2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

Bebeğim de maşallah çok iyiydi. Eller, kollar durmuyor. Yüzü de gülüyor gibiydi 4 boyutluda :)
Bu arada bu sefer erkek olma ihtimali de belirdi. Bacak arasında bir çıkıntı gördük sanki. 2 hafta önce yoktu. 16. haftası ve hala kesin cinsiyet belli değil. Selin yerine Kaan da geliyor olabilir. Bayağı bir şaşkınım :)

kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 gözün aydın,iyi olmasına çok sevindim:)))))))

Bundan sonraki ultrasonunda kesin belli olur:)) En çok da şuna gülüyorum, cinsiyete bakıyor dr lar, erkek olabilir ama kız da olabilir diyorlar ya, sanki başka bir ihtimal varmış da onu eleyip ikiye indirgemiş gibi kaydirigubbakcemile3 Ben hep kız hissediyorum... Ama sağlıklı olsun önce, oğlan ya da kız hiiiç biri beni üzmeyecek:)) Ne gelirse gelsin, ikisi de benim:))))

aralmaaaaaa, o kayınvalideni bana yollasana, ben bi hakkından gelim onun... aaaaa yazık değilmi sana hayu... klava:

sorma canım ya hiç unutmıycam yaptıklarımı bana bu haldeyken arayıp sormuyo sormadığı gibi laf söyleyip duruyo yani.Eşim de sağolsun hep beni suçladı çok alınganmışım başıma çıktı kızlar napıcam ben böyle bazen boşanmayı bile düşünüyorum ailem de uzakta doğru dürüst kimse yok arkadaş falan çok sıkıldım size sığındım.Şuan benim salak kocam hamileyim diye bişiy söylemiyo ama normalde çok kavgalarımız oldu bu yüzden huzur kalmıyo evimde dün gece de ayrı odalarda kaldık eşimde

sorma canım ya hiç unutmıycam yaptıklarımı bana bu haldeyken arayıp sormuyo sormadığı gibi laf söyleyip duruyo yani.Eşim de sağolsun hep beni suçladı çok alınganmışım başıma çıktı kızlar napıcam ben böyle bazen boşanmayı bile düşünüyorum ailem de uzakta doğru dürüst kimse yok arkadaş falan çok sıkıldım size sığındım.Şuan benim salak kocam hamileyim diye bişiy söylemiyo ama normalde çok kavgalarımız oldu bu yüzden huzur kalmıyo evimde dün gece de ayrı odalarda kaldık eşimde.Bu arada benim adım BıLGE hep unutuyorun yazıcam yazıcam

Herkese Merhaba,

H.sonu ve bugun forum sessizmis.. Umarim herkes iyidir..

Pelincim cok sevindim bebisin iyi olmasina. Test sonuclarina da kafani takma ne olur amnio testi sonucun iyi gelicek ins. Bizim arkadaslarada yazdim ya onceden 1/16 dediler ama cok sukur temis cikti. Sadece beklemek zor. Ama sen bebisinin iyi oldugunu biliyorsun senin icin bu da sorun olmaz ins.. Ama kizin bizin forumun ablasiydi;-))) Gercekten 16. hafta daha 4 boyutluda bile net gorulmuyor demekki.. Hayirlisi olsun , hayirli evlat olsun en onemlisi o..

Quality ben de senin yerinde olsam direk amnio yaptirirdim gercekten stress e degmez. Minik zencimi de optum kocaman.

Ezgi sormus bana cinsiyeti merak etmiyor muyum diye.. Ediyorum ama sizden daha rahat oldugum kesin;-)) Ikilem de kalmiyoruz;-)) Nedeyse herkesin basina geldi cinsiyet tahminini sonradan degsitirmeleri.. Eger fikrim degisir de ogrenmek istersem cok daha ilerde ogrenmeyi dusunurum en azindan kesin gorurler herhalde...

