2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

cnm aglamaktan dolayi migrenin tutmus olabilir
inan kac gundur cok siddetli bas agrisi cekiyorum stresden
dolayi ki bende migren filan yok yemek bile yiyemiyorum dusun
pazar gunu acile kaldirdilar beni dusuk yapiyorum sandim
bildigin dogun sancisi gibiydi kabus gibiydi vallahi hersey esim diyorki
oyle bi ciglik attinki oluyosun sandim anla artik nasil bi sanci oldugunu
ama cok sukur birsey cikmadi bebk iyiydi cok sukur sonrada vicdan azabindan
saatlerce agladim belki bosu bosuna bebegimi uzdum oda boyle sanciya sebep oldu
be biliyim cnm ya imtahan dunyasi iste cenneti kazanmak varya sonunda
o bize yeter napalim rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin amiiiinnnn

merhaba kızlar benim de bu aralar baya sıkıntılarım var evde bir sürü misafir var pat diye habersiz geldiler ve gitmek bilmiyorlar, benim ağrılarım kendime yetiyor ben de gece yarısına kadar ağladım uyuyamadım sonra çok dua ettim biz bu bebekleri çok istiyorduk o bizimle artık gerisi yalan o yüzden hiç bir şeye üzülmeye değmez.

mervecim umarım iyileşmişsindir. test yaptırcak arkadaşlar umarım hepiniz iyi sonuçlar alırsınız rabbim şu güzel ayın yüzü gözü hürmetine yardımcımız olsun.
merve benim kilo 71 ve bebiş cuma günü 28 mmdi değiştirirsen sevinirim canım bebişim büyüdü artık teyzeleri

canım yaa hormonlar, yaşadıklarımız, bebeklerimizi kaybetme korkusu iyice bunaldık ama sabırlı olmalıyız bunların hepsi geçecek ve bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza alacağız inşallah..

amin cnm inşallah rabbim hayırlı ömürler nasip etsin hepimize isyan ettirmesin inşallah...
sıkıntıdan desene benim durumda
değiştirdim tatlım hemen minik büyürde ben değiştirmezmiyim yallnıızzz sevgili anne sen kaç kiloydunda 71 oldun

kızlar doktorum 9+5ken gittiğimde 2 ila 3 hafta arası sonra gel 2li test için istersen dedi. sizce en uygun tam olarak ne kadarlıkken gideyim??????

canım ben en başta 69 idim 75e çıktım tedavi sırasında ve bir kaç hafta sonrasında ve 1.5 aydır da 4 kilo verdim çıkarmaktan

kızlar doktorum 9+5ken gittiğimde 2 ila 3 hafta arası sonra gel 2li test için istersen dedi. sizce en uygun tam olarak ne kadarlıkken gideyim??????

cnm test 11-14 testi diye geçiyo beklemeye dayanabilirsen tam ikisinin ortasında git :))) ama sonucu değitiricek bişey olmaz yani onlar zaten programa senin haftanı falan girip ona göre hesaplıyorlar....

yanniiii sen canın ne zaman isterse o zaman git cnm yeterki 14 haftaya kadar yaklaşma

zaten dayamazsın hahahahah dimi

aynen öyle canım hiç 14. haftaya bırakır mıyımçok erken gitmekten korkuyorum o yüzden size sordum 11+5ken gitsem uygun değil mi

günaydın arkadaşlar yarın randevum var hiç bir yere sığamıyorum bi yarın olsa. kalbi atmıyo olursa hala alacaklar bebişimi. ama ben hissediyorum herşey yolunda gidecek ve listeye benimde adım yazılacak inşallah.

