2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

Normali 26 Haziran'da, ama biraz geriliyorum şu 3'lü testi yaptırmıyoruz diye. O yüzden kaçak olarak başka doktora gidesim var, bu hafta giderim belki. Cinsiyet de belli olur hem:)))

slm kızlar nasılsınız bakalım minnoş melekler nasıl?ya benimkiler ii inşallah ama karnımda ve kasıklarımda acayip batmalar var iki gündür nedendir acaba dr msj attım daha cvp yazmadı ya bişi olur mu yermi acıyorlar acaba cvp beklıorum lutfen sizde oldumu

Normali 26 Haziran'da, ama biraz geriliyorum şu 3'lü testi yaptırmıyoruz diye. O yüzden kaçak olarak başka doktora gidesim var, bu hafta giderim belki. Cinsiyet de belli olur hem:)))
kaçak git kaçak gittt:):)
ben çook merak ettim yavrucağın cinsiyetini:))
15haftayı doldurun kendinize hediye verin doktora gidin:):)
içine ne doğuorr bileeeee...

slm biz iyiyizzz:)))

bendede var canım kasıklarımda ince ince sızlamalar sanki adet ağrılarım var hiç geçmiyo hep o kısımlarda var...bence rahmimiz büyüyo ondan kaynaklanıyo paniklemene gerek yok:))

senin kanaman vardı nasıl oldu?

yanlız ne iğrenç cümle kurmşum bennnnnnndelikafadulden aynı şeyi bende yaşıyorum canım korkmana gerek yok diyecektim:))

olsun canım sorun değil:))) bu arada cevabın içim sağol vallahi içim rahat etti bende acaba içim mi çürüyo diye düşünmeye başlamıştımdelikafadulden

olsun canım sorun değil:))) bu arada cevabın içim sağol vallahi içim rahat etti bende acaba içim mi çürüyo diye düşünmeye başlamıştımdelikafadulden

:))) çürüdü wallaa ben elevit i şuanda sadece meyve suyu,süt ayran ile beraber içebiliyorum kokusunu alınca miğdem bulanmaya başlıyo:)

Kızlar, merhabalar!!
Size birsey sormak istiyorum... mesala ben 7+3...buna ne diyorlar 8ci haftadayim mi yoksa daha 7 haftadayim mi?
Gecen hafta ilk bebegimi gordum 6+3tu...yani bu yedinci miydi yoksa daha altinci miydi?

Kızlar, merhabalar!!
Size birsey sormak istiyorum... mesala ben 7+3...buna ne diyorlar 8ci haftadayim mi yoksa daha 7 haftadayim mi?
Gecen hafta ilk bebegimi gordum 6+3tu...yani bu yedinci miydi yoksa daha altinci miydi?

canım sen 7 haftanı bitirdin, 8'in içindesin şu an. Bebeğini de ilk kez yedinci haftanda görmüşsün. Tam dolup biten hafta değil içinde olduğun hafta söylenir. İnternette hafta hafta gebelik filan gibi bilgileri okurken bitirdiğin haftaya değil içinde olduğüun haftaya bakacaksın.

Cok tesekkur ederim canima.s.

Peki simdi kafam karisti....ben bebegin kac mm oldugunu sormaya unuttum...ama foto'da CRL - 0.44 yaziyor...sizce 6+3 icin bu normal mi?

Peki simdi kafam karisti....ben bebegin kac mm oldugunu sormaya unuttum...ama foto'da CRL - 0.44 yaziyor...sizce 6+3 icin bu normal mi?

CRL baş kuyruk (vallahi kuyruk:))) arası boy anlamına geliyor. Doktorun herşey yolunda dediyse normal diye düşünmek lazım, çünkü kaç mm ile kaç mm arası normaldir biz bilmiyoruz, benim yanımda 5+6 günündeki ultrason resmi var, 0,28 diyor, onu referans alarak düşünürsek normal görünüyor. Hiç merak etme şekercim, herşey çok güzel olacak:)))

cok tesekkur ederim...doktor gayet iyi dedi...
ya var ya...bazen bu 9 ay nasil gececem dusunemiyorum:CüvCüv:...esim bana diyorki yeter artik kendini yorma...ben yine de hersey bilmek istiyorum...delikafadulden...kendimi cok dinliyorum...is yerinde bilgisayarda is yapacagima gebelik hakkinda sayfalari inceliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…