Bebeğim de maşallah çok iyiydi. Eller, kollar durmuyor. Yüzü de gülüyor gibiydi 4 boyutluda :)
Bu arada bu sefer erkek olma ihtimali de belirdi. Bacak arasında bir çıkıntı gördük sanki. 2 hafta önce yoktu. 16. haftası ve hala kesin cinsiyet belli değil. Selin yerine Kaan da geliyor olabilir. Bayağı bir şaşkınım :)
sorma canım ya hiç unutmıycam yaptıklarımı bana bu haldeyken arayıp sormuyo sormadığı gibi laf söyleyip duruyo yani.Eşim de sağolsun hep beni suçladı çok alınganmışım başıma çıktı kızlar napıcam ben böyle bazen boşanmayı bile düşünüyorum ailem de uzakta doğru dürüst kimse yok arkadaş falan çok sıkıldım size sığındım.Şuan benim salak kocam hamileyim diye bişiy söylemiyo ama normalde çok kavgalarımız oldu bu yüzden huzur kalmıyo evimde dün gece de ayrı odalarda kaldık eşimde.Bu arada benim adım BİLGE hep unutuyorun yazıcam yazıcam
Patly Teyzesi, zenci bebiş annesi de seni kucaklıyor:)))))Herkese Merhaba,
H.sonu ve bugun forum sessizmis.. Umarim herkes iyidir..
Pelincim cok sevindim bebisin iyi olmasina. Test sonuclarina da kafani takma ne olur amnio testi sonucun iyi gelicek ins. Bizim arkadaslarada yazdim ya onceden 1/16 dediler ama cok sukur temis cikti. Sadece beklemek zor. Ama sen bebisinin iyi oldugunu biliyorsun senin icin bu da sorun olmaz ins.. Ama kizin bizin forumun ablasiydi;-))) Gercekten 16. hafta daha 4 boyutluda bile net gorulmuyor demekki.. Hayirlisi olsun , hayirli evlat olsun en onemlisi o..
Quality ben de senin yerinde olsam direk amnio yaptirirdim gercekten stress e degmez. Minik zencimi de optum kocaman.
Ezgi sormus bana cinsiyeti merak etmiyor muyum diye.. Ediyorum ama sizden daha rahat oldugum kesin;-)) Ikilem de kalmiyoruz;-)) Nedeyse herkesin basina geldi cinsiyet tahminini sonradan degsitirmeleri.. Eger fikrim degisir de ogrenmek istersem cok daha ilerde ogrenmeyi dusunurum en azindan kesin gorurler herhalde...
Aalma akma kafana k.valideyi falan. herkes huylu huylu baska forumlarda neler yaziyorlar k.valideler icin.. Aman allah korusun..
Sarildim herkese
kanamam cok şükür 4 gundur yok.3 gunluk depo iğne oluyorum artık.ama şu iğne batmaası gıbı olunca karnımda korktum ne yalan soliimeyvahedigeldismile
ya ben sankı bebişleri arada hissediyorum olurmu öle 10
4 deyım
Fundacım ezgim Sevgicim ve diğer kızlar
başım çok fena işte zor duruyorum ne olduysa migren illetim başladı yine akşam ii olursam yazıcam fıstıklar
iyi akşamlar kızlar moralim çok bozuk dün akşamdan beri uyuz kayınvalidem beni sinir sinir etti dün gece sabaha kadar ağladım ve doğru dürüst uyumadım ve sigara içtim sinirden ilk defa yemek bile yiyemedim ya.Bıktım artık benimle uğraşmasından o yüzden sizleri de soramadı şimdi yeni yeni okuyorum topiği.Bu kadın 3 çocuk doğurmuş ama insan halinden anladığı yok.O yüzdem eşimle aram da limonileşti
sorma canım ya hiç unutmıycam yaptıklarımı bana bu haldeyken arayıp sormuyo sormadığı gibi laf söyleyip duruyo yani.Eşim de sağolsun hep beni suçladı çok alınganmışım başıma çıktı kızlar napıcam ben böyle bazen boşanmayı bile düşünüyorum ailem de uzakta doğru dürüst kimse yok arkadaş falan çok sıkıldım size sığındım.Şuan benim salak kocam hamileyim diye bişiy söylemiyo ama normalde çok kavgalarımız oldu bu yüzden huzur kalmıyo evimde dün gece de ayrı odalarda kaldık eşimde
Patly Teyzesi, zenci bebiş annesi de seni kucaklıyor:)))))
Aaaaa teyzeleri, yazmadım ben size, biz bugün USG aşerdikveee gittiiik:) benim minik sıpam takla attı
doktordan çıktıktan sonra dakikalarca güldüm kendi kendime:) inanlımaz bir enerji verdi bana, çok mutlu oldum... ne güzel bir duygu yahu bu kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
bugün drdaydık bebeişlerim maşallah çok iyiyler büyüklükleri gelişimleri herşeyi aynı maşallah 3 hafta sonra cinsiyetlerini öğrencez nasipse 9 +5 günlük herşey çok yolunda maşallah jel bırakıyorum dr izin çıktı
gunaydin kizlar a.s. nasilsiniz mercevim nasil oldun cnm ins simdi daha iyidirsin
diger arkadaslarada cok tesekkur ederim bana moral verdikleri icin...
RABBIM BU ISIN SONUNDA YUZUMU GULDURUR INSALLAH AMINN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?