:)) Ezgiiim, nasılsın canımın içi
merhaba kızlar ben müthiş hamilelik psikolojisine girdim o yüzden yazmıyorum ama sizi okuyorum kusura bakmayın lütfen ama korkularım çok fazla son haftalarda geçen hafta çarpıntı sorunum vardı neden olduğunu anlamadık ama kan basıncından olabilir dedi doktorum inanılmaz kötüydüm ama 3 gün uyku dahi uyuyamadım yemek yiyemiyorum çok fazla eskisi gibi aç uyanmıyorum sıcaklardan mı bilmiyorum hele netten kötü haber okuyunca yada içimde bişeylerin kıpırdayacağı hissi bile korkutur oldu bebeğimi çok istiyorum ama korkuyorum onun yada benim başıma hep bişey gelecek diye düşünüyorum malesef herkes çok kolay ağlatabiliyor beni annem tatile gitti bi haftadır yok ona üzülüyorum eşimin işinde sıkıntıları var vs vs sizide sıkmak istemiyorum ne olur affedin beni bebeğime gelince 2 test sonuçlarımız çok güzel hiç bi sorun yok geçenlerde 7 aylık iki bbeğinide karnında kaybeden biriyle tanıştım ve tek belirti tırnak morarmasıymış 4 5 gün sonra sancıyla gitmiş doktora zehirlenmeye başlamış onun etkisindede kalmış olabilirim ama dünden beri tırnaklarımın dipleri morardı yarın doktora gidicem bugün aradım kan hapları yapabilir dedi ama içim rahat deil dediğim gibi hep bişeyler olacak korkusu benim psikolojimi alt üst etti hepiniz kendinize ve bebişlerinize iyi bakın olurmu allah hepimizi korusun
slm kızlar
başıma neler geldi tahmin bile edemezsinizeyvahedigeldismile
çarşamba günü ameliyat oldum.salı gunu sağ tarafımdaki bi sancıyla sabah kalktım ve anlatamam nasıl bir acı anlatamam.acil hastaneye gıttım.5 tane serum ,ağrı kesiciler,dopler usg yapılmayan kalmadı sancımı hiçbişey kesmedi drum acil kendi hastanesine ambulans ile sevk ettirdi.
yumurtalarım buyumustu ya onlar 10 cm olmus ve kendı etrafında dönmüş bogulmus.bebeklerimin saglığıda tehlıkeye gırdı...
acil ameliyata aldılar laparoskopi ile 2.5 saat amelıyatta kaldım uyandıgımda ılk sordugum bebeklerım nasıleyvahedigeldismile
rabbime şükürler olsun bebeklerım benımle....
neler yasadım neler cektım anlatamam.şimdi ise ameliyat yerlerim acıyor ama o çektiğim ağrının yanında hiç bişi.çarsamba kontrolum var inşallah bıdaha bole zor seyler yasamam bebeklerımle huzurlu bi şekilde sonuna kadar gıderız.tabiki siz arkadaşlarımda inşallah bebişlerinize kavusursunuz
slm kızlar
çarşamba günü ameliyat oldum.salı gunu sağ tarafımdaki bi sancıyla sabah kalktım ve anlatamam nasıl bir acı anlatamam.acil hastaneye gıttım.5 tane serum ,ağrı kesiciler,dopler usg yapılmayan kalmadı sancımı hiçbişey kesmedi drum acil kendi hastanesine ambulans ile sevk ettirdi.
yumurtalarım buyumustu ya onlar 10 cm olmus ve kendı etrafında dönmüş bogulmus.bebeklerimin saglığıda tehlıkeye gırdı...
acil ameliyata aldılar laparoskopi ile 2.5 saat amelıyatta kaldım uyandıgımda ılk sordugum bebeklerım nasıleyvahedigeldismile
neler yasadım neler cektım anlatamam.şimdi ise ameliyat yerlerim acıyor ama o çektiğim ağrının yanında hiç bişi.çarsamba kontrolum var inşallah bıdaha bole zor seyler yasamam bebeklerımle huzurlu bi şekilde sonuna kadar gıderız.tabiki siz arkadaşlarımda inşallah bebişlerinize kavusursunuz
günaydın tatlışlar..
günaydın kuzucukkk:))) nasılsın?
