valla olur kız, havuza da gideriz termale de alırız bebeleri gideriz pikniğe ohh keyfim keyiiffffffffff
zeynepcim burası inanılmaz sıcak
ama ben hiç dışarı çıkmıorum evin içinde olduğum halde oturduğum yerde terliorum
tam bi karın ağrısı ama bağırsaktan kaynaklı değil rahime yakın bölgede de değil
karnımın üst kısmında ara ara giren kramp şeklinde ağrılar
geçior tekrar başlıor
anlamadım ki(
bugün doktoramı gitsem ki dedim bi sorun varsa ben anlamayabilirim çünkü
allah korusun sanmıorum da ama tedbirli olmakta da fayda var sanki
tşk ederiz merve teyzesi.
Ben geldiiimm... Kızlar aslında ben tüp bebek yapmadım ama gizemli83 ile başka bir topicten tanışıyoruz... Bu topicin linkini ondan aldım... Ben Hamile olduğumu dün öğrendim... ve tahmin edersiniz ki şoktayım hala... Çünkü hiç umudum yoktu,hiç belirtim yoktu... Artık aşılama raporu çıkartmıştım ve gonal f ile tedaviye geçecektim.Doktorum bu ayda boş geçmesin diye yine klomen vermişti ama ben hiiç ümitli değildim. Rabbim beni utandırdı ve ben mucizenden ümidimi kesmişken bana mucizesini hatırlattı şükürler olsun. Dün çatlatma iğnesinden sonraki 17. günümdü ve kanda değerim 246,5 çıktı. SAT 14 MAYIS (yani dün adet tarihimdi). Rabbim nasip ederse şubat ayında meleğime kavuşacağım.
amaaaan, pek güzel olmuş.. Hayırlısı olsun hadi, allah kucağına almayı da nasip etsin:)
Ben geldiiimm... Kızlar aslında ben tüp bebek yapmadım ama gizemli83 ile başka bir topicten tanışıyoruz... Bu topicin linkini ondan aldım... Ben Hamile olduğumu dün öğrendim... ve tahmin edersiniz ki şoktayım hala... Çünkü hiç umudum yoktu,hiç belirtim yoktu... Artık aşılama raporu çıkartmıştım ve gonal f ile tedaviye geçecektim.Doktorum bu ayda boş geçmesin diye yine klomen vermişti ama ben hiiç ümitli değildim. Rabbim beni utandırdı ve ben mucizenden ümidimi kesmişken bana mucizesini hatırlattı şükürler olsun. Dün çatlatma iğnesinden sonraki 17. günümdü ve kanda değerim 246,5 çıktı. SAT 14 MAYIS (yani dün adet tarihimdi). Rabbim nasip ederse şubat ayında meleğime kavuşacağım.
rica ederim minik yeğen
eee daha daha nasılsın bebek büyümüşte sen nasılsın
cnmmmmmmmmmmmmmmmmm arada uğra ne kadar tüp yapmasanda sende savaşçı annelerdensin biz kendimize öle diyoruz savaşçı anneler diye....
mucizeni sağlıkla kucağına alman dileğiyle tatlımmmmopuyorumnanaktan
8 hafta süper geçti hiç bulantım yoktu.çok şükür bulantısız bir gebelik geçirecem diyodum.işim gücüm uykuydu.hep uyumak istiyodum.ama pazar gününden beri bulantım var.kusma değil ama insanı etkiliyo.gün içinde çok hafif ara ara hissediyorum sabah uyanınca eğin demşti dr ama ben hiç bişeye benzetemedim.şimdi benzetebilecemmi onu çok merak ediyom.bide kızlar bişe sorcam ultrasan bebeğe zararlıymış diye duydum radyasyon muş sonuçta.kesin bilgisi olan varmı bu konuda.biderde il kalp atışları için sıkışık gelin demişti dr.her gidişte öylemi olcak.daha net görünüyomuş.
benide al yanına funda bende geicem sıkıldım bu iş yerinde yahuuuKızlar, ben sıkıldım((( Çıkıyorum biraz, dolaşıp geliyim bi:))))
kendinize iyi bakın fıstıklar:)
kızlar size bir haberim var paylaşiim dedim
biz şimdi istanbulda bakırköy gibi kazık bir semtte kirada oturuyoruz
ve eşimin annesinin evi site içinde willa bahçeli o gayet güzel bir yerde ama yalovada
o evin alt katını eşime düşünmüşler kapısı ayrı ayrı bi ev gibi boşa duruyo bomboş
geçenlerde ev sahibimizle kavga ettik mutfağını sıfırdan yaptırdım banyosunu küvetini dolabını yaptırdım eve badana bile biz yaptırdık evi zamanında uyguna tuttuk diye ama şimdi adam hiçbirini kiradan düşürmüyo bide üstüne zam istiyor
bizde eşimle karar aldık doğuma kadar yalovada ki ev yapılıcak bizde o sırada benim annemlerin yanına geçicez bi iki aylığına bu gidişle ev alamayız walla yazık günah boş boşuna kira ödüyorz eşime dedim ki 2-3 yıl yalovada kalalım ekmek elden su gölden ondan sonra evimizi alırız dedim..şimdi bi yandan ev taşıyorum kolileme falan e ister istemez evimden çıkıyorum diyede üzülüyorum..
ama istanbulda kira verdikçe biz birikim yapamıyoruz olmuyo şimdi tek masrafımız eşimin yol parası olacak o kadar
bebeğimiz için doğru bi karar almak istedik...en azından o 4-5 yaşına geldiğinde kendi evimiz olacak....ve daha rahatlicaz..
