çok mutlu oluor insan değil mi göbek çıkınca
hem sen hamşl lduğunu anlıorsun
hemde diğer insanlar
ilk başlar da hamile olduğun belli olmuor herkes aaaa kilo almışsın dior
o ara dönem çok kötü(
bu arada sizin cinsiyetiniz belli değil mi daha fıstıkım ne zaman gideceksin kuzucuğu görmeye bi dha?
Merhaba kızlar nasılsınız
Merhaba kızlar nasılsınız
iyiyiz güzelim, sen nasılsın..
Biz iyiyiz şeker, sen nasılsın?
çok iyiiyim canım. senin cinsiyet belli olmamışmıydı.
kaçak git kaçak gittt:):)Normali 26 Haziran'da, ama biraz geriliyorum şu 3'lü testi yaptırmıyoruz diye. O yüzden kaçak olarak başka doktora gidesim var, bu hafta giderim belki. Cinsiyet de belli olur hem:)))
Olmaz mıııı, hem de çççok güüüüzzzeeeeeeeeeelll:)
tatttlıımmm büyüsün işte kocaman olsuuun çok güsel görünüo o göbekler karşıdanBen de, ben de çççok ilginç rüyalar görüyorum yahu, hayır olsun:)
Sana da iyi haftalar Ezgim:)
Benim göbek iyice büyüdü yaaa, 15 gün önce bir slopet eteğim vardı, giyebiliyordum, dün denedim olmadı kızlar... Kocaman oldu göbişim, ama kilom aynı:))))
benim de kendimi bildim bileli yan yağ yani simit sorunum vardı
şimdi kilo alınca hem göbeğim hem de yanımda 2 adet kocaman çıkıntım oldu
3üz gibiler bi ortada 2 yanda
o göbek tamamen dolsa çok ii olcak
böle çirkinnnn oluor:):):)
hm şahane kilo da almamışsın harikasın..
canımcım benimde hamileliğimin başından beri batmalarım varslm kızlar nasılsınız bakalım minnoş melekler nasıl?ya benimkiler ii inşallah ama karnımda ve kasıklarımda acayip batmalar var iki gündür nedendir acaba dr msj attım daha cvp yazmadı ya bişi olur mu yermi acıyorlar acaba cvp beklıorum lutfen sizde oldumu
hatta bugün regl günümdü normalde
halaaa regl olcakmışım gibi sancım bile oluor
ben doktoruma sordum normal tüm bunlar dedi
sen de bi sor istersen için rahat etsin..
slm kızlar nasılsınız bakalım minnoş melekler nasıl?ya benimkiler ii inşallah ama karnımda ve kasıklarımda acayip batmalar var iki gündür nedendir acaba dr msj attım daha cvp yazmadı ya bişi olur mu yermi acıyorlar acaba cvp beklıorum lutfen sizde oldumu
yanlız ne iğrenç cümle kurmşum bennnnnnndelikafadulden aynı şeyi bende yaşıyorum canım korkmana gerek yok diyecektim:))
olsun canım sorun değil:))) bu arada cevabın içim sağol vallahi içim rahat etti bende acaba içim mi çürüyo diye düşünmeye başlamıştımdelikafadulden
Kızlar, merhabalar!!
Size birsey sormak istiyorum... mesala ben 7+3...buna ne diyorlar 8ci haftadayim mi yoksa daha 7 haftadayim mi?
Gecen hafta ilk bebegimi gordum 6+3tu...yani bu yedinci miydi yoksa daha altinci miydi?
canım sen 7 haftanı bitirdin, 8'in içindesin şu an. Bebeğini de ilk kez yedinci haftanda görmüşsün. Tam dolup biten hafta değil içinde olduğun hafta söylenir. İnternette hafta hafta gebelik filan gibi bilgileri okurken bitirdiğin haftaya değil içinde olduğüun haftaya bakacaksın.
Peki simdi kafam karisti....ben bebegin kac mm oldugunu sormaya unuttum...ama foto'da CRL - 0.44 yaziyor...sizce 6+3 icin bu normal mi?
CRL baş kuyruk (vallahi kuyruk:))) arası boy anlamına geliyor. Doktorun herşey yolunda dediyse normal diye düşünmek lazım, çünkü kaç mm ile kaç mm arası normaldir biz bilmiyoruz, benim yanımda 5+6 günündeki ultrason resmi var, 0,28 diyor, onu referans alarak düşünürsek normal görünüyor. Hiç merak etme şekercim, herşey çok güzel olacak:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?