2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

bee009 tşk ederim cnm bencede çek mükenmel bir şey :))) iyiki geçmişim 15 gün önce gittigimde de çekmiştim ama eşim heycandan kayıt dügmesine basmayı unutmuş her şey boşa gitmişti çok üzülmüştüm şükür bu sefer tam yaptı işini:))))))

cnm o aldığımız ilaçlar hep hormonlu hep şişiriyo zaten bizi e sen bayağı kullandın normal yani aldık hadi onu anladıkta sonunda nası vericez ben onu bilmiyorum

evet cnm haklısın ben birde balık yagı kullandım ıyyy igrenç bir ilaçtı sonra bıraktım d.r söyledimde gene bir ilaç verdi bu gün elevit die şimdi onu kullanıyorm off valla gizemcim bebekler dogsunlar sag saglim azim ederiz veririz o kiloları artık çokta takmıyorm ben tedavimden 1 ay önce 48 kiloydum şimdi bak 61 olmuşum (

canım bende tüp bebek transferi yapılacağı gün 48 kiloydum.. şu an 52 kiloyum...vah bana vahlar bana..

aaaaaaaaa ciddimisiin sen hormonlar sana ii destek vermiş resmen uzun protokolmüydün canım sen

canım iyiyim yarın doktora gidecerğiz ne mutlu sana bebişini görmüşsün heveslendim sana .bir hafta sonra da 2li test inşallah

saol cnm inş seninde güzel olcak merak etme ben karın agrısından ölüyordum bebegimi gördüm valla bütün agrım geçti çok şükür zeynep o ellerini kıpırdatması var yaa bitirdi beni maşallah ne kadar hareketli bak sende görcen aramızda bir hafta var maşallah senin bebegin daha hareketlidir cnm sende kaydet sakın tmm:))))))mucukkk tatlumm:)

şekerlerrr ben hiçç kesin demeyi sevmem olur bişey olur gelemem bi aksilik çıkar
o yüzden şimdilik diebiliorum ancak
siz sakın bana göre plan yapmayın kendi programınızı sakın bozmayın
o zamana yakın tekrar görüşürüz...

ezgicim ben de koşuşturuyorum bu hafta seminer haftası öğleden sonraları da hep toplantı yarın burda bir soktora gideceğiz haftasonu veya haftaya pazartesi de 2li test için gideceğiz bakalım hayırlısı
kolay gelsin cnm
bende seminerdeyim bir de sürekli ram da toplantıda
ama az kaldı sabır:)

canım bende tüp bebek transferi yapılacağı gün 48 kiloydum.. şu an 52 kiloyum...vah bana vahlar bana..

:)) veririz cnm takma onlar saglıklı olsunlarda ben tedaviden önce 48 dim bebege hamile kaldıgımda 55 kiloydum şimdi 61 olmuşum yani 6 kilo almışım sen çok iyisin maşallah d.r diyor sütü az iç:)))))) dedim olmaz hocam o büyüsün ama maşallah içtigim sütler yaramış tosunuma :))))))))

gizemcim kızma ama ben netten pek anlamıyorm nasıl ekliycem resmi((( yapamadım valla aslında sayfaya eklemeye caşıltım olmadı beceremedim offf

kolay gelsin cnm
bende seminerdeyim bir de sürekli ram da toplantıda
ama az kaldı sabır:)[/QUOTE]

evet canım az kaldı çok şükür tatile giriyoruz sene başında da 2 ay gibi bir zaman çalışıcağız belki de hayırlısı bebkler iyi olsun da.

aaaaaaaaa ciddimisiin sen hormonlar sana ii destek vermiş resmen uzun protokolmüydün canım sen

cnm benim 12 günde oldu bitti her şey yani 12. günüm transferim oldu ben kadıköy acı bademde yaptırdım ama d.r ilaçın dozunu yüksek başladı 250 le başladık 9 günde yumurtam gelişti ve toplandı 12. trasferim oldu

hımmbnm gibi olmuşsun

benimde ilk 225 ml gonal f ti sonra 187,5 ml gonal f oldu sonrada dediğin gibi transfer denimde 12-14 gün içinde bitti

ama bünye işte hep hormonlar yüzünden davul olduk

:))) ama cnm benim çok şükür vucudum sıkı oldugu için kiloyu pek göstermiyorm çok şükür vucudumda çatlaklar falanda olmadı bakalım inş hafif geciririm:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…