2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

Şekerim, o bende de oluyor, rahim büyüdükçe, bu tip kasılmalar ve kısa süren batmalar oluyormuş.. Bizim minik sıpalar dediğin gibi kendilerine yer açıyorlar... e rahatlarına düşkün olacaklar anacım, geç gelen saadet ya hepsi:))))
Al benden de o kadar yuyo... Ben çalışmıyorum, ama evde tüm gün nette araştırma halindeyim, işimi gücümü bile erteliyorum bu minik şey yüzünden :)))) Aklım fikrim hep onda:))

merhaba kizlar nasilsiniz ben gun sayiyorum persembe amniosenetz yapilicak hala cok stresliyim sadece dua ediyorum sizde dualarinizi eksik etmeyin benden hepiniz allaha emanet olun

sizleri çok özledim arkadaşlarım evde çok fazla misafir var hatta şimdi denize gittiler ben de fırsattan istifade yazayım dedim. kızlar cuma bebeğimi görmüştüm süper tatlıydı bugün dayanamyıp tekrar gittik yaa ultrason o kadar iğrençtiki bugünkünün cuma günü popo bacak herşeyi gördüş ne sevdik şimdi bir hayalet gibiydi hareket eden ve ölçüm daha küçük çıktı yani kızlar bakılan alet çok çok önemli

seni çok iyi anlıyorum.. sakın bu araştırmaları yaparken canını sıkma.. kendinle karşılaştırma.. boş yere üzülmüş olursun.. bebeğide üzmüş olursun.. herşey çok güzel olucak.. merak etme sen..

merhaba kizlar nasilsiniz ben gun sayiyorum persembe amniosenetz yapilicak hala cok stresliyim sadece dua ediyorum sizde dualarinizi eksik etmeyin benden hepiniz allaha emanet olun

nagihancım bütün dualarım seninle canım.. sen morelini yüksek tut tamam mı canım benim..

güzelcim bizde seni özlüyok valla.. hep yoksun hep yoksun.. aaaa kızıyoruz ama.. ya gidip durma şu doktora.. aa kendini strese sokup duruyosun.. yazık..

kanamam cok şükür 4 gundur yok.3 gunluk depo iğne oluyorum artık.ama şu iğne batmaası gıbı olunca karnımda korktum ne yalan soliimeyvahedigeldismile
ya ben sankı bebişleri arada hissediyorum olurmu öle 10
4 deyım

valla bunu bende kendime soruyorum:)) bazen bişey kayıyo gibi bide seyiriyo gibi hissediyorum:)) ama değillerdir heralde..

Fundacım ezgim Sevgicim ve diğer kızlar

başım çok fena işte zor duruyorum ne olduysa migren illetim başladı yine akşam ii olursam yazıcam fıstıklar

Fundacım ezgim Sevgicim ve diğer kızlar

başım çok fena işte zor duruyorum ne olduysa migren illetim başladı yine akşam ii olursam yazıcam fıstıklar

Amaniiiin, dövelim o migeni, rahatsız etmesin bakimm sizi yahu:)))9

Canım Aman dikkat et kendine, strese falan girme, o meret oyle tetikliyor biliyorsun. Allah şifa versin de çabucak geçsin..Çoook geçmiş olsun

Nagihancım, Nolur sakin olmaya çalış.. Bak netten araştırdım, ultrason ölçümlerinde yüksek çıkan değerlerin çoook düşük bir kısmı pozitif ile sonuçlanıyormuş.. Çok kolay değil, biliyorum ama iyi düşün olur mu??

iyi akşamlar kızlar moralim çok bozuk dün akşamdan beri uyuz kayınvalidem beni sinir sinir etti dün gece sabaha kadar ağladım ve doğru dürüst uyumadım ve sigara içtim sinirden ilk defa yemek bile yiyemedim ya.Bıktım artık benimle uğraşmasından o yüzden sizleri de soramadı şimdi yeni yeni okuyorum topiği.Bu kadın 3 çocuk doğurmuş ama insan halinden anladığı yok.O yüzdem eşimle aram da limonileşti

Merve'cim Çarşamba günü amniyosentez yaptırıyorum. Bebeğim çok iyi, bu akşam gördüm. Doktorum
%85 çok sağlıklı ve normal dedi. Kalan %15 için endişelenmektense testi yaptırıp rahatlamaya karar verdim.

Pelin, amniyosentez konusunda ben de radikal bir karar aldım... ıkili üçlü testler biliyorsun ki istatistiki sonuç veriyor, kendi bebeklerimizle ilgili net sonucu ancak amniyosentezde alabiliyoruz.. Yaş faktöründen dolayı amniyosentezi zaten benim doktorum kesin önermişti... Biz de eşimle bu yönde karar aldık, ve ikili üçlü yaptırmadan drekt amniyosentez yaptırmaya karar verdik... 12. hafta ile 16. hafta arasında kabus yaşamaktansa, (ki nedense o testlerin yaştan dolayı bende yüksek risk vereceğini hissediyorum, ense ölçümü hariç tabi.. ) amniyo sonucunu beklemek bana daha kolay geldi:)

merhaba bsp... Ben henüz demir prepatlarına başlamadım, ancak elevit kullanıyorum.. o bile içindeki demirden dolayı dışkıyı siyaha boyamaya yetiyor, endişelenmene gerek yok:))

Benim yaştan çok hormon kısmına canım sıkıldı. Yaş kesin bir ölçüt değil, 23 yaşında down'lu çocuk doğuran da var ama free b-hcg yüksek çıkınca işkillendim. 5 ay kendime işkence çektirmektense öğrenip kurtulmak en iyisi :)

İnşallah ikimiz de güzel sonuçlar alırız..

Haklısın tabi, yaş kesin bir ölçüt değil, dawn lu bebeklerin sadece ortalama %20-25 i 35 yaş üstü annelerde, geri kalan 75-80 i daha genç annelerde.... ama o salak testte riski yükselten diğer faktörler arasında yaş ve sigara var... e ben de ikisi de nakavt:)))) tüp bebek tedavisine başlayana kadar yıllarca deli gibi sigara içtim... e benim yaşım 39, 40 a dayandı, eşim 45 oldu :roflol: biz baharı geç yaşayan bir çift olarak o risklerle yüz yüzeyiz ne yazıkki.. daha hormonların ölçümüne gelmeden çoook aksak noktamız var... O nedenle drekt amniyo yapıp bir kerede kurt belasından kurtulalım dedik...

Tabi, içim rahat.. bunları düşünüyorum, ama sadece emniyet açısından, sağlıklı bir bebek sahibi olmayı hedeflediğim için, hepimiz gibi... Yoksa inanıyorum ki, senin benim ve bütün arkadaşlarımın bebekleri sağlıklı olacak... Çünkü işin bir de manevi boyutu var, ve hepimiz bu bebekler için çooook emek verdik, Tanrım bunları biliyor ve görüyor... Umutlarımızı boşa çıkarmayacağına inanıyorum ben:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…