cnm bencede sor sormakta fayda var baksana yatarken bile rahatsız ettiğine göre sorulacak raddeye gelmişgünaydınnnn kızlarrr:))) buğün dr arıcam dicem ya bu sol kasık tarafımda agrım hiç gitmiyor sanki yürümeme yatma pozisyonumu etkiliyor korkmaya başlıyorum
kızlar bişey sorucam bide size kalp atışını duyduktan ne kadar sonra gittiniz doktora bi daha bana 4 hafta sonra gel dediler ben nasıl beklicem o kadar
buldum unisex bi isimmiş.. ÖNGÜL: DİRENEN, İNATÇI KİMSE..
SERTAP: İNATÇI
buldum unisex bi isimmiş.. ÖNGÜL: DİRENEN, İNATÇI KİMSE..
SERTAP: İNATÇI
aynen canım çoğumuza öle yaptılar bnim kanserle ilgili sorunum olduğu için 2 hafta sonra çağırdı ama bi çoğunu 1 ay sonra çağırdılar
sabretmek çok zor dimii
çok zormuş vallahi size şimdi hak verdim okuyodum çünkü sizi yazılarınızı aranızda usg aşerenler oldugunu biliyodum galiba bende o kervana katılıcam bu gidişle a.s
Günaydın kızlar. Biz iyiyiz. İlk 24 saat sorunsuz geçti. Evde dinleniyorum. Keyfim yerinde :)
Oğlumla fırsattan istifade tatil yapıyoruz tv karşısında :)
çok zormuş vallahi size şimdi hak verdim okuyodum çünkü sizi yazılarınızı aranızda usg aşerenler oldugunu biliyodum galiba bende o kervana katılıcam bu gidişle a.s
Doktora gidişlerim:
5+2: kese göründü
7+2: kalp atışı
11+2: muayene
13+5: ense kalınlığı
15+6: amniyosentez
bir sonraki randevum 18+1'de
ohhhhhhhhhhhhhh maaşallah yesinler senin oğlunuda senide akşam merak ettim walla seni bugünde nagihan bi atlatsa şu işi hayırlısı ileGünaydın kızlar. Biz iyiyiz. İlk 24 saat sorunsuz geçti. Evde dinleniyorum. Keyfim yerinde :)
Oğlumla fırsattan istifade tatil yapıyoruz tv karşısında :)
seni seni daha şimdiden başladın herhaldeneeeeee eyvahedigeldismile ben nasıl beklicem o kadar yok gerçekten bekleyemem hemen ufak çaplı bir araştırma yaptım bizim burda bir poliklinik buldum usg cihazı iyiymiş 45 tl ye bakıyolarmış haftada bir giderim ben artık önümüzdeki cuma gidicem kesin dayanamam vallahi zaten babamızda ben duymadım kalp atışını niye beni çağırmadınız içeri diye söylenip duruyodu onu bahane eder giderim :lepi:
günaydın cicim nasılsın bakalım bugün yine köle modumukızlar günaydınnn, keyifler yerinde umarım.
Pelinciğim iyi olmana sevindim, hepimizden önce gittiğin için bize hep örnek ve öncü oluyorsun, inşallah sonucun da çok güzel çıkacak.
Panadolcuğum, dün gördüm ama yazma fırsatı bulamadım, çok ama çok üzüldüm, ama seni böyle metanetli görünce biraz içim rahatladı. Hayat böyle işte, iyi de kötü de bizim için, o yüzden hep güçlü hep tevekküllü olmak lazım. Bu azmin ve metanetinle kısa zamanda bebeğini kucağına alacağından eminim.
Sensizhayat, çok güzel haberler vermişsin, inşallah bundan sonrası seni üzmeden yormadan geçer, 8 gün meselesini dert etme, zaten içinde bulunduğun haftalarda ultrasonun ve doktorun yaptığı ölçümün hassasiyeti +/-7 gün. Haftalar geçtikçe bebek zaten birkaç gün geriden geliyorsa tamamlayacak, doktor da ultrasonda daha sağlıklı ölçüm yapabilecek.
Kızlarrr, hani şu çatlak meselesinde ne kullanalım diyorduk ya; özellikle bayan doktorlar kakao yağını öneriyor. Geçen hani şu "gidip kendimizi şımart"tığımız zincir mağazada gayet kolay kullanım sağlayan bir şişede satılıyor, pek de bir para değil. Fakat kendimi sürekli çikolatalı pasta gibi hissetmeme sebep oldu, sabahtan beri doymamış gibiyim
günaydın kızlar nasılsınız,
bilgecim ve mervecim çatlak kreminden bahsetmişiniz.
benim dr.kontrolümde hemşireyle konuşmamızda bir önerisi oldu..
2 kahve fincanı kakao yağına bir tane limonun suyu ve 2tatlı kaşığı aloe vera jelini karıştırıp fısfıslı bir şişede kullanabilirsiniz dedi. badem yağı tüylenme yapıyormuş tavsiye etmedi oyüzden. ben şimdilik normal nemlendiricilerle idare ettim. ama artık başlamam lazım çünkü 5aylık gibi şişdim şimdiden..
günaydın cicim nasılsın bakalım bugün yine köle modumu
wallahi başlamak lazım bnm bi arkadaşımın göğüsleri 11 haftada çatlamış iri göğüslüydü resmen biz elimizden geleni yapalımda sonra çatlicaksak çatlarız en azından elimizden geleni yaptık deriz
ben şimdilik dalinin bebe yağının kullanıyorum ama lierac denilen kremi alıcam galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?