Aalma akma kafana k.valideyi falan. herkes huylu huylu baska forumlarda neler yaziyorlar k.valideler icin.. Aman allah korusun..

Sarildim herkese

kızlar ben arada bir girebiliyorum ama takip ediyorum yazdıklarınızı,
ben hamile kalmadan önce kedi kendimize denerken elevit kullanmıştım normalde kabızlık yaparmış bende ters etki yapmıştı. sonra bıraktım sadece folbiol kullandım tedavi sonrasında.şimdide elevit ve ferrum fort kullanıyorum ve dediğiniz gibi rengi simsiyah.normalde ferrum kabızlık yapıyormuş ama bende elevit dengeliyor. geçenlerde kolumda uyuşma var diye dr.um magnezyum vermişti 1 haftanın sonunda acaip ishal oldum kramplar filan çok kötüydüm yani. bende 2 gün bıraktım.hemen geçti. bu sabah gene içtim amanın gene kramplar başlamazmı dedim en iyi ben bunu bir süre içmeyeyim dr.uma sorarım ona göre yeniden başlarım.çünkü kolum geçti.ama ishal olmak su kaybına neden olduğu için daha riskli. birde bugün epey yoruldum evi temizledim. eşim akşam biraz fırça kaydı ama napiim camlar tüm gün açık ya heryer toz. valla çok detaya inip köşe bucak yapmadım eğilmedim kalkmadım ama yinede yoruldum.

Aralmacım, sen şimdi lütfen sakin olmaya çalış, eşinin de kayınvalidenin de dedikleri bir kulağından girsin diğerinden çıksın... Bak benimkendi annem ve babam bile beni anlamadı ki, bırak kayınvalideyi:)) Sonuçta bu aslında ne kayınvalide sorunu, ne de koca... Bir davranış sorunu.. ve sen duygusal olarak hassas bir dönemdesin, hepimiz öyleyiz, en ufak şeyler dokunuyor, çabuk sinirleniyoruz, çabuk üzülüyoruz, herşey istediğimiz gibi olsun hep bizi pışpışlasınlar istiyoruz ve haklıyız da kaydirigubbakcemile2ama eğer bu dönemde bizi anlamıyorlarsa, yapmamız gereken tek birşey kalıyor, onları önemsememek... Bu en güzel tepki, kızma, üzülme kedini ve bebeişini yorma... Sen umursama ve bırak onlar üzülsünler... Anlamazlar deme sakın, anlarlar ama sadece sana hissettirmezler yerimseniben

Bu arada Bilgelerimiz ikilendi... Büyük bilge, küçük bilge yapalım:) Hanginiz büyüksünüz??

Patly Teyzesi, zenci bebiş annesi de seni kucaklıyor:)))))

Aaaaa teyzeleri, yazmadım ben size, biz bugün USG aşerdik veee gittiiik:) benim minik sıpam takla attı
doktordan çıktıktan sonra dakikalarca güldüm kendi kendime:) inanlımaz bir enerji verdi bana, çok mutlu oldum... ne güzel bir duygu yahu bu kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

bugün drdaydık bebeişlerim maşallah çok iyiyler büyüklükleri gelişimleri herşeyi aynı maşallah 3 hafta sonra cinsiyetlerini öğrencez nasipse 9 +5 günlük herşey çok yolunda maşallah jel bırakıyorum dr izin çıktı

merhaba canım bende 10+4 üm bugün hamileliğimiz beraber gidiyor sanırım seninde sorunlu gidiyor benim gibi benimde geçen cuma biraz ağrım oldu ince ince sonra tuvalete gittiğimde akıntıyla karışık pembemsi birşey sildim doktora gittik doktor rahimle kesa arasında çok minik bir kanama sahası buldu canım sen doktora gittinmi sanada böyle birşeymi dedi merak ettim bu haftalarda bu sorunlar neden oluyor çok korktum ben .3 gün dinlendim evde progenex 2 adet iğneye başladım yine hergün bugünde işe başladım ama korka korka oturuyorum.

