Ya tatlım ev artık yaşanmaz hale gelmişti.. yakında dünya kupası bizim evdeki tozlardan yapılan topla oynancaktı valla.. o kadar beterdi yani.. ayrıca cocuk odasında ki yatağın üstü bildiğin ulus pazarındaki ne alırsan 5 milyon tezgahı gibiydi.. çok fenaydı çok.. yani hırsız girse " bu ev zaten soyulmuş" deyip geri kaçardı.. :) işte pek istediğim gibi olmadı ama eh yaşanacak hale geldi biraz olsun..
olsun canım lütfen dikkat et sen yinede :)
haymatlos+, bee009+, Ç&D+
HEPİNİZE GÜNAYDIIINNN :CüvCüv: HAMİŞLER
ayrıca ülkemizin içinde bulunduğu bu felaket günlerini atlatması ve terörün yok olması dileğiyle..başka şehit haberi alırsam erkek çocuk doığurmaktan korkacağım....turkbayragiturkbayragi
Günaydın kızlaaaarrrr,
Pretty'ciğim hepimizde benzer kaygılar olabiliyor, haftasonu Eskişehir'e memleketime gittik, hava çok sıcaktı, annemlerin evi de cok cok sıcaktı, yatağı da yabancılayınca biraz zorlandım. Yol boyunca arabanın klimasından etkilenmişim burnum tıkanmış. Gece o tıkanıklıkla ve sıcağın etkisiyle nefes alamaz şekilde uyandım. Uyku haliyle güzel nefes alamadığım için kanımda oksijenin azaldığını bebeğe az oksijen gittiğini ve bu yüzden bebeğimin zeka özürlü doğacağını düşündüm. Rüya gibi birşeydi, kötü olan o yarı uyku haliyle buna ciddi ciddi inanmam ve derin kaygıya girmemdi. Ara böyle ataklar gelmesine rağmen biraz durup, sakinleşip aklıselimle düşündüğün zaman bunları kafandan atabiliyorsun. Ben hep dünyada sağlıklı bebek sayısının sağlıksızdan kat be kat fazla olduğunu, özel bir durumumuz olmadığına göre eşimle benden olan çocuğun da tıpkı çoğunluk gibi sağlıklı olacağını düşünüyorum. Bir de doktorlara kendimi teslim ediyorum. İyisiniz diyorlarsa iyiyizdir.
Patly, çok geçmiş olsun, çok şükür sana ve bebeklerine bir zarar gelmemiş. Bu laparoskopi işinde çok ilerlediler, çok yüksek bir başarıyla bebeğe de anneye de zarar vermeden pek çok girişimi yapabiliyorlar. Çok çok geçmiş olsun.
nbr fıstık nasılsın bakalım minnoşlar nasıl
Allah iyiliğini versinn koptum walla :)))))))))))))))))))))))))
"Uyku haliyle güzel nefes alamadığım için kanımda oksijenin azaldığını bebeğe az oksijen gittiğini ve bu yüzden bebeğimin zeka özürlü doğacağını düşündüm. "delikafaduldendelikafadulden
çok tatlısın wallla:)))))))
:) Haber veririm tatlum:)Ya tatlım ev artık yaşanmaz hale gelmişti.. yakında dünya kupası bizim evdeki tozlardan yapılan topla oynancaktı valla.. o kadar beterdi yani.. ayrıca cocuk odasında ki yatağın üstü bildiğin ulus pazarındaki ne alırsan 5 milyon tezgahı gibiydi.. çok fenaydı çok.. yani hırsız girse " bu ev zaten soyulmuş" deyip geri kaçardı.. :) işte pek istediğim gibi olmadı ama eh yaşanacak hale geldi biraz olsun..
günaydın fundacım.. bugün mü çıkıyo sonuçlar.. amanın ben bilem heyecanlandım bak şimdi.. inşallah canım inşallah herşey yolundadır..
