2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

Herkese Merhabalar;

Bizden haberler; dun rutin DR kontrolumuze gittik. Aslinda bu sefer biraz erken gittik kontrole. Seyahate gidebilirim diye 3 hafta sonrasina almistim randevuyu. Neyse hersey yolunda cok sukur. Klasik idrar testini yaptilar. Bebegimizi goremedik ama doppler ile kalp atisini dinledik;-))) Dr teyzenin yapigi el olcumlerine gore buyumus hersey yolundaymis. 18.-20. hafta arasinda ayrintili USG icin randevu alicam p.tesi ayrica gene o aralar rutin muayenemiz ve ikinci trimester genetik testimiz icin kan verecegiz. Allahin izniyle zaten yarilamis olucaz o zamanlarda hamileligi. Ne cabuk geciyor zaman oyle degil mi?

Hani hep diyorum ya cani usg ceken beni dusunsun diye bosuna soylemiyorum;-)) Cunku 20. haftada ayrintili olacagimiz USG bizim SON USG miz ayrica;-)) ABDlilerin herseyi olagan karsilamasi, abartmamasi, olaylari dogal akisina birakmalarinin ornegi bu da. elbette isin maliyet ve saglik hizmetlerinin cok pahali olmasinin da etkisi var. Zaten artik usg olmayacagini tahmin ediyordum ama dun teyit ettirmis oldum Drla. Dr umun soyledigi "cok sagliklisin, test sonuclarin cok guzel, bundan sonra hersey zaten yolunda olacak, biz dopplerle kalp atisini aldigimiz surece hic bir sorun olmayacak, endiselenme" oldu. Allah bize bir evlad nasip etmisse zaten o dogacak ins. Nasibimizde yoksa hergun usg ye girsem ne care. O yuzden zaten bekledigim icin hic sasirmadim. Cinsiyeti bu arada supriz olacagi icin bizim icin hic bir bir sorun yok;-))

Aslinda burasi ve TR ye arasindaki uygulama farklarini yazmistim (transferden sonra yatirma, tup bebekleri sezeryanla dogurtma vs vs) ama iki ulkenin elbetteki ekonomisi, toplum yapisi vs vs degisik o yuzden sildim. Biz de icinde bulundugumuz duruma alismaya calisiyoruz bir sekilde. Umarim hep beraber guzel gunler goruruz.

Iyi pazarlar

Sevgiler herkese..

Son düzenleme:

PATLYcimmmm:) Maşallah bebeğine ve sana... Hayranım senin şu sabrına inan:) Dilerim ki tanrım herşeyi gölüne göre versin:)))

Son düzenleme:
PATLYcimmmm:) Maşallah bebeğine ve sana... Hayranım senin şu sabrına inan:) Dilerim ki tanrım herşeyi gölüne göre versin:)))

Canim benim ben de hepimize hayranim bebeklerimiz icin verdigimiz mucadeleye..

Mustakbel babalarinda ilk babalar gunu kutlu olsun;-)) a.s.

Sevgiler

zeynepcim aradım d.r dayanamadım sen haklıymışsın ben yannış anlamışım dr. dedi 12. haftanda yapcaz dedi of yaa bende ikili testimi temiz die sevinmiştim inş bir sorun çıkmaz ((((

çıkmaz canım birşey sen merak etme. benimkisi de haftaya yapılacak inşallah rabbim bebeklerimizi korusun inşallah.

Canim benim ben de hepimize hayranim bebeklerimiz icin verdigimiz mucadeleye..

Mustakbel babalarinda ilk babalar gunu kutlu olsun;-)) a.s.

