimdi
MAAŞALLLAH MAAŞALLAH
dur ben araştırım şimdi goggle amcadan:):):)):)
öyle desene cicim daha önce dedim ya bhcg si var die
sen desene ezgiiiiiiiiiiiii o zaten free olanı die:):):)
senin ki mi benim ki mi nonoş bir erkek bir kız sürekli farklı doktorlardan farklı seçenekler gelior:))
şimdi bu pelinlede konuştuğunuz free bhcg nin üst limiti ne ki acaba nasıl öğrenebilir ki bunu
71 de gayet yüksek bi rakam gibi duruo..
bak merak oldum şimdi..
gözün aydın canım..artık üzme lütfen bebişini
oh çok şükür canım... ufaklık çok iyiymiş he.. maşalla subanallah.. allahım hep korusun onu.. hepimizin meleklerini koru allahımm...
merveee bu arada arkadaşımı aradım hususi
kıza 1 yıl önceki testi arattım çıkarttım
onun kızı var ama f.bhcg si 22 mişş
tez çok da güvenilir değilmiş sanırım hatta kk da böyle bi konu da açılmış tutan kadar tutmayan da var
senin halaaa kızın olabilirr ki bence de kızzz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?