2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

canım benim ya sizleri çok seviyorum zor günümde hep yanımda oldunuz herşey bizler için biraz zaman geçsin daha iyi olacagım biliyorum umarım saglıklı bir şekilde bebegini kucagına alırsın öpüyorum seni..
Panadolcum cok gecmis olsun. Rabbim hayirli zamanda hayirli bir evlad versin yeniden. Kendine iyi bak. En kisa zamanda guzel haberlerini almak dilegiyle..

Sevgiler
canım benim çok sagolasın dileklerin için inşallah zamanla herşey yoluna girer kendine dikkat et

panadol çok üzüldüm inan bana. ne diyeceğimi bilemiyorum rabbim yardımcımız olsun. inşallah en kısa zamanda kavulursun bebişine

canım sizlerden güzel haberler alayım bana morel olsun kendine ve bebegine iyi bak öpüyorum..

panadolcum kendini üzme lütfen biliyorum çok zor bi durum ama demekki böylesi hayırlıymış biz savaşçı anneleriz sonunda kazanıcaksın en yakın zamanda yine aramızda olursun inşallah

cnm sen boşver bizim ne dediğimizi doktorun ne diyorsa onu yaptır unutma her doktorun tedavi prosedürü farklı bende pelinin dediği gibi bildiğimiz şeker yükleme yapılacak sandım meğer kanda glukoz bakılacakmış sana yaptır cnm sen doktor bilir biz ne biliriz
Evet canim artik daha iyi anliyorum anne olucagimi:) dunden beri yemek yemege korkuyorum iki lokma yedimmi baslio hemen ve yemek kokularia artik hic dayanamiyorum. Ama bebegim iyi olsunda ben bunlara dayanirim melegim icin...
ay hepimiz öleydik hemen hemen zamanla geçer inşallah cnm allah yardımcın olsun

cnmmmm ya sen bu sıkıntının içinde bide beni mi dşündün cvp yazayım diye

panadol insan sana şunu söyliyim yaşadığın çoook zor birşey ve sen çok GÜÇLÜ çıktın wallahi takdir ettim seni maaşallah bu dirayetin hep devam eder ve sabrın sonunda yavrunu kucağını alırsın inşallah cnm

günaydın kızlar.. mervecim günaydın.. yine biz mi kaldık nöbete bugün.. bu ne ya nerde bunlar..

bugün nagihan amnio yaptıracaktı umarım ii geçer

ayrıca pelinnn arada girde iyiyim de merak ettim seni dünden bu yana umarım bi sorun yaşanmamıştır ki ben yaşanacağını sanmıyorum ama

cnm gözün aydın bu sabah panadoldan gelen kötü haberdeb sonra senin ki su gibi geldi wallahi
o geriden gelme olayına takma kafanı cnm bnm doktorda demiş öle hızlı gelişiyorlar ki yakalicak o normal zamanını

gizemli canım çok sağol panadolu şimdi okudum bende sen yazınca gördüm Allah yardımcısı olsun.
hala inanamıyorum şoktayım kürtaja diye gitmiştim çantamı alıp ama çok inatçı çıktık ikimizde adını keçi koyucam zaten :) bu arada yanlış hesap yapmışım ben doktorum beni düzeltti 2 hafta geriden gitmiyomuşuz 8 gün gerideymişiz ama hiç önemli değil dedi doktorum sizdeki bu azimle öne bile geçersiniz dedi :)

ay yaşasın bu çok güzel bir haber.. canım çok ama çok sevindim.. hihoyyythihoyyythihoyyyt meleğin seninle gurur duyacak ondan vazgeçmediğin için... tabi bizde onunla... siz anne bebek harikasınız ya...

çok teşekkür ederim canım vallahi hala şoklardayım ama azimliyim doğurucam ben bu keçiyi hihoyyyt

süper bişey dimi ya bak bugün kandil bol bol şükret allah sana bebeğini nasip etti diye gerçekten resmen kıyısından döndün ilerde sağlıkla kucağımıza alabilirsek onlara anlatacağımız çok şey var hele senin şöle bir hikayen olucak ben sana hamileyken kürtaj masasından döndün eyvahedigeldismile

ahh ahhh wallahi annem bazen annelik çok zor diyo ama bence bizim anneliğimiz daha zor neler çektik ya neelllerrrrrrrrrrrrrr

çok mantıklı sevgi evet öle yapalım

nasılsın bugün ya ben uzun zamandır doktora gitmiyorum ya sanki yine hamile değilmişim gibi gelmeye başladı hahahahah

aaa mervecim öyle zırt pırt usgye gidilmez.. otur oturduğun yerde bakiim..:)
canım ben iyiyim çok şükür.. yalnız başağrılarım devam ediyor.. sorcaktım dün doktora bizim tıfılı görünce unuttum gitti.. zaten antibiyotik gibi valla kesiliverdi ağrım...

yani bazen eşimle inanamıyoruz yao kadar şeyi biz mi yaşadık iğneler usgler toplama yerleştirme sonuç bekleme ki en zoru ikili testin sonucun beklemekten sonra bu pozitif mi sonucunu beklemek

wallahi helal bize ya

günaydınnnn kızlarrr:))) buğün dr arıcam dicem ya bu sol kasık tarafımda agrım hiç gitmiyor sanki yürümeme yatma pozisyonumu etkiliyor korkmaya başlıyorum

kızlar bişey sorucam bide size kalp atışını duyduktan ne kadar sonra gittiniz doktora bi daha bana 4 hafta sonra gel dediler ben nasıl beklicem o kadar

günaydınnnn kızlarrr:))) buğün dr arıcam dicem ya bu sol kasık tarafımda agrım hiç gitmiyor sanki yürümeme yatma pozisyonumu etkiliyor korkmaya başlıyorum

günaydın tatlış.. bence de sor arkadaşım... netice de çok rahatsız ediyorsa önemli birşey olabilir.. ihmal etme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…