HERKESE GÜNAYDIN TATLI ANNELERRRR:):)
ezgicim 2li test ne zaman?????

tatlım benim 2li testim oldu
bi sorun yok dedi doktor
bende iyi olduğuna inanıorum
öpüldün:)
Fundacım ezgim Sevgicim ve diğer kızlar

başım çok fena işte zor duruyorum ne olduysa migren illetim başladı yine akşam ii olursam yazıcam fıstıklar
kuzuummm ben dün öğleden sonra giremedim hiç
çook geçmiş olsun canım
boll dinlen ama..

sevindim sağlıklı olmanıza canım..
amniyoda çok ii gelicek sonuç hiç şüphemiz kalmayacak...
aaaaaaaaaa bi kız bi erkekkk oynattılar bizi ama
bizde patly gibi yapsak da hiç baktırmasak mı ki
yanlış renk kıyafetler alacağımıza beyaz alırız orta yolu buluruz:)

sıpaaaaaaaaamm beniimm
takla attı haaa
30 sn hareketsiz durmuorlar hayret bişiii:):)
ağlama artık annesi
üzme bebeğimizi
stress çok etkili ama
bende anladım hiç bir şeye üzülmemek gerek
kocaman öpüldün geçmiş olsun..

canım ben 11+5 de yapmıştım 2li testi
doktorum uygun demişti
ama en uygun tarihi kendi doktorunla belirle
zaten usg e girdiğin gün bakılıormuş 2li teste 2 si anı gün oluormuş...

PATLY
ben gerçekten bu cinsiyet öğrenmeme işini destekliorum artık
çünkü bizde sürekli gelgit yaşanıor

kızlarr bende dünden beri çok kötüyüm
ateşim 38
sürekli karın ve baş ağrısı
gözlerimi açamıorum ağrıdan
minoset aldım bana mısın demedi
noluor ki bizeeee(

ateşim 38
noluor ki bizeeee(

canım geçmiş olsun güneş falan geçmedi di mi. karın derken rahmin mi yoksa bağırsaklarınla ilgili bir sıkıntın mı var??

zeynepcim burası inanılmaz sıcak
ama ben hiç dışarı çıkmıorum evin içinde olduğum halde oturduğum yerde terliorum
tam bi karın ağrısı ama bağırsaktan kaynaklı değil rahime yakın bölgede de değil
karnımın üst kısmında ara ara giren kramp şeklinde ağrılar
geçior tekrar başlıor
anlamadım ki(
bugün doktoramı gitsem ki dedim bi sorun varsa ben anlamayabilirim çünkü
allah korusun sanmıorum da ama tedbirli olmakta da fayda var sanki

aynen öyle canım hiç 14. haftaya bırakır mıyımçok erken gitmekten korkuyorum o yüzden size sordum 11+5ken gitsem uygun değil mi
yani uygun olur herhalde ya bilmiyorum ki tatlım bi heşireye veya asistanına sorsana
inşallah cnm inşallah hayır haberlerini bekliyoruz kaçta randevu
HERKESE GÜNAYDIN TATLI ANNELERRRR:):)

kuzuummm ben dün öğleden sonra giremedim hiç
çook geçmiş olsun canım
boll dinlen ama..
saol tatlım ama insan çalışrken dinlenemiyor ki walla kötü yani evde olsamda uyusam
ateşim 38
noluor ki bizeeee(
aaaaaaaaaaaaaaa nazara geldik he walla bak ben diim bu ne ya herkeslere bişicikler oluyo tatlım geçmiş olsun sıcakalrdan kramp giriyo olabilir yani he

bencede sen bi sor doktora ya git bi gözük

kızlar size bir haberim var paylaşiim dedim

biz şimdi istanbulda bakırköy gibi kazık bir semtte kirada oturuyoruz
ve eşimin annesinin evi site içinde willa bahçeli o gayet güzel bir yerde ama yalovada
o evin alt katını eşime düşünmüşler kapısı ayrı ayrı bi ev gibi boşa duruyo bomboş
geçenlerde ev sahibimizle kavga ettik mutfağını sıfırdan yaptırdım banyosunu küvetini dolabını yaptırdım eve badana bile biz yaptırdık evi zamanında uyguna tuttuk diye ama şimdi adam hiçbirini kiradan düşürmüyo bide üstüne zam istiyor

bizde eşimle karar aldık doğuma kadar yalovada ki ev yapılıcak bizde o sırada benim annemlerin yanına geçicez bi iki aylığına bu gidişle ev alamayız walla yazık günah boş boşuna kira ödüyorz eşime dedim ki 2-3 yıl yalovada kalalım ekmek elden su gölden ondan sonra evimizi alırız dedim..şimdi bi yandan ev taşıyorum kolileme falan e ister istemez evimden çıkıyorum diyede üzülüyorum..

