2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

haymatlos+, bee009+, Ç&D+

HEPİNİZE GÜNAYDIIINNN :CüvCüv: HAMİŞLER

ayrıca ülkemizin içinde bulunduğu bu felaket günlerini atlatması ve terörün yok olması dileğiyle..başka şehit haberi alırsam erkek çocuk doığurmaktan korkacağım....turkbayragiturkbayragi

Günaydın kızlaaaarrrr,

Pretty'ciğim hepimizde benzer kaygılar olabiliyor, haftasonu Eskişehir'e memleketime gittik, hava çok sıcaktı, annemlerin evi de cok cok sıcaktı, yatağı da yabancılayınca biraz zorlandım. Yol boyunca arabanın klimasından etkilenmişim burnum tıkanmış. Gece o tıkanıklıkla ve sıcağın etkisiyle nefes alamaz şekilde uyandım. Uyku haliyle güzel nefes alamadığım için kanımda oksijenin azaldığını bebeğe az oksijen gittiğini ve bu yüzden bebeğimin zeka özürlü doğacağını düşündüm. Rüya gibi birşeydi, kötü olan o yarı uyku haliyle buna ciddi ciddi inanmam ve derin kaygıya girmemdi. Ara böyle ataklar gelmesine rağmen biraz durup, sakinleşip aklıselimle düşündüğün zaman bunları kafandan atabiliyorsun. Ben hep dünyada sağlıklı bebek sayısının sağlıksızdan kat be kat fazla olduğunu, özel bir durumumuz olmadığına göre eşimle benden olan çocuğun da tıpkı çoğunluk gibi sağlıklı olacağını düşünüyorum. Bir de doktorlara kendimi teslim ediyorum. ıyisiniz diyorlarsa iyiyizdir.

Patly, çok geçmiş olsun, çok şükür sana ve bebeklerine bir zarar gelmemiş. Bu laparoskopi işinde çok ilerlediler, çok yüksek bir başarıyla bebeğe de anneye de zarar vermeden pek çok girişimi yapabiliyorlar. Çok çok geçmiş olsun.

günaydınnn ana kraliçemma.s.

Allah iyiliğini versinn koptum walla :)))))))))))))))))))))))))

"Uyku haliyle güzel nefes alamadığım için kanımda oksijenin azaldığını bebeğe az oksijen gittiğini ve bu yüzden bebeğimin zeka özürlü doğacağını düşündüm. "delikafaduldendelikafadulden

çok tatlısın wallla:)))))))

:)))) Yani gene ben en kaygısız tiplerden biriyim üstelik. Annem henüz beni hamileyken görmedi, ablam da ilk kez bu hafta sonu gördü, akrabalar filan benimö rahat halime hayret ettiler, sonra hep beraber benim zaten geniş bir insan olduğum, dünya yıkılsa umursamayacağım kanaatine vardılar:)) Ama işte böyle geniş bile olsak, bu dönemde kaygılarımız olabiliyor. Mühim olan çok sürdürmemek ve kaygıların esiri olmamak.

:) Haber veririm tatlum:)

Bilgeciim, ne güzel, annenleri görmüşsün... İyi gelmiştir... hehe :)

Bizim de buluşmamıza az kaldı valla:) Kızlar, Ankaraya yakın olan varsa gelsin yaa, 3 temmuz da bilge ile buluşacağız:)

haklısın bilgeciğim kaygılanmıyorum diyen anormaldir bence her anne bebeği için endişelenir ama bu anlıktır ve hayatı zindan edecek boyuta geldi mi esas o zaman bebek için daha da tehlikeli

Günaydın kızlar,

Pretty lütfen kendini boşu boşuna üzme ve bebeğini de strese sokma. Korkmak, endişelenmek için yeterince sebebimiz var ama ne kadar üzülürsen üzül olana ve olacağa çare yok. Tek yapabileceğin en iyisinin umut etmek ve kendine dikkat etmek.
ben çarşamba günü amniyosentez yaptırdım. 3 gün evde yattım ve bebeğim düşmesin diye dua ettim. Şimdi de 2 hafta daha var önümde sonucu bekleyeceğim. %85 bebeğim normal ama %15 down sendromu olma ihtimali de var. Ben iyiyi düşünmeye çalışıyorum. Aksi takdirde kafayı yerdim.

