sen bugün tam 5 haftalık hamilesin..17 mayıs tatlım
mervecim bu arada ben 26 haziran cumartesi ikili test için doktora gidicem haberin olsun güzelcim..istersen listeye ekleyebilirsin.. muckkkkkkkk
cnm o aldığımız ilaçlar hep hormonlu hep şişiriyo zaten bizi e sen bayağı kullandın normal yani aldık hadi onu anladıkta sonunda nası vericez ben onu bilmiyorum
bee009 tşk ederim cnm bencede çek mükenmel bir şey :))) iyiki geçmişim 15 gün önce gittigimde de çekmiştim ama eşim heycandan kayıt dügmesine basmayı unutmuş her şey boşa gitmişti çok üzülmüştüm şükür bu sefer tam yaptı işini:))))))
evet cnm haklısın ben birde balık yagı kullandım ıyyy igrenç bir ilaçtı sonra bıraktım d.r söyledimde gene bir ilaç verdi bu gün elevit die şimdi onu kullanıyorm off valla gizemcim bebekler dogsunlar sag saglim azim ederiz veririz o kiloları artık çokta takmıyorm ben tedavimden 1 ay önce 48 kiloydum şimdi bak 61 olmuşum(
evet cnm haklısın ben birde balık yagı kullandım ıyyy igrenç bir ilaçtı sonra bıraktım d.r söyledimde gene bir ilaç verdi bu gün elevit die şimdi onu kullanıyorm off valla gizemcim bebekler dogsunlar sag saglim azim ederiz veririz o kiloları artık çokta takmıyorm ben tedavimden 1 ay önce 48 kiloydum şimdi bak 61 olmuşum(
canım iyiyim yarın doktora gidecerğiz ne mutlu sana bebişini görmüşsün heveslendim sana .bir hafta sonra da 2li test inşallah
sen bugün tam 5 haftalık hamilesin..
bak sana ticker yaptım onu al..
profiline ekle..
http://lbdf.lilypie.com/uOfwp3.png
orda kaç hafta kaç gün olduğunu takip edebilirsin..
şekerlerrr ben hiçç kesin demeyi sevmem olur bişey olur gelemem bi aksilik çıkarEzgi kesin geliyor mu şimdi? 29 Temmuz falan diye okudum ama..
Şimdilik burada olacakmışız gibi görünüyor ama Temmuz sonuna bir haftasonu Bozcaada'ya kaçma planımız var, tarihi netleştirmedik, bir de eşimin işyeri bir ufak haftasonu organizasyonu düşünüyor.
o haftasonu ekstra bir işim çıkmazsa 1-2 saat takılabilirim size.
kolay gelsin cnmezgicim ben de koşuşturuyorum bu hafta seminer haftası öğleden sonraları da hep toplantı yarın burda bir soktora gideceğiz haftasonu veya haftaya pazartesi de 2li test için gideceğiz bakalım hayırlısı
canım bende tüp bebek transferi yapılacağı gün 48 kiloydum.. şu an 52 kiloyum...vah bana vahlar bana..
gizemcim kızma ama ben netten pek anlamıyorm nasıl ekliycem resmi((( yapamadım valla aslında sayfaya eklemeye caşıltım olmadı beceremedim offf
aaaaaaaaa ciddimisiin sen hormonlar sana ii destek vermiş resmen uzun protokolmüydün canım sen
Çok saol cnm ya çok hoşuma gitti bua.s. bakalım becerebildim mi?
kız bu avatardaki senin resmin değil mi yani bebeğinin onu nası ekledin
cnm benim 12 günde oldu bitti her şey yani 12. günüm transferim oldu ben kadıköy acı bademde yaptırdım ama d.r ilaçın dozunu yüksek başladı 250 le başladık 9 günde yumurtam gelişti ve toplandı 12. trasferim oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?