2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

günaydın hepinize sabah doktora gittim kasık ağrın iyi bişey deil dedi bana cuma günü çok yürümüştüm ondan olmuştur ama ben sana raporu gez diye vermiyorum dedi:) tırnak morarmasıda düzenli beslenmediğim içinmiş malesef iştah sıfır hep karpuz peynir idare ediyorum bebişimide gördüm çok şükür gayet iyiydi hatta 15 haftalık görünüyodu minişim çok şükür hepinize çok teşekkür ederim yorumlarınız için iğnelere devam kızlar haftada bire düşürdü herhal doğurana kadar vurulacak

bu kadar mı güzel anlatılır süpersin
merve günaydın canım benim...
bilgecim sen varya bir numarasın ya.. kız öyle şey olur mu hiç? Allah iyiliğini versin emi..
muck nasılsın sevgim
aynen ya korkuyorum bebeğim nası bi dünyaya gelicek diye gün geçtikçe kötüleşiyo
nie sinirlisin kuşum ???? gebelik gerginliğimi

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...usleri-bebisleri-cicileri-2.html#post13815708

iyi haftalar kızlarrrr. dün eşimle alışverişe gittik çünkü artık mutfak alışverişi şart olmuştu realde o reyonları gezerken birden daralma geldi o kadar kötü oldumki biran önce çıkalım dedim çıktık yemek yemeğe gittik ayyyy oda ne midem bulandı yemekleri görünce yarıda bıraktık eve geldim ve yediğim o iki lokmayıda çıkardımmm uyandığımda saat gece 1 di buğün şükür iyiyim yok kızlar ben şimdiden yoruluyorum gezerken sizdede öyle oluyormu yorgunluk halsizlik ben ev temizliği yapmayı çok severim şimdi içim gidiyor eşim çok sinirleniyor ama ben onu bir yerlere gönderip hafta sonu alıyorum elime süpürgeyi ve toz bezini başlıyorum temizliğe onuda yapmasam iyice monotonlaşıcam

Bak gördün mü şekerim, ikiniz de gayet iyisiniz aslında, sadece biraz kendini rahat bırakman gerekecek.

Bu arada endişenin bebeğe ne kadar zararlı olduğunu yine her türlü derdin taşıyıcısı ablamdan örnek vererek anlatayım. Ablam evlendikten 2 ay sonra hamile kaldı. Hiç sırası değildi, ailemiz damadı istemiyordu, kızlarına layık görmüyordu, ablam çok direnmişti, yıpranmıştı filan. Eniştem o sırada işsizdi ve sınavlara hazırlanıyordu. Ablam da aslında istediğinin sınavlara girip müfettiş filan olmak olmadığını hamileliği sırasında anladı. Bir de çok çok farklı kültürlerden geliyorlardı. Bizde baba ayağa kalkınca dönüşte bir bardak su getirmesi istenebilir, ya da ne giydiğimizin nerede gezdiğimizin pek önemi yoktur, evimize kolay kolay misafir gelmez, gelse de öyle kalabalık habersiz ve yemekli yatılı gelemez. ama eşinin ailesi öyle değildi, onlar kabile kültürüyle herkes birbiriyle vıcık vıcık çat kapı yaşıyorlardı, onlarda erkek olmak üstün insan olmak ve sürekli hizmet görmek demekti, bacak kadar velet bile olsalar... Hamileliği boyunca sürekli kavga ettiler, eniştemin iş bulmak peşinde olmaması, ablamın işten geldiğinde evi berbat bulması ve akşama yemekli misafir çağırılmış olması filan gibi sebeplerden. Hala kabul etmez ama ben o dönemde acaba ailem haklı mı diye düşündüğünden ve endiişe ettiğinden eminim. Düşünsenize yanlış bir adamla evlendiğinizden şüphe ediyorsunuz ama karnınızda bir bebek var, tam bir köşeye sıkışmışlık duygusu... Bebek tüm hamilelik boyunca stresteydi hiç kıpırdamıyordu, doktorlar endişeliydi, kayıptan korkuyorlardı, sürekli ultrasonda kalp atışı takibindeydi, çok sorunlu geçti hamileliği ve 37. haftada erken doğum oldu. Doğduktan sonra da yeğenim hep sıkıntılı hep gergin ve mutsuz oldu. İnsanları da kendini de asla sevip güvenemedi, hep bırakılacağından kazık yiyeceğinden, insanların onu kandıracağından korktu, 16 yaşına geldi hala da öyle. Şimdi o mutsuzluğundan dolayı ailesini ve diğer tüm insanları suçluyor, o yüzden kendince cezalandırma taktikleri uyguluyor. Sorunlu bir cenindi, sorunlu bir bebek, sorunlu bir çocuk ve sorunlu bir ergen oldu. Bundan sonrası için de hiç ümitli değiliz.