Çok yakın bir arkadaşım ilk bebeğini 6 aylıkken karnında kaybetti. Kendine zor geldi ama şimdi 2 tane oğlu var. Böyle olaylar herkesin başına gelebilir tabi ki ama ben bol bol şükrediyorum ve olumlu olmaya gayret gösteriyorum.

Lütfen kendini ve bebeğini (ve tabi ki seni sevenleri) daha fazla üzme. Bebeğine kavuştuğunda, onu kucağına aldığında geçen 9 ay boyunca boşuna endişelendiğini göreceksin ve daha çok üzüleceksin. Çünkü bebekler annenin üzüntüsünü hissedermiş ve ilerde stresli, sıkıntılı bir bebeğin olabilir. Senin bir anne olarak mümkün olduğunca huzurlu ve mutlu bir hamilelik geçirmek.
Şu an endişeleneceğin hiçbirşey yok.

merve günaydın canım benim...
bilgecim sen varya bir numarasın ya.. kız öyle şey olur mu hiç? Allah iyiliğini versin emi..

merve dün haberleri izlerken hem ağladım, hemde kuzumla konuştum.. onu böyle bir dünyaya getireceğim için özür diledim..inşallah onla büyüyene kadar insanlar savaşların nasılda boş ve saçma sapan birşey olduğunu o kalın kafalarına sokarlar..

özlemcim tüm bu hissettiklerini yaşaman çok normal aslında
hamile kadınlarda görülebiliormuş bebeğe bakamayacağım bana yada ona bişii olacak hissi
bunun aynısını benim annemde yaşamıiş..
o yüzden kendini sorunlu gibi düşünmektense mervenin de dediği gibi bir danışmandan yardım al derim..
hiçç kendini yormadan atlatabilirsin..
bende düşünüorum yardım almayı çünkü inanılmazz sinirliyim mesela bu da normal değil...

canımmm
benimde bulantılarım 12.haftada başlamıştı bu hafta başından biraz daha geçti sanki
ilk 3 ay hiiiç bulanmamıştı..
benim arkadaşım 34 haftalık hamile onunda 12-15 hafta arası olmuş bulantıları şimdi kızı oluor ben direk buna bağlıorum işime gelior::))))
testleri haber ver kuzucum..

Funda'cım haftasonu Palladium ve Şaşkınbakkal M&S'e gittim. Pembe ve mavi puanlı gri ayı işlemeli body'leri gördüm ama gri puanlı yoktu. Bir de bu body'ler indirimde değildi. En azından pembe ve mavi puanlı olanlar. Bugün bir de ıstinye Park M&S'e bakacağım.
Ben de bu arada oğluma 5'li Snoopy'li body seti aldım :)) Çok tatlı. Kısa kollu olduğu için 6-9 aylık olanını aldım.

Merve şu resimleri koyduğumuz diğer topik neydi? ben kendşmş de çektim, bir de oğlumun ilk giyeceği takımın resmini koyacağım.

bilgeeee:):)
harikasın canımmm yaaaa yılın senaristi ödülünü verdim gittii
kadın zeki olunca kurması bile bilimsel:):))

merveeee
napıosuun cicimmm
ne zaman taşınıorsunuz

bilgeeee:):)
harikasın canımmm yaaaa yılın senaristi ödülünü verdim gittii
kadın zeki olunca kurması bile bilimsel:):))

merveeee
napıosuun cicimmm
ne zaman taşınıorsunuz

cnm ay sonu anneme geçicem doğuma kadar istanbuldayım doğurunca bebeğimle direk yalovaya

bizim evi toparladık herşey kolide bide günlük tabak çanakla günlük kıyafetler kaldı

sen ne zaman gelicen istanbula

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…