Topigimizin sevgili arisi- Bee ye gunun en erkeci odulunu vererek aranizdan ayriliyorum;-))
Cok uykum geldi.. Herkese guzel bir hafta diliyorum. Kendinize ve yegenlere iyi bakin..
Gorusuruz
ii diyelim iyi olsun. dün temizlik yaptım.. biraz yordum galiba kendimi.. o yüzden birazcık ağrım var.. onun dışında iyiyiz bebişimlen.. siz nasılsınız bakiim...
KUZULARIN ANALARIIIIII GÜNAYDIIIIIIIN a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
günaydınn:) nasılsınız efendim:)zemuszemus
iyiyiz tatlım... Aç kurt gibi uyandık bu sabah:))) Dün iştah yoktu, midemiz bulandı çok... Hayret bişey, 3 ay bulantı falan olmadı bende, 3 ay bitti, bulantı başladı:)) Bu benim sıpa şahsına mnhasır olacak her halde zıpırdak şey:)) İşte dün yiyemeyince, bu sabah çok aç uyandık.. Kahvaltımızı ettik, bakalım teyzeler napıyo dedik...
Akşama doktor amcaya gidecez, ikili testimizin sonucu çıkıyo bugün eyvahedigeldismile inşallah ter temiz çıkar yaa
klava: kızdırma beniii kendini neden yoruyosun bırak batarsa batsın..
benimde cuma gününden beri kasık ağrılarım var şiddetleniyo bazen hatta..ama çok şükür iyiyizz:))
iyiyiz tatlım... Aç kurt gibi uyandık bu sabah:))) Dün iştah yoktu, midemiz bulandı çok... Hayret bişey, 3 ay bulantı falan olmadı bende, 3 ay bitti, bulantı başladı:)) Bu benim sıpa şahsına mnhasır olacak her halde zıpırdak şey:)) İşte dün yiyemeyince, bu sabah çok aç uyandık.. Kahvaltımızı ettik, bakalım teyzeler napıyo dedik...
Akşama doktor amcaya gidecez, ikili testimizin sonucu çıkıyo bugün eyvahedigeldismile inşallah ter temiz çıkar yaa
canım herşeyin yolunda olması çok güzel çok sevindim bu miniklerin öğrettiği en önemli şey SABIR sanırım....uygulama böyleyse yapacak birşey yok zaten değil mi..şimdi sıra hamileliğin tadını çıkarmak..kendine ve meleğine iyi bak..Herkese Merhabalar;
Bizden haberler; dun rutin DR kontrolumuze gittik. Aslinda bu sefer biraz erken gittik kontrole. Seyahate gidebilirim diye 3 hafta sonrasina almistim randevuyu. Neyse hersey yolunda cok sukur. Klasik idrar testini yaptilar. Bebegimizi goremedik ama doppler ile kalp atisini dinledik;-))) Dr teyzenin yapigi el olcumlerine gore buyumus hersey yolundaymis. 18.-20. hafta arasinda ayrintili USG icin randevu alicam p.tesi ayrica gene o aralar rutin muayenemiz ve ikinci trimester genetik testimiz icin kan verecegiz. Allahin izniyle zaten yarilamis olucaz o zamanlarda hamileligi. Ne cabuk geciyor zaman oyle degil mi?