Fundacım ezgim Sevgicim ve diğer kızlar

başım çok fena işte zor duruyorum ne olduysa migren illetim başladı yine akşam ii olursam yazıcam fıstıklar

canım ya benimde 3gündür başım ağrıyor çok kötü.. araştırdırdım, hamilelik esnasındaki hızlı ve fazla kan dolaşımından dolayı ağrıyabilirmiş.. e sende bir de migren var.. allah yardımcın olsun tatlışım.. çok geçmiş olsun..

bilgecim boşver sen ikisini de.. bırak konuşup dursunlar.. duyma sen onları hiç.. sen bebeğine konsantre ol sadece.. onu düşün.. hayatta ondan daha değerli hiçbir şey yok..

amanın da taklalarmı atarmış minik velet.. canım benim.. maşallah, maşallah..

çok şükür canım.. hep iyi olsunlar inşallah.. bende geçen hafta gittiğimde kesti jeli. ama tüp bebek doktorum 12. haftaya kadar kullan dediği için ben bir hafta daha kullanıcam canım..

günaydııııııııınnnnnnnnnnnnn.... bak bu ara herkes topiği çok ihmal ediyor.. kızıcam ama hee.....

gunaydin kizlar a.s. nasilsiniz mercevim nasil oldun cnm ins simdi daha iyidirsin
diger arkadaslarada cok tesekkur ederim bana moral verdikleri icin...
RABBIM BU ISIN SONUNDA YUZUMU GULDURUR INSALLAH AMINN

N83..Cnm hayırlı olsun aramıza hoş geldin gözün aydın.sağlıkla kucağına alırsın inşallah..

Yehilll...Cnm sen bu ilaçları kafana göre bırakma belkide tam bünye alışıp yan etki vermeyeceken bırakıyorsundur..Ayrıca ne öyle derin temizliğe kalkışıyorsun üstten bir süpür yeter artar bile walla...

Arkadaş2010...Cnm en yat dinlen böle takılma kanama falan olur akıntı gelir diye sen düzgün dinlen vücut kendini toplayacaktır ben kk'da çok okudum böle belirli bölgelerde kanaması olan önemli olan bebeğinin olduğu yerde kanama olmasın...sen sıkma canını nedenini de çok sorgulama çünkü yeri geliyor bu kanamalara doktorlar da bir anlam veremiyorlar.

Peri1111...Cnm topiğimiz için yazdığın güzel şeyler için çok teşekkür ederim...bu topic tüm arkadaşalarımla anlamlı ve güzel..ve 2010 aralık 2011 ocak annelerinin bebekleri topiğini açtığımız zaman daha da anlamlı olacak inşallah..

Bsp...Cnm o demir hapı maalesef dışkıyı boyuyor ve bu açıklamasında da yazıyor..sen endişe etme bu çok normal birşey...

Bilge...Bilge maaşallah göbüş artık hamile göbüşü resmen öyle kilo göbeği falan değil...hadi koca koca göbekli kadınlar olalım hahahah

Nagihan.....Cnm amniosentez öncelikle usg eşliğinde yapıldığı için sana ve bebeğine zarar verebilecek bir durum değil bundan sakın korkma..zaten sevimli kızın kendi ihtiyaçlarını karşılayacabilecek durumda sana tavsiyem amnioya gitmeden önce zeytinyağlı bişiler yap eve gelince yemek falan işleriyle uğraşma eğer olursa yardım edecek biri olması çok iyi olur sende bol bol dinlenirsin...ben sonuçların iyi olacağına tüm kalbimle inanıyorum sen merak etme..dualarımız seninle...

Elvinnaz....herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım senin ve bebişlerinin sağlığı iyi demek...inşallah hep böyle devam eder...

