GELDİM GİZEMCİM :)))))
slm kızlar bu gün d.r gittik maşallah subhanallah bebegim çok saglıklı crl 36.7mm olmuş tam haftasında dedi d.rmaşşallah çok hareketliydi boyunu zor örçtü d.r amcası diyor ayşe hanım sen gibi çok hareketli diyor:):))))))))))))))allahım ne olur şu mubarek günler hatrına bu güzel duyguyu bütün bebek isteyenlere tattır ve bebegimi bana bagışla aminn korkuyorm nazar degercek die tam yarım saat video kaydettim hareketlerini ellerini nasıl oynatıyor:)))) maşallah kıpır kıpır içime kız die doguyor anası gibi olcak zilli:))))))) off allahım sana çok şükürrr
gözün aydın tatlım ne hoş bi duygu dimi tarifsiz ya tarifsiz allah tüm isteyenlere yaşatsın inşallah
merhaba kızlar geçmişi okudum şimdi.nasılsınız bakalımm
walla zeynep nolsun sıcakarla boğuşuyorum dün yalova ne olmuş ya öle kayınvaldemle konuştum fena fıstına çıkmışmerhaba kızlar geçmişi okudum şimdi.nasılsınız bakalımm
Ezgi kesin geliyor mu şimdi? 29 Temmuz falan diye okudum ama..
Şimdilik burada olacakmışız gibi görünüyor ama Temmuz sonuna bir haftasonu Bozcaada'ya kaçma planımız var, tarihi netleştirmedik, bir de eşimin işyeri bir ufak haftasonu organizasyonu düşünüyor.
o haftasonu ekstra bir işim çıkmazsa 1-2 saat takılabilirim size.
Bugün yok canım gelmedi.. ne zaman gelicek bilmiyorum.. umarım hiç gelmez.. çok sinir bozucu bir insan modelidir... Subay emeklisi zaten..adam görevdeyken kafayı yemiş.. burayıda 12 senedir hala askeriye zannediyor. ikizler burcu ve tüm özelliklerini taşıyor maalesef.. burası onun kayınpederinin.. şimdiki patronda oğlu.. sürekli bir kıskançlık durumu var..herşeyi en iyi ben bilirim havasında.. bir şey bildiğide yok aslında.. çok konuşur ama kendisinden çok konuşanı sevmez.. çok iyi bir insandır. ama yalakalanır, pohpohlar ve her dediğine he dersen.. sanırım şu sıra antropoza da giriyor.. amaaaan ne bileyim işte.. dayanabildiğim müddetçe burdayım işte..sevgim napio kız o gebermeye sice patronunklava:
GELDİM GİZEMCİM :)))))
slm kızlar bu gün d.r gittik maşallah subhanallah bebegim çok saglıklı crl 36.7mm olmuş tam haftasında dedi d.rmaşşallah çok hareketliydi boyunu zor örçtü d.r amcası diyor ayşe hanım sen gibi çok hareketli diyor:):))))))))))))))allahım ne olur şu mubarek günler hatrına bu güzel duyguyu bütün bebek isteyenlere tattır ve bebegimi bana bagışla aminn korkuyorm nazar degercek die tam yarım saat video kaydettim hareketlerini ellerini nasıl oynatıyor:)))) maşallah kıpır kıpır içime kız die doguyor anası gibi olcak zilli:))))))) off allahım sana çok şükürrr
merhaba kızlar geçmişi okudum şimdi.nasılsınız bakalımm
amin cnm evet çok güzel bir duygu geldigimden bu tarafa 10 kes izledim videoyu:))))) halada izliyorm bıkmadan ne kadar tatlı maşallah rabbimisteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın bu arada gizemcim o kan toplntısı gitmiş d.r dedi ki 3. Ayı bitirelim dedi jelinide kesicem maşallah atlatmışsın durumun çok iyi şimdilik her şey yolunda dedi yemene dikkat et diyor of yaa nasıl bu kadar kilo aldım anlamadım((( aslında ekmekle benim aram yok sadece süt yogurt ve meyva yiyorm 55 kilodan 61 kiloya çıkmışım tahminen ilaçlardan kilo alıyorm
datlum h.g nasılsın zeynep bebeiş nasıl?
Kızlar selam,
Bu topiğe yeni terfi ettim, yeniyim yaniolumunekankayizsmile Birazdan hangi bilgierimiz yazman gerek onları da yazayımda beni de aranıza alın emiopuyorumnanaktan
Size bir sorum olucak, benim dün 14.günümde ve test sonucum 1365 çıktı (maşallah), sizce keseyi ne zaman görebiliriz?
Dr 3 hafta sonra kalp atışı için gel dedi ama bana çok uzun bir zaman gibi geldi? Siz tecrübelisiniz nedersiniz?
Şİmdiden teşekkürler..
bnm bi sorumlum vardı kızlar tüm aylık kar zara istatiklerini ben çıkarıırdım o serdar beyyy istatistikler bitirdim diye gezerdi orta salak koyu renk oje sürersin bi daha bu renk sürülmicek derdiBugün yok canım gelmedi.. ne zaman gelicek bilmiyorum.. umarım hiç gelmez.. çok sinir bozucu bir insan modelidir... Subay emeklisi zaten..adam görevdeyken kafayı yemiş.. burayıda 12 senedir hala askeriye zannediyor. ikizler burcu ve tüm özelliklerini taşıyor maalesef.. burası onun kayınpederinin.. şimdiki patronda oğlu.. sürekli bir kıskançlık durumu var..herşeyi en iyi ben bilirim havasında.. bir şey bildiğide yok aslında.. çok konuşur ama kendisinden çok konuşanı sevmez.. çok iyi bir insandır. ama yalakalanır, pohpohlar ve her dediğine he dersen.. sanırım şu sıra antropoza da giriyor.. amaaaan ne bileyim işte.. dayanabildiğim müddetçe burdayım işte..
maşallah ayşecim.. büyümüş .. kocaman olmuş... şu videoya çekme işini bende hep unutuyorum.. cumartesi gittiğimde ben de çekicem..
iyiyiz yavru kuşum sen nasılsın..
canım çok tebrik ederim... aramıza hoşgeldin.. doktorum ne dediyse doğrudur canım.. ben 6+3lükken hem keseyi hemde kalp atışını gördüm.. ama doktor 3 hafta dediyse sen öyle git gene.. tekrar hoşgeldin..
Cahilliğimi mazur gör tatlım ama bu 6+3 ne demek oluyo:çok üzgünüm:
Çok bilsizim ya kusuruma bakmayın idare ediverin benikaydirigubbakcemile3
senin son adet tarihin ne..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?