Hani hep diyorum ya cani usg ceken beni dusunsun diye bosuna soylemiyorum;-)) Cunku 20. haftada ayrintili olacagimiz USG bizim SON USG miz ayrica;-)) ABDlilerin herseyi olagan karsilamasi, abartmamasi, olaylari dogal akisina birakmalarinin ornegi bu da. elbette isin maliyet ve saglik hizmetlerinin cok pahali olmasinin da etkisi var. Zaten artik usg olmayacagini tahmin ediyordum ama dun teyit ettirmis oldum Drla. Dr umun soyledigi "cok sagliklisin, test sonuclarin cok guzel, bundan sonra hersey zaten yolunda olacak, biz dopplerle kalp atisini aldigimiz surece hic bir sorun olmayacak, endiselenme" oldu. Allah bize bir evlad nasip etmisse zaten o dogacak ins. Nasibimizde yoksa hergun usg ye girsem ne care. O yuzden zaten bekledigim icin hic sasirmadim. Cinsiyeti bu arada supriz olacagi icin bizim icin hic bir bir sorun yok;-))
Aslinda burasi ve TR ye arasindaki uygulama farklarini yazmistim (transferden sonra yatirma, tup bebekleri sezeryanla dogurtma vs vs) ama iki ulkenin elbetteki ekonomisi, toplum yapisi vs vs degisik o yuzden sildim. Biz de icinde bulundugumuz duruma alismaya calisiyoruz bir sekilde. Umarim hep beraber guzel gunler goruruz.
Iyi pazarlar
Sevgiler herkese..
cnmmmmmmmmmmmmm neler gelmiş başına ya...slm kızlar
heh bi bu eksikti onuda yapmışlar yakında portatif rahim yaparlar şeffaf çocuk onun içinde büyür bütün gün seyrederiz hahahahahahakaydirigubbakcemile3KIZLAR BAKIN NE BULDUM:)) kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Bizim bebişlere yetişirmi bilemem ama
Fetüs e-posta yollayabilir mi?
Artık baba adayları nerede olurlarsa olsun, doğacak bebeklerinin her hareketini an ve an izleyebilecek.
Tasarımcı ve aynı zamanda müstakbel bir baba adayı olan Corey Menscher tarafından geliştirilen ilginç bir sistem, anne rahminde bulunan fetüsün hareketlerini an ve an babanın bilgisine sunuyor.
Önce anne, Kickbee adını taşıyan bu özel kemeri beline takıyor. Ardından rahim içerisindeki fetüsün titreşime yol açan her hareketi, bu özel kemer vasıtasıyla dışarıdan algılanabilir sinyale dönüşüyor ve geliştirilen bir Java uygulaması sayesinde bu sinyaller alınarak otomatik olarak e-posta gönderilebiliyor.
Böylece hamile eşinden uzakta, ofisinde çalışan baba adayı, çocuğu daha doğmadan çocuğunun her hareketini, örneğin fetüs anne karnına tekme attığında, e-posta yoluyla gelen mesaj sayesinde bunu cep telefonuyla an ve an takip edebiliyor.
Ürünün bir diğer özelliği ise anne adayına herhangi bir yan etkisinin bulunmaması. Henüz prototip aşamasında olan ürünün ne zaman satış aşamasına geleceği ise şimdilik bilinmiyor.
cnm ben istanbulda yaptırdım bilgim yok ama angel sana mutlaka cvp yazacaktırMerhaba arkadaşlar...
İzmirde tüp bebek tedavisi olup da olumlu sonuçlanan, doktorumdan ve hastaneden memnunum diyen var mı?
Yardımcı olursanız sevinirim.
Angell80 i gördüm.. özel msj attım ona umarım cvp verir...
Başka bildiğiniz var mı siizn...
