2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

ayyy sevgi sinüzit mi ay allah kolaylık versin iğrençtir onun ağrısı yarabbimmm felakettir yani

saol cnm destel olduğun için bizde inşallah öle yapmayı planlıyoruz

Sevgi sana da geçmiş oldun şekercim... Şu deniz suları var ya Sevgicim, hani bebeklerde de kullanılan, onlardan al bi tane, burnuna sık, drene etmeye yardımcı olur, rahatlatır sinüzitini, bende de var, ben çok faydasını görüyorum...

kız kurban olurum senin bebişini yaradana ben takılıyorum işte bende gitmek istiyorumda eşimden ayrı gitmek istemiyorum oda böle strese sokma aşkım kendini ii benim kızım diyo o yüzden sabrediyorum bide şu son bi sene sayısını unuttuğum kadar çok kez kadın doğuma gittiğim için midir nedir bebeğim ii deyip geçiyorum sen ii yapmışsın kendine sigarayı bırakma ödülü hem insan sevdiğine takılırmış napiim yani

onlarala yaşamaya gelince ben tersimdir ama bu zaman kadar saygıda kusur etmedim hep çat çat yüzlerine söledim hoşlanmadığım beğenmediğim şeyleri eşim şehir dışına gidince iş icabı ben hep yalovaya giderim kayınvaldemlerle kalırım eşimde dönüşte gelir beni alır yallah evimize...insanların yaptığı şeyleri içime atıp atıp eşimin başının etini yememeyi öğrendim allah şükür..

bak bir örnek vereyim benim eşim biz arkadaşken nişan atmıştı ondan kalan bohçada evinde duruyodu annesinin daha doğrusu ben o olduğunu anladımve eşime bunu yokedin dedim...kadıncağız gönderirken görümcem almış patates soğan koyarım atma anne ben götüriim demiş geçen doğurdu ya görümcem mevlütten önce bebeğe aldığımız hediyeleri götürmeye gittik...bi baktım sandık balkonda..ayyyy bnm cnm göümcem söleseydin patates soğan koymaya bişeyin olmadığını ben sana alırdım bebeğe hediye alırken bu varoş sandığa mı kaldın dedim..sonra eşimde abla harbiden ya yok edin şunu artık dedi...kayınvaldemde kız soğan koymuş be dursun nolcak dedi..bende benim eski nişanlımın eşyası annemin evinde dursa selçukta her geldiğinde görse hoşuna gidermi dedim...mevlüte geldik bi baktım sandık uçmuuşş gitmişşş yani lafımı esirgemem haksız bişey sölemediğim içinde onlarda ona göre davranırlar onun dışında asla saygıda kusur etmem bu dediklerimi hep şaka kabilinden sölerim...e arada takışma olur tabi insan kendi annesiylede takışıyo kayınpederime gelince onla anlaşamadığımız tek konu gs fb muhabbeti maaşallah.... ii olur sonumuz inşallah diye düşünmekten başka çaremiz yok....olmazsada başlarım ev almaya deyip kendime tutarım yeniden bi ev dimi amaaaaa

canım benim sağolasın.. kullanıyorum bende.. ama grip olduğum andan bitene kadar başımın ağrısı geçmiyor benim.. öyle aptal bi başağrısı işte..

mervecim ben de usg aşerdim, yarın sabaha randevu aldım.. çok özledim bebişimi napıyım teyzesi.. hem belki benimki de takla atar :)

ya varya aklımı çeliyosunuz ama çalışıyorum ya sabah erken oluyo akşam geç akşama acile gideyim diyorum orda da ssk geçmiyo 120 tl bi muayene oturuyorum durduğum yerde bi poliklinik mi bulsam neeee

Sezaryen doğum sırasında iç kanama atlatan Hintli anne Rajo Devi Lohan(72) , çocuğunu kucağına alamayacak kadar güçsüz. Anne ve eşi Balla (73) bu yaşta çocuk sahibi olmalarının sağlık için tehlikeli olduğunun doktorlar tarafından söylenmediğini vurguladı. Lohan, “Tüm hayatım boyunca çocuk sahibi olmanın hayalini kurdum. Hasta olmak umurumda değil, en azından anne olabilecek kadar yaşadım” dedi

Eklentiler

• $dunya-nin-en-yasli-annesi-olmek-uzere-694595.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 29

sevgi bana bunun gerçek olmadığını sölekaydirigubbakcemile3

kız annelik aşkı insana neler yaptırıyorda 72 yaşında nası anne olmuş bu kadın insanda yumurtalık rezervi kalmaz be yuhh yani kaydirigubbakcemile3

valla milliyette haberi var.. nasıl anne olduğunu bilmiyorum.. araştırıyorum şimsik..

funda bi daha ağzından 39 um lafı duymicam millet 72 de anne oluyo kadın kafayı sıyırmış walla

allahım çocuklarımız bağışladı da bize bu telaşla bizde çabalıya çabalıya böle olurduk rabbim korusun

slm kızlar.merve hala listede minik kese görüldü diyo ya.değiştirmemişin.kalp atışlarımızı duyalı 1 hafta oldu nerdeyse.17 mm meleğim.değiştirirmisin lütfen.üzme bebeğimi.