ama istanbulda kira verdikçe biz birikim yapamıyoruz olmuyo şimdi tek masrafımız eşimin yol parası olacak o kadar

bebeğimiz için doğru bi karar almak istedik...en azından o 4-5 yaşına geldiğinde kendi evimiz olacak....ve daha rahatlicaz..

benim kayınvaldemle aram çok iidir yalovada eşim yokken iş gezisindeyken aylarca kaldım artık idare edicez zaten rahatsız etmez beni...ben tersimdir biraz o konuda...çocuğumada ii bakar benim annemde panikleme oluyo beceremiyo bakamıyo çocuğu cep telinde msj çekmeyi öğretiim dedim hastaneye kaldırdık heycan yapıo şimdi bi ilaç verdi doktor dedemin ölümünde böyle oldu onunla biraz rahat ama oda dikkat dağıtıyo yani ilerde annem bebeğime bakamaz ben ya çalışıcam ya bakıcıya vericem onuda asla yapamam....şimdi o yüzden böle bir karar aldık...ne kadar ii anlaşsamda kayınvaldeyle yakın oturmak belki ii değilir ama ben ileriyi düşünmem gerektiğini düşünüyorum zaten birikmişlerimiz bnm ameliyatıma gidicek 15 i bulur diyorlar bakalım hayırlısı artık.....

ateşim 38
noluor ki bizeeee(

yok yok kesin nazar değdi bize..bu ne ya.. çok ama çok geçmiş olsun canım benim.. ben de gribim 2 gündür.. bir de ben de sinüzit var.. e ilaçta alamıyorum.. ölüyorum valla.. inşallah hepimiz tez zamanda iyileşiriz canım benim..

canım ya doğrusunu düşünmüşsün bence.. kayınvalidenle aran iyiyse bi problem olmaz inşallah.. zaten kapımız da ayrı diyorsun.. evet evet iyi yaparsınız.. zaten bu zamanda hem kira verip hem ev almak zor.. biraz para biriktirir kendi evinizi alırsınız inşallah..

Kız merveeeee, takılmasana bana yahu:)))) Alla alla yaa feda olsun bebişime kız nolcak:))) Hem ben sigarayı bıraktım, onun parasını usg ye veriyorum... allah babamıza güç kuvvet versin, çalışıp kazansın:)))))))) Var yok bi sıpam var karnımda özledikçe görücem işte bana ne bana ne:))
ateşim 38
noluor ki bizeeee(
kUZUUUUM, DİKKAT ET KENDİNE.. Havalar öyle yapıyodur sizi... Hep diyorum, benim eve gelin.. Doğal klima valla, balkon desen püfür püfür... Bunalan atlasın gelsin.. Ankara ora napcaz yaz günü demeyin, ben varım:))) Benden iyi eğlence mi bulacaksınız ayol:))
Kayınvalidenle iletişimini düzenleyebileceksen, çok iyi düşünmüşsün Mervecim, hem çocuğun mis gibi havada büyür, hem de geleceği için ciddi bir yatırım olur sizin için.. Hakkınızda hayırlısı:) Ama ben asla yapamazdım herhalde.. Benim eşim bazen Bursa ya taşınalm falan diyor, onun ailesi orada, amanıııın kabus gibi... Ne kayınpederimle anlaşabiliyorum, ne de kayınvalide ile.. Kayınvalidem zaten alzaimer hastası, 75 yaşında... Kayın pederim çok cins, 80 yaşında hala çalışıyor, bilmiş, ukala, kendini beğenmiş, eski bir adam... Hiç ama hiç anlaşamıyoruz.. Kayınvalidemi tolere edebilirim ama kayınpederimi asla... O nedenle Bursa lafı geçtiğinde çooook sevmeme rağmen, bütün gençliğim Bursa olmasına rağmen şimdi tüylerim diken diken oluyor... Değil aynı yerde oturmak, aynı şehirde olmaya bile tahammülüm yok benim:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…