anaaa neden bu kadar erken şeker yükleme yapıolar cnm bi sorun mu yaşamıştın öncedenpelly gözün aydın canım nihayet sonuçlandı sende rahat bi nefes almışsındır.Kızlar gerçekten çok sıcak ya camdan başımı çıkaramıyorum sanki sıcaklardan benim midem daha çok bulanmaya başladı.Yarın benim de testlerim var ama şu Glukoz canımı sıkıyo çok kötü imiş tadı
Merve'cim sonuçlar 3 hafta sonra. 7 Temmuz'da. Ekstra ücret verirsen hızlandırıp 2 hafta da verebiliyorlar. Sonuç iyi çıkacak, eminim. o yüzden 3 hafta berklerim, sorun değil.
Aralma ne testi yaptıracaksın sen? Şeker yüklemesi ise çok erken değil mi? 26. haftada yspılıyor benim bildiğim. Senin kaçıncı haftan?
merhaba mervecim nasılsın
listeyi gördüm yine moralim geldi. bir itirafta bulunayım, burdaki gebelik cetveline bayılıyorum. ister ego de ister nedersen de ben yazı yazıyorum altındaki cetvelimin hergün ilerlediğini görmek ve senin listende yanındaki cetvel görmek inanılmaz gurur veriyor bana :)))) bayılıyorum.
aynen canım. tam buldumcuk oldum. hep heves ederdim espri tşörtlerinden dün dayanamadım aldım. bebişim göbeğimden hello diyor. ama daha çor erken biliyorum ama ben onu giymek istiyorum. :kedi:
kız dur accık göbüşün çıksın öle giy ki bi işe yarasın hahahah
ay wallahi alemiz nalan he
bak yeni tpik açtım sende ziyaret et resim koy eşinle kendi resmini koymasan bile
tişörtünün resmini koy hahahahah
bakalım bebeişin canı ne isticek eve kadar vakti var:)))
ay nediyorsun benim göbiş çıktıki. hemde nasılll. 5aylık hamile gibiyim ben.
resimide çekerim görürsün.
canım 1temmuzda ikili test için randevum var. tam 12.hafta bittiği gün oluyor.e giy o zaman sorarlarsa 5 aylık dersin hahahahakaydirigubbakcemile3
senin randevu yada ikili test falan ne zaman cicim
canım 1temmuzda ikili test için randevum var. tam 12.hafta bittiği gün oluyor.
yaaaaaaaaa insan öle görünce anlıyor dimi anne olduğunu çok süper bişey gerçekten hemen ekliyorum listeye yeni boyunu miniğim
demek çileli günler başladı ne zaman bulanıo miden cnm
ya kızlar siz GLUKOZ-HBSAG-ANTİ HBS- TAM KAN SAYIMI gibi tahlilleriiniz ne zaman yaptırdınız.Ben 8+2 oldum bugün ama yanlış mı anladım acaba doktoru bana da erken gibi geldi.Geçen hafta gittiğimde 1 ay sonraya gün verdi bana tekrar randevu için.1 hafta içinde bunları yaptır dedi yanlışlık olabilir mi
kızlar size bir haberim var paylaşiim dedim
biz şimdi istanbulda bakırköy gibi kazık bir semtte kirada oturuyoruz
ve eşimin annesinin evi site içinde willa bahçeli o gayet güzel bir yerde ama yalovada
o evin alt katını eşime düşünmüşler kapısı ayrı ayrı bi ev gibi boşa duruyo bomboş
geçenlerde ev sahibimizle kavga ettik mutfağını sıfırdan yaptırdım banyosunu küvetini dolabını yaptırdım eve badana bile biz yaptırdık evi zamanında uyguna tuttuk diye ama şimdi adam hiçbirini kiradan düşürmüyo bide üstüne zam istiyor
bizde eşimle karar aldık doğuma kadar yalovada ki ev yapılıcak bizde o sırada benim annemlerin yanına geçicez bi iki aylığına bu gidişle ev alamayız walla yazık günah boş boşuna kira ödüyorz eşime dedim ki 2-3 yıl yalovada kalalım ekmek elden su gölden ondan sonra evimizi alırız dedim..şimdi bi yandan ev taşıyorum kolileme falan e ister istemez evimden çıkıyorum diyede üzülüyorum..
ama istanbulda kira verdikçe biz birikim yapamıyoruz olmuyo şimdi tek masrafımız eşimin yol parası olacak o kadar
bebeğimiz için doğru bi karar almak istedik...en azından o 4-5 yaşına geldiğinde kendi evimiz olacak....ve daha rahatlicaz..
benim kayınvaldemle aram çok iidir yalovada eşim yokken iş gezisindeyken aylarca kaldım artık idare edicez zaten rahatsız etmez beni...ben tersimdir biraz o konuda...çocuğumada ii bakar benim annemde panikleme oluyo beceremiyo bakamıyo çocuğu cep telinde msj çekmeyi öğretiim dedim hastaneye kaldırdık heycan yapıo şimdi bi ilaç verdi doktor dedemin ölümünde böyle oldu onunla biraz rahat ama oda dikkat dağıtıyo yani ilerde annem bebeğime bakamaz ben ya çalışıcam ya bakıcıya vericem onuda asla yapamam....şimdi o yüzden böle bir karar aldık...ne kadar ii anlaşsamda kayınvaldeyle yakın oturmak belki ii değilir ama ben ileriyi düşünmem gerektiğini düşünüyorum zaten birikmişlerimiz bnm ameliyatıma gidicek 15 i bulur diyorlar bakalım hayırlısı artık.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?