Günaydın kızlaaaarrrr,
Pretty'ciğim hepimizde benzer kaygılar olabiliyor, haftasonu Eskişehir'e memleketime gittik, hava çok sıcaktı, annemlerin evi de cok cok sıcaktı, yatağı da yabancılayınca biraz zorlandım. Yol boyunca arabanın klimasından etkilenmişim burnum tıkanmış. Gece o tıkanıklıkla ve sıcağın etkisiyle nefes alamaz şekilde uyandım. Uyku haliyle güzel nefes alamadığım için kanımda oksijenin azaldığını bebeğe az oksijen gittiğini ve bu yüzden bebeğimin zeka özürlü doğacağını düşündüm. Rüya gibi birşeydi, kötü olan o yarı uyku haliyle buna ciddi ciddi inanmam ve derin kaygıya girmemdi. Ara böyle ataklar gelmesine rağmen biraz durup, sakinleşip aklıselimle düşündüğün zaman bunları kafandan atabiliyorsun. Ben hep dünyada sağlıklı bebek sayısının sağlıksızdan kat be kat fazla olduğunu, özel bir durumumuz olmadığına göre eşimle benden olan çocuğun da tıpkı çoğunluk gibi sağlıklı olacağını düşünüyorum. Bir de doktorlara kendimi teslim ediyorum. İyisiniz diyorlarsa iyiyizdir.
Patly, çok geçmiş olsun, çok şükür sana ve bebeklerine bir zarar gelmemiş. Bu laparoskopi işinde çok ilerlediler, çok yüksek bir başarıyla bebeğe de anneye de zarar vermeden pek çok girişimi yapabiliyorlar. Çok çok geçmiş olsun.
haklısın bilgeciğim kaygılanmıyorum diyen anormaldir bence her anne bebeği için endişelenir ama bu anlıktır ve hayatı zindan edecek boyuta geldi mi esas o zaman bebek için daha da tehlikeli:)))) Yani gene ben en kaygısız tiplerden biriyim üstelik. Annem henüz beni hamileyken görmedi, ablam da ilk kez bu hafta sonu gördü, akrabalar filan benimö rahat halime hayret ettiler, sonra hep beraber benim zaten geniş bir insan olduğum, dünya yıkılsa umursamayacağım kanaatine vardılar:)) Ama işte böyle geniş bile olsak, bu dönemde kaygılarımız olabiliyor. Mühim olan çok sürdürmemek ve kaygıların esiri olmamak.
özlemcim tüm bu hissettiklerini yaşaman çok normal aslındamerhaba kızlar ben müthiş hamilelik psikolojisine girdim o yüzden yazmıyorum ama sizi okuyorum kusura bakmayın lütfen ama korkularım çok fazla son haftalarda geçen hafta çarpıntı sorunum vardı neden olduğunu anlamadık ama kan basıncından olabilir dedi doktorum inanılmaz kötüydüm ama 3 gün uyku dahi uyuyamadım yemek yiyemiyorum çok fazla eskisi gibi aç uyanmıyorum sıcaklardan mı bilmiyorum hele netten kötü haber okuyunca yada içimde bişeylerin kıpırdayacağı hissi bile korkutur oldu bebeğimi çok istiyorum ama korkuyorum onun yada benim başıma hep bişey gelecek diye düşünüyorum malesef herkes çok kolay ağlatabiliyor beni annem tatile gitti bi haftadır yok ona üzülüyorum eşimin işinde sıkıntıları var vs vs sizide sıkmak istemiyorum ne olur affedin beni bebeğime gelince 2 test sonuçlarımız çok güzel hiç bi sorun yok geçenlerde 7 aylık iki bbeğinide karnında kaybeden biriyle tanıştım ve tek belirti tırnak morarmasıymış 4 5 gün sonra sancıyla gitmiş doktora zehirlenmeye başlamış onun etkisindede kalmış olabilirim ama dünden beri tırnaklarımın dipleri morardı yarın doktora gidicem bugün aradım kan hapları yapabilir dedi ama içim rahat deil dediğim gibi hep bişeyler olacak korkusu benim psikolojimi alt üst etti hepiniz kendinize ve bebişlerinize iyi bakın olurmu allah hepimizi korusun
canımmmiyiyiz tatlım... Aç kurt gibi uyandık bu sabah:))) Dün iştah yoktu, midemiz bulandı çok... Hayret bişey, 3 ay bulantı falan olmadı bende, 3 ay bitti, bulantı başladı:)) Bu benim sıpa şahsına mnhasır olacak her halde zıpırdak şey:)) İşte dün yiyemeyince, bu sabah çok aç uyandık.. Kahvaltımızı ettik, bakalım teyzeler napıyo dedik...
Akşama doktor amcaya gidecez, ikili testimizin sonucu çıkıyo bugün eyvahedigeldismile inşallah ter temiz çıkar yaa
bilgeeee:):)
harikasın canımmm yaaaa yılın senaristi ödülünü verdim gittii
kadın zeki olunca kurması bile bilimsel:):))
merveeee
napıosuun cicimmm
ne zaman taşınıorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?