Kısacası insanın karakteri anne karnında ve o ortamın geliştirdiği koşullarda şekillenmeye başlıyor. Zorunluluklar ya da fiziksel sebepler yüzünden gelişen sıkıntılar bir yanai, kendimizin yarattığı sıkıntıları bebeklerimize yaşatmamamız çok önemli diye düşünüyorum.

seni dayaklık seniiii

bizi telaşa sok sonrada rahatla kaydirigubbakcemile

cnm sen yinede dikkat et..o yorulma bende de var hemen yoruluyorum hemde 2 dakka merdien çıksam kendinmden geçiyorum bi dün havuza denize girdim çok enerjiktim o yüzden bugün elin kolum kalkmıyor.normal yani bu gibi durumlar

tabiki öle çok önemli benimde görümcem boşanma arifesindeyken ikinci oğluna hamileydi oda öle oldu çocuk piskopat gibi oluyo bazen...yazık düzelmez de daha

sağlam bi sopa yesem rahatlıcam herhalde haklısın cnm :)olumunekankayizsmile

yerim ben seni ya

seni öle ii anlıyorum ki canım benim

insanı elinde olmadan bişeyleri yaşaması çok zor bişi

özlem şu el dopplerlerinden alsana gerçekten tasitle falanda satılıyor
istediğin zaman görürsün miniği

amazon com da var mesela

kızlar hafta sonu arkadaşın yazlığındaydım denizede girdim havuzada

kolada içtim cipste yedim
ne süt içtim ne ilaç unutuum hepsini
ben çok kötü bi anneyim ya
ıslak bikiniylede oturdum bi güzel

şimdi saat kurdum
düzenli ilaç süt saati meyva saati yaptım kendime

kötü anneyim ben

canım ya o yorgunluk hepimizde var valla.. kendimi 70 yaşında gibi hissediyorum bazen.. mutfağa gidip gelmek bile yoruyor beni.. ama hepsi geçicek inşallah..

aşkolsun özlem yanii. bizide üzüyorsun, bebeğini de... klava:klava:

söylediklerinin hepsine katılıyorum canım... annenin huzurlu olması çok ama çok önemli.. ama nerde.. öyle stresli bir dünya da yaşıyoruz ki.. imkansız gibi birşey..
benimde bir arkadaşım var.. eşi çok kaba saba biri.. tam bir odun... hamileyken hep kavga, gürültü.. oğlu 7 aylık doğdu.. ve şu an 4.5 yaşında hala konuşma problemi yaşıyor.. çok asabi ve sürekli çatık kaşlı bir çocuk..
çok ama çok dikkatli olmak lazım.. onlar daha minicikler..

ohh sefan olsun tatlım.. bir rahatlama molası olmuş ne güzel.. bebeğinde mutlu olmuştur..

aferin canım sana. kötü bir anne olurmusun hiç. sadece biranda yasakları çiğnemişsin okadar. hımm kızdım şimdi sana, hemde kıskandım klava: çünkü doktorum havuz deniz yasak dedi.. neden dedi bilmiyorum. ama inşallah 3.ay dolunca bu yasağı kaldırır.

aşkııımmm şimdi şöyle bi durum var benim 1 ev arkadaşımın düğünü 31 temmuz ist .de
diğer bi arkadaşımın 3 ağus. tekirdağda
zaten onlara gelicem bir de şimdi gelsem yorgunluk olacak dio eşim

nieymişşşş
gayet ii annesin
rahatlamışdır kuzucuk
hep ilaç hep sağlık
cips kadar güzeli var mı beaaaaaaaaaaa:):)
ama havuza girme sen genede:)

ya şimdi 31 temmuz cumartesi işte onun ertesi gün pazar
o zaman görüşürüz
3 üde salı zaten
nası olur fıstık

kızlar yeni sloganımızkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

YİYERÜKKKKcokacimcoook

İÇERÜKKKKkaydirigubbakcemile3

ŞİŞERÜÜÜKKK:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…