Bİrde listeniz varıdr sanırım sizin onu bulamadım ben
ya sen yazdın o cvp yazmış temiz kalplim bnmmerveeee
özlemden haberin var mı cicim
geçen gün sende soruordun
bende inanılmaz merak ettim
bi sorun mu var ki
özlem ya belki kızıcaksın ama nedden bi rahatlama terapisti gibi bişeye gitmiyorsun bak ben gittim kanser olduğumda insan bazen kendi başına başa çıkamıyor bazı duygularla ben seni çok ii anlıyorum elinde değil dimi okumiyim diyosun öyle şeyleri ama bi bakmışsın ki okumuşsun düşünmiyim derken düşünürken buluyorsun kendini çok zor bi durum insan bazen tek başına engelleyemiyor bunu ya kendine bi görüntülü ev tipi doppler cihazı al yada bi çözüm bul tatlım nolur 9 ay böyle geçmezmerhaba kızlar ben müthiş hamilelik psikolojisine girdim o yüzden yazmıyorum ama sizi okuyorum kusura bakmayın lütfen ama korkularım çok fazla son haftalarda geçen hafta çarpıntı sorunum vardı neden olduğunu anlamadık ama kan basıncından olabilir dedi doktorum inanılmaz kötüydüm ama 3 gün uyku dahi uyuyamadım yemek yiyemiyorum çok fazla eskisi gibi aç uyanmıyorum sıcaklardan mı bilmiyorum hele netten kötü haber okuyunca yada içimde bişeylerin kıpırdayacağı hissi bile korkutur oldu bebeğimi çok istiyorum ama korkuyorum onun yada benim başıma hep bişey gelecek diye düşünüyorum malesef herkes çok kolay ağlatabiliyor beni annem tatile gitti bi haftadır yok ona üzülüyorum eşimin işinde sıkıntıları var vs vs sizide sıkmak istemiyorum ne olur affedin beni bebeğime gelince 2 test sonuçlarımız çok güzel hiç bi sorun yok geçenlerde 7 aylık iki bbeğinide karnında kaybeden biriyle tanıştım ve tek belirti tırnak morarmasıymış 4 5 gün sonra sancıyla gitmiş doktora zehirlenmeye başlamış onun etkisindede kalmış olabilirim ama dünden beri tırnaklarımın dipleri morardı yarın doktora gidicem bugün aradım kan hapları yapabilir dedi ama içim rahat deil dediğim gibi hep bişeyler olacak korkusu benim psikolojimi alt üst etti hepiniz kendinize ve bebişlerinize iyi bakın olurmu allah hepimizi korusun
cnm doktor çok iyiydi 10 numara bi adam acıbademin doktoruymuş zaten ama cihaz çok kötüydü ve bebeğim babacık gelemedi diye küstü döndü totosunu göremedik yüzünü bile hıçkırıyodu yavrum zaten cihaz çok fena olduğu için bakmadık anlayacağın cnm ilgin için saolPrettycim,
Kuruntu yapmissin kendine.. Lutfen yapma boyle.. Bak ben neler yaziyorum bundan sonra usg yok diyorlar;-)) Dr un soylediginden bir adim disari atamam. Ama zaten nasibimizde varsa bu cocuklar dogacaklar Allah in izniyle. Lutfen biraz rahatla.. Baskalarinin basina gelen kotu haberleri okumak ve sonrasinda psikolojinin bozulmasi hic iyi degil. Herkes kaderinde ne varsa onu yasiyor Prettycim. "Bebegimi kaybettim" dosyasinda neler anlatiyorlar en iyisi hic okumamak. hepimiz cunku yazilanlardan bir sekilde etkileniyoruz. Hersey olacagina varir lutfen toparla biraz kendini..test sonuclarininzda guzel cikmis ne kadar guzel.cok sevindimmm...
mervede Dr a gidecekti dun? cinsiyet kesinlesti mi acaba??
ayyyyyy funda ikili test mi varrrrrrr demek sonuç gelicek aman dua edelim ya hadi hayırlısı Allah'tan ..iyiyiz tatlım... Aç kurt gibi uyandık bu sabah:))) Dün iştah yoktu, midemiz bulandı çok... Hayret bişey, 3 ay bulantı falan olmadı bende, 3 ay bitti, bulantı başladı:)) Bu benim sıpa şahsına mnhasır olacak her halde zıpırdak şey:)) İşte dün yiyemeyince, bu sabah çok aç uyandık.. Kahvaltımızı ettik, bakalım teyzeler napıyo dedik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?