Aralma...Cnm fundacığımında dediği gibi bu kayınvalide olaylarına gelene kadar insan bazen kendi annesiyle bile anlaşamıyor..kayınvalide konusunda insanın canını en çok sıkan şey eşten destek görememek..ama ne yapacaksın güçlü olup kendini savunmak düşüncelerini kırmadan izah etmek en iyisi...yoksa içine ata ata olmaz yani sonu yok...ayrıca ne olursa olsun yatak ayırmayın olur mu aranıza soğukluk girer tatlım yaşadıkların kolay değil ama duyma görme konuşma geç git kendi içlerinde patlasın onların....

Pelin Canım...3'lü 4'lü uğraşacağına en mantıklısı amnio hem diğerleri sadece olasılık verirken amino kesin sonuçlar veriyor...için rahat eder en iyisini yapmışsın...hakkında hayırlısı olsun iyi haberler alacaksın inşallah..bu arada bu doktorlar bizi manyak etti he...şimdide erkek miiiii.....bnm doktorum da bu çocuğun cinsiyeti ne deyince %50 kız % 50 erkek demişti gülmüştük...amaaaannnn sağlıkla olsunda selinde bizim kaanda bizim....

Ayrıca dün merak eden sevgili arkadaşlarım...funda,sevgi ve ezgi....geçmiş olsun dileklerinde bulunan nalancım zeynepcim ve fundacım çoookkk saolun muccxxxx yanaklarınızdan yeğenlerimede mucxxx

GÜNAYDIN ŞEKERLER Bana gelince bu başımda 3 gündür devam eden ağrı ayrıca gözlerimde akıcaklarmış hissi derken sınırda olan göz tansiyonuma baktırmaya karar verdik..cumartesi doktor var.....ama insan ağrıyla sızıp ağrıyla uyanında çook fena oluyor...başım şu an bile çatlayacak....dualarınızı esirgemeyin....

ayrıca değinmeden edemeyeceğim kızlarrrr
bu funda varya ekstradan gittiği usglerin parasına çocuğa zıbın falan alsa 50 tane olurdu herhalde şimdiden hahahahahahah ay başıımmmmm yazarken gözüm akıcakk yahuuuu :))

gunaydin kizlar a.s. nasilsiniz mercevim nasil oldun cnm ins simdi daha iyidirsin
diger arkadaslarada cok tesekkur ederim bana moral verdikleri icin...
RABBIM BU ISIN SONUNDA YUZUMU GULDURUR INSALLAH AMINN

cnm nasıl oliim rabbim'in imtihanı işte ya aslında ben şunada bağlıyorum hafta sonu bi vaaza gittik orda hoca çok güzel şeyler anlattı ağlamaktan bi hal oldum o yüzden de başım kopuyo olabilir bilmiyorum artık...

sende ii ol olurmu tatlım geçicek bu günler şimdiden aminonun sonucunun 2 hafta sonra çıkacağı duygusuna da alıştırmaya çalış kendini ki bekleme süreci kolay olsun

[table="head"]|*KK Nick*|*SAT*|*Tahmini D.T.* |*YAŞ*|*İlk Kilo*|*Güncel kilo* |Güncel notları*|*Cinsiyet*|*Çizelge*|

01|Pelly1|24.Şubat.10|2.Aralık.10|35|56,5|60|16 Haziran amniosentez | kız?erkek?|
02|Yeshill-Yansima |26.Şubat.10|3.Aralık.10|27|87|| Minik prens nur topu gibi |erkekgamyoncuiremsu|

03|Haymatlos|3.Mart.10 |8.Aralık.10|31|100| 104|26 Haziran bebekle buluşma | erkekgamyoncuiremsu|

04|Meralun|5.Mart.10|10.Aralık.10|29|||Minik melek nur topu gibi | |

05|Patly|8.Mart.10|12.Aralık.10|29|61,5|63|Minik melek nur topu gibi | |
06|Sebo|9.Mart.10|14.Aralık.10|28 |57||Minik nur topu gibi | |

