2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

Kaymaklım, endişelenme, senin testin de başarılı geçecek. Stres yapacak birşey yok gerçekten.
Sanırım asıl korktuğumuz acı veya sonuç değil de işlem sırasında bebeğe birşey olması. Ben bugün ciddi olarak annelik nasıl birşeymiş anladım. Ultrasonda izlerken bir tuhaf oldum. ığne veya acısı umrumda değildi de, yeterki bebeğime birşey olmasındı....

Kaymaklım, endişelenme, senin testin de başarılı geçecek. Stres yapacak birşey yok gerçekten.
Sanırım asıl korktuğumuz acı veya sonuç değil de işlem sırasında bebeğe birşey olması. Ben bugün ciddi olarak annelik nasıl birşeymiş anladım. Ultrasonda izlerken bir tuhaf oldum. İğne veya acısı umrumda değildi de, yeterki bebeğime birşey olmasındı....

anaaa neden bu kadar erken şeker yükleme yapıolar cnm bi sorun mu yaşamıştın önceden

aaaaaaa bayağı uzunmuş bizim burda 1000 tl falan dediler indirim mindirim 800 e yaptırdı arkadaşım

allah yardımcın olsun cnm bende sonuçların ii çıkacağına inanıyorum

bilge senin pinponlarla ilgili fen fikirlerimiz var sen fundayla bizim elimize ver onları biz parça pincik edip stres atalım kaydirigubbakcemile3

merhaba mervecim nasılsın
listeyi gördüm yine moralim geldi. bir itirafta bulunayım, burdaki gebelik cetveline bayılıyorum. ister ego de ister nedersen de ben yazı yazıyorum altındaki cetvelimin hergün ilerlediğini görmek ve senin listende yanındaki cetvel görmek inanılmaz gurur veriyor bana :)))) bayılıyorum.

walla ben elimde olsa alnıma yapıcam o ticker dan hahahaha

o kadar bekledik cnm biz buldumcuk olmicazda kim olucak

aynen canım. tam buldumcuk oldum. hep heves ederdim espri tşörtlerinden dün dayanamadım aldım. bebişim göbeğimden hello diyor. ama daha çor erken biliyorum ama ben onu giymek istiyorum. :kedi:

ya kızlar akşam ne yemek yapıcammmmmmm offff yazında insan mutfaga girmek istemiyor ev hanımı oanlar ne güzel ohhhh bol zamanları var oysa bizler en pratik şeyelri yapmalıyız:))

aynen canım. tam buldumcuk oldum. hep heves ederdim espri tşörtlerinden dün dayanamadım aldım. bebişim göbeğimden hello diyor. ama daha çor erken biliyorum ama ben onu giymek istiyorum. :kedi:

kız dur accık göbüşün çıksın öle giy ki bi işe yarasın hahahah
ay wallahi alemiz nalan he

bak yeni tpik açtım sende ziyaret et resim koy eşinle kendi resmini koymasan bile
tişörtünün resmini koy hahahahah

ay nediyorsun benim göbiş çıktıki. hemde nasılll. 5aylık hamile gibiyim ben.
resimide çekerim görürsün.

ya kızlar siz GLUKOZ-HBSAG-ANTı HBS- TAM KAN SAYIMI gibi tahlilleriiniz ne zaman yaptırdınız.Ben 8+2 oldum bugün ama yanlış mı anladım acaba doktoru bana da erken gibi geldi.Geçen hafta gittiğimde 1 ay sonraya gün verdi bana tekrar randevu için.1 hafta içinde bunları yaptır dedi yanlışlık olabilir mi

yaaaaaaaaa insan öle görünce anlıyor dimi anne olduğunu çok süper bişey gerçekten hemen ekliyorum listeye yeni boyunu miniğim

demek çileli günler başladı ne zaman bulanıo miden cnm

Evet canim artik daha iyi anliyorum anne olucagimi:) dunden beri yemek yemege korkuyorum iki lokma yedimmi baslio hemen ve yemek kokularia artik hic dayanamiyorum. Ama bebegim iyi olsunda ben bunlara dayanirim melegim icin...

Aralma sen normal tahlillerini yaptıracaksın. Sadece kan ve idrar örneği vereceksin demektir. Glukoz - kan şekeri normal kanda bakılacak.
Asıl şeker yüklemesi için daha çok var :) Birşey içmeyeceksin yani..

canım slm nasılsın şehir degiştirecegini okudum umarım hayırlısı olur senin için kira vermek zor birikim yaparsınız bebişin gelecegi için hemde. bende bugun kürtaj olayını gerçekleştiridm zor oldu ama güçlü olmaya çalışıyorum herşey bizim için araştırma yapılacak genetik araştırmalar falan bakalım birşey çıkacakmı biraz dinleneyim yola devem edecegim kendine iyi bak ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…