benim kayınvaldemle aram çok iidir yalovada eşim yokken iş gezisindeyken aylarca kaldım artık idare edicez zaten rahatsız etmez beni...ben tersimdir biraz o konuda...çocuğumada ii bakar benim annemde panikleme oluyo beceremiyo bakamıyo çocuğu cep telinde msj çekmeyi öğretiim dedim hastaneye kaldırdık heycan yapıo şimdi bi ilaç verdi doktor dedemin ölümünde böyle oldu onunla biraz rahat ama oda dikkat dağıtıyo yani ilerde annem bebeğime bakamaz ben ya çalışıcam ya bakıcıya vericem onuda asla yapamam....şimdi o yüzden böle bir karar aldık...ne kadar ii anlaşsamda kayınvaldeyle yakın oturmak belki ii değilir ama ben ileriyi düşünmem gerektiğini düşünüyorum zaten birikmişlerimiz bnm ameliyatıma gidicek 15 i bulur diyorlar bakalım hayırlısı artık.....
sana da geçmiş olsun cnmyok yok kesin nazar değdi bize..bu ne ya.. çok ama çok geçmiş olsun canım benim.. ben de gribim 2 gündür.. bir de ben de sinüzit var.. e ilaçta alamıyorum.. ölüyorum valla.. inşallah hepimiz tez zamanda iyileşiriz canım benim..
canım ya doğrusunu düşünmüşsün bence.. kayınvalidenle aran iyiyse bi problem olmaz inşallah.. zaten kapımız da ayrı diyorsun.. evet evet iyi yaparsınız.. zaten bu zamanda hem kira verip hem ev almak zor.. biraz para biriktirir kendi evinizi alırsınız inşallah..
aşkımm teşekkür ederimKız merveeeee, takılmasana bana yahu:)))) Alla alla yaa feda olsun bebişime kız nolcak:))) Hem ben sigarayı bıraktım, onun parasını usg ye veriyorum... allah babamıza güç kuvvet versin, çalışıp kazansın:)))))))) Var yok bi sıpam var karnımda özledikçe görücem işte bana ne bana ne:))
kUZUUUUM, DİKKAT ET KENDİNE.. Havalar öyle yapıyodur sizi... Hep diyorum, benim eve gelin.. Doğal klima valla, balkon desen püfür püfür... Bunalan atlasın gelsin.. Ankara ora napcaz yaz günü demeyin, ben varım:))) Benden iyi eğlence mi bulacaksınız ayol:))
Kayınvalidenle iletişimini düzenleyebileceksen, çok iyi düşünmüşsün Mervecim, hem çocuğun mis gibi havada büyür, hem de geleceği için ciddi bir yatırım olur sizin için.. Hakkınızda hayırlısı:) Ama ben asla yapamazdım herhalde.. Benim eşim bazen Bursa ya taşınalm falan diyor, onun ailesi orada, amanıııın kabus gibi... Ne kayınpederimle anlaşabiliyorum, ne de kayınvalide ile.. Kayınvalidem zaten alzaimer hastası, 75 yaşında... Kayın pederim çok cins, 80 yaşında hala çalışıyor, bilmiş, ukala, kendini beğenmiş, eski bir adam... Hiç ama hiç anlaşamıyoruz.. Kayınvalidemi tolere edebilirim ama kayınpederimi asla... O nedenle Bursa lafı geçtiğinde çooook sevmeme rağmen, bütün gençliğim Bursa olmasına rağmen şimdi tüylerim diken diken oluyor... Değil aynı yerde oturmak, aynı şehirde olmaya bile tahammülüm yok benim:)))))
Bu neeeeee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 dedemle ninem coşmuş vallahi:)))))
ahh yerriim ben seniiKız o 39 rakamı halt etmiş.... Yanımda 18 likler caaat der çatlarlar vallahi:))) ben işin gırgır pozisyonundayım... Bana ne nüfus cüzdanından Devletin nüfus idaresi benden daha mı iyi bilcek beni :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: 3-4 ay öncesine kadar şurda, giyiyordum mini mini eteleri, tiki takılıyodum vallahı:))))) E sıpam var şimdik, ama alacam yine, mini bi slopet, evdekiler dar geliyooooo:))) 39 un inadına yapmazsam adım funda değil, ahanda buraya çızıktırdım..
bende görmek istiorummmmmmmmmmmcnmsın ya walla inan facede görünce bende dedim bu kız 29 dicelti 39 dedi diye allah nazardan saklasın bacım seni
giy anasını satiim ne istiyosa giy ohhhhh sefannn olsunnnnnn:lepi:
gidicem cnm 4.30 randevu saatimcanım ne olur ne olmaz git sen doktora. ertelemeye gelmez
güsel bi sürprizzz:))Ben geldiiimm... Kızlar aslında ben tüp bebek yapmadım ama gizemli83 ile başka bir topicten tanışıyoruz... Bu topicin linkini ondan aldım... Ben Hamile olduğumu dün öğrendim... ve tahmin edersiniz ki şoktayım hala... Çünkü hiç umudum yoktu,hiç belirtim yoktu... Artık aşılama raporu çıkartmıştım ve gonal f ile tedaviye geçecektim.Doktorum bu ayda boş geçmesin diye yine klomen vermişti ama ben hiiç ümitli değildim. Rabbim beni utandırdı ve ben mucizenden ümidimi kesmişken bana mucizesini hatırlattı şükürler olsun. Dün çatlatma iğnesinden sonraki 17. günümdü ve kanda değerim 246,5 çıktı. SAT 14 MAYIS (yani dün adet tarihimdi). Rabbim nasip ederse şubat ayında meleğime kavuşacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?