ALLAH ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ buraya mesaj yazmak nasip oldu kızlar
ilk tüp bebek denemem de hamileyimmmm çok şükür
inşalaah herşey yoluıda gider dua ile...................
kızlar merhaba. ay sormayın ben magnezyum kullanmaya başladımya kramplar için.kolum ağrıyo diye verdi dr. 2 hafta oldu nerdeyse. ben sabaha karşı bi uyandımki bağırsaklarım böle bükülüp duruyor. ishal başladı sonrada. ama hala arada kramplar giriyor. bütün gün patates yedim. nedn oldu anlamadım.
kızlar günaydın dün doktora gittik cuma günü akıntımla karışık kahverengi pembemsi birşey geldi silerken birazda sızı gibi ağrım oldu .....(((((((((((((((((((((
bebek iyiydi ama keseyle rahim arasında çok küçük bir kanama sahası yani açılma gördü doktor emin olmak için iki doktora gittik düşük riski dedi şimdi yine yatıyorum çok şükür kanamam falan yok ağrımda azaldı tekrardan iğnelere başladım şimdi korkuyorum ne olacak diye böyle akıntısında gören oldumu şimdide akıntım sarıya döndü bende acaba azalıyormu dedim kendimce
zor bir hamilelik geçireceğim sanırım ben beni biliyorsunuz zaten 1.5 ay yatmıştım baştan kanamam olmuştu sonra çok şükür bitmişti işe başlamıştım şimdi ne olacak bilmiyorum?????????????????????
günaydınnnn kızlarrrrrrrrra.s. nasılsınızz bugünn??? bebişleriniz nasıll:)))
kızlar günaydııınn...size bi şey sorucam doktor sizede vitamin ve demir hapı vermiştir mutlaka ben şu anda elevit ve ferrum fort kullanıyorum ama afedersiniz büyük abdestim nerdeyse koyu siyaha yakın yeşil diyebilirim prospektüste renk değişimi olabilir deniyo ama bana çok koyu gibi geldi aranızda bu ilaçları kullanıp aynı şeyi yaşayan varmı ???
bu sefer oldu galiba;
ayyyy berbat bir hafta sonu geçirdim misafir düğün kalabalık yaaa bıktım be artık ben hamileyim yanlızda kalmak istiyorum anlayan kim((( ayrıca cmt ugs gittim sancım vardı inanın çok berbat agrılar çekiyorum sanki içerde çatal bıcaklı çalışma var.)) dr bişey yok sadece eş biraz sanki aşağıda dedi ama ben pek inanmadım çünkü ugs cihazı baya eski idi polikliniğe gittim adam 2 saat bebeği inceledi ama ekan berbattı ufacık silik hiç bişey belli olmuyordu sonundada herşey çok iii dedi bebeğimi silikte olsa hareketlerini gördümmmm
günaydıııııın;
Çiğdemcim biz iyiyiz bebeğimle siz nasılsınız?
bizde çok iyiyizz:))) tşk ederizzolumunekankayizsmile
kızlar günaydııınn...size bi şey sorucam doktor sizede vitamin ve demir hapı vermiştir mutlaka ben şu anda elevit ve ferrum fort kullanıyorum ama afedersiniz büyük abdestim nerdeyse koyu siyaha yakın yeşil diyebilirim prospektüste renk değişimi olabilir deniyo ama bana çok koyu gibi geldi aranızda bu ilaçları kullanıp aynı şeyi yaşayan varmı ???
hamileliğin hayırlı uğurlu olsun arkadaşım... hoşgeldin aramıza..
günaydın çiğdemcim.. meleğimde ben de iyiyiz çok şükür.. sen nasılsın.. bebişler nasıl..
şükürler olsun iyiyizz :)))
2 gecedir ilginç rüyalar görüyorum sadece :kafamçokkarıştı
aynı şeyi bende yaşıyoruz problem olması bende:)) sadece rengi gibi kokusuda iğrenç okadarr:))) korkmana gerek yok canım...
hamileliğin hayırlı uğurlu olsun arkadaşım... hoşgeldin aramıza..
günaydın çiğdemcim.. meleğimde ben de iyiyiz çok şükür.. sen nasılsın.. bebişler nasıl..
allah hayır etsin güzelim.. kötüye yorma sakın..
kızlarrrr günaydıınn
iyi haftalar herkese kolay gelsiinnnn:))
bu sefer oldu galiba;
günaydın ezgicim.. nasılsın bakalım..
şekeriiimmmmmmmmm
harika görünüorsunuz sizzzz
tam anneyizzz artık dimiiiiii:))
Evveeetttt, artık herkes anlıyor hamile olduğumu, yazlık tiril tiril şeyler giyince iyice belli oluyor.
Olmaz mıııı, hem de çççok güüüüzzzeeeeeeeeeelll:)bu sefer oldu galiba;
Ben de, ben de çççok ilginç rüyalar görüyorum yahu, hayır olsun:)hamileliğin hayırlı uğurlu olsun arkadaşım... hoşgeldin aramıza..
Sana da iyi haftalar Ezgim:)kızlarrrr günaydıınn
iyi haftalar herkese kolay gelsiinnnn:))
Benim göbek iyice büyüdü yaaa, 15 gün önce bir slopet eteğim vardı, giyebiliyordum, dün denedim olmadı kızlar... Kocaman oldu göbişim, ama kilom aynı:))))çok mutlu oluor insan değil mi göbek çıkınca
hem sen hamşl lduğunu anlıorsun
hemde diğer insanlar
ilk başlar da hamile olduğun belli olmuor herkes aaaa kilo almışsın dior
o ara dönem çok kötü(
bu arada sizin cinsiyetiniz belli değil mi daha fıstıkım ne zaman gideceksin kuzucuğu görmeye bi dha?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?