Bu neeeeee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 dedemle ninem coşmuş vallahi:)))))

slm kızlar.merve hala listede minik kese görüldü diyo ya.değiştirmemişin.kalp atışlarımızı duyalı 1 hafta oldu nerdeyse.17 mm meleğim.değiştirirmisin lütfen.üzme bebeğimi.

değiştiriim merak etme zaten bu seferde değiştirmezsem sonum fena olucak galiba bu ne hiddet..

ayrıca görmediklerimi özelden msj atın demiştim bazen yakalayamaya biliyorum cnmm

Kız o 39 rakamı halt etmiş.... Yanımda 18 likler caaat der çatlarlar vallahi:))) ben işin gırgır pozisyonundayım... Bana ne nüfus cüzdanından Devletin nüfus idaresi benden daha mı iyi bilcek beni :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: 3-4 ay öncesine kadar şurda, giyiyordum mini mini eteleri, tiki takılıyodum vallahı:))))) E sıpam var şimdik, ama alacam yine, mini bi slopet, evdekiler dar geliyooooo:))) 39 un inadına yapmazsam adım funda değil, ahanda buraya çızıktırdım..

[table="head"]|*KK Nick*|*SAT*|*Tahmini D.T.* |*YAŞ*|*Kilo*|*Güncel kilo *|*Güncel notları*|*Çizelge*|
17|Bee009|31.Mart.10|5.Ocak.11|29|47|52 |Pıt Pıt Atıyor Kalbi | |

18|Pany86|1.Nisan.10|6.Ocak.11|25|64|66|23 Haziran ikili test :Saruboceq: ||

19|Ç&D|1.Nisan.10|6.Ocak.11|26|63|67| ikizler geliyorrr:ecrin_bebek::ecrin_bebek: ||

20|Arkadas2010|2.Nisan.11|7.Ocak.10|29|75| 77|minik melek 27,6mm||

21|Suens|3.Nisan.10|8.Ocak.11|29|75||ikizlergeliyor :ecrin_bebek::ecrin_bebek:| |

22|Elvinnaz|3.Nisan.10|8.Ocak.11|||| ikizlergeliyorrr:ecrin_bebek::ecrin_bebek: ||

23|Zeynepela|5.Nisan.10|10.Ocak.11|27|69| 71|Minik melek 28 mm ||

24|Cancan2|7.Nisan.10|12.Ocak.11|31|63| |Pıt Pıt Atıyor Kalbi | |
25|Angell80|8.Nisan.10|13.Ocak.11|29|64|67|Pıt Pıt Atıyor Kalbi ||

26|Bakyıldız|11.Nisan.10|16.Ocak.11|33|96|| Minik melek 17 mm | |

27|Ayseuzal|12.Nisan.10|17.Ocak.11|27|55| |Pıt Pıt Atıyor Kalbi | |

28|Juccy|15.Nisan.10|20.Ocak.11||60| |Pıt Pıt Atıyor Kalbi ||

29|Aralma|17.Nisan.10|22.Ocak.11|29|65|| Minikler büyüyor | |

30|Cannur82|19.Nisan.10|24.Ocak.11|29|65||randevuyu bekliyor :uhm:| |

31|Xtatlıkız|22.Nisan.10|27.Ocak.11|22|58||Minik melek 15mm ||

32|Panadol|25.Nisan.10|30.Ocak.11|37|55|57 |Minik kese görüldü | |
33|Yuyo|25.Nisan.10|29.Ocak.11|27|65| | Pıt Pıt Atıyor Kalbi | |

34|Angelofsky74|| ||| | | |Sabırsızlıkla bekliyoruz olumunekankayizsmile |
35|Asozlem|| ||| | | |Sabırsızlıkla bekliyoruz olumunekankayizsmile |
36|Subuo|| ||| | | |Sabırsızlıkla bekliyoruz olumunekankayizsmile |
[/table]

cnmsın ya walla inan facede görünce bende dedim bu kız 29 dicelti 39 dedi diye allah nazardan saklasın bacım seni

giy anasını satiim ne istiyosa giy ohhhhh sefannn olsunnnnnn:lepi:

canım hayırlısı olsun gel bak komşu oluruz görüşürüz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…