2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

buraya ekledim profilimden ama senin dedigin yere nasıl ekliycem

bak şimdi

1-googledan image shack yazan siteye gir
2-orda browse yazan yere tıkla bebeğinin resmini seç
3-sonra aşağıdan 320x240 yazan yeri seç
4-sonrada şimdi yükle de
5-o kendi yükleyince aşağıda bazı linkler çıkıcak
6-forum linki yazanı kopyala
7-sonra bizim göbiş bebeiş topiğine gel msj yazar gibi gir
8-msj yazacağın yere bu linki yapıştır
sonra cevapla de

bakalım olucak mı

:))) ama cnm benim çok şükür vucudum sıkı oldugu için kiloyu pek göstermiyorm çok şükür vucudumda çatlaklar falanda olmadı bakalım inş hafif geciririm:)))

ayşe biz kafayı yedik he çocuk yapıcaz diye canımız çıktı unuttuk onları derdimiz kilo oldu

amannnn boşver yahuuu sene sonunda tüpbebekle anne olan tontiler diye topik açarım bende

şekercim merveden beni bulursun, beni de ekle e mi?

:))))))))))) puhihihih öldüm gülmekten deli kıs evet aynen öyle şimdi bebeklerimiz bizle yaa o günler unutuldu ben azmı sabahlara kadar agladım(( olmuyor olmıycak die 5 yıldır bu bebegi bekliyorm çok şükür yaradana verdi rabbim inş saglıklada kucagımıza alırız bebeklerimizi benim ugurum bebegim aslında pek özele girmek istemiyorm ama ben eşimden ayrılmıştım cadı kaynana yüzüne bir yıl ayrı kaldım eşimden boşanma davası bile acmıştım ama eşim benden vaz geçmedi eşimin aileside ayrı eve çıkmama razı gelmiyordu çok çektim 4 tane görümce başımda en büyügü 35 yaşında birde kaynana düşün yaniii çekemedim ve annemlere kaçtım 2009 da 2010 yılında tekrar eşimle birleştim ve saolsun eşim ayrı ev tuttu şimdi çok mutluyum ve 3 ay sonra bebegim geldi hayatımıza onu çok seviyorm:) ugurum benim annesine ugur getirdi oo allah kısmet ederse 28 yaşında anne olcam:)

[table="head"]|*KK Nick*|*SAT*|*Tahmini D.T.* |*YAŞ*|*Kilo Gelişimi*|Güncel notları*|*Cinsiyet*|*Çizelge*|

1|Cigdo|17.Mayıs.10|21.Şubat.11|27|55- |Annemiz hamiş ||

[/table]

YENİ BİR EV YENİ BİR HAYAT VE YENİ BİR CAN
DAHA NE OLSUN Allah mutluluğunuzu bozmasın canım ya herkesin ayrı bir hikayesi var

kızlar lierac çatlak kremi almayı düşünüyorum araştırmalarıma göre en çok o tutulmuş kullanan var mı?

canımcım benim bi arkadaşım lierac için şey demişti
çok gerilior karnım üzerine bir de nemlendirici sürmem gerekiyor demişti
o yüzdn ben aynı fiyata clarıns in bi ürününü aldım
strech mark istersen bi onu da sor doktoruna ben memnunum

YENİ BİR EV YENİ BİR HAYAT VE YENİ BİR CAN
DAHA NE OLSUN Allah mutluluğunuzu bozmasın canım ya herkesin ayrı bir hikayesi var

aminnn cnm allah razı olsun rabbim kimsenin yuvasını bozmasın zor anne baba yanındada durulmuyor her kafadan ayrı bir ses çıkıyorm neden ayrıldın niye boşanıyorsun die anne babada üzülüyor buna şükür rabbime şimdilik her şey yolunda allahım hiç bozmasın inş

kızlar bende biothermin çatlak kremini aldım satan uzmanda hamileydi çok memnunmuş hatta yıllardır kaç kişiye sattıysa herkes memnunmuş

ama lierac zaten nemlendirici neden gersin ki anlamadım ben şimdi almasam mı ondan

kızlar yaw;

Sıcaklarla aranız nasıl? Benim ayaklarım fil ayağı gibi oluyor, canım yanmıyor ama böyle takoz bir his, dolu dolu oluyorum. Bir de Acaip su içiyorum ama idrar çok az, çok terlerim ama yine de bir dengesizlik var.

Bir de kızlar sizce 5 günde 2 kilo almış olabilir miyim yahu? Yoksa böyle şiştiğim için su içip su içtiğim için mi şişmeye devam ediyorum? Kısır döngü yahu...

Bir ara resmini çekeyim de göstereyim sizlere, çok şirin oluyor ayaklarım şişince, hele sokakta gezerken milletin görüp dehşete kapılmasına ayriyetten yarılıyorum :)))

yani hiç zahmet etmiip yazdıklarını kopyalayıp yağıştırıcaktım
aynen cnm bnmde ayaklarım shrekin ayakları gibi oluyo
2 kilo alma kısmına gelince öle bişey yok fıçı gibi su içiyoruz sonra ağır gelio tabi devamlı tuvalate taşınmakta cabası

Cumartesi sabah yola çıkıp Eskişehir'e gittik, 4 saat yolun üzerine hiç dinlenmeden sokağa gezmeye çıktık ablamla, o kadar şişmişim ki birkaç kez kadınların yanındakini dürtüp benim bacaklarımı gösterdiklerini gördüm, o kadar dehşetle bakıyorlardı ki çok komik geldi, gidip yanlarına "bööööö" yapasım geldi:))))

hahaha yapsaydın keşke
canavarım ben deseydin

yerim seni deseydin hahahah:dance:

Bende şişme olmadı çok şükür, en azından şimdilik ama arada sırada nefesim kesiiliyor. Nefes almakta zorlandığım oluyor. Uzun yürüyüşler yapamıyorum, bacaklarım kesiliyor sanki. Evde ayaklarımın altına hep yastık koyup uzatıyorum.
Bu havalarda soğuk su doldurup ayakları leğene sokmak iyi gelirmiş. Deneyin bence..

henüz bende de şişme yok.. iş yerinde masamın altına bir tabure koydum.. gün boyu ayaklarım onu üstünde uzanmış vaziyette duruyo.. belki de o yüzdendir..

kızlar selam eşimle bizim kan uyuşmazlığımız var ne yapmam gerekiyo 9.haftadayım şimdi internette gezinirken baktım 6 7 haftada iğne oluyomuş galiba ama ben olmadım daha geç mi kaldım korkuyorum bu konuda bilgisi olan var mı

ya benim ayaklarım ince dir
azcık şişse üzerinde damarlar oluyo
bilge gibi değil ama şiştiğini terliğimden hissediyorum

o nefes kesilmesini sorma dün iki kulaç attım varya
merdiven kabusum annemin evi dublex fena oluyorum orda şimdi oraya geçicez bakalım nası olucak

benimde fena şişiyor hemde çok komik oluyor. ki sizden daha gerideyim gebelik olarak. daha sonrasını düşünemiyorum. ama olsunn buda güzel:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…