07|Bsp|11.Mart.10|16.Aralık.10 |36 |60|61| Minik nur topu gibi ||

08|Kaymaklim|11.Mart.10|16.Aralık.10|24|76||17 Haziran aminosentez||

09|Gelbebek26|13.Mart.10|18.Aralık.10|28|61,5|64,5| Minik prens nur topu gibi | erkek gamyoncuiremsu|

10|Selin25|15.Mart.10|20.Aralık.10|27|58||Minik melek nur topu gibi gibi ||

11|Pretty| 15.Mart.10| 20.Aralık.10|26|59|| Minik prens nur topu gibi | erkekgamyoncuiremsu|

12|Gizemli83|18.Mart.10|23.Aralık.10|27|56|56|Minik prenses nur topu gibi | kız :hulya:|

13|Aysun5538 |21.Mart.10|26.Aralık.10|26|59|| Minik Melek 23.4 mm | |
14|Beyazceylan|24.Mart.10|28.Aralık.10 | |58||? eyvahedigeldismile ||
15|Quality |24.Mart.10|28.Aralık.10|39|57|61|Minik melek 30 mm ||

16|Papatyam03|26.Mart.10|27.Aralık.10|31|| |Pıt Pıt Atıyor Kalbi ||

[/table]

[table="head"]|*KK Nick*|*SAT*|*Tahmini D.T.* |*YAŞ*|*Kilo*|*Güncel kilo *|*Güncel notları*|*Çizelge*|
17|Bee009|31.Mart.10|5.Ocak.11|29|47|52 |Pıt Pıt Atıyor Kalbi | |

18|Pany86|1.Nisan.10|6.Ocak.11|25|64|66|23 Haziran ikili test :Saruboceq: ||

19|Ç&D|1.Nisan.10|6.Ocak.11|26|63|67| ikizler geliyorrr:ecrin_bebek::ecrin_bebek: ||

20|Arkadas2010|2.Nisan.11|7.Ocak.2010|29|75| 77|minik melek 27,6mm||

21|Suens|3.Nisan.10|8.Ocak.11|29|75||ikizlergeliyor :ecrin_bebek::ecrin_bebek:| |

22|Elvinnaz|3.Nisan.10|8.Ocak.11|||| ikizlergeliyorrr:ecrin_bebek::ecrin_bebek: ||

23|Zeynepela|5.Nisan.10|10.Ocak.11|27|75| |Minik melek 14 mm ||

24|Cancan2|7.Nisan.10|12.Ocak.11|31|63| |Pıt Pıt Atıyor Kalbi | |
25|Angell80|8.Nisan.10|13.Ocak.11|29|64|67|Pıt Pıt Atıyor Kalbi ||

26|Bakyıldız|11.Nisan.10|16.Ocak.11|33|96|| Minik kese görüldü | |

27|Ayseuzal|12.Nisan.10|17.Ocak.11|27|55| |Pıt Pıt Atıyor Kalbi | |

28|Juccy|15.Nisan.10|20.Ocak.11||60| |Pıt Pıt Atıyor Kalbi ||

29|Aralma|17.Nisan.10|22.Ocak.11|29|65|| Minikler büyüyor | |

30|Cannur82|19.Nisan.10|24.Ocak.11|29|65||randevuyu bekliyor :uhm:| |

31|Xtatlıkız|22.Nisan.10|27.Ocak.11|22|58||Minik melek 15mm ||

32|Panadol|25.Nisan.10|30.Ocak.11|37|55|57 |Minik kese görüldü | |
33|Yuyo|25.Nisan.10|29.Ocak.11|27|65| | Pıt Pıt Atıyor Kalbi | |

34|Angelofsky74|| ||| | | |Sabırsızlıkla bekliyoruz olumunekankayizsmile |
35|Asozlem|| ||| | | |Sabırsızlıkla bekliyoruz olumunekankayizsmile |
36|Subuo|| ||| | | |Sabırsızlıkla bekliyoruz olumunekankayizsmile |
[/table]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…