Sevgiler

evet ben de eşime hediye almayı düşünüyorum bugün inşallah hiç bir aksilik olmaz. şu halimize çok şükür. ayrıca kayısıyı yedim rahatladım bugün karnım da rahat ohh keyifliyiz bugün bebişimle sizleri seviyoruz ve koocccccamannn öpüyoruz...

slm kızlar
başıma neler geldi tahmin bile edemezsinizeyvahedigeldismile
çarşamba günü ameliyat oldum.salı gunu sağ tarafımdaki bi sancıyla sabah kalktım ve anlatamam nasıl bir acı anlatamam.acil hastaneye gıttım.5 tane serum ,ağrı kesiciler,dopler usg yapılmayan kalmadı sancımı hiçbişey kesmedi drum acil kendi hastanesine ambulans ile sevk ettirdi.
yumurtalarım buyumustu ya onlar 10 cm olmus ve kendı etrafında dönmüş bogulmus.bebeklerimin saglığıda tehlıkeye gırdı...
acil ameliyata aldılar laparoskopi ile 2.5 saat amelıyatta kaldım uyandıgımda ılk sordugum bebeklerım nasıleyvahedigeldismile
rabbime şükürler olsun bebeklerım benımle....
neler yasadım neler cektım anlatamam.şimdi ise ameliyat yerlerim acıyor ama o çektiğim ağrının yanında hiç bişi.çarsamba kontrolum var inşallah bıdaha bole zor seyler yasamam bebeklerımle huzurlu bi şekilde sonuna kadar gıderız.tabiki siz arkadaşlarımda inşallah bebişlerinize kavusursunuz

canım çok çok geçmiş olsun ama bebeklerin seninle ya buna şükür. rabbim sizleri korusun

Pany, çok geçmiş olsun... allahım bebeklerini sana bağışlamış ya, gerisi önemli değil... İnşallah tez zamanda sen de sağlığına kavuşursun.. Çok çok geçmiş olsun...

Panycim;

Cok gecmis olsun.. Ne kadar cok canin acimis, agri cekmisin;-(( Cok sukur atlatmisiniz hem bebisler hem de sen..Kendine dikkat et. Carsamba gunu bizi habersiz birakma..

Sevgiler

KIZLAR BAKIN NE BULDUM:)) kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Bizim bebişlere yetişirmi bilemem ama

Fetüs e-posta yollayabilir mi?

Artık baba adayları nerede olurlarsa olsun, doğacak bebeklerinin her hareketini an ve an izleyebilecek.

Tasarımcı ve aynı zamanda müstakbel bir baba adayı olan Corey Menscher tarafından geliştirilen ilginç bir sistem, anne rahminde bulunan fetüsün hareketlerini an ve an babanın bilgisine sunuyor.

Önce anne, Kickbee adını taşıyan bu özel kemeri beline takıyor. Ardından rahim içerisindeki fetüsün titreşime yol açan her hareketi, bu özel kemer vasıtasıyla dışarıdan algılanabilir sinyale dönüşüyor ve geliştirilen bir Java uygulaması sayesinde bu sinyaller alınarak otomatik olarak e-posta gönderilebiliyor.

Böylece hamile eşinden uzakta, ofisinde çalışan baba adayı, çocuğu daha doğmadan çocuğunun her hareketini, örneğin fetüs anne karnına tekme attığında, e-posta yoluyla gelen mesaj sayesinde bunu cep telefonuyla an ve an takip edebiliyor.

Ürünün bir diğer özelliği ise anne adayına herhangi bir yan etkisinin bulunmaması. Henüz prototip aşamasında olan ürünün ne zaman satış aşamasına geleceği ise şimdilik bilinmiyor.

Merhaba arkadaşlar...
ızmirde tüp bebek tedavisi olup da olumlu sonuçlanan, doktorumdan ve hastaneden memnunum diyen var mı?
Yardımcı olursanız sevinirim.
Angell80 i gördüm.. özel msj attım ona umarım cvp verir...
Başka bildiğiniz var mı siizn...
Bırde listeniz varıdr sanırım sizin onu bulamadım ben

canım beniimm çok teşekkür ederim
benim 2 teyzem 2 kuzenim ev arkadaşlarım hepsi ist.
eşim onlardan başkasında kalmamdan hoşlanmaz sanıorum ama tüüüüm gün birlikte oluruz die düşündüm o yüzden hepimize uygun bi gün oluırsa harika olur..
ama beni düşünmen bile yeter canımsın..

