2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

kızlar günaydııınn...size bi şey sorucam doktor sizede vitamin ve demir hapı vermiştir mutlaka ben şu anda elevit ve ferrum fort kullanıyorum ama afedersiniz büyük abdestim nerdeyse koyu siyaha yakın yeşil diyebilirim prospektüste renk değişimi olabilir deniyo ama bana çok koyu gibi geldi aranızda bu ilaçları kullanıp aynı şeyi yaşayan varmı ???

günaydıııııın;

Çiğdemcim biz iyiyiz bebeğimle siz nasılsınız?

Fundacım, ben de çok yoruluyorum, Zeynep gibi bel ağrılarım da var, gerçi benim cumartesi günü başlayıp pazarımı zehir eden haftalık yorgunluk kaynaklı bel ağrılarım hep vardı ama sanki şimdi daha çok gibi.

Yeshill'ciğim hepimizde var bir mülayimlik sanki, sıcaktan ve mevsime bağlı yediğimiz bol meyveden olabilir diyorum ben. Bol su içmeyi ihmal etmezsek, çok da sürmezse bir zararı olmaz sanırım.

Arkadaş, sadece tüp bebekte değil normal hamile kalanlarda da o kadar çok duyuyoruz ki, sen moralini bozmayıp istirahat edersen, bebeğini kucağına aldığında bunların hepsi sonu mutlu biten bir masal olacak. Bırak iş de sensiz idare oluversin:))

ayyyy berbat bir hafta sonu geçirdim misafir düğün kalabalık yaaa bıktım be artık ben hamileyim yanlızda kalmak istiyorum anlayan kim((( ayrıca cmt ugs gittim sancım vardı inanın çok berbat agrılar çekiyorum sanki içerde çatal bıcaklı çalışma var.)) dr bişey yok sadece eş biraz sanki aşağıda dedi ama ben pek inanmadım çünkü ugs cihazı baya eski idi polikliniğe gittim adam 2 saat bebeği inceledi ama ekan berbattı ufacık silik hiç bişey belli olmuyordu sonundada herşey çok iii dedi bebeğimi silikte olsa hareketlerini gördümmmm

ALLAH ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ buraya mesaj yazmak nasip oldu kızlar
ilk tüp bebek denemem de hamileyimmmm çok şükür
inşalaah herşey yoluıda gider dua ile...................

hamileliğin hayırlı uğurlu olsun arkadaşım... hoşgeldin aramıza..

canım çok geçmiş olsun.. ilacın yan etkilerine baktın mı? öyle bişiy yazıyo mu?

çok geçmiş olsun fıstık.. bu bebek çok nazlı annesi.. seninle yalnız kalmak istediği için böyel yapıyor.. endişelenme nolur.. her şey çok güzel olucak..

günaydınnnn kızlarrrrrrrrra.s. nasılsınızz bugünn??? bebişleriniz nasıll:)))

günaydın çiğdemcim.. meleğimde ben de iyiyiz çok şükür.. sen nasılsın.. bebişler nasıl..

canım aynı ilaçları bende kullanıyorum.. ama benim hamile kaldığımda beri öyle.. ferruma yeni başladım.. eleviti başından beri kullanıyorum.. ilgisi varmı bilmiyorum ama..

bu sefer oldu galiba;

amanın bu ne göbüş:) maşşşallah bilgecim..

kız çatallı bıçaklı değil, kazma kürekli o çalışma.. sen hiç merveciğiimi okumuyormusun allah aşkına.. içerde inşaat var.. bebek kendine ev yapıyo.. aaaa....

herkese günaydın... benim cırcır geçti çok şükür.. ama hafiften grip gibiyim.. aslında üşütmedim de hiç ama.. geceleri çok terli uyanıp lavaboya gidiyorum herhalde o arada oldu.. meleğimde iyi.. pek bir şikayetimiz yok çok şükür.. siz napıyonuz bakiim...

aynı şeyi bende yaşıyoruz problem olması bende:)) sadece rengi gibi kokusuda iğrenç okadarr:))) korkmana gerek yok canım...

aynı şeyi bende yaşıyoruz problem olması bende:)) sadece rengi gibi kokusuda iğrenç okadarr:))) korkmana gerek yok canım...

yanlız ne iğrenç cümle kurmşum bennnnnnndelikafadulden aynı şeyi bende yaşıyorum canım korkmana gerek yok diyecektim:))

Evveeetttt, artık herkes anlıyor hamile olduğumu, yazlık tiril tiril şeyler giyince iyice belli oluyor.

çok mutlu oluor insan değil mi göbek çıkınca
hem sen hamşl lduğunu anlıorsun
hemde diğer insanlar
ilk başlar da hamile olduğun belli olmuor herkes aaaa kilo almışsın dior
o ara dönem çok kötü(
bu arada sizin cinsiyetiniz belli değil mi daha fıstıkım ne zaman gideceksin kuzucuğu görmeye bi dha?

bu sefer oldu galiba;
Olmaz mıııı, hem de çççok güüüüzzzeeeeeeeeeelll:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…