Şekerim, o bende de oluyor, rahim büyüdükçe, bu tip kasılmalar ve kısa süren batmalar oluyormuş.. Bizim minik sıpalar dediğin gibi kendilerine yer açıyorlar... e rahatlarına düşkün olacaklar anacım, geç gelen saadet ya hepsi:))))slm kızlar nasılsınız bakalım minnoş melekler nasıl?ya benimkiler ii inşallah ama karnımda ve kasıklarımda acayip batmalar var iki gündür nedendir acaba dr msj attım daha cvp yazmadı ya bişi olur mu yermi acıyorlar acaba cvp beklıorum lutfen sizde oldumu
Al benden de o kadar yuyo... Ben çalışmıyorum, ama evde tüm gün nette araştırma halindeyim, işimi gücümü bile erteliyorum bu minik şey yüzünden :)))) Aklım fikrim hep onda:))cok tesekkur ederim...doktor gayet iyi dedi...
ya var ya...bazen bu 9 ay nasil gececem dusunemiyorum:CüvCüv:...esim bana diyorki yeter artik kendini yorma...ben yine de hersey bilmek istiyorum...delikafadulden...kendimi cok dinliyorum...is yerinde bilgisayarda is yapacagima gebelik hakkinda sayfalari inceliyorum...
merhaba kizlar nasilsiniz ben gun sayiyorum persembe amniosenetz yapilicak hala cok stresliyim sadece dua ediyorum sizde dualarinizi eksik etmeyin benden hepiniz allaha emanet olun
:))) çürüdü wallaa ben elevit i şuanda sadece meyve suyu,süt ayran ile beraber içebiliyorum kokusunu alınca miğdem bulanmaya başlıyo:)
cok tesekkur ederim...doktor gayet iyi dedi...
ya var ya...bazen bu 9 ay nasil gececem dusunemiyorum:CüvCüv:...esim bana diyorki yeter artik kendini yorma...ben yine de hersey bilmek istiyorum...delikafadulden...kendimi cok dinliyorum...is yerinde bilgisayarda is yapacagima gebelik hakkinda sayfalari inceliyorum...
merhaba kizlar nasilsiniz ben gun sayiyorum persembe amniosenetz yapilicak hala cok stresliyim sadece dua ediyorum sizde dualarinizi eksik etmeyin benden hepiniz allaha emanet olun
sizleri çok özledim arkadaşlarım evde çok fazla misafir var hatta şimdi denize gittiler ben de fırsattan istifade yazayım dedim. kızlar cuma bebeğimi görmüştüm süper tatlıydı bugün dayanamyıp tekrar gittik yaa ultrason o kadar iğrençtiki bugünkünün cuma günü popo bacak herşeyi gördüş ne sevdik şimdi bir hayalet gibiydi hareket eden ve ölçüm daha küçük çıktı yani kızlar bakılan alet çok çok önemli
slm biz iyiyizzz:)))
bendede var canım kasıklarımda ince ince sızlamalar sanki adet ağrılarım var hiç geçmiyo hep o kısımlarda var...bence rahmimiz büyüyo ondan kaynaklanıyo paniklemene gerek yok:))
senin kanaman vardı nasıl oldu?
kanamam cok şükür 4 gundur yok.3 gunluk depo iğne oluyorum artık.ama şu iğne batmaası gıbı olunca karnımda korktum ne yalan soliimeyvahedigeldismile
ya ben sankı bebişleri arada hissediyorum olurmu öle 10
4 deyım
Fundacım ezgim Sevgicim ve diğer kızlar
başım çok fena işte zor duruyorum ne olduysa migren illetim başladı yine akşam ii olursam yazıcam fıstıklar
Fundacım ezgim Sevgicim ve diğer kızlar
başım çok fena işte zor duruyorum ne olduysa migren illetim başladı yine akşam ii olursam yazıcam fıstıklar
Merve'cim Çarşamba günü amniyosentez yaptırıyorum. Bebeğim çok iyi, bu akşam gördüm. Doktorum
%85 çok sağlıklı ve normal dedi. Kalan %15 için endişelenmektense testi yaptırıp rahatlamaya karar verdim.
kızlar günaydııınn...size bi şey sorucam doktor sizede vitamin ve demir hapı vermiştir mutlaka ben şu anda elevit ve ferrum fort kullanıyorum ama afedersiniz büyük abdestim nerdeyse koyu siyaha yakın yeşil diyebilirim prospektüste renk değişimi olabilir deniyo ama bana çok koyu gibi geldi aranızda bu ilaçları kullanıp aynı şeyi yaşayan varmı ???
Pelin, amniyosentez konusunda ben de radikal bir karar aldım... İkili üçlü testler biliyorsun ki istatistiki sonuç veriyor, kendi bebeklerimizle ilgili net sonucu ancak amniyosentezde alabiliyoruz.. Yaş faktöründen dolayı amniyosentezi zaten benim doktorum kesin önermişti... Biz de eşimle bu yönde karar aldık, ve ikili üçlü yaptırmadan drekt amniyosentez yaptırmaya karar verdik... 12. hafta ile 16. hafta arasında kabus yaşamaktansa, (ki nedense o testlerin yaştan dolayı bende yüksek risk vereceğini hissediyorum, ense ölçümü hariç tabi.. ) amniyo sonucunu beklemek bana daha kolay geldi:)
Benim yaştan çok hormon kısmına canım sıkıldı. Yaş kesin bir ölçüt değil, 23 yaşında down'lu çocuk doğuran da var ama free b-hcg yüksek çıkınca işkillendim. 5 ay kendime işkence çektirmektense öğrenip kurtulmak en iyisi :)
ınşallah ikimiz de güzel sonuçlar alırız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?