kızlar biz eşimle nida ve dila isimlerine çok ısındık ama soyadımız selim uymuyo sanki
gayet uyumlu canımcım..
ama daha önce de belirttiim gibi
dila tercihimdir çok güzel oluorlar...

tattttlııımm hayır olsuun
ama kan görmüşsün bozulmuş rüyan
acaba erkek mi ki fundaaammm
ama kız doğuor ya içimize...

geçmiişş olsun güzelim
ama bebekler ii ya çok şükür...
kendine daha da dikat et mikrop kapma sakın öpüldün...

elfida ben de izmirde yaptırım tedavimi
smyrna da
ekipden de hastanemden de çoook memnundum
ilk denememdi şimdi 14 haftalık hamileyim:))

kızlarr bakın diğer topiklerden edindim:):)

kuantum isim analizleri

A: Atılgan-enerjik
B: Ön sezileri kuvvetli
C: Konuşma ve yazma yetenekleri olan
Ç: Zevk sefa düşkünü
D: Üstün güçlere sahip
E: Sıkıntılardan kurtulmak için mücadele eden
F: Uysal, güvenilir
G: ınatçı kişilik, gerginlik
H: Sakin ve durağan
I: Hassas
ı: Kırılgan
J: Kaprisli ve kıskanç
K: Başarılı, unvan sahibi
L: Sanatsal yeteneğe sahip
M: Ticarete yatkınlık
N: Sağduyulu
O: Gizliliği sever
Ö: ıçine kapalı
P: Kendinden emin
R: Sert yapıya sahip
S: Hayalperest
Ş: Çok üretken ve güçlü
T: Duygularını zor açabilen
U: Durgun, çok ağır hareket eden
Ü: Başarısı sürekli engellenen
V: Kendi içine dönük, umursamaz
Y: Geçmiş üzüntüleri sürekli yaşarlar
Z: Bilimsel açıdan, okumayı seven.

Nilda Ferhan Efeçınar isimlerin hatta soyadı ve lakapların insanın kişiliğini de etkilediğini düşünenlerden. Efeçınar koçluk yaptığı süre boyunca yaptığı gözlemler sonucu isimden karakter analizi yapmaya başlamış. Bu analizinin bilimsel bir temele dayanmadığının altını çizen Efeçınar kullanmış olduğumuz her harfin, sesin bir frekans yaydığını ve bu durumun bizin elektromanyetik alanımızı etkilediğini söylüyor. ısimlerin baş harfinin çok önemli olduğuna dikkat çeken Efeçınar şöyle devam ediyor: “A harfiyle başlıyorsa, kişinin algılaması yüksek, atılgan bir enerjiye sahip. B harfiyle başlıyorsa mücadeleci ve önsezileri güçlüdür. ısmi F ile başlayanlar güvenilir yapıya sahip olur. G ile başlıyorsa kıskanç ya da inatçı bir kişilik söz konusu. V harfi olan isimler başına buyruktur, bildiğini okur, dikkafalıdır. N sağduyu, P saygınlık, L ve S sanatçı, yaratıcı kişilik, T ticari yetenek ve kültürel birikimdir.”

he he :))) EZGı; benim hep içime kız doğuyor zaten:))) Rüya tabirlerine bakmak aklıma geldi, kız görünce erkek, erkek görünce de kız olacak demekmiş ha ha ha ha:)))9 aha demedi deme, senin de kızın olcak, o doktor yanlış gördü seninkini:)))))) kordonu pipi sandi:))

elfida ben de izmirde yaptırım tedavimi
smyrna da
ekipden de hastanemden de çoook memnundum
ilk denememdi şimdi 14 haftalık hamileyim:))

aklımda Smyrna ...
Bende görüştüm Smyrnayla..
Sadece fiyat konusunda endişeliiym, zorlayacak bizi biraz...
Ege üniv. yaptıran var mı bildigin ??
Teşekkür cvp için... RABBİM sağ salim kucagına alıp kokusunu içine cekmeyi nasip etsin arkadaşımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…